Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλες :P:p:p Ο καιρός χάλια και για το χρώμα θα συμφωνήσω με τη Βίκυ- Δέσποινα (Μοιραρακη).

Κι εγώ θα κάνω πεντικιούρ (γαλλικό) μάλλον την άλλη εβδομάδα για να είμαι έτοιμη!! Δεν πιστεύω να μην προλάβω!!!

Καλώς την μανούλα!!

Καλά, θα είμαστε όλες καλλονές στον τοκετό!!!! Μαλί-νύχι τουλάχιστον θα είναι στην πένα...

Λές να μην προλάβεις? Λεςςςς????????

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την μανούλα!!

Καλά, θα είμαστε όλες καλλονές στον τοκετό!!!! Μαλί-νύχι τουλάχιστον θα είναι στην πένα...

Λές να μην προλάβεις? Λεςςςς????????

Ετσι τα λέω για να παίρνω κουράγιο!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κορίτσια νύσταξαααα. Για να μην κοιμηθώ πάλι παώ να κάνω λίγο διάδρομο και μετά πάλι σίδερο. Ελπίζω να σας πετύχω αργότερα!

Φιλάκια!

Δεν κοιμάσαι κανένα μισαωράκι και μετά συνεχίζεις? μην μας γίνεις και ράκος...;);)

Φιλάκια κοριτσάρα!!

GaiGp3.png

Καλημερα μανουλες!!!Καλη εβδομαδα!

Καλε τι καιρος ειναι αυτος?????Ανοιξα το πατζουρι το πρωι και τρομαξα!

Αυριο επιτελους θα δω τον μπεμπη μου!!Τι ωραια!!!Αντε να δω ποσο

εχει φτασει!Εχθες το βραδυ ειχα κατι πονακια χαμηλα που νομιζα οτι

σπρωχνει ο μπεμπης για να βγει!!Τα ειδα ολα!

Κοριτσακια εγω εχω ακουσει οτι τα νυχακια σε χερια και ποδια στα

ξεβαφουν αν τα εχεις βαμμενα για να παρακολουθουν την καλη κυκλοφορια του αιματος!

Η Αγγελικουλα που ειναι?????Οεο??

Διαφημίσεις

Ετσι τα λέω για να παίρνω κουράγιο!!!

Και εγώ από την μία λέω άντε να τελειώνουμε να δω επιτέλους την κοντέσα μου, να την πάρω αγκαλιά, να φιλήσω τα πατουσάκια της και από την άλλη λέω ότι την θέλω όλη δική μου μέσα στην κοιλιά μου να την χαϊδεύω και να της μιλάω όλη μέρα!!!!!!!!! Θα μου λείψει !!!!!!!!

GaiGp3.png

ξεβαφουν αν τα εχεις βαμμενα για να παρακολουθουν την καλη κυκλοφορια του αιματος!

Καλημέρα μανούλα!!

Η Άντζυ έκανε κοπάνα σήμερα μάλλον... ή θα είναι έξω σε δουλίτσες ή θα κοιμάται. Αύριο έχεις ραντεβού με τον μπέμπη σου ε? Αντε να τον δεις με το καλό!!! Ολόκληρος άντρας θα έχει γίνει!!!! Βιάζεται να βγεί ε?

GaiGp3.png

Και εγώ από την μία λέω άντε να τελειώνουμε να δω επιτέλους την κοντέσα μου, να την πάρω αγκαλιά, να φιλήσω τα πατουσάκια της και από την άλλη λέω ότι την θέλω όλη δική μου μέσα στην κοιλιά μου να την χαϊδεύω και να της μιλάω όλη μέρα!!!!!!!!! Θα μου λείψει !!!!!!!!

Έτσι ακριβώς! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής περισσότερο σκέφτομαι την ωρα που θα τον δω μπροστά μου και θα με κοιτάζει γεμάτος απορία.... Αχ τελικά δεν μπορώ να περιμένω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μανούλα!!

Η Άντζυ έκανε κοπάνα σήμερα μάλλον... ή θα είναι έξω σε δουλίτσες ή θα κοιμάται. Αύριο έχεις ραντεβού με τον μπέμπη σου ε? Αντε να τον δεις με το καλό!!! Ολόκληρος άντρας θα έχει γίνει!!!! Βιάζεται να βγεί ε?

Πριν 1 μηνα που τον ειδα ητανε 1560, ελπιζω τα 2000 να τα εχει πατησει γιατι ενα αγχος και για αυτο το θεμα το εχω.

Ξερω κι εγω βρε Βικυ μου???Μαλλον βιαζεται ο σκατουλης!Ας μπω στον 9ο

και ας ερθει οποτε θελει!Αλλα ας κανει λιγο υπομονη ακομα!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι ακριβώς! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής περισσότερο σκέφτομαι την ωρα που θα τον δω μπροστά μου και θα με κοιτάζει γεμάτος απορία.... Αχ τελικά δεν μπορώ να περιμένω...

Ούτε 25 μερούλες? 25 μερούλες.... πω πω.... σε λίγες μέρες ξεκινάει η καινούργια μας ζωή....

Πριν 1 μηνα που τον ειδα ητανε 1560, ελπιζω τα 2000 να τα εχει πατησει γιατι ενα αγχος και για αυτο το θεμα το εχω.

Α, καλά, μην αγχώνεσαι για το βάρος γιατί μόλις μπεις στον μήνα σου θα παίρνει τρελό βάρος κάθε βδομάδα και στο τέλος θα τους κάνουμε ... δίαιτα για να χωρέσουν να βγούν...;););)

Εδώ η κοντέσα πήρε σε 9 μέρες σχεδόν 400 γρ.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ουπς!και αλλης μανουλας ο γιος θέλει να βγει σύντομα?και ο δικός μου!

φανταζομαι θα ειναι περισσοτερο.την προηγούμενη δευτέρα ο δικος μας ήταν 2800 γρ και ημουν 34w kai 4d.σημερα θα ξανακανω υπέρηχο οποτε θα δω ποσο εχει βάλει

Πάω και εγώ να βάλω κανένα τσουκάλι και να κάνω και λίγο σίδερο γιατί πολύ τεμπέλεψα σήμερα. Την καημένη την μπουγάδα θα την απλώσω μέσα γιατί είναι άσπρα σεντονάκια και πετσετούλες της μπέμπας και είναι κρίμα να γίνουν μέσα στο χώμα...

Φιλάκια μανούλες, τα λέμε αργότερα!!

GaiGp3.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!! ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ!!!ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΙ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα μανουλομανουλα!λυσαξατε παλι πρωι πρωι κ τωρα εχετε εξαφανιστει ολες!!!

κ εγω δεν μαγειρευω σημερα..βαριεμαι..θα φαμε καμια ομελετα...

εδω εχει ψωφοκρυο!!!!!χιονιζει πανω αλλα θελω να ριξει κ μεσα στην πολη!

τελικα κανει η δεν κανει πεντικιουρ γαλλικο?????:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...