Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανούλες!!!!!!!!!!!!!

Ήρθα να ανοίξω το καφέ γιατί χτες το βράδυ το έσκασα .....

Βλέπαμε μία ταινία που είχαμε κατεβάσει, το shutter island (το νησί των καταραμένων) του Κόπολα με τον Ντι Κάπριο, τί παράξενη ταινία, με σενάριο αναμενόμενο, κυνήγαγα τον άλλο που με έβαλε να την κατεβάσω και να την δούμε. Περίμενα να δω και εγώ θρίλερ και ήταν ένα νερόβρασμα.

Ο ουρανός εδώ είναι καφέ, έχει πολύ αέρα και ψιλόβροχο. Μαύρο χάλι δλδ, ούτε για μπουγάδα αλλά ούτε και να βγαίνεις έξω, πολύ σκόνη...

Πάω να δώ την επικαιρότητα και επιστρέφω..

coffee_cup.jpg

Τι όμορφη καρδούλα είναι αυτή??? Ζηλεύω τόσο πολύ να μοιραστώ ένα τέτοιο καφεδάκι αλλά είναι κρίμα να χαλάσουμε αυτη την καρδούλα!!!

Καλημέρα γλυκουλίνα ευχαριστούμε για το καφεδάκι.....:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσθένους στην Καλλιθέα! Δεν κάναμε ντου ακόμα αλλά που θα πάει...:twisted:

Ναι το μαλλί άκυρο σήμερα. Δεν πειράζει να είναι φρέσκο για το μωρό!

A Μαράκι το είδαμε προχτές, δεν σταματήσαμε να πάρουμε αλλά επιφυλάσσομαι να φέρω σε πρώτη ζήτηση!!!!

GaiGp3.png

goodmorning.gif

coffeechiffon3-1.jpg

Καλημέρα μανούλες φιλενάδες φουσκοκοιλίτσες και μπεμπάκια!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε και να αρχίσουμε μια μια να πέρνουμε σειρά!!! Σήμερα ο καιρός είναι άθλιος και έχει και πολύ κρύο!!!

Xτες το βράδυ είχαμε βγει με κάτι φίλους για καφεδάκι και κορίτσια υπέφερα... Με είχε πιάσει πόνος χαμηλά αρκετά στην κοιλιά, πόναγα και από κάτω και πόνος στη μέση... Τα είδα όλα.. Πάει λέω αυτό ήταν... ήρθε η ώρα, αλλά ευτυχώς σήμερα είμαι καλά.

Κατα τις 11.30 θα πάω και για καθαρισμό προσώπου.

Αντε μανούλες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Καλημέρα...αρχήσανε τα όργανα λες φιλεναδίτσα???;);););)

Διαφημίσεις

Καλημερούδια άτιμες μάνες με τα ντονατς!!!

Ο καιρος καιδω χάλια,χιονι,φυσάει πάρα πολύ και κάνει κρύο!!!!!

Γι αυτό και εγώ μόλις έφυγε ο Γιώργος στη δουλέιά την ξαναπεσα λιγάκι και ξύπνησα τώρα να φάω κάτι γιατι η μικρή μου άρχισε να διαμαρτύρεται!

Είχα κάτι δουλειές κατω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να βγω έξω!

Φαγάκι έχουμε αρακά απο προχτές οπότε είμαστε μια χαρα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Κάτσε να της το πούμε με τρόπο....

Νικόλλλλλ κοίτα τί σου βρήκαμεεεεεεεεεε......................

1259957339-donuts.jpg

μιαμ - μιαμι- μου τρέξανε τα σάλια δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες :P:p:p Ο καιρός χάλια και για το χρώμα θα συμφωνήσω με τη Βίκυ- Δέσποινα (Μοιραρακη).

Κι εγώ θα κάνω πεντικιούρ (γαλλικό) μάλλον την άλλη εβδομάδα για να είμαι έτοιμη!! Δεν πιστεύω να μην προλάβω!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Έτσι θα είναι και τα δικά μας!!!

Ροζ κουκλιά!!!!!

Μόνο αυτό να σκέφτεσαι και χαμογελάς!!!!

Αχ ναιιιιιι! Προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι αλλά δεν μπορώ! Το σοκ εκείνη τη μέρα θα'ναι μεγαλο! Η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μας!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...