Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα σχετικα με τον ιο...

προχτες λεω στη γαιτρο μου, αληθεια δεν εχουμε ξαναμιλιησει για το εβολιο...

Μου ειπε της παλιας γριπης αν θελω να το κανω αλλα το καινουριο ειναι καθενος ευθυνη! Απο οτι καταλαβα ουτε η ιδια δεν το εχει κανει. Γενικά η αποψη της ειναι οτι το εχουν παραφουσκωσει το θεμα και σχετικα με το ποσο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ειναι η γριπη αλλα και σχετικα με τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του εμβολίου.......

Πράγμα που με βρήκε απόλυτα σύμφωνη!!!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες καλησπέρα, Ιωάννα,neraidoula,maraki μας εύχομαι καλά αποτέλεσματα και λέω μας γιατί και γω σε λίγο πρέπει να ετοιμαστώ, να φύγω για να κάνω την β΄επιπέδου...ήρθε η ώρα μας, έχω αγωνία να δω το ζουζουνάκι μου, να δω ότι είναι καλά και να μάθουμε και το φύλλο....Ιωάννα μου νομίζω και συ 17:00 έχεις ραντεβού ε...?Λοιπόν αν γυρίσουμε νωρίς απο το Ιασω με τον αντρούλη μου θα σας γράψω νέα αλλιώς αυρίο το πρωι...Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπέ μας και πάλι καλά αποτελέσματα σε όσες πάνε για εξετάσεις σήμερα!!!

ααα ξέχασα να σας πω σήμερα ο άντρας μου πήγε να κάνει το εμβόλιο..είπαμε αφού δεν το κάνω εγώ για τους γνωστούς λόγους να το κάνει εκείνος γιατί συναναστρέφεται με πολύ κοσμό!!! Αυτά τα νέα μας..Χαιρετώσας!!!

Καλή επιτυχία σε όσες έχετε να κάνετε τη Β-επιπέδου σήμερα!!! Να είναι όλα τέλεια!!! Περιμένουμε νέα σας!!!

Ιrev μου, θα το συζητήσω και με τον άντρα μου αλλά σκέφτηκα να πάρω 28 μέρες πριν την ΠΗΤ άδεια και μετά τον τοκετό να πάρω τις 63 που δικαιούμε + τις υπόλοιπες 28 μέρες... Δηλαδή να κάτσω 3 μήνες μετά αντί για δυο και έναν πριν... + 6 μήνες του ΟΑΕΔ... Περιμένω την Δευτέρα να έρθει ο λογιστής της εταιρείας να τα συζητήσω όλα... Αν δω τα πολλά ζόρια πριν, θα χρησιμοποιήσω την άδεια μου...

Αντε να δούμε τι θα γίνει...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βαλια, αυτο που εχω ακουσει απο κοπελες ειναι οχι οτι τους απαγορεψαν να παρουν την 6μηνη αλλα τις απειλουν εμμεσα οτι αν την παρουν θα χασουν τη δουλεια τους. Κ ξερω οτι για ενα χρονο δεν μπορουν αλλα μετα? Ελπιζω να μην σου κανουν κατι τετοιο αλλα κι αν στο κανουν μπορεις να ζυγισεις τα πραγματα κ να δεις τι σε συμφερει. Οι φιλες μου που το επαθαν αναγκαστηκαν να μην την παρουν γιατι ειχαν καλες θεσεις κ φοβηθηκαν. Απο σενα εξαρταται.

Κοριτσακια υπολοιπα, καλα αποτελεσματα να'χουμε ολες. Περιμενω νεα σας. Τα δικα μου αυριο το βραδυ.

Οσο για το εμβολιο, τα'χω ακουσει κι εγω αυτα κ γι'αυτο φοβαμαι τοσο να το κανω. Τι να πω?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία σε όσες έχετε να κάνετε τη Β-επιπέδου σήμερα!!! Να είναι όλα τέλεια!!! Περιμένουμε νέα σας!!!

Ιrev μου, θα το συζητήσω και με τον άντρα μου αλλά σκέφτηκα να πάρω 28 μέρες πριν την ΠΗΤ άδεια και μετά τον τοκετό να πάρω τις 63 που δικαιούμε + τις υπόλοιπες 28 μέρες... Δηλαδή να κάτσω 3 μήνες μετά αντί για δυο και έναν πριν... + 6 μήνες του ΟΑΕΔ... Περιμένω την Δευτέρα να έρθει ο λογιστής της εταιρείας να τα συζητήσω όλα... Αν δω τα πολλά ζόρια πριν, θα χρησιμοποιήσω την άδεια μου...

Αντε να δούμε τι θα γίνει...

Kοριτσια μην μασατε!κ εγω θα δουλευα απο το σπιτι (ετσι ειχαμε πει)αλλα μαλλον φοβηθηκε μηπως με πληρωνει κ δεν δουλευω κανονικα κ ετσι κ εγω παιρνω αναρωτικες απο το ΙΚΑ και δεν παω!ισως γυρησω λιγο στην δουλεια πριν την κανονικη αδεια που θα παρω (πριν την ΠΗΤ)ισως και οχι.Φυσικα ομως και θα παρω την 6μηνη του ΟΑΕΔ κ ας τραγουδανε!δεν θα αφησω εγω το νινακι μου σε ξενα χερια απο τοσο δα μικρουλι αλλα ουτε κ θα πιεσω τον εαυτο μου τωρα να πηγαινω στην δουλεια εφ οσον δεν αισθανομαι καλα..:-P:-P

οι νομοι ειναι με μας προς το παρον βεβαια...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερα. Μολις με πηραν απ΄το γραφειο του γιατρου που θα΄κανα την β΄επιπεδου αυριο οτι ακυρωνεται γιατι ειναι αρρωστος. Αντε ακομη αναμονη μεχρι να με παρουν αυτοι...

Βρε κοριτσακια, μηπως εχει καμμια να προτεινει καποιο πολυ καλο και αξιοπιστο μερος που να δινει και dvd? Αν δεν με παρουν μεχρι Τριτη θα παω αλλου. Δεν μπορω να περιμενω!

Ουφ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα. Μολις με πηραν απ΄το γραφειο του γιατρου που θα΄κανα την β΄επιπεδου αυριο οτι ακυρωνεται γιατι ειναι αρρωστος. Αντε ακομη αναμονη μεχρι να με παρουν αυτοι...

Βρε κοριτσακια, μηπως εχει καμμια να προτεινει καποιο πολυ καλο και αξιοπιστο μερος που να δινει και dvd? Αν δεν με παρουν μεχρι Τριτη θα παω αλλου. Δεν μπορω να περιμενω!

Ουφ!

maraki2108 υπομονή...πάντως έχω να προτείνω το Εμβρυο στο Κολωνάκι που δινει και dvd...αν θες παραπάνω πληροφορίες εδώ είμαστε όταν έρθει η ώρα...φιλάκια

Καλησπέρα κορίτσια. Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα και περιμένουμε και των υπολοίπων.

Αννα βαριές κουβέντες ειπώθηκαν και καταλαβαίνω εσένα λόγω ορμονών να τα παίρνεις αλλα του άντρα σου όχι και τόσο. Δεν έχει ζήσει την εγκυμοσύνη σου και δεν καταλαβαίνει.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει οπωσδήποτε να συζητήσετε από κοντά και να προσπαθήσετε να βρείτε λύση. Αν δεν υπάρχει λύση...μάλλον δεν υπάρχουν επιλογές.

maraki2108 εγώ την β' επιπέδου την έκανα στη Εμβρυομητρική Ιατρική στην πλατεία Μαβίλη. 150ευρώ, με οθόνη πλάσμα, πολύ καλός γιατρός (δρ. Πιλάλης) και DVD.

X4pTp3.png

Μανούλες καλησπέρα...προσθέστε άλλο ένα αγοράκι στην παρέα μας...ναι ναι είναι μπεμπάκος!!! όλα καλά με τις εξετάσεις μου είμαστε πολύ χαρούμενοι για το μπέμπη μας που είναι καλά....σας ευχαριστω για τις ευχές σας και ευχομαι και στα υπόλοιπα κορίτσια που περιμένουν για β επιπέδου ή και άλλα αποτελέσματα εξετάσεων να είναι όλα τέλεια!!!

Καληνύχτα σας!!!

Ιωαννίτσα πως πήγαμε? νομίζω ότι όλα καλά ε??? Νεραιδούλα εσύ? Μαράκι?

Ελπίζω και σε σας να είναι όλα καλά (είμαι σίγουρή δηλαδή ότι όλα θα είναι perfect....)

Καληνύχτα και πάλι....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? Valia εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις το 6μηνο, που θα αφήσεις το παιδάκι σου 3 μηνών??? Μη το συζητάς καθόλου. Εγώ είμαι από τις τυχερες και θα καθίσω ένα χρονο μετά τη γέννηση του γιου μου. Δεν καταλαβαίνω γιατι αυτό το προνόμιο το έχουν μόνο στο δημόσιο και το ευρύτερο δημόσιο? Είναι μεγάλη αδικία. Οι υπόλοιπες δεν ειναι μάνες????

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!

Ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!Ο μπεμπακος μας ειναι μια χαρα!:P

Ειναι ολα τελεια!!!402gr ολα φυσιολογικα:P:p:pΟυφ παει και αυτο το αγχος.Γυρω στις 12 Ιανουαριου θα κανουμε και την καμπυλη ζαχαρου:confused:

Παει και το αγχος της β επιπεδου!!!Αυριο θα παω να παρω και δωρακι για το μωρακι μου!χιχι!

Χριστινακι μου μπραβο για τον γιοκα σου!!!!Χαιρομαι με τα καλα σου νεα!!!!!!!!:P:p:p

Ιωαννιτσα περιμενουμε και τα δικα σου νεα!!

Όλα καλά!!! :D

Τον είδαμε τον μπεμπάκο μας, είναι μια χαρά μωρό, μας έκανε λίγο το δύσκολο παρόλες τις σοκολάτες που προηγήθηκαν (χεχεχε! :P) αλλά μετά το διάλειμμα για λίγη ακόμη σοκολάτα ήταν πολύ καλός! Βγήκε και μια τρισδιάστατη φωτογραφία πολύ καλή! Κουκλάκι! (Είπε η μαμά κουκουβάγια...! :D)

Μάλλον πήρε το χειλάκι μου που προεξέχει λιγουλάκι! :lol:

Ευτυχώς πάντως που είχαμε την κάμερα και τραβούσαμε, γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι μετά το διάλειμμα για να αλλάξει θέση, δεν το έγραψαν στο dvd που μας έδωσαν... :mad: Και μέσα ήταν και το τρισδιάστατο κομμάτι! Αν δεν είχαμε της κάμερας (που τελικά το προτιμώ από το δικό τους γιατί έχει και κατατοπιστικά σχόλια) θα είχα σκάσει από το κακό μου...

Κορίτσια και στα δικά σας όσες δεν το κάνατε ακόμη!!! Μακάρι για όλες να είναι τέλεια τα αποτελέσματα! Και καλή συνέχεια από εδώ και πέρα! Με έναν (κανέναν κατά προτίμηση!!! ;)) πόνο!

Χριστίνα, μπράβοοο! :D Ένας μπεμπάκος ακόμη στην παρέα!!!

maraki, υπομονή... :-( Είναι πολύ σπαστικό, όντως... Πού θα την έκανες; Ελπίζω να πας σύντομα!

Αυτά!

Πολλά φιλιά

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...