Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες!

Τι πραγματικά πανάθλιος καιρός σήμερα;;; Τι χρώμα, τι υγρασία και αέρας!!! Χάλια!

Και έχουμε πει να πάμε σινεμά το βράδυ. Ελπίζω να φτιάξει. Ελεγα επίσης να πάω να κουρευτώ αλλά θα το σκεφτώ. Ασε που με αυτή την υγρασία και να τα φτιάξω θα γίνουν σαν μην πω.

Είδα στον ύπνο μου ότι ξαφνικά ανέβηκε το λέυκωμα στα ύψη. Τι άγχη κι αυτά! Επίσης έπαθα τις πρωτες μου συσπάσεις στον ύπνο μου, νωρίς τα ξημερώματα. Με ξύπνησαν αλλά δεν ήταν πολλές ούτε δυνατές. Ετοιμαζεται!

Καλημέρα Δήμητρα!!!!!

Είδες ουρανός? μμππρρρρρρ.......

Λες να είναι καλύτερα αύριο για κομμωτήριο ? Πώς το βλέπεις να αντέχεις?

Με γεια οι συσπασούλες..... ετοιμάζεται ε?

Είπαμε στην Νικόλ ότι το μαγαζί με τα ντόνατ είναι ανοιχτό?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χελλοου Βικάκυ. Η Μαρία Δάγλα δεν είπε την προηγούμενη φορα ούτε Γαλλικό, γιατί ο αναισθησιολόγος ελέγχει τα νύχια μήπως μελανιάσουν σε περίπτωση παρενεργειών;

Δεν θυμάμαι αν μου το είπε η Μαρία ή στο σεμινάριο του Έλενα ότι τα χέρια πρέπει να είναι άβαφτα (ή με διαφανές βερνίκι) και στα πόδια το διαφανές γαλλικό είναι οκ....

GaiGp3.png

Το θέμα είναι να πάω στο κομμωτήριο για να ανέβω λίγο. Αν βγω με τα σκ@τόκαιρο και μου τα κάνει χειρότερα απ'ό,τι είναι δεν έχει νόημα.

Για τα ντόνατ όχιιιιιιι το ξεχάσαμε να της το πούμε.

X4pTp3.png

Βικάκι, δεν βλέπω γιατί να μην μπορούμε. Μόνο θα μιλήσουμε όταν πλησιάζουμε γιατί δεν θυμόμαστε τον δρόμο. Για τις κράμπες δεν το έχω πει στην γιατρό. Ξεχνάω. Αλλά επειδή το είχε και η ξαδέρφη μου υπέθεσα ότι είναι νορμάλ. Αν θυμηθώ θα ρωτήσω την Μαρία.

Ευτυχώς καούρες δεν πολυέχω. Μόνο που δυσκολεύομαι να χωνέψω τελευταία.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ..!ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!ΧΑ ΧΑ!!ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΑΙΣΙΑ,ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΟΥΣΑΝ!ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ,ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ!ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ(ΗΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ) ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ!ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΤΕΛΙΚΑ!!ΧΑ ΧΑ!!ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΝΝΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!

ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ CARREFOUR ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ 2 ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΦΟΥΞΙΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ-ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ- ΚΑΙ ΕΙΧΕ Κ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ PRODERM 2 ΜΑΖΙ (Κ ΠΗΡΑ 2 ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΜΑΛΛΑΚΤΙΚΑ).ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ :-)

Τώρα που είδα για το μαλακτικό....είχα πλύνει κάποια ρουχαλάκια που μου έδω σε μια φίλη μου με σκέτο απορρυπαντικό και δεν ήταν μαλακά όπως γίνονται με το μαλακτικό, έτσι αποφάσησα χωρίς να σκεφτώ και πολύ και πήγα και πήρα μαλακτικό...σήμερα θα πλύνω με μαλακτικό να το ευχαριστηθώ, πιστευώ να μην επηρεάσει τίποτα το μωρουλίνη αφου proderm είναι και αυτο ε??? Φιλάκια...Χρόνια Πολλά μας....και μια γλυκιά Καλημέραααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι να πάω στο κομμωτήριο για να ανέβω λίγο. Αν βγω με τα σκ@τόκαιρο και μου τα κάνει χειρότερα απ'ό,τι είναι δεν έχει νόημα.

Για τα ντόνατ όχιιιιιιι το ξεχάσαμε να της το πούμε.

Κάτσε να της το πούμε με τρόπο....

Νικόλλλλλ κοίτα τί σου βρήκαμεεεεεεεεεε......................

1259957339-donuts.jpg

GaiGp3.png

Βικάκι, δεν βλέπω γιατί να μην μπορούμε. Μόνο θα μιλήσουμε όταν πλησιάζουμε γιατί δεν θυμόμαστε τον δρόμο. Για τις κράμπες δεν το έχω πει στην γιατρό. Ξεχνάω. Αλλά επειδή το είχε και η ξαδέρφη μου υπέθεσα ότι είναι νορμάλ. Αν θυμηθώ θα ρωτήσω την Μαρία.

Ευτυχώς καούρες δεν πολυέχω. Μόνο που δυσκολεύομαι να χωνέψω τελευταία.

οκ, πάρε με όταν πλησιάζετε να βγώ στον κεντρικό...

arrangement8.jpg

thank u!!!!!!!!

GaiGp3.png

Τι ωραία ντόνατ!!! Θέλω κι εγώ!!!

Δημητρούλα μου... ασε να πας για τα μαλλάκια σου αύριο καλύτερα!

Αφού μπορούμε γαλλικό στο ποδαράκι ε, θα κλείσω ραντεβου!!!

Μανουλίτσες σας αφήνω να πάω και λίγο δίπλα στους γονείς μου να τους δω και θα τα πούμε το μεσημεράκι!!! Ελπίζω να είσαστε εδώ!

Φιλάκια πολλά σε όλες και προσοχή σήμερα με αυτόν τον κ@λ@καιρο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία ντόνατ!!! Θέλω κι εγώ!!!

Δημητρούλα μου... ασε να πας για τα μαλλάκια σου αύριο καλύτερα!

Αφού μπορούμε γαλλικό στο ποδαράκι ε, θα κλείσω ραντεβου!!!

Μανουλίτσες σας αφήνω να πάω και λίγο δίπλα στους γονείς μου να τους δω και θα τα πούμε το μεσημεράκι!!! Ελπίζω να είσαστε εδώ!

Φιλάκια πολλά σε όλες και προσοχή σήμερα με αυτόν τον κ@λ@καιρο!!!

Το επόμενο ραντεβού θα είναι για καφέ και ντόνατ....

Να σου πώ για το πεντικούρ. Και σε περίπτωση που το δουν και τους πειράξει εκείνη την στιγμή ας το ξεβάψουν. Εξάλλου διαφανές είναι σε τί θα τους πειράξει?

bye-bye!!!

GaiGp3.png

Καλέ, που τα βρήκατε τα ντόνατς? Θέλω κι εγώ!

Βικάκι αναλόγως πως είναι ο καιρός. Αν είναι πολύ χάλια θα σε πάρω να μου δώσεις οδηγίες να'ρθούμε απ'έξω.

Πάντως δεν νομίζω ότι σήμερα είναι μέρα για κομμωτήριο. Θα σας τα κάνει τα μαλλια...

Από Παρασκευή νομίζω ότι θα φτιάξει πάλι. Αυτή η βδομάδα θα'ναι λίγο χάλια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αχ, τώρα το είδα αυτό που έγραψες Τάνια για το ιατρικό λάθος...

Το μόνο που εύχομαι είναι να μην βρεθεί καμιά γυναίκα στη θέση της κουμπάρας σου -τί φρικτό αυτό που της συνέβη!- και να νιώσει καλύτερα η κοπέλα και όλα να πάνε άψογα αυτή τη φορά!

Συμφωνώ Ιωάννα μου.....Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα χειρότερο...Τάνια να είναι καλά η κοπέλα και όλα να πάνε καλά με την δύναμη του Θεού και της Παναγίας...να αγκαλιάσει το μωρουλίνι της σύντομα....!!!

Ρε κορίτσια καμιά φορά ακούμε τέτοια πράγματα και δεν φανταζόμαστε με τίποτα ότι μπορεί να μας συμβεί και μας το παραμικρό....η ζωή παιζεί πολλά παιχνίδια γι αυτό πρέπει εμείς να είμαστε δυνατοί παιχτές και να μην το βάζουμε κάτω....!!!

Καλέ, που τα βρήκατε τα ντόνατς? Θέλω κι εγώ!

Βικάκι αναλόγως πως είναι ο καιρός. Αν είναι πολύ χάλια θα σε πάρω να μου δώσεις οδηγίες να'ρθούμε απ'έξω.

Πάντως δεν νομίζω ότι σήμερα είναι μέρα για κομμωτήριο. Θα σας τα κάνει τα μαλλια...

Από Παρασκευή νομίζω ότι θα φτιάξει πάλι. Αυτή η βδομάδα θα'ναι λίγο χάλια.

Δημοσθένους στην Καλλιθέα! Δεν κάναμε ντου ακόμα αλλά που θα πάει...:twisted:

Ναι το μαλλί άκυρο σήμερα. Δεν πειράζει να είναι φρέσκο για το μωρό!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...