Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Δηλαδή βιοψία και μικροβιομα είναι διαφορετικα;;Με αυτόν που έχω κλείσει το χειρουργείο είναι ο διευθυντής της μαιευτικής ..Έτσι είχα κάνει και το εξωμητριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Βάλια & Δέσποινα!!

Τυχερούλα στην Καβάλα χιονίζει ε? εδώ ούτε με το κιάλι ο χαζοκαιρός να μας χιονίσει...

Βάλια μου τί πονάκια σε έπιασαν ? Δεν βολευόσουν ή ήταν σαν τους πόνους περιόδου που λένε? (κάνω γκάλοπ γιατί προχτές είχα 2-3 πονάκια για ελάχιστη ώρα και μετά εξαφανίστηκαν). Έχουμε beaute σήμερα? Ζηλεύωωωωωω!!!!!

Και εμείς σήμερα έχουμε γυμναστικούλα αλλά αμα συνεχίσει έτσι ο καιρός δεν βγαίνω έξω.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάλια μου τί πονάκια σε έπιασαν ? Δεν βολευόσουν ή ήταν σαν τους πόνους περιόδου που λένε? (κάνω γκάλοπ γιατί προχτές είχα 2-3 πονάκια για ελάχιστη ώρα και μετά εξαφανίστηκαν). Έχουμε beaute σήμερα? Ζηλεύωωωωωω!!!!!

Και εμείς σήμερα έχουμε γυμναστικούλα αλλά αμα συνεχίσει έτσι ο καιρός δεν βγαίνω έξω.....

Καλημέρα Βικάκι μου! Σαν πόνους περιόδου αλλά ήταν για αρκετή ώρα. Λες να πλησιάζουμε στο τέλος;;;

Βρε δεν έκανες και εσύ beaute τώρα τελευταία;;; Ελα να σε πάρω μαζί μου!

Στην κουνιάδα μου πάω και κάνει και καλή δουλειά... Ασε που θα δω και τα πεθερικά :mad::mad: που μένουν από κάτω...

Αν συνεχίσει έτσι ο καιρός καλύτερα να μείνεις μέσα! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα Βικάκι μου! Σαν πόνους περιόδου αλλά ήταν για αρκετή ώρα. Λες να πλησιάζουμε στο τέλος;;;

Βρε δεν έκανες και εσύ beaute τώρα τελευταία;;; Ελα να σε πάρω μαζί μου!

Στην κουνιάδα μου πάω και κάνει και καλή δουλειά... Ασε που θα δω και τα πεθερικά :mad::mad: που μένουν από κάτω...

Αν συνεχίσει έτσι ο καιρός καλύτερα να μείνεις μέσα! ;)

Πλησιάζουμε με ελαφρά πηδηματάκια (πολύ ελαφρά όμως..). Την Παρασκευή έκανα μόνο αποτρίχωση ... γενική, δεν έκανα το πεντικιούρ μου, αυτό είπα να το κάνω αυτή την βδομάδα να έχω κάτι να με ανεβάζει.

Θα δεις και τα πεθερικά ε? Τυχερούλα...:mrgreen:

Βαριέμαι τρελά και έχω ένα σωρό δουλειές εντός και εκτός του σπιτιού σήμερα. Ούτε τα εντός δεν βλέπω να κάνω...

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Άθλιος σήμερα ο καιρός πραγματικά. Όλο το χειμώνα φέτος δεν είδαμε τέτοια ελεεινή μέρα. Μάρτης γδάρτης παλουκοκάφτης δεν λένε?

Βικάκι θα μας εγκαταλείψεις σήμερα στην γυμναστική? Θες να'ρθουμε να σε πάρουμε?

Βάλια κι εγώ το είχα πρόσφατα αυτό με τους πόνους, αλλά την επόμενη ήμουν εντάξει. Νομίζω πως ήταν συσπάσεις γιατί ήταν μέση και πόνοι περιόδου μαζι. Μάλιστα είχε κρατήσει καμμιά ώρα. Την έβγαλα ξαπλωμένη στον καναπέ και ευχόμουν να μην γεννάω. Τελικά τίποτα ευτυχώς.

Εγώ έχω το άλλο τώρα τελευταία. Με πιάνουν πάρα πολύ έντονοι πόνοι (η ξαδέρφη μου είπε ότι είναι κράμπες) πολύ χαμηλά κάτω απ'την κοιλιά, περίπου στα κόκκαλα της λεκάνης. Ακόμα και μες στον ύπνο μου και ξυπνάω απ'τον πόνο. Το'χει καμμιά άλλη αυτό?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βάλια μου, μπήκες στον 9ο κι εσυ!!!! Αντε καλή μας λευτεριά!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ Ε??? ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!:tongue:

Διαφημίσεις

στις 36 εβδομάδες θα μαι κι εγω στον 9ο???????

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....:(:(:(:(

Πλησιάζουμε με ελαφρά πηδηματάκια (πολύ ελαφρά όμως..). Την Παρασκευή έκανα μόνο αποτρίχωση ... γενική, δεν έκανα το πεντικιούρ μου, αυτό είπα να το κάνω αυτή την βδομάδα να έχω κάτι να με ανεβάζει.

Θα δεις και τα πεθερικά ε? Τυχερούλα...:mrgreen:

:mad::mad::mad::mad::mad: Ναι θα τα δω... Λεω να πάω και στο δημαρχείο να πάρω ληξιαρχικές πράξεις γάμου.

Πεντικιουρ επιτρέπεται να κάνουμε;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γειά σας κοριτσάκιa μου!!

θαυμαστικά σήμερα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το πρωί νιώθω καλύτερα,έχει ηρεμήσει το σώμα μου-και η μπουκίτσα μου!πέρασα άλλο ένα εφιαλτικό βράδυ,αλλά πατάω delete και προχωράω,έστω κι αν κρατήσει λίγο αυτή η ηρεμία.σας ευχαριστώ,κρατάω iwanna μου αυτό που είπες,κάνω οτι μπορώ,από εκεί και πέρα μόνο ο Θεούλης ξέρει!

Χριστινάκι σε ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτεσαι στην εκκλησία,να είσαι καλά καλή μου κι όλη αυτή η θετική ενέργεια να γυρίζει διπλή σε σένα και το μπαμπά σου!ένα μεγάλο μπράβο και από μένα για αυτή τη στάση ζωής!keep up the good work!!

μπράβο και σε όσες είδατε τα μωράκια σας!και ναι,θα γιορτάσουμε γιορτή της μητέρας!πάντα με συγκινούσε αυτή η μέρα!ετοίμαζα οτι πιο όμορφο μπορούσα με τα παιδάκια μου στο σχολείο ακι ανυπομονούσα να δώ τη χαρά στο πρόσωπο των μαμάδων!!

ρε παιδιά τι γίνεται,μόνο εγώ πόνεσα έτσι&είχα αίμα με την εξέταση?δεν παίζω............τον φοβήθηκα το γιατρό:|τρέμω μήπως μου το ξανακάνει στο επόμενο ραντεβού:?μπορεί ίσως επειδή είναι πολύ χαμηλά η μικρή,ε?άσε που ήμουν και στην καρέκλα.:cry:

αχ,δείτε αυτό:

Καλημέρα μανούλα...να είσαι πάντα καλά και να σκέφτεσαι θετικά!!! Εύχομαι με το που κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά να τα ξεχάσεις όλα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ερχεταιιιιιιιι...........η μεγάλη στιγμή!!!

Καλημέρα κοριτσάκια! Άθλιος σήμερα ο καιρός πραγματικά. Όλο το χειμώνα φέτος δεν είδαμε τέτοια ελεεινή μέρα. Μάρτης γδάρτης παλουκοκάφτης δεν λένε?

Βικάκι θα μας εγκαταλείψεις σήμερα στην γυμναστική? Θες να'ρθουμε να σε πάρουμε?

Βάλια κι εγώ το είχα πρόσφατα αυτό με τους πόνους, αλλά την επόμενη ήμουν εντάξει. Νομίζω πως ήταν συσπάσεις γιατί ήταν μέση και πόνοι περιόδου μαζι. Μάλιστα είχε κρατήσει καμμιά ώρα. Την έβγαλα ξαπλωμένη στον καναπέ και ευχόμουν να μην γεννάω. Τελικά τίποτα ευτυχώς.

Εγώ έχω το άλλο τώρα τελευταία. Με πιάνουν πάρα πολύ έντονοι πόνοι (η ξαδέρφη μου είπε ότι είναι κράμπες) πολύ χαμηλά κάτω απ'την κοιλιά, περίπου στα κόκκαλα της λεκάνης. Ακόμα και μες στον ύπνο μου και ξυπνάω απ'τον πόνο. Το'χει καμμιά άλλη αυτό?

Καλημέρα Μαράκι μου,

Τώρα μαύρισε εντελώς εδώ, έρχεται μέσα από την Θάλασσα χοντρή αντάρα, θα πέσει πολύ νερό...

Αν δεν έχετε καμία δουλίτσα πριν και είναι ο δρόμος σας από εδώ θα ήταν φανταστικό να πηγαίναμε παρεούλα. Έχω αρχίσει και χάνω τα κουράγια μου, να δούμε πώς θα πέσω στα γόνατα.... χιχιχχι

Κράμπες δεν είχα καθόλου, μόνο εκείνα τα τραβήγματα αν θυμάσαι αλλά πέρασαν. Τί σου έχει πει η γιατρός σου για αυτό?

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!

Τι πραγματικά πανάθλιος καιρός σήμερα;;; Τι χρώμα, τι υγρασία και αέρας!!! Χάλια!

Και έχουμε πει να πάμε σινεμά το βράδυ. Ελπίζω να φτιάξει. Ελεγα επίσης να πάω να κουρευτώ αλλά θα το σκεφτώ. Ασε που με αυτή την υγρασία και να τα φτιάξω θα γίνουν σαν μην πω.

Είδα στον ύπνο μου ότι ξαφνικά ανέβηκε το λέυκωμα στα ύψη. Τι άγχη κι αυτά! Επίσης έπαθα τις πρωτες μου συσπάσεις στον ύπνο μου, νωρίς τα ξημερώματα. Με ξύπνησαν αλλά δεν ήταν πολλές ούτε δυνατές. Ετοιμαζεται!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ Ε??? ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!:tongue:

Καλώς το Χριστινάκι!!! Έρχεται η μέρα για το κίντερ-έκπληξη να σκάσει μύτη...

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....:(:(:(:(

Εγώ βρήκα τί δεν με πειράζει (με χαλάνε τρελά όλα τα φρούτα και οι χυμοί), και έτσι το έχω ρίξει στο γάλα και στα δημητριακά το βράδυ που δεν με πειράζουν (προς το παρόν..)

:mad::mad::mad::mad::mad: Ναι θα τα δω... Λεω να πάω και στο δημαρχείο να πάρω ληξιαρχικές πράξεις γάμου.

Επιτρέπεται στους τελευταίους μήνες αρκεί να έχει κλίβανο για τα εργαλεία και γενικά να εμπιστεύεσαι την αισθητικό σου (καλά εσύ είσαι και τυχερούλα..). Θελω να κάνω ένα γαλικό αλλά δεν ξέρω αν γίνεται γιατί τις προάλλες η κουλή έκοψα τα νύχια ζαβά στα πόδια και τώρα είναι σαν τον γάμο του καραγκιόζη...

GaiGp3.png

Αν δεν τα βάψεις, απλά περιποίηση δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

X4pTp3.png

atlantis, χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Είδες, άδικα τρόμαξες...! Μακάρι να ήταν αυτή η τελευταία τρομάρα που πήρες!

Μήπως πόνεσες τόσο επειδή έχεις την περίδεση και ζορίστηκε το σημείο;

Εγώ πάντως πόνεσα την τελευταία φορά (καλά, όχι πολύ!) που μου πήρε δείγμα για κολπική καλλιέργεια στην καρέκλα... Βρε, μήπως ενοχοποιείται η καρέκλα?! Σκέφτομαι τί έχει να γίνει όταν θα μου ελέγξει τον τράχηλο... :(

Έβαλα και μισό πλυντήριο με πράγματα μπέμπη και δικά μου για την κλινική και τώρα απολαμβάνω την καούρα και την δυσπεψία μου!

Βίκυ, κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι! Πώς γίνεται να μην κάνεις σχεδόν τπτ -και με το "σχεδόν" εννοώ μόνο τα απαραίτητα για επιβίωση!- να να είσαι λιώμα; :rolleyes:

Η κοιλιά μου αυτή την εβδομάδα "κατέβηκε" κάπως! Εκεί που ήταν σούζα και κοίταζε πάνω, τώρα είναι πιο χαμηλά και δείχνει πιο φυσική. Διάβασα πως σε αυτή τη φάση συμβαίνει αυτό και ανακουφίζεται το στομάχι αλλά επιβαρύνεται η κύστη... (Σε εμένα το στομάχι δεν ανακουφίστηκε πάντως...!) Εσάς πώς είναι η κοιλίτσα; Μήπως ήρθε η ώρα να ξανακάνουμε έκθεση στην ομάδα του facebook? :D:cool:

Ιωαννίτσα μου καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε...σε καταλαβαίνω απολύτως με την καούρα, τι άσχημο πράμα είναι αυτό σου καίει τα σωθικά! Εύχομαι να ανακουφιστούμε σύντομα γιατί δεν πάλευεται για πολύ, τουλάχιστον εγω το βράδυ δεν το αντέχω!!!:(

Επιτρέπεται στους τελευταίους μήνες αρκεί να έχει κλίβανο για τα εργαλεία και γενικά να εμπιστεύεσαι την αισθητικό σου (καλά εσύ είσαι και τυχερούλα..). Θελω να κάνω ένα γαλικό αλλά δεν ξέρω αν γίνεται γιατί τις προάλλες η κουλή έκοψα τα νύχια ζαβά στα πόδια και τώρα είναι σαν τον γάμο του καραγκιόζη...

Χελλοου Βικάκυ. Η Μαρία Δάγλα δεν είπε την προηγούμενη φορα ούτε Γαλλικό, γιατί ο αναισθησιολόγος ελέγχει τα νύχια μήπως μελανιάσουν σε περίπτωση παρενεργειών;

X4pTp3.png

Kαλημέρα Χριστινάκι, Μαράκι και Δήμητρα!!! Βλέπω όλες μας είμαστε σε τρελά άγχη...

Θέλω κι εγώ να κάνω γαλλικό στα πόδια αλλά μου λένε ότι δεν μπορώ να πάω να γεννήσω με βαμμένο νύχι... Εγώ ξέρω ότι μόνο στα χέρια απαγορεύεται...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...