Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας μπαμπουσκίτσες!

Βαρεμάρα έχει πέσει; Ααααχ... Κυριακή γαρ...

Λοιπόν, με έβγαλε ο Στέλιος φωτό με την κοιλιά το απόγευμα και έπαθα σοκ!!! :shock::shock::shock::shock:

"Αυτή η κοιλια είναι δική μου??????!!!!!!!!" :confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock: Δεν την νιώθω τόσο μεγάλη, ούτε στον καθρέφτη φαίνεται τεράστια! Μήπως η "κάμερα" προσθέτει όντως?!

Έτσι όπως την είδα σε όλο της το μεγαλείο συνειδητοποίησα πως:

1) όχι μόνο δεν έχει κατέβει -αν κ ο Στέλιος επιμένει πως κατέβηκε λίγο!- αλλά,

2) είμαι σαν να έχω καταπιεί ένα ολοστρόγγυλο μπαλόνι!!!

3) είμαι μια χαρά με όλες αυτές τις μικροενοχλήσεις που νιώθω αν σκεφτείς τον όγκο που κουβαλάω!

Διαβάζω και τα χειρότερα με τους εμετούς και λέω "μην είσαι και αχάριστη!"

Το βιντεάκι με το πάντα είναι πάρα πολύ ωραίο!!! Είναι γλύκα ειδικά σε κάποιες φωτό που κοιμάται αφασιακά!!!

Βλέπω Καπουτζίδη... Εσείς;

χχαχα!γελασα με το μπαλονι!

κ μενα σημερα με εβγαλε ο Κωστας αλλα δεν με εβγαλε απο πολυ κοντα (ευτυχως), φοραω κ μαυρες πυτζαμες κ ειμαι σικ!χαχαχα:tongue:

Ιωαννα μου την Πεμπτη ειπες στις 3 το ραντεβου στα mothercare ε?γιατρο εχω στις 7:30..εσυ 7?θα τον πιουμε τον καφε ε?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

άσχετο , κοριτσάκια μήπως έχει καμιά την συνταγή απο αυτό το απαίσιο πρωινό που είχε σήμερα η Βίκυ? pancakes

εφτασεεεε,,,,

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pancakes.html

pSC1p2.png

χχαχα!γελασα με το μπαλονι!

κ μενα σημερα με εβγαλε ο Κωστας αλλα δεν με εβγαλε απο πολυ κοντα (ευτυχως), φοραω κ μαυρες πυτζαμες κ ειμαι σικ!χαχαχα:tongue:

Ιωαννα μου την Πεμπτη ειπες στις 3 το ραντεβου στα mothercare ε?γιατρο εχω στις 7:30..εσυ 7?θα τον πιουμε τον καφε ε?

Άννη, εγώ δε γελάω καθόλου!!! :tongue:

Κι εγώ από σικ άλλο τπτ! Η επιτομή του σικ είμαι με τη φράντζα-πατάτα και αρκουδιάρες πυτζάμες... Αλλά έχω στην κοιλιά γραμμένο ένα μήνυμα για τον μπέμπη από τον μπαμπά του και κάπως σώζεται η κατάσταση!

Το σεμινάριο είναι στις 15:15 σύμφωνα με την αφίσα -αυτή μου είπε στις 15:00 να είμαι εκεί- και μετά για καφέεεεε!!!! Και μετά στις 19:00 στη γιατρό! Λέω και να κουρευτώ πριν το σεμινάριο! Χαμός την Πέμπτη!

Η Θάλεια, μπορεί; Είπε τπτ;

Αυτά τα pancakes τί είναι; Δεν έχω φάει ποτέ! Μόνο στις κρέπες έχω εξειδίκευση! Να φάω, είναι καλύτερα από τις κρέπες;!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Άννη, εγώ δε γελάω καθόλου!!! :tongue:

Κι εγώ από σικ άλλο τπτ! Η επιτομή του σικ είμαι με τη φράντζα-πατάτα και αρκουδιάρες πυτζάμες... Αλλά έχω στην κοιλιά γραμμένο ένα μήνυμα για τον μπέμπη από τον μπαμπά του και κάπως σώζεται η κατάσταση!

Το σεμινάριο είναι στις 15:15 σύμφωνα με την αφίσα -αυτή μου είπε στις 15:00 να είμαι εκεί- και μετά για καφέεεεε!!!! Και μετά στις 19:00 στη γιατρό! Λέω και να κουρευτώ πριν το σεμινάριο! Χαμός την Πέμπτη!

Η Θάλεια, μπορεί; Είπε τπτ;

Αυτά τα pancakes τί είναι; Δεν έχω φάει ποτέ! Μόνο στις κρέπες έχω εξειδίκευση! Να φάω, είναι καλύτερα από τις κρέπες;!

μυνηματακι ε??ΤΕΛΕΙΟ!τελεια αναμνηση θα ειναι!οποτε ασε στην ακρη τις πυτζαμες κτλ...;)

για το σεμιναριο απο αφισα το ειδες?θελω να δω αν θα με παρουν τηλ να μου πουν οτι αλλαξαν την μερα!λογικα μπορει κ η Θαλεια...η γιατρος σου που κοντα ειναι?να παμε κ καμια βολτα στα μαγαζια:tongue:

τα pancakes πρεπει να ειναι σαν κρεπες αλλα πιο χοντρα κ αφρατα κ πιο γλυκα!

λεω να κανω κ εγω αυριο αν ξυπνησω με ορεξη...

Δευτερα κ Τεταρτη εχω τα τελευταια μαθηματα στο Ιπποκρατειο!φουλ βδομαδα θα χω!χαχαχα

pSC1p2.png

μυνηματακι ε??ΤΕΛΕΙΟ!τελεια αναμνηση θα ειναι!οποτε ασε στην ακρη τις πυτζαμες κτλ...;)

για το σεμιναριο απο αφισα το ειδες?θελω να δω αν θα με παρουν τηλ να μου πουν οτι αλλαξαν την μερα!λογικα μπορει κ η Θαλεια...η γιατρος σου που κοντα ειναι?να παμε κ καμια βολτα στα μαγαζια:tongue:

τα pancakes πρεπει να ειναι σαν κρεπες αλλα πιο χοντρα κ αφρατα κ πιο γλυκα!

λεω να κανω κ εγω αυριο αν ξυπνησω με ορεξη...

Δευτερα κ Τεταρτη εχω τα τελευταια μαθηματα στο Ιπποκρατειο!φουλ βδομαδα θα χω!χαχαχα

Όταν λες να τις αφήσω στην άκρη δεν φαντάζομαι να εννοείς να κάνω γυμνή φωτογράφηση, έτσι ε?! :tongue:

Το είδα στην αφίσα αλλά ρώτησα την πωλήτρια και δήλωσα συμμετοχή σε εκείνη... Μου είπε πως μια μέρα πριν θα με πάρει να μου το θυμίσει, οπότε μάλλον θα σε πάρει κι εσένα, αλλά στον κόσμο τους... Έπρεπε ήδη να σας έχουν ειδοποιήσει!

Εεεεε, θα πάμε και στα μαγαζιά! Πώς, έτσι ξεροσφύρι καφές?! ;):D Η γιατρός μου είναι στο Βαρδάρη αλλά μάλλον θα περάσει ο Στέλιος να με πάρει από εκεί που θα είμαστε και να πάμε με το αμάξι. Εσένα στη Μητροπόλεως?

Θααααάλεια, εσύ μπορείς για σεμινάριο και καφέ; :D

Άντε, παίρνεις κι εσύ πτυχίο!!! Με το καλό! Είδες; Πρόλαβες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ζουζουνομανούλες καλό βράδυ απο εμας πάμε για νανάκια!!!

Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ με πολύ γλυκά όνειρα!!!

Τα λέμε το πρωί

καληνυχτα μανουλινιιιι!!!

ονειρα γλυκα με το μπεμπακι σου!!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανούλες!!!!!!!!!!!!!

Ήρθα να ανοίξω το καφέ γιατί χτες το βράδυ το έσκασα .....

Βλέπαμε μία ταινία που είχαμε κατεβάσει, το shutter island (το νησί των καταραμένων) του Κόπολα με τον Ντι Κάπριο, τί παράξενη ταινία, με σενάριο αναμενόμενο, κυνήγαγα τον άλλο που με έβαλε να την κατεβάσω και να την δούμε. Περίμενα να δω και εγώ θρίλερ και ήταν ένα νερόβρασμα.

Ο ουρανός εδώ είναι καφέ, έχει πολύ αέρα και ψιλόβροχο. Μαύρο χάλι δλδ, ούτε για μπουγάδα αλλά ούτε και να βγαίνεις έξω, πολύ σκόνη...

Πάω να δώ την επικαιρότητα και επιστρέφω..

coffee_cup.jpg

GaiGp3.png

goodmorning.gif

coffeechiffon3-1.jpg

Καλημέρα μανούλες φιλενάδες φουσκοκοιλίτσες και μπεμπάκια!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε και να αρχίσουμε μια μια να πέρνουμε σειρά!!! Σήμερα ο καιρός είναι άθλιος και έχει και πολύ κρύο!!!

Xτες το βράδυ είχαμε βγει με κάτι φίλους για καφεδάκι και κορίτσια υπέφερα... Με είχε πιάσει πόνος χαμηλά αρκετά στην κοιλιά, πόναγα και από κάτω και πόνος στη μέση... Τα είδα όλα.. Πάει λέω αυτό ήταν... ήρθε η ώρα, αλλά ευτυχώς σήμερα είμαι καλά.

Κατα τις 11.30 θα πάω και για καθαρισμό προσώπου.

Αντε μανούλες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα, εδω στην Καβαλα ξυπνησαμε στα λευκα!! Κρυο δεν μπορω να πω οτι εχει, εχει μαλακωσει αρκετα ο καιρος, αλλα συνεχιζει να χιονιζει.Φανταζομαι ειναι απο τα τελευταια του χειμωνα οποτε ας το χαρουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...