Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛΛΛΛΛ!!!!

1996-05-18.gif

τέλειο!!! έσκασα στα γέλια!!!

εγώ όλις έγραψα το απόγευμα με έπιασε μια δυσφορία αστα να πάνε. Ετσι ξάπλωσα λιγάκι και ευτυχώς μου πέρασε. Μετά ήρθαν οι κουμπάροι μουου είχα να τους δω πολύ καιρό, αφού και η κουμπάρα είναι έγκυος άλλα μιλάμε για πολύ χάλια εγκυμοσύνη, ξεκίνησε με τουλάχιστον 40 εμετούςτην μέρα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται συνέχεια σε νοσοκομεία και τώρα τους έχει μειώσει αρκετά αλλά παίρνει ότι πιο δυνατό σε χάπι.ατά είναι τα δύσκολα!

Τώρα επιτέλους ξάπλα:tongue::tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

τέλειο!!! έσκασα στα γέλια!!!

εγώ όλις έγραψα το απόγευμα με έπιασε μια δυσφορία αστα να πάνε. Ετσι ξάπλωσα λιγάκι και ευτυχώς μου πέρασε. Μετά ήρθαν οι κουμπάροι μουου είχα να τους δω πολύ καιρό, αφού και η κουμπάρα είναι έγκυος άλλα μιλάμε για πολύ χάλια εγκυμοσύνη, ξεκίνησε με τουλάχιστον 40 εμετούςτην μέρα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται συνέχεια σε νοσοκομεία και τώρα τους έχει μειώσει αρκετά αλλά παίρνει ότι πιο δυνατό σε χάπι.ατά είναι τα δύσκολα!

Τώρα επιτέλους ξάπλα:tongue::tongue::tongue:

κ εγω ξαπλα ειμαι κ βλεπω τβ!

πωπω πολυ χαλι εγκυμοσυνη ρε συ ...ακου να νοσηλευεται απο τους εμετους..θα μου πεις εδω εναν κανω εγω κ σερνομαι ολη μερα....

τα πεθερικουλια σου φυγαν?απο που ειναι?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κ εγω ξαπλα ειμαι κ βλεπω τβ!

πωπω πολυ χαλι εγκυμοσυνη ρε συ ...ακου να νοσηλευεται απο τους εμετους..θα μου πεις εδω εναν κανω εγω κ σερνομαι ολη μερα....

τα πεθερικουλια σου φυγαν?απο που ειναι?

άσε και η πρώτη της έτσι χάλια ήταν, μέχρι την ώρα που γεννούσε έκανε εμετό , ταλαιωρήθηκε πολύ και τελικά τα πράγματα δεν πήγαν καλά...

Τα πεθερικούλια φύγανε μετά το φαγητό, απο Γιαννιτσά είναι. Τώρα λογικά θα ξαναρθουν για τη γέννα αφού για το Πάσχα μας κάνουν τους δύσκολους!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

άσε και η πρώτη της έτσι χάλια ήταν, μέχρι την ώρα που γεννούσε έκανε εμετό , ταλαιωρήθηκε πολύ και τελικά τα πράγματα δεν πήγαν καλά...

Τα πεθερικούλια φύγανε μετά το φαγητό, απο Γιαννιτσά είναι. Τώρα λογικά θα ξαναρθουν για τη γέννα αφού για το Πάσχα μας κάνουν τους δύσκολους!

τι εννοεις οτι δεν πηγαν καλα????:?

α ναι μου το ειχες ξαναπει για τα Γιαννιτσα...ε σας κανουν τους δυσκολους...κοιτα να απολαυσεις τις τελευταιες μερες ηρεμιας Τανια μου...;)εγω δεν νομιζω οτι θα αντεξω να εχω κοσμο κ τραπεζια κτλ...

pSC1p2.png

τι εννοεις οτι δεν πηγαν καλα????:?

α ναι μου το ειχες ξαναπει για τα Γιαννιτσα...ε σας κανουν τους δυσκολους...κοιτα να απολαυσεις τις τελευταιες μερες ηρεμιας Τανια μου...;)εγω δεν νομιζω οτι θα αντεξω να εχω κοσμο κ τραπεζια κτλ...

δυστυχώς απο καθαρά ιατρικό λάθος χάθηκε το μωρο.Αστα...

Για τραπέζια ούτε εγώ το συζητώ, εννοείται πως αν δεν θέλουν δεν θα τους παρακαλέσουμε κιόλας!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

κατι τρεχει με την Μαιρη?εχει κ μετα απο αυτο ωραια ταινιουλα....(δεν θυμαμαι πως την λενε)

Ναι...έχει πλάκα. Θα δω τι έχει και μετά αν και δε με βλέπω και για άλλη ταινία.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Για τραπέζια ούτε εγώ το συζητώ, εννοείται πως αν δεν θέλουν δεν θα τους παρακαλέσουμε κιόλας!!!!!

Δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε... Κρίμα η κακομοίρα :(

X4pTp3.png

Γειά σας μπαμπουσκίτσες!

Βαρεμάρα έχει πέσει; Ααααχ... Κυριακή γαρ...

Λοιπόν, με έβγαλε ο Στέλιος φωτό με την κοιλιά το απόγευμα και έπαθα σοκ!!! :shock::shock::shock::shock:

"Αυτή η κοιλια είναι δική μου??????!!!!!!!!" :confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock: Δεν την νιώθω τόσο μεγάλη, ούτε στον καθρέφτη φαίνεται τεράστια! Μήπως η "κάμερα" προσθέτει όντως?!

Έτσι όπως την είδα σε όλο της το μεγαλείο συνειδητοποίησα πως:

1) όχι μόνο δεν έχει κατέβει -αν κ ο Στέλιος επιμένει πως κατέβηκε λίγο!- αλλά,

2) είμαι σαν να έχω καταπιεί ένα ολοστρόγγυλο μπαλόνι!!!

3) είμαι μια χαρά με όλες αυτές τις μικροενοχλήσεις που νιώθω αν σκεφτείς τον όγκο που κουβαλάω!

Διαβάζω και τα χειρότερα με τους εμετούς και λέω "μην είσαι και αχάριστη!"

Το βιντεάκι με το πάντα είναι πάρα πολύ ωραίο!!! Είναι γλύκα ειδικά σε κάποιες φωτό που κοιμάται αφασιακά!!!

Βλέπω Καπουτζίδη... Εσείς;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

αντε ρε συ!!!!εφτασε να γεννησει κ χασαν το παιδακι???πωπω!!τι να πω...ο Θεος να της δινει δυναμη!

οσο για το συγγενολοι για αυτο σου λεω..αν ειναι εκει πρεπει να κανεις τραπεζια κτλ..κ οχι μονο αυτο..εγω κουραζομαι μονο με την ιδεα οτι οταν θα ξυπνησω θα κυκλοφορουν κ αλλοι εδω μεσα!αυτα δεν μπορω!

pSC1p2.png

Αχ, τώρα το είδα αυτό που έγραψες Τάνια για το ιατρικό λάθος...

Το μόνο που εύχομαι είναι να μην βρεθεί καμιά γυναίκα στη θέση της κουμπάρας σου -τί φρικτό αυτό που της συνέβη!- και να νιώσει καλύτερα η κοπέλα και όλα να πάνε άψογα αυτή τη φορά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...