Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα κ εγω..πηγαμε φαγαμε με την μαμα μου σε μια φιλη της!εσκασα κ δεν μπορουσα να σηκωθω απο τον καναπε!περπατησα για να ρθω κ τα χω παιξει τωρα...εξω ριχνει σαν χιονονερο!

εχω μια νυστα τωρα αλλα η μπεμπα κανει παρτυ!!!!!

περιμενω κ τον Κωστα να ρθει απο τα πεθερικα μου..πηγε να μου φερει μια νυχτικια που μου πηρε η πεθερα:?και κατι δωρα για το μωρο απο τον αδερφο του..

Τανια μου λογικα αυτο που ενοιωσες ειναι συσπασεις..εχθες πονεσα ετσι κ η κοιλια μου ηταν πετρα...αλλα για λιγο..μετα περασε...

Ατλαντις μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα σημερα!keep going!

Χριστινιω μου εισαι ψυχαρα!!!!

Αντζυ...τι εκανες καλε κ σου βγηκαν μαπα???εμενα χθες τα τσακισαν!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τανια μου όλες έχουμε από δάφτους τους πόνους:rolleyes:μόνο να είναι περαστικοί....Άννυ με γεια τα πραγματάκια από την πεθερούλα....είδες βρε;αυτό είναι αγάπη:cool::cool:οκ,σταματάω μην φωνάζεις!!

Grya.jpgGryap3.png

Τανια μου όλες έχουμε από δάφτους τους πόνους:rolleyes:μόνο να είναι περαστικοί....Άννυ με γεια τα πραγματάκια από την πεθερούλα....είδες βρε;αυτό είναι αγάπη:cool::cool:οκ,σταματάω μην φωνάζεις!!
κατσεεεε...μην τρεχεις!!!!!δεν τα ειδα ακομη.....:?

pSC1p2.png

Καλά εμείς κάνουμε παρτυ. Εχουμε βάλει παιδικά τραγουδάκια, Gummy bear, κλασική μουσική, απ'όλα και χοροπηδάει σαν τρελό!!!!

Πολύ πλάκα! Η κοιλιά παέι περα δώθε σαν τρελή!!!

X4pTp3.png

Καλά εμείς κάνουμε παρτυ. Εχουμε βάλει παιδικά τραγουδάκια, Gummy bear, κλασική μουσική, απ'όλα και χοροπηδάει σαν τρελό!!!!

Πολύ πλάκα! Η κοιλιά παέι περα δώθε σαν τρελή!!!

μια χαρά περνάτε εσείς:D:D:D...εγώ πάλι τρώω τρώω και δεν χορταίνω...τι γίνεται;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ηρθαν!!!ενα γυμναστηριο και ενα μουσικο κουτι που βγαζει κ σχεδια στο ταβανι της fisher price.

κ η νυχτικια παραδοξως πολυ ωραια!ειναι λαχανι μεχρι πανω απο το γονατο,κρουαζε αμανικη κ πανω στον ωμο εχει 2 κουμπακια που την ανοιγεις για να θηλασεις!εχει κ ιδια ρομπα κοντομανικη...:tongue:

θα τα βγαλω φωτο καποια στιγμη κ θα σας τα δειξω μαζι με το δωματιο μας ολοκληρωμενο επιτελους!!!:tongue::tongue:

Νικολλλλ κ εγω πειναωωωω!!!!!

pSC1p2.png

Με γειά! Είδατε βρε, αμέσως να την κακολογήσουμε την γυναικα!

χαχαχα!!!ε που να ξερουμε?η νυχτικια ειναι ενα θεμα που ποναει γενικα!χαχαχα

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ουπς...κάτσε θα τις ανεβάσω σε λίγο.....πολύ πείνα βρε Άννυ!είδες που είναι ωραία τελικά;πόσες έχετε πάρει;2 φτάνουν;

κανω τοστ τωρα!

ειχα παρει μια εγω μακρυμανικη και μια αυτη τωρα...ε θα παρω κ μια πυτζαμα μαζι κ τελος!!!δεν φτανουν????

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...