Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

atlantis, χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Είδες, άδικα τρόμαξες...! Μακάρι να ήταν αυτή η τελευταία τρομάρα που πήρες!

Μήπως πόνεσες τόσο επειδή έχεις την περίδεση και ζορίστηκε το σημείο;

Εγώ πάντως πόνεσα την τελευταία φορά (καλά, όχι πολύ!) που μου πήρε δείγμα για κολπική καλλιέργεια στην καρέκλα... Βρε, μήπως ενοχοποιείται η καρέκλα?! Σκέφτομαι τί έχει να γίνει όταν θα μου ελέγξει τον τράχηλο... :(

Έβαλα και μισό πλυντήριο με πράγματα μπέμπη και δικά μου για την κλινική και τώρα απολαμβάνω την καούρα και την δυσπεψία μου!

Βίκυ, κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι! Πώς γίνεται να μην κάνεις σχεδόν τπτ -και με το "σχεδόν" εννοώ μόνο τα απαραίτητα για επιβίωση!- να να είσαι λιώμα; :rolleyes:

Η κοιλιά μου αυτή την εβδομάδα "κατέβηκε" κάπως! Εκεί που ήταν σούζα και κοίταζε πάνω, τώρα είναι πιο χαμηλά και δείχνει πιο φυσική. Διάβασα πως σε αυτή τη φάση συμβαίνει αυτό και ανακουφίζεται το στομάχι αλλά επιβαρύνεται η κύστη... (Σε εμένα το στομάχι δεν ανακουφίστηκε πάντως...!) Εσάς πώς είναι η κοιλίτσα; Μήπως ήρθε η ώρα να ξανακάνουμε έκθεση στην ομάδα του facebook? :D:cool:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

atlantis, χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Είδες, άδικα τρόμαξες...! Μακάρι να ήταν αυτή η τελευταία τρομάρα που πήρες!

Μήπως πόνεσες τόσο επειδή έχεις την περίδεση και ζορίστηκε το σημείο;

Εγώ πάντως πόνεσα την τελευταία φορά (καλά, όχι πολύ!) που μου πήρε δείγμα για κολπική καλλιέργεια στην καρέκλα... Βρε, μήπως ενοχοποιείται η καρέκλα?! Σκέφτομαι τί έχει να γίνει όταν θα μου ελέγξει τον τράχηλο... :(

Έβαλα και μισό πλυντήριο με πράγματα μπέμπη και δικά μου για την κλινική και τώρα απολαμβάνω την καούρα και την δυσπεψία μου!

Βίκυ, κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι! Πώς γίνεται να μην κάνεις σχεδόν τπτ -και με το "σχεδόν" εννοώ μόνο τα απαραίτητα για επιβίωση!- να να είσαι λιώμα; :rolleyes:

Η κοιλιά μου αυτή την εβδομάδα "κατέβηκε" κάπως! Εκεί που ήταν σούζα και κοίταζε πάνω, τώρα είναι πιο χαμηλά και δείχνει πιο φυσική. Διάβασα πως σε αυτή τη φάση συμβαίνει αυτό και ανακουφίζεται το στομάχι αλλά επιβαρύνεται η κύστη... (Σε εμένα το στομάχι δεν ανακουφίστηκε πάντως...!) Εσάς πώς είναι η κοιλίτσα; Μήπως ήρθε η ώρα να ξανακάνουμε έκθεση στην ομάδα του facebook? :D:cool:

Με το σχεδόν και είμαστε ράκη και όλο χειροτερεύει το πράγμα... Πάντως μην δίνεις σημασία, κράτα το πρόγραμμά σου όσο και όπως αντέχεις εσύ.

Η κοιλίτσα (κοιλάρα θα έλεγα.....) είναι τούμπανο, σαν να έχω καταπιεί ένα καρπούζι και έχει σφηνώσει κάτω από το στήθος. Δεν πέφτει με τίποτα και αν κάτι με στεναχωρεί λιγάκι είναι αυτό.

Δεν πτοούμαι όμως, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Θα πέσει πού θα πάει?

GaiGp3.png

Ασχετο. Σκεφτόμουν τώρα πως θα έπρεπε να υπήρχε κι ένα φόρουν Πατερούληδες Απριλίου. Θα'θελα πολύ να ξέρω πως σκέφτονται για την εγκυμοσύνη μας, τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους.Βεβαία θα μπαινα και θα διαβαζα συνέχεια, δε θα κρατιόμουν ενώ αυτοί δεν μπαίνουν τόσο στο πειρασμό να μας διαβάζουν νομίζω. Ειναι πολύ πιο χαλαροί.

X4pTp3.png

Με το σχεδόν και είμαστε ράκη και όλο χειροτερεύει το πράγμα... Πάντως μην δίνεις σημασία, κράτα το πρόγραμμά σου όσο και όπως αντέχεις εσύ.

Η κοιλίτσα (κοιλάρα θα έλεγα.....) είναι τούμπανο, σαν να έχω καταπιεί ένα καρπούζι και έχει σφηνώσει κάτω από το στήθος. Δεν πέφτει με τίποτα και αν κάτι με στεναχωρεί λιγάκι είναι αυτό.

Δεν πτοούμαι όμως, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Θα πέσει πού θα πάει?

Γιατί στενοχωριέσαι πουλάκι μου? Άντε, δε θέλω τέτοια! Δε σημαίνει κάτι ότι είναι ψηλά! Μπορεί να κατέβει ακριβώς πριν τον τοκετό ή να μην κατέβει και παρόλα αυτά να γεννήσεις μια χαρά! Έχεις μέρες μπροστά σου! Και το αντίθετο ισχύει μπορεί να είναι χαμηλά αλλά να μην σημαίνει πως αυτό σου εξασφαλίζει αυτόματα εύκολο τοκετό!

Όσο γι' αυτό που λες για τη συνέχιση του προγράμματος... Εκτός όλων των σωματικών έχω και μια τεμπελιάααααα... Ούτε για τουαλέτα δε θέλω να σηκωθώ... :oops::|:oops:

Τώρα λέω να φάω τα πορτοκαλάκια μου σαν καλό μήπως και χωνέψω... Ευτυχώς μου πέρασε η καούρα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Ασχετο. Σκεφτόμουν τώρα πως θα έπρεπε να υπήρχε κι ένα φόρουν Πατερούληδες Απριλίου. Θα'θελα πολύ να ξέρω πως σκέφτονται για την εγκυμοσύνη μας, τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους.Βεβαία θα μπαινα και θα διαβαζα συνέχεια, δε θα κρατιόμουν ενώ αυτοί δεν μπαίνουν τόσο στο πειρασμό να μας διαβάζουν νομίζω. Ειναι πολύ πιο χαλαροί.

Έχω σκεφτεί και εγώ καμία φορά αν διαβάζει τα ποστ μας ο καλός μου αλλά λέω μακάρι να το προσπαθούσε (καλά, πέτυχες τον άνθρωπο τώρα που θα ψάξει...).

Το να έχουν αντίστοιχο φόρουμ οι άντρες όμως (Μπαμπάδες Απριλίου) το θεωρώ καθαρά Σενάριο Επιστημονικής Φαντασίας...:D:D

GaiGp3.png

Γιατί στενοχωριέσαι πουλάκι μου? Άντε, δε θέλω τέτοια! Δε σημαίνει κάτι ότι είναι ψηλά! Μπορεί να κατέβει ακριβώς πριν τον τοκετό ή να μην κατέβει και παρόλα αυτά να γεννήσεις μια χαρά! Έχεις μέρες μπροστά σου! Και το αντίθετο ισχύει μπορεί να είναι χαμηλά αλλά να μην σημαίνει πως αυτό σου εξασφαλίζει αυτόματα εύκολο τοκετό!

Όσο γι' αυτό που λες για τη συνέχιση του προγράμματος... Εκτός όλων των σωματικών έχω και μια τεμπελιάααααα... Ούτε για τουαλέτα δε θέλω να σηκωθώ... :oops::|:oops:

Τώρα λέω να φάω τα πορτοκαλάκια μου σαν καλό μήπως και χωνέψω... Ευτυχώς μου πέρασε η καούρα!

Καλά μην φανταστείς ότι το φέρω και βαρέως, απλά όλος αυτός ο όγκος τόσο ψηλά μου δημιουργεί τρελά πολύ μεγάλη δυσφορία, αφού για να φανταστείς πλέον ανάσκελα δεν μπορώ να κάτσω ούτε ένα λεπτάκι. Μετά νιώθω να παθαίνω ασφυξία...

GaiGp3.png

Εγώ δεν κοιμήθηκα. Είχε έρθει η μαμά μου και ειδαμε μια βιντεοκασσετα που μου έδωσε χθες ο θείος μου από ένα πάρτυ που είχε κάνει το 1986. Ήταν τόσο συγκινητικό και αστείο. Είδαμε τον παπού μου που έχουμε χάσει τόσα χρόνια. Εγώ ήμουν 11 χρονών! Αυτά είναι κειμήλια ανεκτίμητης αξίας. Κρίμα που δεν έχουμε περισσότερα. Γι'αυτο εξοπλιστείτε με κάμερες οπωσδήποτε να τραβάτε μοναδικές στιγμές με τα μωράκια σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τι ωραίο!!! Εγώ δεν έχω κανένα βίντεο από όταν ήμουν μικρή...

Αλλά και τώρα δεν έχουμε κάμερα, μόνο μια καλή φωτογραφική μηχανή που τραβάει και βιντεάκια αλλά η απόδοση τους δεν είναι σαν κάμερας. Μάλλον πρέπει να μπει στη λίστα με τα απαραίτητα μου φαίνεται. Θα δείξει...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγώ πάλι!!! Αφου σιδέρωσα το πρωί και φάγαμε στη μανούλα μου (γίγαντες εγώ και ο καλός μου πατάτες με μοσχάρι) βγήκα με την αδερφή μου και περπατήσαμε 40 λεπτάκια αλλά βρε μανούλες τα έπαιξα... Πονάνε περισσότερο τα ποδαράκια μου...

Αννη μου και Βικάκι σας ευχαριστώ για τις ευχές!!! Σας ακολουθώ κι εγώ!!! Επιτέλους στον 9ο!!!

Καλή λευτεριά και με ένα πόνο σε όλες μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας μανουλες!!!!!Τι μου κανετε????

Εγω σημερα ειμαι απο καναπε σε κρεββατι και απο κρεββατι σε καναπε!!

Κοιμαμαι ορθια ολη μερα.Μονο για φαγακι βγηκαμε αλλα εφαγα πολυ λιγο.

Δηλαδη και απο ορεξη μαυρα χαλια!!

Επισης ηθελα να πω σε οποιες κοπελες θα παρουν ή εχουν παρει αυτοκολλητα

απο το cosycorner οτι ειναι παααααρα πολυ ωραια.Εγω τα εβαλα κιολας

και φαινονται λες και ειναι ζωγραφισμενα πανω στον τοιχο!!!!Εμεινα

με το στομα ανοιχτο!!!Ειναι φοβερα!

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ..!ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!ΧΑ ΧΑ!!ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΑΙΣΙΑ,ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΟΥΣΑΝ!ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ,ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ!ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ(ΗΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ) ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ!ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΤΕΛΙΚΑ!!ΧΑ ΧΑ!!ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΝΝΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!

ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ CARREFOUR ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ 2 ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΦΟΥΞΙΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ-ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ- ΚΑΙ ΕΙΧΕ Κ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ PRODERM 2 ΜΑΖΙ (Κ ΠΗΡΑ 2 ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΜΑΛΛΑΚΤΙΚΑ).ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλησπέρα μανουλίνια....ήρθα και εγώ....είχαμε πάει στον αδερφό του Χρήστου...φάγαμε λαγό και ήταν όλα τα λεφτά!!!!είχα τις συσπάσεις μου και ήμουν μια χαρά...ξάπλωσα λίγο,τώρα οκ!!!!Άντζυ δεν πειράζει για τα πιτάκια...μόνο μην αρχίσεις τα πατατάκια ε!:rolleyes:Βάλια μου πλησίασε ο καιρός....καλώς ήρθες στο κλάμπ του 9ου...:Dδεν έχει σταματήσει να βρέχει από το βράδυ....μουλιάσαμε:D.όσο για τα ενθύμια που λέτε ,έχω κασέτα(που αντέγραψα σε dvd φυσικά)από τα βαφτήσια μου....είναι λίγο κακογραμμένη αλλά πολύ συγκινητική.....πραγματικά ανεκτίμητης αξίας όλα αυτά....

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα κουκλιτσες! Τι κάνετε?

Βικάκι μπράβο για την κοντέσα σου!!! ολόκληρη κοπέλα:tongue:

Χριστινάκι όλα θα πάνε καλά με τον μπαμπά σου.Εσυ μη μου στεναχωριέσαι και να ξέρεις πως ότι θέλεις μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας!

Σήμερα απο το πρωί κάναμε ξενάγηση στα πεθερικά μου σε διάφορα μέρη τησ Ξάνθης, ήπιαμε ένα καφεδάκι και μετά πήαμε στη μαμά μου για φαγητό. Ηθελα τόσο πολύ να κοιμηθώ αλλά μόλις ξάπλωσα το μάτι δεν έκλεινε με τίποτα.

Αρχισα να νοιώθω και πόνους χαμηλά, σαν πόνους περιόδου, το χει καμιά αυτό?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...