Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αύριο είναι η γιορτή της γυναίκας, για μένα όμως δεν είναι ευχάριστη αυτή η μέρα (σας είπα προχθές). Άλλωστε δεν κατάλαβα ποτέ γιατί γιορτάζουμε αυτή τη μέρα. Όλες οι υπόλοιπες δηλ. είναι του άντρα?

Όμως για την γιορτή της μανούλας ανυπομονώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι μονο εγω χανω σελιδες??δεν ειδα να λεμε ξανα για τη γιορτη της γυναικας...κατι θα χω χασει :-(

Επεξεργάστηκαν by angie!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Αννυ μονο εγω χανω σελιδες??δεν ειδα να λεμε ξανα για τη γιορτη της γυναικας...κατι θα χω χασει :-(

Δεν θυμάμαι να έχουμε αναφέρει για την γιορτή της γυναίκας. Εγώ μόνο σαν ημερ/νια το ανέφερα (8 Μαρτίου πέρσυ έπαθα αποβολή) αλλά δεν είχα πει οτι ήταν γιορτη της γυναίκας.

Καλή επιτυχία στα πιτάκια σου! Μοιάζουν τέλεια!

Και, ναι, στις 36 εβδ. μπαίνουμε στο 9ο. Έχουμε λίγο καιρό ακόμα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκιa μου!!

θαυμαστικά σήμερα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το πρωί νιώθω καλύτερα,έχει ηρεμήσει το σώμα μου-και η μπουκίτσα μου!πέρασα άλλο ένα εφιαλτικό βράδυ,αλλά πατάω delete και προχωράω,έστω κι αν κρατήσει λίγο αυτή η ηρεμία.σας ευχαριστώ,κρατάω iwanna μου αυτό που είπες,κάνω οτι μπορώ,από εκεί και πέρα μόνο ο Θεούλης ξέρει!

Χριστινάκι σε ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτεσαι στην εκκλησία,να είσαι καλά καλή μου κι όλη αυτή η θετική ενέργεια να γυρίζει διπλή σε σένα και το μπαμπά σου!ένα μεγάλο μπράβο και από μένα για αυτή τη στάση ζωής!keep up the good work!!

μπράβο και σε όσες είδατε τα μωράκια σας!και ναι,θα γιορτάσουμε γιορτή της μητέρας!πάντα με συγκινούσε αυτή η μέρα!ετοίμαζα οτι πιο όμορφο μπορούσα με τα παιδάκια μου στο σχολείο ακι ανυπομονούσα να δώ τη χαρά στο πρόσωπο των μαμάδων!!

ρε παιδιά τι γίνεται,μόνο εγώ πόνεσα έτσι&είχα αίμα με την εξέταση?δεν παίζω............τον φοβήθηκα το γιατρό:|τρέμω μήπως μου το ξανακάνει στο επόμενο ραντεβού:?μπορεί ίσως επειδή είναι πολύ χαμηλά η μικρή,ε?άσε που ήμουν και στην καρέκλα.:cry:

αχ,δείτε αυτό:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλησπέρα μανούλες!!!!

Πήγα μέχρι την κρεβατοκάμαρα να φτιάξω την βαλίτσα που λέγαμε, ΑΛΛΑ το κρεβάτι μου έλεγε έλα εδώωωωωωωω και για να μην του χαλάσω το χατήρι έπεσα κανένα διωράκι...

Μετά έκανα μία μακαρονάδα να φάμε το κοκκινιστό που περίσσεψε από εχτές, και ιδού πάλι τί πρωτότυπο!!! Είμαι πάλι ράκος.... χεχεχεχεχε

Πώς γίνεται αυτό καλέ?

GaiGp3.png

γειά σας κοριτσάκιa μου!!

ρε παιδιά τι γίνεται,μόνο εγώ πόνεσα έτσι&είχα αίμα με την εξέταση?δεν παίζω............τον φοβήθηκα το γιατρό:|τρέμω μήπως μου το ξανακάνει στο επόμενο ραντεβού:?μπορεί ίσως επειδή είναι πολύ χαμηλά η μικρή,ε?άσε που ήμουν και στην καρέκλα.:cry:

καλώς το κορίτσι μας!!!

Χαίρομαι που ηρέμησες το βράδυ, είναι πολύ σημαντικό να έχεις φορτισμένες μπαταρίες.

Και εγώ είχα φοβερό άγχος για την εξέταση χτες αλλά πήγα με καλή ψυχολογία, ήταν και ο ντόκτορ χαλαρός και χαμογελαστός (είδες για να είναι νέο παλικάρι ο γιατρός?) πήρα και 2-3 ανάσες βαρβάτες από αυτές του τοκετού για τεστ και ήταν όλα μία χαρά. Την επόμενη φορά προσπάθησε να ξεχαστείς με κάτι άλλο. Ίσως πάντως να παίζει ρόλο και που ήταν χαμηλά η μικρή. Εμένα ήταν στον ...λαιμό...:mrgreen::mrgreen:

Το βιντεακι το είχα ξαναδεί, αλλά είναι καταπληκτικό!!!!

GaiGp3.png

Κι εμείς φαγαμε σουπίτσα που έφτιαξα κια μετά είχα ληγούρα και πήρα τη μερέντα κι έφαγα κανα 2 κουταλιές. Χιχιχι

Ο άντρας μου την έπεσε και εγώ την έχω αράξει στον καναπέ και προσπαθώ να χωνέψω.

X4pTp3.png

Κι εμείς φαγαμε σουπίτσα που έφτιαξα κια μετά είχα ληγούρα και πήρα τη μερέντα κι έφαγα κανα 2 κουταλιές. Χιχιχι

Ο άντρας μου την έπεσε και εγώ την έχω αράξει στον καναπέ και προσπαθώ να χωνέψω.

Εμένα ο καλός μου πήγε πάλι στην ίδια έκθεση που πήγαμε και χτες, αλλά σήμερα με τον κουμπάρο μας. Οπότε έχω όλο το σπίτι, την μερέντα , και τα αμυγδαλωτά για πάρτη μου!!! Γιουχουυυυυυυυ!!!!

Ευχαρίστως θα χτύπαγα και άλλο λίγο φαγητό, αλλά κάνω κράτη για το βράδυ.

Αύριο είναι η μέρα της γυναίκας ε? Καλά, ειδοποιήστε με την ημέρας της μητέρας....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...