Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!! ΕΤΣΙ,ΝΑ ΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Toi toi, γιατί είσαι η αρχιγυριστρούλα μας!

Πάνε οι παλιές μου οι δόξες, χάλεϊ τάφτυσον.....

Από το καλοκαίρι και μετά ξανά προς την δόξα.......

Προς το παρόν όλα τα κάνω μέχρι την μέση, και αυτό με δυσκολία (που να με έβλεπες στην γυμναστική την προηγούμενη Πέμπτη...)

Πάω να αποτελειώσω την βαλίτσα που έχω αρχίσει εδώ και 2 μέρες και επιστρέφω..............

Φιλακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι μου, έτσι σε θέλω! Αγωνιστική και αισιόδοξη! Τις καλύτερες ευχές μου στον μπαμπάκα σου, να είναι γερός ο ανθρώπος και χωρίς περιπέτειες...

Βίκυ, εγώ πήρα ύφασμα, βγήκε ένα σεντονάκι με μαξιλαροθήκη κι ένας σούπερ σάκος με χαρουλάκι για να κρεμιέται, κορδονάκι για να κλέινει και στο μέγεθος που ήθελα, δια χειρός της μανούλας που κατέχει από ραπτομηχανή! Πολύ εύκολα γίνεται, με ίσια γαζιά και το ύφασμα το πλήρωσα 6? (αν θυμάμαι καλά)! Δεν το δοκιμάζεις κι εσύ;

Για τους άντρες τί να πω... Με τα δίκια σας παραπονιέστε! Σαν να παθαίνουν αμνησία ένα πράγμα... "Κοιλιά; Ποιά κοιλιά;;;" Εγώ πάντως δεν μιλάω για δουλειές και συμμαζέματα... Θα είμαι αχάριστη... Για άλλα πράγματα σας καταλαβαίνω απόλυτα, άλλη λογική εντελώς...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ιωαννα μου καλα που το ξαναειπες!ξεχασα να τα δοκιμασω!

θα τα δοκιμασω μετα..να σου πω..bebe home εχει κ ανατολικα?εγω ξερω μονο αυτο στο fix!

ντιπ αχρηστη ειμαι!!!!

παω να φαω λιγο..πειναωωωω

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ιωαννα μου καλα που το ξαναειπες!ξεχασα να τα δοκιμασω!

θα τα δοκιμασω μετα..να σου πω..bebe home εχει κ ανατολικα?εγω ξερω μονο αυτο στο fix!

ντιπ αχρηστη ειμαι!!!!

παω να φαω λιγο..πειναωωωω

Έχει ακριβώς απέναντι από τον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά είναι πιο μικρό από το άλλο που ξέρεις, απ' ό,τι μου είπαν.

Εμείς φέραμε χθες ταπεράκια με γεμιστά της μαμάς και πολύ χαίρομαι γιατί βαριέμαι πααααάρα πολύ σήμερα να κάνω οτιδήποτε... Έχω κι ένα σπίτι χάλια και είχα αποφασίσει να κάνω καμιά δουλειά σήμερα αλλά πολύ χλωμό...

Πολύ απότομα βάρυνα ρε κορίτσια... Πριν τρεις μέρες μια χαρά ήμουν! :confused:

Κι ο καιρός δε βοηθάει! Και αυτό που λέγαν για χιόνια μέσα στη Θεσσαλονίκη, βαρέθηκα να το ακούω και να μην το βλέπω! Πάντωε δεν μπορώ να πω... χθες το πρωί για 7 λεπτά έριξε ένα λεπτό παγωμένο χιονάκι! :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Βικάκι, τελειώνεις επιτέλους με την βαλίτσα? Είμαι πολύ περήφανη για σένα! Μπράβο κορίτσι μου!

Χριστινάκι μου, καλό κουράγιο και καλή δύναμη στον μπαμπάκα σου και όλους σας. Είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει ο Θεούλης να πάνε όλα καλά.

Όσο για τους άντρες και τις απαιτήσεις τους, τι να πω? Ευτυχώς δεν έχω κανένα παράπονο. Σε όλα βοηθάει ο καημενούλης και πολλές δουλειές τις έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου. Βέβαια δεν δουλεύει παρα ελάχιστα (απ'το σπίτι) οπότε είναι συνέχεια εδώ και αυτό τα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Επίσης έχει ζήσει μόνος του, με τον αδερφό του στην Αμερική, οπότε αναγκαζονταν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους. Μεγάλο σχολείο η εργένικη ζωή.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Σκεφτείτε ότι φέτος θα γιορτάσουμε τη γιορτή της μανούλας!! Τρελό!

Εγώ έπλυνα κατι πιατάκια και φτιάχνω κοτόσουπα που τη λατρεύω!

Κι εγώ από τον άντρα μου δεν έχω παράπονο. Μαγειρεύει συχνά, πλένει πιατάκια, μπορεί να με βοηθήσει και στο άπλωμα. Η κουζίνα όμως είναι το φόρτε του και του αρέσει κιόλας!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...