Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, βρε κορίτσια... Δεν μας καταλαβαίνουν... Από την μία "αγάπη μου μην σκύβεις και μην κουράζεσαι..." και από την άλλη κάνε μου αυτό, κάνε μου το άλλο..."

Τίποτα.... δεν καταλαβαίνουν...

Χριστινάκι μου τι κάνεις;

Aννη, Βικάκι. Δήμητρα, Αντζυ, Annie;;;

Καλά είμαι καρδούλα μου....εχθές ήμουν μοναχούλα μου με την κοπέλα που με βοηθάει στο σπίτι...δεν πήγα στην έκθεση, δεν άντεχα, πήγε βέβαια ο Παναγιώτης και τελειώσε κατα τις 21 00. Τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά...Αποφάσησα να μην πατήσω καθόλου. Τώρα πάλι μοναχούλα μου είμαι γιατί έχει ήδη πάει ο καλός μου, θα έρθει το μεσημεράκι να φάμε και μετά θα με πάει στην κουμπάρα μου να κάτσω για να έχω παρέα εκεί και θα έρθει πάλι το βραδάκι να με πάρει...θα με κατέβαζε στους γονείς μου αλλά εχθές ο πατερούλης μου μπήκε εκτακτα στο Κρατικό γιατί δεν ήταν καλά...Ταλαιπωρία πήγαν πρώτα στο Μεταξά αλλά δεν εφημέρευε και τους διώξανε για κρατικό Νικαίας, δεν τον κράτησαν, του έκαναν κάποιες εξετάσεις και το πρωί τον έδιωξαν. αυτό έγινε 1 η ώρα εμάς δεν μας πήραν τηλέφωνο για να μην με στεναχωρήσουν τώρα ήθελα να πάω αλλά ο μπαμπάς μου επέμενε ότι είναι καλά και να κάτσω στο σπίτι μου με την ησυχία μου γιατί έχει κρύο, μου είπε να ξεκουραστώ με τον μπεμπη να σκέφτομαι θετικά....!!! Το μετάνοιωσα που δεν πήγα αλλά αύριο μετά την δουλειά θα πάω σίγουρα....!!! Αχ τι καλά σας τα είπα και ξαλάφρωσα λιγάκι...τώρα σκέφτομαι θετικά και προχωρώ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

πατριωτακι????τρωνε τα παντα αυτοι!αλλα να ηξεραν να μαγειρευαν κ κατι...

οριστε μια καλη κ ευκολη συνταγη που εκανα χθες..εκανα κ με ελια κ με τυρακι και φαγαν 2 ταψια!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/almires-mpoukitses-me-gemisi-elias.html#rateform

Αποθηκεύτηκε στα αγαπημένα!!!!:D:D

GaiGp3.png

Εμένα δεν με νοιάζει για τώρα, θέλω να τους δω όταν με το καλο γεννήσουμε και θα περάσουν σε δεύτερη μοιρα... Αλλος θα είναι ο άντρας της ζωής μου!!!!

μμμμμ δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει ε???;);););)

ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΦΙΛΕΝΑΔΑ...ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.....ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ....ΧΡΙΣΤΙΝΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμ μέσα στην άγρια νύχτα να έχουν και ορέξεις...

Εδώ εγώ πεινάω στις 11 και επειδή βαριέμαι να φτιάξω οτιδήποτε τρώω πορτοκάλια, θα κάτσω να κάνω τηγάνια? απαπαπαπαα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βάλια μου, εγώ είμαι αρκετά καλύτερα σήμερα.

Το μεσημέρι έχουμε έναι μικρό reunion με συμμαθητές από το δημοτικό (νομίζω 3 μόνο έχουν πει ναι) αλλά εγώ βαριέμαι να πάω. Εχει και ρεπό ο άντρας μου και προτιμώ να κάτσουμε παρεούλα. Πολύ γαϊδουριά;

Αυριο θα πάω στο τελευταίο μου σινεμά πριν γεννήσω. Θα πάμε να δούε την Αλίκη Στη Χώρα των Θαυμάτων. Τρελαίνομαι για Τιμ Μπάρτον!!!

X4pTp3.png

Καλά είμαι καρδούλα μου....εχθές ήμουν μοναχούλα μου με την κοπέλα που με βοηθάει στο σπίτι...δεν πήγα στην έκθεση, δεν άντεχα, πήγε βέβαια ο Παναγιώτης και τελειώσε κατα τις 21 00. Τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά...Αποφάσησα να μην πατήσω καθόλου. Τώρα πάλι μοναχούλα μου είμαι γιατί έχει ήδη πάει ο καλός μου, θα έρθει το μεσημεράκι να φάμε και μετά θα με πάει στην κουμπάρα μου να κάτσω για να έχω παρέα εκεί και θα έρθει πάλι το βραδάκι να με πάρει...θα με κατέβαζε στους γονείς μου αλλά εχθές ο πατερούλης μου μπήκε εκτακτα στο Κρατικό γιατί δεν ήταν καλά...Ταλαιπωρία πήγαν πρώτα στο Μεταξά αλλά δεν εφημέρευε και τους διώξανε για κρατικό Νικαίας, δεν τον κράτησαν, του έκαναν κάποιες εξετάσεις και το πρωί τον έδιωξαν. αυτό έγινε 1 η ώρα εμάς δεν μας πήραν τηλέφωνο για να μην με στεναχωρήσουν τώρα ήθελα να πάω αλλά ο μπαμπάς μου επέμενε ότι είναι καλά και να κάτσω στο σπίτι μου με την ησυχία μου γιατί έχει κρύο, μου είπε να ξεκουραστώ με τον μπεμπη να σκέφτομαι θετικά....!!! Το μετάνοιωσα που δεν πήγα αλλά αύριο μετά την δουλειά θα πάω σίγουρα....!!! Αχ τι καλά σας τα είπα και ξαλάφρωσα λιγάκι...τώρα σκέφτομαι θετικά και προχωρώ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πω πω βρε Χριστινάκι ψυχολογία ασανσέρ.........

Αμα αντέξεις έτσι δυναμικά τώρα, δεν σε φοβάμαι πουθενά!!!

Ελπίζω να αισθάνεται καλύτερα όντως ο μπαμπάς σου

GaiGp3.png

Goodmorning σουσούδες!

Τί νέα; Πρωινά βλέπω και κουλά όνειρα! Έχω χάσει επεισόδια...

Χθες πήγαμε να δούμε τους γονείς μου, βγήκα με την κολλητή μου για καφέ και το βράδυ που γυρίσαμε Θεσσαλονίκη ήμουν κομμάτια... Έσερνα τα πόδια μου κυριολεκτικά. Πρέπει να το πάρω απόφαση πως βάρυνα και δεν είμαι για πολλά πολλά... :(

Πήραμε και τσαντούλα για τον μπεμπάκο και άλλαξα και τα σουτιέν του mothercare που σας έλεγα... Το περίεργο είναι πως και το άλλο σετ που δοκίμασα έτσι ήταν -ένα κανονικό και ένα να μου πλέει!- και τελικά πήρα ένα νούμερο στην πλάτη που αλλάζεις τη θέση που το κλείνεις πίσω και ρυθμίζεται κι έτσι χάνεται η διαφορά!

Άννη, εσύ το δοκίμασες; Είναι εντάξει;

Η μαμά μου μου έφτιαξε έναν ωραίο σάκο για τα άπλυτα του μπέμπη και σεντόνια με ύφασμα ίδιο με την κουρτίνα, βαμβακερά επιθέματα θηλασμού από ένα φανελάκι και πολύ χάρηκα! Τώρα πρέπει να τα πλύνω κι αυτά βέβαια...

Στα κορίτσια που έχασαν δυστυχώς τα μωράκια τους, θέλω να πω πως λυπάμαι πάρα πάρα πολύ αλλά χαίρομαι που γρήγορα προέκυψε το μωράκι που περιμένουν τώρα και είναι στην παρέα μας! Να σκέφτεστε το τώρα και το αύριο, αφήστε τα παλιά πίσω σας, όσο είναι αυτό δυνατό! Όλα θα πάνε καλά! Είμαστε στην τελική ευθεία! :D

Atlantis μου, να σκέφτεσαι θετικά! Κάνεις ό, τι είναι δυνατό τα υπόλοιπα δεν εξαρτόνται από εσένα! Μια χαρά θα πάνε όλα! Αλλά ακόμη κι αν γεννήσεις τώρα το μωράκι δε θα έχει πρόβλημα, είσαι σε ασφαλή εβδομάδα!

Φυσικά όλες ευχόμαστε να γεννήσεις στην ώρα σου! (και είμαι σίγουρη πως αυτό θα γίνει! ;))

Angel και Βάλια, πολύ χάρηκα με τα νέα σας! Μπράβο για τα μπεμπάκια σας! Ας έρθουν με το καλό κι όποτε θέλουν ας είναι!!! ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑΑΑΑΑ!

Ιrev, καλό κουράγιο με όλα τα συμμαζέματα και καλή ξεκούραση!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Το μεσημέρι έχουμε έναι μικρό reunion με συμμαθητές από το δημοτικό (νομίζω 3 μόνο έχουν πει ναι) αλλά εγώ βαριέμαι να πάω. Εχει και ρεπό ο άντρας μου και προτιμώ να κάτσουμε παρεούλα. Πολύ γαϊδουριά;

Καθόλου γαϊδουριά χρυσή μου... ένεκα οι συνθήκες...;);)

GaiGp3.png

Πω πω βρε Χριστινάκι ψυχολογία ασανσέρ.........

Αμα αντέξεις έτσι δυναμικά τώρα, δεν σε φοβάμαι πουθενά!!!

Ελπίζω να αισθάνεται καλύτερα όντως ο μπαμπάς σου

είναι παλικάρι....και γω είμαι θετική για κείνον και την οικογένεια μου....!!!

πιστεύω με την βοήθεια του θεού και την θέληση για ζωή που έχει θα κρατηθεί και όλα θα πάνε καλά!!!

Έτσι πρέπει να κάνουμε όλες να μην μας βάζει τίποτα κάτω, να το βάζουμε εμείς και να το νικάμε...!!! Σε ευχαριστώ πολύ φιλάκια πολλά!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλώς την Ιωάννα!!!!!

Γυριστρούλα είσαι και εσύ ε? Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και εμείς κάθε μέρα που περνάει γερνάμε 20 χρόνια σε αντοχές..... Ας μην εξαντλούμαστε γιατί ποιός θα γεννήσει μετά αμα εμείς δεν έχουμε κουράγιο ούτε να φυσήξουμε?

GaiGp3.png

Θέλω να φτιάξω και εγώ ένα σάκο για τα άπλυτα της μικρής γιατί αν το πιστέυεις ψάχνω για έναν εδώ και μήνες και δεν έχω δει τπτ όμορφο. Λέω να πάρω κάποιο ύφασμα και να κάνω πατέντα με κρέμασμα στο ήδη υπάρχον μπαμπού καλάθι..

GaiGp3.png

Χριστίνα κουράγιο και με θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!

Καλώς την Ιωάννα!!!!!

Γυριστρούλα είσαι και εσύ ε? Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και εμείς κάθε μέρα που περνάει γερνάμε 20 χρόνια σε αντοχές..... Ας μην εξαντλούμαστε γιατί ποιός θα γεννήσει μετά αμα εμείς δεν έχουμε κουράγιο ούτε να φυσήξουμε?

Πες τα αλλά κυρίως για να τα ακούς εσύ!

X4pTp3.png

είναι παλικάρι....και γω είμαι θετική για κείνον και την οικογένεια μου....!!!

πιστεύω με την βοήθεια του θεού και την θέληση για ζωή που έχει θα κρατηθεί και όλα θα πάνε καλά!!!

Έτσι πρέπει να κάνουμε όλες να μην μας βάζει τίποτα κάτω, να το βάζουμε εμείς και να το νικάμε...!!! Σε ευχαριστώ πολύ φιλάκια πολλά!!!:tongue:

Ένα μεγάλο Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...