Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Δημητρούλα!!!!

Έλιωσες στον ύπνο ε? Καλά έκανες ........ Εσύ κανένα όνειρο -υπερπαραγωγή? Μου έχουν τελειώσει και εμένα τώρα τελευταία τα παράξενα όνειρα, τόσο ξερή πέφτω δλδ...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άκυρα τα pancakes δυστυχώς. Δεν έχουμε αυγά... Μήπως να ψήσω μια μπουγάτσα που έχω στην καταψυξη? Πάω να δω τι θα φάμε γιατί μας τρέλανες Βικάκι πάλι.

Για τον καιρό το άκουσα κι εγώ. Ελπίζω να κάνουν λάθος.

Καλά, το τι κουλά όνειρα βλέπουμε οι περισσότερες δεν λέγεται. Πού τα βρίσκουμε?

Ένα αυγουλάκι μωρέ θέλει.... χτύπα κανένα κουδούνι πέρα-δώθε... όχι τίποτα άλλο, αλλά η Αθηνούλα θα μείνει με την όρεξη.

Πάντως και η μπουγάστα φανταστίκ ακούγεται... σλουρππππ

GaiGp3.png

Καλημέρα Δημητρούλα!!!!

Έλιωσες στον ύπνο ε? Καλά έκανες ........ Εσύ κανένα όνειρο -υπερπαραγωγή? Μου έχουν τελειώσει και εμένα τώρα τελευταία τα παράξενα όνειρα, τόσο ξερή πέφτω δλδ...

Καλημερούδια! :rolleyes:

Ονειρά πολλά και όλα βλακείες. Είμια σίγουρη ότι είδα κάτι με τοκετό απόψε αλλά δεν το θυμαμαι τώρα.

Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι και καλά με πήραν απο τη Φαιναρέτη να μου πουν ότι τελικά δεν μπορούν να με δεχτούν σε κανένα τμήμα και στενοχωρήθηκαααα πάρα πολύ. Χαζομάρες!

X4pTp3.png

Sorry για την προσωρινή μου αποχώρηση αλλά έφτιαξα τηγανίτες.... Και τωρα τις απολαμβανω!!! Α ρε Βίκυ τι μας κάνεις :tongue:

Ωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Με μελάκι τις έκανες? ή με ζαχαρίτσα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!! Αχ, με τα πρωινά σας πρωί πρωί!!! Ποια θα μου δώσει και εμένα;

Μιαμ, μιαμ!!!

Βικάκι μου τέλεια η μπουμπού σου!!! 2800 πάει μεγάλωσε πολύ!!! Πότε θα ξαναπάς;

Tα υπόλοιπα κοριτσάκια είσαστε καλά; Eγώ έχω πάλι νεύρα με τον άντρα μου... Ο γιατρός μου είπε να μην στέκομαι πολύ όρθια, να μην σκύβω και γενικά να μην κουράζομαι από εδώ και πέρα... και χτες το βράδυ ο καλός μου ήθελε να κάτσω να κόψω πατάτες και να κάνω και ομελέτα... χώρια το ότι ο νεροχύτης ήταν μέσα στα πιάτα και στα ποτήρια και περιμένανε να μπούνε μόνα τους στο πλυντήριο... Και έκανα το λάθος να του πω ότι δεν έχω καμία όρεξη να φτιάξω βραδυάτικα ομελέτα... Αααααααα νευρίασε και με νευρίασε και εμένα και τώρα του κρατάω μούτρα... Μα ρε κορίτσια ώρες ώρες είναι πολύ στα αρ@@@@@@ τους...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερούδια! :rolleyes:

Ονειρά πολλά και όλα βλακείες. Είμια σίγουρη ότι είδα κάτι με τοκετό απόψε αλλά δεν το θυμαμαι τώρα.

Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι και καλά με πήραν απο τη Φαιναρέτη να μου πουν ότι τελικά δεν μπορούν να με δεχτούν σε κανένα τμήμα και στενοχωρήθηκαααα πάρα πολύ. Χαζομάρες!

Τώρα που είπες Φαιναρέτη, τελικά τί καταλήξατε? Θα ξανάρθεις Τετάρτη ή θα μπεις στης Τρίτης?

GaiGp3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Αχ, με τα πρωινά σας πρωί πρωί!!! Ποια θα μου δώσει και εμένα;

Μιαμ, μιαμ!!!

Tα υπόλοιπα κοριτσάκια είσαστε καλά; Eγώ έχω πάλι νεύρα με τον άντρα μου... Ο γιατρός μου είπε να μην στέκομαι πολύ όρθια, να μην σκύβω και γενικά να μην κουράζομαι από εδώ και πέρα... και χτες το βράδυ ο καλός μου ήθελε να κάτσω να κόψω πατάτες και να κάνω και ομελέτα... χώρια το ότι ο νεροχύτης ήταν μέσα στα πιάτα και στα ποτήρια και περιμένανε να μπούνε μόνα τους στο πλυντήριο... Και έκανα το λάθος να του πω ότι δεν έχω καμία όρεξη να φτιάξω βραδυάτικα ομελέτα... Αααααααα νευρίασε και με νευρίασε και εμένα και τώρα του κρατάω μούτρα... Μα ρε κορίτσια ώρες ώρες είναι πολύ στα αρ@@@@@@ τους...

welcome to the club αγαπη!μια παο τα ιδια !!!!πατα τον μια κατσαδα μπας κ χεστει λιγο!εγω ετσι κανω...οχι οτι κραταει πολυ...μια δυο μερες κ τα ξεχναει παλι κ ξανα τα ιδια!

μονο αν σε δει να πεφτεις σε κανενα καναπε μονο τοτε συγκινουνται!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Με μέλι... Θάσου, μου το έχει στείλει ο πεθερός μου ;)

Ασε, είναι φοβερό αυτό το μέλι. Είχα πάρει πρόπερσι από την Θάσο ένα μικρό κουτάκι και δεν το δοκίμασα και όταν ήρθαμε Αθήνα και το άνοιξα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν είχα πάρει κανένα τενεκέ μέλι....

GaiGp3.png

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΜΟΛΊΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΥ!!!!!!!ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!ΚΙ ΟΜΩΣ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕ ΧΕΡΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΕΤΑΓΕ ΟΛΑ,ΔΕ ΜΑΖΕΥΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΗΘΕΛΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΑΚΙ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!ΒΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ?ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ ΑΓΟΡΙΑ!!! ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΛΕΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Τώρα που είπες Φαιναρέτη, τελικά τί καταλήξατε? Θα ξανάρθεις Τετάρτη ή θα μπεις στης Τρίτης?

Και στα 2!!! Γιατί της Τρίτης τα τελευταία μάλλον δε θα τα προλάβω άρα θα ρθω σε σας :D

X4pTp3.png

Μιαμ, μιαμ!!!

Καλημέρα ζουζού...εσύ βουντού δεν μας επηρεάζει τίποτα τώρα....καμιά φορά είναι και ο τρόπος που τα λένε μωρέ και εκνευριζόμαστε......!!!αλλά θα πρέπει να καταλαβάνουν ότι ειδικά τώρα δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες εκεί που αισθάνεσαι καλά εκέι μετά πέφτεις και θέλεις ξεκούραση....ακούτε άντρεεςςςςς????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...