Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα που ειπες ΤΕΝΑ να ρωτηξω κατι????

ενα πακετο μας φτανει?????:confused:

Να σου πώ, εγώ πήρα 1 πακέτο ΤΕΝΑ, και 2 always νύχτας, θα μας έχουν και στο μαιευτήριο εκείνες τις πελώριες σε περίπτωση ανάγκης, καλά θα είμαστε...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννυ σούπερ το ανέκδοτο...πολύ γέλιο!!!!πάω για νανάκια γιατί δεν αντέχω άλλο.φιλάκια κοιλίτσες τα λεμε αύριο...ματς μουτς...

Καληνύχτα μαμά Νικολίτσα !!!!!

Θα τα πούμε αύριο !!! Καλή ξεκούραση!!

GaiGp3.png

κ εγω απλωσα τις κρεμες μου κ παω να χωθω στην κουβερτα!ξαναηρθαν τα κρυα εδω!!!

καληνυχτα μανουλινια!!!:P:p

Καληνύχτα και σε εσένα μανούλα!!!!

Καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μανουλίτσες....Σήμερα ξύπνησα νωρίς γιατί εχθές είχα την κοπέλα που με βοηθάει στις δουλειές και κουράστηκα γιατί έφυγε αργά....μ αρέσει που μου έκανε η φουκαριάρια τα μπαλκόνια και εχθές το βράδυ έβρεξε!!! Κατ αλλά καλά. Εσεις? τα μωράκια μας? Annie, Angel, Angie, Maraki, Valia, Nikole, Annie, Iwanna....αν ξεχνάω κάποια συγνώμη ε! Τι κάνετε μανουλομάνουλα??? Δεν έχω διαβάσει τα χθεσινά και της Παρασκευής το βράδυ αλλά πιστεύω ότι οργιάσαμε πάλι ε????

καλώς το Χριστινάκι μας!!

Καλημέρα και σε όολεεςςς τις μανούλες!

Έβρεξε χτες το βράδυ? Χαμπάρι δεν πήρα. Αλλά δεν με πειράζει γιατί αφενός είχα κατεβασμένες τέντες και εφετέρου είναι κ@λος το μπαλκόνι οπότε τί χειροτερο θα μπορούσε να του συμβεί?

Είναι που θα βρυκολάκιαζα το βράδυ, σιγά, μόλις μάζεψα τα πράγματα που σας είπα ξεράθηκα στον ύπνο. Και ξύπνησα με το κλασικό ερώτημα: Όταν θα γίνω μάνα πώς θα ακούω το παιδί μου έτσι που κοιμάμαι??

GaiGp3.png

Καλημέρα Βικάκι και σε όλες τις μανούλες!

Μην ανησυχεις καλή μου, όταν γίνεις μανούλα η έννοια σου θα'ναι συνέχεια η κοντεσσα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ακούς. Τώρα τον χρειάζεσαι τον ύπνο για να πάρεις δυνάμεις για αυτά που σε περιμένουν.

Εγώ από την άλλη, κοιμήθηκα 2:30 γιατί βλέπαμε το χαζοκούτι, ξύπνησα 3:40, 5:30 και 7:35 για πίπι, και τελικά 8:30 κανονικά. Κάθε 2 ώρες, κι αυτό γίνεται κάθε βράδυ! Όσο περίπου ξυπνάει το μωρό για να φάει. Εμένα με προετοιμάζει αλλιώς η φύση μου φαίνεται. Μόνο που αν συνεχίσω έτσι, όταν έρθει η μπουμπού μου θα είμαι κομμάτια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κοιλίτσες...Χριστινάκη όλα καλά;Βίκυ μου και εγώ σα ζώο κοιμάμαι αλλά και πάλι κουρασμένη είμαι:rolleyes:...Μαράκι στο ξύπνημα για πιπί κανουμε παρέα,αν και εγώ πλέον πάω τουλέτα και είναι σαν να μην πήγα....δεν υποφέρεται η κατάσταση....την περισσότερη μέρα και ΝΥΧΤΑ στην τουαλέτα τη βγάζω....μάλλον η μπέμπα κουνιέται εκεί χαμηλά γιατί αν το καθιστερήσω λίγο είναι σαν να τα κάνω επάνω μου.....ωραία συζήτηση πρωι πρωι.....η Άντζυ που εξαφανίζεται;Δήμητρα το μπεμπάκι ηρέμησε σήμερα ή εξακολουθεί να σε έχει σάκο του μπόξ;η στράτα εχει εμφανιστεί καθόλου;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι και Νικολίτσα !!!

Μωρέ και εγώ έχω πρόβλημα με την συχνοουρία αλλά όχι στον ύπνο. Εκεί θα πρέπει να ξυπνήσω για άλλο λόγο (καούρα, ζέστη, εφιάλτης κλπ) και επί της ευκαιρίας θα πάω στο πιπιρουμ. Στον ύπνο συχνοουρία είχα τους πρώτους μήνες, ξύπναγα τουλάχιστον 3 φορές.

Καλά τα έλεγα χτες βράδυ για τις ΤΕΝΑ.... :-)

GaiGp3.png

καλημερα μανουλινια!!!ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ...ΧΑ ΧΑ!!ΤΕΝΑ ΚΙ ΕΓΩ 1 ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΠΗΡΑ ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ALWAYS ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΧΙ ΚΑΙ ΟΚ ΘΑ ΜΑΣΤΕ!ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ :-(

ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΟΛΕΣ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΑΣ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...