Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς .... πάλι καλά που ο παρτενέρ απ'ότι άκουσα δεν ήταν Έλληνας αλλιώς θα την είχε αρχίσει στις μπούφλες... ακούς εκεί μ@λ@κ@ς.....

φανταζεσαι>?????ε οχι κ μ@λ@κ@ς ρε κοπελια!!!!!χαχαχαχαχα:D:D

το αλλο το ακουσατε που ειπε???

''προσωπικη μου στιγμη ηταν!ολοι εχουμε βιντεο!!ολος ο κοσμος το κανει αυτο!!!''

με 2-3 καμερες,φωτα κ μπουμαν????χαχαχα:D:D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο εξαρταται απο σενα να μην το επιτρεψεις!!!

Στο Ελενα συγκεκριμενα οταν εχεις δικο σου γιατρο (που κοινως σημαινει οτι του τα ακουμπας!!!) μπορεις να εχεις και απαιτησεις.

Κατ αρχην σε αυτη την περιπτωση δεν ερχεται καποιος ασχετος αλλα καποιος απο την "ομαδα" του γιατρου σου... Εγω παντως μια φορα αφησα τη βοηθο της γιατρου μου να δει πως παει η διαστολη---με πεθανε η μ@λακω στον πονο, την εκραξα και μετα απο μια ωρα μου λεει να δουμε......ΩΩΩΩΠΑ!!!!!!! ΤΗΣ ΛΕΩ πες στη γιατρο μου να ερθει! Και φυσικα την καλεσε και ανεβηκε... Μην τρελλαθουμε κι ολας! Ειπα κι εγω η αμοιρη νακανω μια υποχωρηση (γιατι ημουν τοσες ωρες εκει...) αλλα...

η φίλη μου γέννησε στη δικιά μας και έπεσε πολύ χέρι...τα έσκασε όμως!!!!εκτός αυτού είχε και κοινό-ειδικευόμενοι μάλλον-που έβλεπαν στον τοκετό....αν και σκοπεύω να κάνω περικοπές στα χρήματα.....πότε πας πάλι;μπας και σε πετύχω;

Grya.jpgGryap3.png

Μανουλες να ρωτησω κατι εσας που ειστε πιο προχωρημενες; Κατω χαμηλα νιωθω ενα ρυθμικο κτυπο δεν ειναι κλωτσια ουτε μπουνια αυτα κανουν μπαμ! Αυτος ο κτυπος ειναι πολυ ελαφρυς και ρυθμικος και διαρκει λιγα δευτερολεπτα μεχρι 1 λεπτο. Μηπως ειναι ο λοξυγκας απο τον μπεμπη; Το εχετε νιωσει ή δεν παω καλα;:)

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

''προσωπικη μου στιγμη ηταν!ολοι εχουμε βιντεο!!ολος ο κοσμος το κανει αυτο!!!''

Ναι ρε 'συ, και εσύ έτσι δεν κάνεις?

Καλείς ένα συνεργείο, παίρνεις έναν επαγγελματία και καταγράφεις τις προσωπικές σου στιγμές. (αυτή πήρε κάλό συνεργείο... είδες ποιότητα το βίντεο?)

Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή..

GaiGp3.png

καληνυχτα Θαλεια μου!

Νικολιτσα..τι εννοεις περικοπες στα χρηματα???

ρε σεις..κ εγω παω καθε 2 βδομαδες κ σκαω 50ρακι..μετα που θα πηαγινω καθε μια βδομαδα παλι 50ρακι θα σκαω??θελω να του πω κατι για αυτο το θεμα αλλα δεν ξερω πως να το πω!

pSC1p2.png

καταρχήν λέει "είστε ηλίθιοι" οπότε δεν είναι μόνο ένας!!!!!το κάνει με μια σαμπάνια στην αρχή και πρέπει να είναι "φτιαγμένη"!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Μανουλες να ρωτησω κατι εσας που ειστε πιο προχωρημενες; Κατω χαμηλα νιωθω ενα ρυθμικο κτυπο δεν ειναι κλωτσια ουτε μπουνια αυτα κανουν μπαμ! Αυτος ο κτυπος ειναι πολυ ελαφρυς και ρυθμικος και διαρκει λιγα δευτερολεπτα μεχρι 1 λεπτο. Μηπως ειναι ο λοξυγκας απο τον μπεμπη; Το εχετε νιωσει ή δεν παω καλα;:)

μαλλον λοξυγκας ειναι καλη μου...κ εμενα κανει καθε μερα!:Dαλλα κραταει παραπανω τις περισσοτερες φορες!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

καταρχήν λέει "είστε ηλίθιοι" οπότε δεν είναι μόνο ένας!!!!!το κάνει με μια σαμπάνια στην αρχή και πρέπει να είναι "φτιαγμένη"!!!!

ε καλα!εννοειται οτι ειναι πιτα στην κοκα!!!!!

ειπαν οτι ειναι με 2 παρτενερ!διαφερουν τα σωματα τους!

αλλα κ ενα συνεργιο απο πισω!χαχαχα

pSC1p2.png

Πολύ πιθανό να είναι λόξιγκας , εμένα έχει αυτή την στιγμή κιόλας...

Είναι πολύ συνηθισμένο, και καλό να έχει λόξιγκα το μωράκι!!

GaiGp3.png

καληνυχτα Θαλεια μου!

Νικολιτσα..τι εννοεις περικοπες στα χρηματα???

ρε σεις..κ εγω παω καθε 2 βδομαδες κ σκαω 50ρακι..μετα που θα πηαγινω καθε μια βδομαδα παλι 50ρακι θα σκαω??θελω να του πω κατι για αυτο το θεμα αλλα δεν ξερω πως να το πω!

Βασικά πές του το στα ίσια, μην μασάς.

Γιατρέ πές, τώρα που θα με βλέπετε τακτικότερα η τιμή στην επίσκεψη θα είναι η ίδια? Για να ξέρω να ληστέψω κανένα ΑΤΜ μία από αυτές τις μέρες...:mrgreen:

GaiGp3.png

ε καλα!εννοειται οτι ειναι πιτα στην κοκα!!!!!

ειπαν οτι ειναι με 2 παρτενερ!διαφερουν τα σωματα τους!

αλλα κ ενα συνεργιο απο πισω!χαχαχα

προσωπικές στιγμές.......αμέσως εσύ....τι 2,τι 3,τι 13....αμάν πιά......με τι ασχολείται ο κόσμος!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...