Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νικόλ είμαστε στην κατάσταση μας σε θέση να βλέπουμε τσόντες? Μην μας έρθει και καμιά περιέργη όρεξη. Αυτά όπως λέει και η Βίκυ όταν με το καλό πάει το παιδί στα νήπια!

Η κατάστασή μας δεν έχει καμία σχέση με την τσόντα... η σύλληψη έγινε με κρίνους κλπ.......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Στα νήπια - Στα νήπια............:twisted::twisted::twisted::twisted:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιά πάπια πες του,την κότα κάνω!!!!αν και για το χέρι στη συγκεκριμένη φάση 1 είναι....στη γέννα είναι πολλάααααααααααα πάρα πολλάααααααααααααα....:rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχχαχαχ

ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....

χαχαχαχαχαχαχα

Σαν πόσα πολλά δηλαδή???:cool::cool::cool:

GaiGp3.png

χαχαχαχαχχαχαχ

ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....

χαχαχαχαχαχαχα

Σαν πόσα πολλά δηλαδή???:cool::cool::cool:

δεν έχεις ενημερωθεί;όποιος περνάει από κει χέρι βάζει.......:confused::confused::confused::confused::confused:μια φίλη μου είχε και κοινό στη γέννα:roll::shock::shock:

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας ξενυχτουλες

περασα για μια καληνυχτα...επειτα απο μια μερα ολο δουλειες, αγχος και ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!! Πολλα νευρα βρε κοριτσια...ομως

Οσο για την επισκληριδιο...εγω παντως ειχα κανει συμφωνια με τη γιατρο μου να εχουμε stand by αναισθησιολογο και ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ (γιατι ολα ειναι θεμα timing) να την κανουμε------τελικα εκανα καισαρικη βεβαια και δεν χρειαστηκε.......σε αυτη την περιπτωση επελεξα ολικη ναρκωση

Βικυ τελεια κ σενα τα νεα σου...άντε και στα δικα μας!

Να ρωτησω...εκεινη την περιβοητη λιστα με ημ/νιες τοκετου κ μαιευτηρια, την εχει καμια σας προχειρη να την κανει paste μηπως?

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

αντε ρε...χαχαχα!!!για αυτο ειπαν οτι για τσοντα ηταν πολυ ξενερωτη????χαχαχα:mrgreen::mrgreen:

Δεν έχασα δλδ τίποτα που δεν την είδα ε?

Μόνο από το ράδιο αρβύλα αλλά και πάλι με αυτό έκλασα στα γέλια με το αγελαδινό ύφος που είχε και με τις ατάκες τις....

GaiGp3.png

δεν έχεις ενημερωθεί;όποιος περνάει από κει χέρι βάζει.......:confused::confused::confused::confused::confused:μια φίλη μου είχε και κοινό στη γέννα:roll::shock::shock:

Και εμένα μου το είπαν αυτό!!! Και αν πέσεις και σε αλλαγή βάρδιας, σε "εξετάζει" και η επόμενη βάρδια, πολύ εκνευριστικό...

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Δεν έχασα δλδ τίποτα που δεν την είδα ε?

Μόνο από το ράδιο αρβύλα αλλά και πάλι με αυτό έκλασα στα γέλια με το αγελαδινό ύφος που είχε και με τις ατάκες τις....

καλα οι ατακες της ηταν ελεοςςςςςςςς!!!!ακου βαριεμαι ρε μ@λ@κ@!χαχχαχαχα!!!!

εε..οσο για τα χερια....κ εγω ετσι ξερω..οτι οποιος περναει βαζει κ το χερακι του...για κοινο ισχυει στα νοσοκομια με τους ειδικευομενους.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αυτο εξαρταται απο σενα να μην το επιτρεψεις!!!

Στο Ελενα συγκεκριμενα οταν εχεις δικο σου γιατρο (που κοινως σημαινει οτι του τα ακουμπας!!!) μπορεις να εχεις και απαιτησεις.

Κατ αρχην σε αυτη την περιπτωση δεν ερχεται καποιος ασχετος αλλα καποιος απο την "ομαδα" του γιατρου σου... Εγω παντως μια φορα αφησα τη βοηθο της γιατρου μου να δει πως παει η διαστολη---με πεθανε η μ@λακω στον πονο, την εκραξα και μετα απο μια ωρα μου λεει να δουμε......ΩΩΩΩΠΑ!!!!!!! ΤΗΣ ΛΕΩ πες στη γιατρο μου να ερθει! Και φυσικα την καλεσε και ανεβηκε... Μην τρελλαθουμε κι ολας! Ειπα κι εγω η αμοιρη νακανω μια υποχωρηση (γιατι ημουν τοσες ωρες εκει...) αλλα...

QuW0p3.png

Και ύστερα από τόσο καιρό απραξίας ιδού τί θα πάθουμε....

τς τς τς τς ....:mrgreen::mrgreen:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γλυκά, ήρθα μόνο για ένα γεια, αφού σας διάβασα όλες.

Βικάκι μου πολύ χάρηκα με τα νεάκια σου. Δευτέρα θα μου πεις λεπτομέρειες.

Με ανησυχησες γιατί έλειπα και δεν ήξερα αν είχες μπει στο φόρουμ. Με το που μπήκα σπίτι έτρεξα στο κομπιούτερ να δω αν είχες μπει.

Σας φιλώ όλες και ίσως περάσω αργότερα για καληνύχτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Και εμένα μου το είπαν αυτό!!! Και αν πέσεις και σε αλλαγή βάρδιας, σε "εξετάζει" και η επόμενη βάρδια, πολύ εκνευριστικό...

Κόσμος μπαίνει κόσμος βγαίνει....:-D:-D:-D

Πέραν της πλάκας βέβαια, έχεις το δικαίωμα να τους κράξεις αν υπερβαίνουν τα φυσιολογικά, δεν θα γίνουμε πειραματόζωα για όλη την σχολή κιόλας...

GaiGp3.png

καλα οι ατακες της ηταν ελεοςςςςςςςς!!!!ακου βαριεμαι ρε μ@λ@κ@!χαχχαχαχα!!!!

Αυτό ακριβώς .... πάλι καλά που ο παρτενέρ απ'ότι άκουσα δεν ήταν Έλληνας αλλιώς θα την είχε αρχίσει στις μπούφλες... ακούς εκεί μ@λ@κ@ς.....

GaiGp3.png

Κοριτσάκια γλυκά, ήρθα μόνο για ένα γεια, αφού σας διάβασα όλες.

Βικάκι μου πολύ χάρηκα με τα νεάκια σου. Δευτέρα θα μου πεις λεπτομέρειες.

Με ανησυχησες γιατί έλειπα και δεν ήξερα αν είχες μπει στο φόρουμ. Με το που μπήκα σπίτι έτρεξα στο κομπιούτερ να δω αν είχες μπει.

Σας φιλώ όλες και ίσως περάσω αργότερα για καληνύχτα.

Να είσαι καλά Μαράκι μου!!!

Σήμερα γεμάτη η μέρα σου ε? Πότε τελειώνουν τελικά? Σε καμία - δύο βδομάδες? Θα στα πώ Live την Δευτέρα, θα πέσεις κάτω από τα γέλια.

Φιλάκια πολλά!!!

GaiGp3.png

Αυτο εξαρταται απο σενα να μην το επιτρεψεις!!!

Στο Ελενα συγκεκριμενα οταν εχεις δικο σου γιατρο (που κοινως σημαινει οτι του τα ακουμπας!!!) μπορεις να εχεις και απαιτησεις.

Κατ αρχην σε αυτη την περιπτωση δεν ερχεται καποιος ασχετος αλλα καποιος απο την "ομαδα" του γιατρου σου... Εγω παντως μια φορα αφησα τη βοηθο της γιατρου μου να δει πως παει η διαστολη---με πεθανε η μ@λακω στον πονο, την εκραξα και μετα απο μια ωρα μου λεει να δουμε......ΩΩΩΩΠΑ!!!!!!! ΤΗΣ ΛΕΩ πες στη γιατρο μου να ερθει! Και φυσικα την καλεσε και ανεβηκε... Μην τρελλαθουμε κι ολας! Ειπα κι εγω η αμοιρη νακανω μια υποχωρηση (γιατι ημουν τοσες ωρες εκει...) αλλα...

Κουλίδου η βοηθός ε?

Αυτό λέω και εγώ, ότι μας ενοχλεί καρφί στον γιατρό μας, γι'αυτό τον έχουμε για να μην μας πιάσει η βάρδια, αλλιώς ότι λάχει.......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...