Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτήν την εξέταση με το χέρι στην κάνει στην γυναικολογική καρέκλα ή στο κρεββάτι που κάνεις τον υπέρηχο? γιατί αυτήν την καρέκλα δεν την συμπαθώ καθόλου...

θαλεια μου εμενα με εξετασε στο κρεβατι που κανω τον υπερηχο,οχι στην γυναικολογικη....ενωσα τις πατουσες κ τα ανοιξα διαπλατα!χαχαχα!!!

Δημητρα κ μενα σημερα με εχει ταραξει!μια μου κλεινει το διαφραγμα,μια με χτυπαει στον τραχηλο κ μετα νοιωθω κατω αριστερα σαν να ζουλαει κατι!!!!:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σου γλυκιά μου!!!!!!!!

NST δεν κάναμε, δεν ξέρω πότε θα κάνω να σου πώ την αλήθεια και δεν ανυπομονώ κιόλας... Όση ώρα έκανα υπέρηχο άκουγα το nst που έκανε μία κοπέλα στο διπλανό γραφείο ντούπου-ντούπου πω πωωωω..... ήταν μία πολύ δυνατή καρδούλα!!!

Το βράδυ τις νιώθουμε ποιό έντονα τις συσπάσεις, και γενικά αμα είμαστε χαλαρές. Εγώ όλη μέρα σήμερα δεν είχα και προηγουμένως που άρχισα να σας γράφω τρελάθηκε στην σύσπαση, τώρα πάλι τπτ....

Η μπέμπα θα βγεί όχι απλά θηριάκι, αγρίμι σκέτο. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο ποιό πολύ σπρώχνει, αλλά προς λάθος κατεύθυνση...:tongue::tongue::tongue::tongue: .... προς τα πάνω....

χαχαχαχαχα...θα τον βρεί το δρόμο της...:tongue:είναι σπαστικό....το βάζουν και δυνατά.......από βδομάδα πάλι τα ίδια:confused:και από βδομάδα δεν ξέρω αν πέσει και χέρι γιατί αυτή την γλίτωσα:D

Άντζυ πότε πας γιατρό;χαλάρωσε λίγο με τα "ωραία " που τρώς ε!!!!!

το βίντεο της Τζούλιας το είδατε;'ασχετο:cool::cool:

Grya.jpgGryap3.png

Εμένα σήμερα κουνιέται συνέχεια, γυρνάει από δω, κλωτσάει από κει, ωραία αλλά νιώθω και μια δυσφορία. Οταν ανεβαίνει ψηλά με πιέζει το στομάχι μου και έχω τάση για εμετό, όταν κατεβαίνει χαμηλά μου αλλάζει τα φώτα.

Δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα αλλά χαλάλι του.

Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα.

Άμα μιλάς προς το μωρό ή άμα του βάζεις μουσική χαλαρώνει?

Βαράει και εσένα ψηλά στο στομάχι ε? ... μία από τα ίδια...

Υπομονή, αύριο θα είναι ποιό ήσυχο... ράκος από τα σημερινά...;);)

GaiGp3.png

χαχαχαχαχα...θα τον βρεί το δρόμο της...:tongue:είναι σπαστικό....το βάζουν και δυνατά.......από βδομάδα πάλι τα ίδια:confused:και από βδομάδα δεν ξέρω αν πέσει και χέρι γιατί αυτή την γλίτωσα:D

ζουζουνιτσα μου τι κανεις εσυ???τι ειναι το nst???οεο?

το βιντεο εγω ετο ειδα μονο στον Κανακη κ σοκαριστηκα...το ειδες εσυ ολοκληρο??τωρα την εχει στο ΟΛΑ!!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Αυτήν την εξέταση με το χέρι στην κάνει στην γυναικολογική καρέκλα ή στο κρεββάτι που κάνεις τον υπέρηχο? γιατί αυτήν την καρέκλα δεν την συμπαθώ καθόλου...

Και εμένα σαν την Άννυ, στο κανονικό κρεβάτι, ενωμένες πατούσες και διάπλατα.... να σου πώ την αλήθεια καλύτερα από την "καρέκλα" ήταν...

GaiGp3.png

Από βδομάδα τα ίδια μάλλον.... εσύ το γλίτωσες ε? Εγώ του λέω γμτ και νόμιζα ότι το ξέχασες, και μου λέει και εσύ κάνεις την πάπια και δεν λες τίποτα ε?

GaiGp3.png

ζουζουνιτσα μου τι κανεις εσυ???τι ειναι το nst???οεο?

το βιντεο εγω ετο ειδα μονο στον Κανακη κ σοκαριστηκα...το ειδες εσυ ολοκληρο??τωρα την εχει στο ΟΛΑ!!!!

καλά είμαι....νοιώθω δυσφορία τελευταία και η κοιλιά μεγαλώνει κάθε μέρα:rolleyes:έχασα και 2 κιλά:-Dπολύ βόσκημα λέμε!!!το nst είναι τοκοκαρδιογράφημα....σου βάζουν 2 στρογγιλά στην κοιλιά (σαν το bizz) που σου δίνουν στα γκούντις όταν είναι έτοιμη η παραγγελία(ωραία περιγραφή )και σε δένουν με 2 ζώνες!!!!σου δίνουν να πατάς ένα κουμπί κάθε φορά που κουνιέται το μωρό...αλλά έτσι όπως είσαι δεμένη και με το τουκου τουκου από την καρδιά του μωρού είναι κάπως το όλο θέμα!άσε που μπορεί να κάτσεις καμιά ώρα εκεί μέχρι να κουνηθεί το μωρό...

το βίντεο το είδα....:mrgreen:η γκόμενα ούτε αυτό δεν ξέρει να κάνει.....

Grya.jpgGryap3.png

καλά είμαι....νοιώθω δυσφορία τελευταία και η κοιλιά μεγαλώνει κάθε μέρα:rolleyes:έχασα και 2 κιλά:-Dπολύ βόσκημα λέμε!!!το nst είναι τοκοκαρδιογράφημα....σου βάζουν 2 στρογγιλά στην κοιλιά (σαν το bizz) που σου δίνουν στα γκούντις όταν είναι έτοιμη η παραγγελία(ωραία περιγραφή )και σε δένουν με 2 ζώνες!!!!σου δίνουν να πατάς ένα κουμπί κάθε φορά που κουνιέται το μωρό...αλλά έτσι όπως είσαι δεμένη και με το τουκου τουκου από την καρδιά του μωρού είναι κάπως το όλο θέμα!άσε που μπορεί να κάτσεις καμιά ώρα εκεί μέχρι να κουνηθεί το μωρό...

το βίντεο το είδα....:mrgreen:η γκόμενα ούτε αυτό δεν ξέρει να κάνει.....

Βαρετή εξέταση φαίνεται...

Θα χτυπήσω κανένα βαζάκι μερέντα πριν να κουνιέται η μπέμπα, με την ελπίδα ότι θα έχουμε πέσει σε μέρα με κίνηση...

Όσο για την τελευταία σου φράση, το τοποθέτησες φανταστικά...:mrgreen::mrgreen:

GaiGp3.png

Άμα μιλάς προς το μωρό ή άμα του βάζεις μουσική χαλαρώνει?

Βαράει και εσένα ψηλά στο στομάχι ε? ... μία από τα ίδια...

Υπομονή, αύριο θα είναι ποιό ήσυχο... ράκος από τα σημερινά...;);)

θαλεια μου εμενα με εξετασε στο κρεβατι που κανω τον υπερηχο,οχι στην γυναικολογικη....ενωσα τις πατουσες κ τα ανοιξα διαπλατα!χαχαχα!!!

Δημητρα κ μενα σημερα με εχει ταραξει!μια μου κλεινει το διαφραγμα,μια με χτυπαει στον τραχηλο κ μετα νοιωθω κατω αριστερα σαν να ζουλαει κατι!!!!:?

Βαράει ναι, συνέχεια. Οπως σε σένα Αννυ. Η μουσική δε θα έλεγα ότι κάνει καμιά διαφορά. Αν το πιάσει το πιασε.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Βάσω και εγώ κάπως έτσι το νιώθω, λές και έχω πιαστεί.

Ευτυχώς που δεν είναι γυναικολογική καρέκλα, γιατί είναι ένας λόγος για να μην μπορείς να χαλαρώσεις και έτσι να πονέσεις περισσότερο.

Νικόλ είμαστε στην κατάσταση μας σε θέση να βλέπουμε τσόντες? Μην μας έρθει και καμιά περιέργη όρεξη. Αυτά όπως λέει και η Βίκυ όταν με το καλό πάει το παιδί στα νήπια!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Από βδομάδα τα ίδια μάλλον.... εσύ το γλίτωσες ε? Εγώ του λέω γμτ και νόμιζα ότι το ξέχασες, και μου λέει και εσύ κάνεις την πάπια και δεν λες τίποτα ε?

ποιά πάπια πες του,την κότα κάνω!!!!αν και για το χέρι στη συγκεκριμένη φάση 1 είναι....στη γέννα είναι πολλάααααααααααα πάρα πολλάααααααααααααα....:rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Βάσω και εγώ κάπως έτσι το νιώθω, λές και έχω πιαστεί.

Ευτυχώς που δεν είναι γυναικολογική καρέκλα, γιατί είναι ένας λόγος για να μην μπορείς να χαλαρώσεις και έτσι να πονέσεις περισσότερο.

Νικόλ είμαστε στην κατάσταση μας σε θέση να βλέπουμε τσόντες? Μην μας έρθει και καμιά περιέργη όρεξη. Αυτά όπως λέει και η Βίκυ όταν με το καλό πάει το παιδί στα νήπια!

μόνο τσόντα δεν το λές....ξενέρωμα ήταν...αφού το τρέχαμε μπάς και δούμε τίποτα της προκοπής αλλά τζίφος....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Grya.jpgGryap3.png

Βαράει ναι, συνέχεια. Οπως σε σένα Αννυ. Η μουσική δε θα έλεγα ότι κάνει καμιά διαφορά. Αν το πιάσει το πιασε.

Οντως καμια διαφορα!ουτε με μουσικη ουτε αν την χαιδευω!αφου να φανταστεις ηταν πριν ο κουμπαρος μας εδω κ γελουσε τοσο δυνατα (πρεπει να τον ακουσε η οικοδομη)κ αυτη εκει..ακαθεκτη!!!!ντοινγκ ντοινγκ!!!

pSC1p2.png

μόνο τσόντα δεν το λές....ξενέρωμα ήταν...αφού το τρέχαμε μπάς και δούμε τίποτα της προκοπής αλλά τζίφος....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
αντε ρε...χαχαχα!!!για αυτο ειπαν οτι για τσοντα ηταν πολυ ξενερωτη????χαχαχα:mrgreen::mrgreen:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...