Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑΝΑΡ!!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ?? ΑΧ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ??ΠΩΣ??????ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και από μενα....Βίκυ η μπέμπα σου θα βγεί θηριάκη....πολύ μου αρέσει...:P:pσυσπάσεις έχω και εγώ....ουφ!!!!αν και το βράδυ με πιάνει εμένα.....Atlantis έφτασε ο καιρός...να μην αγχώνεσαι για τίποτα..όλα καλά θα πάνε!!!!!:PΒίκυ nst έκανες;δεν ενθουσιάστηκα με τη βλακεία....:(

Grya.jpgGryap3.png

Αντε βρε Βικούλα υπναρού... :D

Μπράβο, όλα τέλεια και η μπέμπα μεγαλώνει! Επιασες το κεφαλάκι της;;; Πω πωωω!!! Πρέπει να ήταν φοβερή εμπειρία!

Χαίρομαι που δε βιάζεται ο γιατρός και θα έρθει η μικρή όποτε αυτή αποφασίσει!

Άστα Δήμητρά μου έλιωσα στον ύπνο, ξύπνησα γιατί ζεσταινόμουν τρελά, αλλιώς ακόμα θα κοιμόμουν.

Καλά, άμα μου είπε και έπιασα το σημείο που ήταν το κεφαλάκι τρελάθηκα...

Προς το παρόν δεν βιάζεται καθόλου, το μόνο που με ρώτησε είναι άμα περπατάω καθόλου, του λέω αρκετά για τα δεδομένα μου, πράγμα που είναι αλήθεια.... Το μόνο που μου είπε να κάνω είναι μία καλλιέργεια υγρού για να είναι όλα οκ για τον τοκετό και θα την ξαναδούμε από βδομάδα και πάλι.

GaiGp3.png

Καλώς την Βίκυ. 2800!!!! Καλέ ολόκληρο παιδί, εγώ να φανταστείς τόσο γεννήθηκα, βέβαια η μαμά μου λεει οτι ήμουν σαν γατάκι. Αλήθεια να σε ρωτήσω εσύ δεν την νιώθεις πιο χαμηλά σε σχέση με πριν? Γιατί εγώ τις τελευταίες μέρες νιώθω οτι με πιέζει πιο πολύ χαμηλά και υπέθετα οτι έχει αρχίσει να κατεβαίνει σιγα-σιγά.

Επίσης πονάει καμιά χαμηλά στην κοιλιά? Εμένα με πονάει οταν είμαι ξαπλωμένη και θέλω να αλλάξω πλευρό, όταν είμαι όρθια ή καθιστή δεν με πονάει καθόλου.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλως το κοριτσακι μας!!!!!!Καλε Βικυ τι κοριτσαρος ειναι αυτος????

Αντε αντε μια χαρα!!!Δεν πονεσε το χερακι ε???Παλι καλα γιατι και μονο

που το ακουω με πιανει κατι!!!!!!Χιχι!!!!

Μπραβο για την κορουλα σου!!!Τι ωραια!Χαρηκα πολυ!

Σ'ευχαριστώ μανούλα!!!

Μεγάλωσε πολύ από την προηγούμενη Πέμπτη που την ξαναείδαμε 400 γρ νομίζω πήρε περίπου.

Έπιασε τόπο το τσουρέκι και τα πάνκεικς....:rolleyes::rolleyes:

Με το χέρι άσε και το είχα ένα άγχος (ο γιατρός μου είπε δεν πρόκειται να πονέσεις μην ανησυχείς...αλλά ποιός πιστεύει ....)αλλά τελικά το μόνο που ένιωσα ήταν ένα πολύ ελαφρύ γαργάλημα όταν ακούμπησε τον τράχηλο. Περίμενα και εγώ τον πόνο και τελικά δεν ήταν τίποτα...

GaiGp3.png

Άστα Δήμητρά μου έλιωσα στον ύπνο, ξύπνησα γιατί ζεσταινόμουν τρελά, αλλιώς ακόμα θα κοιμόμουν.

Καλά, άμα μου είπε και έπιασα το σημείο που ήταν το κεφαλάκι τρελάθηκα...

Προς το παρόν δεν βιάζεται καθόλου, το μόνο που με ρώτησε είναι άμα περπατάω καθόλου, του λέω αρκετά για τα δεδομένα μου, πράγμα που είναι αλήθεια.... Το μόνο που μου είπε να κάνω είναι μία καλλιέργεια υγρού για να είναι όλα οκ για τον τοκετό και θα την ξαναδούμε από βδομάδα και πάλι.

ποια δεδομενα σου???κωλο δεν βαζεις κατω!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑΝΑΡ!!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ?? ΑΧ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ??ΠΩΣ??????ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!!!!

tnx Άντζυ μου !!!

"Επιασα" το σημείο που ήταν το κεφαλάκι, ήταν σκληρούλι και σε άλλες συνθήκες δεν θα καταλάβαινα τί ακριβώς ήταν, οπότε κατάλαβα και σε ποιό σημείο δλδ πόσο ψηλά ήταν.

Εσύ πήγες εκδρομούλα? Πώς τα περάσαμε?

GaiGp3.png

πολυ ωραια περασαμε!!!!!!τωρα ειμαι ενα πτωμα.......χαχα!!αντε να παω κι εγω γιατρουλη θα σκασω!να δω που ειναι η μπεμπα,αν πηρε κανα γραμμαριο...αγωνιω!!!!!!ποσο ψηλα ηταν Βικακι??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εμένα σήμερα κουνιέται συνέχεια, γυρνάει από δω, κλωτσάει από κει, ωραία αλλά νιώθω και μια δυσφορία. Οταν ανεβαίνει ψηλά με πιέζει το στομάχι μου και έχω τάση για εμετό, όταν κατεβαίνει χαμηλά μου αλλάζει τα φώτα.

Δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα αλλά χαλάλι του.

Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και από μενα....Βίκυ η μπέμπα σου θα βγεί θηριάκη....πολύ μου αρέσει...:P:pσυσπάσεις έχω και εγώ....ουφ!!!!αν και το βράδυ με πιάνει εμένα.....Atlantis έφτασε ο καιρός...να μην αγχώνεσαι για τίποτα..όλα καλά θα πάνε!!!!!:PΒίκυ nst έκανες;δεν ενθουσιάστηκα με τη βλακεία....:(

Γειά σου γλυκιά μου!!!!!!!!

NST δεν κάναμε, δεν ξέρω πότε θα κάνω να σου πώ την αλήθεια και δεν ανυπομονώ κιόλας... Όση ώρα έκανα υπέρηχο άκουγα το nst που έκανε μία κοπέλα στο διπλανό γραφείο ντούπου-ντούπου πω πωωωω..... ήταν μία πολύ δυνατή καρδούλα!!!

Το βράδυ τις νιώθουμε ποιό έντονα τις συσπάσεις, και γενικά αμα είμαστε χαλαρές. Εγώ όλη μέρα σήμερα δεν είχα και προηγουμένως που άρχισα να σας γράφω τρελάθηκε στην σύσπαση, τώρα πάλι τπτ....

Η μπέμπα θα βγεί όχι απλά θηριάκι, αγρίμι σκέτο. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο ποιό πολύ σπρώχνει, αλλά προς λάθος κατεύθυνση...:tongue::tongue::tongue::tongue: .... προς τα πάνω....

GaiGp3.png

αντε βρε Βικακυ!μπηκες κ εχουμε κινηση!!!:cool:

Και πού να βγάλω και τα γλυκάκια που μου φέρανε από χτες να σας κεράσω, να δεις κίνηση....:tongue::tongue:

Κορίτσια να σας τρατάρω ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΟ Μονεμβασιάς? Σλουρλππππππ:-D:-D

GaiGp3.png

πολυ ωραια περασαμε!!!!!!τωρα ειμαι ενα πτωμα.......χαχα!!αντε να παω κι εγω γιατρουλη θα σκασω!να δω που ειναι η μπεμπα,αν πηρε κανα γραμμαριο...αγωνιω!!!!!!ποσο ψηλα ηταν Βικακι??

Πότε πας στον γιατρό εσύ ?

Ψηλά αρκετά, το πόσο δεν ξέρω να σου το πώ..

Το μόνο που λέω ευτυχώς είναι που στέκεται κατακόρυφο τόσους μήνες...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...