Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειδες Βαλια μου????

ξαναχτυπησε το ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ!Μα τι εχουν παθει ολες τις τελευταιες μερες???

Τανια μου τελεια που τελειωσε επιτελους η κουζινα!

τι εχετε να βαψετε ομως?την κουζινα?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!! Πως είμαστε σήμερα?

Βάλια, νικόλ και Βάσω μπράβο στα παιδάκια σας που είναι καλά και μεγαλώνουν. Βίκυ περιένουμε και τα δικά σου νέα από την μπέμπα σου.

Εμείς μόλις γυρίσαμε από το καφεδάκι μας στην Κρήνη, όπου ναι μεν είχε ήλιο αλλά πολύ κρύο. Εδώ πάνω ο χειμώνας επέστρεψε. Ελπίζω όχι για πολύ!

Τάνια μεγειά την κουζίνα. Έκανε καλή δουλειά ο πεθερός με τα πλακάκια?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ !!!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!! ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ,ΠΗΓΑΜΕ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ! :wink: ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΧΑΛΒΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΤΡΙΦΤΗ,ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!ΠΗΡΑ 3 ΠΙΑΤΑ ΚΙ ΑΝΕΒΗΚΑ!ΘΑ ΧΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΗ!!!ΟΥΦ!!!!!!

ΒΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΕΣΣΑ ΣΟΥ??

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανουλιτσες!!!Βολταρετε ολες Σαββατο βραδυ?????

Βαλια μου εγω ειχα κανει πριν καποια χρονια επισκληριδιο γιατι εκανα

μια ενεση στην μεση μου και δεν καταλαβα τιποτα!!!Ητανε μια χαρα.Αλλα να σου πω την αληθεια εγω θα ζητησω στο μαιευτηριο

ετσι κι αλλιως να μου δωσουν αντιεμετικο γιατι εγω οταν αγχονομαι

ανακατευομαι και κανω εμετο κι ετσι για να μην εχω και αυτο στο κεφαλι μου

θα τους ζητησω φαρμακο!!!Η κουνιαδα μου που γεννησε με καισαρικη και

επισκληριδιο το μονο που ειχε ηταν λιγο πονοκεφαλο μετα αλλα της περασε.

λοιπον...μαλλον καταλαβα κ εγω τι ειναι αυτες οι συσπασεις τελος παντων..:cool::cool:εκει που εκανα τα ελαιοπιτακια μου ενοιωσα ενα σφιξιμο στην κοιλια μαζι με λιγο πονο χαμηλα...σαν να με τραβαει προς τα κατω..προς στιγμην χεστηκα!ο κωστας να δειτε...:tongue:ξαπλωσα λιγο κ μου περασε.....

κ ετσι συνεχιζω ακαθεκτη και τα τυροπιτακια μου....

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλιτσες!!!Βολταρετε ολες Σαββατο βραδυ?????

Βαλια μου εγω ειχα κανει πριν καποια χρονια επισκληριδιο γιατι εκανα

μια ενεση στην μεση μου και δεν καταλαβα τιποτα!!!Ητανε μια χαρα.Αλλα να σου πω την αληθεια εγω θα ζητησω στο μαιευτηριο

ετσι κι αλλιως να μου δωσουν αντιεμετικο γιατι εγω οταν αγχονομαι

ανακατευομαι και κανω εμετο κι ετσι για να μην εχω και αυτο στο κεφαλι μου

θα τους ζητησω φαρμακο!!!Η κουνιαδα μου που γεννησε με καισαρικη και

επισκληριδιο το μονο που ειχε ηταν λιγο πονοκεφαλο μετα αλλα της περασε.

κ εγω ετσι για λιγο πονοκεφαλο εχω ακουσει μονο....

pSC1p2.png

καλησπέρα μανούλια!!!!!!

περνούσα και εγώ δίπλα από την τσάντα μου και την έβλεπα να αναβοσβήνει και αναρωτιόμουν γιατί.....

Κοριτσάρες, λάθος συναγερμός. Όχι μόνο δεν πρόκειται να έρθει μέχρι τις 15 η μπέμπα, αλλά όπως το κατάλαβα θα έρθω στο μαιευτήριο να σας ευχηθώ σε όλες και όταν με το καλό σαραντίσετε θα έθετε και στα δικά μας..

Κάνει τον υπέρηχο α μια χαρά λέει, ο πλακούντας σαν καινούργιος τα υγρά στο maximum η μπέμπα χόρευε, οι αρτηρίες πεντακάθαρες.... Και έρχεται η ώρα για το χεράκι. Να σας πώ ότι δεν πονάει καθόλου μα καθόλου, έψαχνε έψαχνε ο άνθρωπος τον τράχηλο, στον Θεό ήταν ψηλάαααααααα, με το ζόρι έπιασε το κεφαλάκι της.

Η ετυμηγορία, η μπέμπα πήγε 2800 kg, δεν έχει αλλάξει στάση, αλλά είναι εκτός λεκάνης εντελώς. Μου έδειξε και έπιασα το κεφαλάκι της με ψηλάφιση εξωτερικά (ανατρίχιασααααα), και καταλήξαμε απλώς να κόψουμε το μαγνήσιο μπας και βοηθήσει λιγάκι παραπάνω.

Τον ρώτησα για αυτό που μου είχε πεί, και μου λέει πιθανότητες υπάρχουν εφόσον μπήκες στον μήνα σου να γεννήσεις ανα πάσα στιγμή είτε σε 2 μέρες είτε σε 15... (λάθος κατάλαβα? μπορεί.....).

Συζητήσαμε αρκετά και για διάφορα θέματα, έφυγα αρκετά ικανοποιημένη από τις απορίες.

Μετά πήγαμε για καφεδάκι, στην έκθεση για το ψάρεμα, να πάρουμε το μπανάκι της και ένα ρηλάξ, κάτι αλλα ψιλά ψώνια , μαμ και νάνι.... 21.45 ξύπνησα!!!! Το βράδυ θα τραγουδάω μόνη μου στο φόρουμ......

Πάω να σας διαβάσω γιατί μπήκα μέσα στον πανικό και δεν πρόλαβα!!!

(Με συγκινήσατε με τα μνμτάκια σας και οι 2 οι ζουζούνες..........)

Επιστρέφω.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Χτες δεν μπήκα γιατί βγήκαμε για καφεδάκι μετά τον γιατρό.

Είμαστε 2450gr, εχει πάρει θέση ο μικρός αλλά είναι ψηλά και πρέπει να αρχίσω να περπατάω...

Αμνιακό υγρό μια χαρά και πλακούντας μια χαρά. Βαθμός πλακούντα grade 2.

Εχω συσπάσεις αλλά τις προπαρασκευαστικές braxton hicks και μου είπε να μην ανησυχώ... Να τις παρακολουθώ όμως... Αν έχω κάθε 10' έεεεφυγααααααα...

Δεν βλέπει να γεννάω τώρα κοντά... Τέλος Μάρτη μάλλον. Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι και θα με δει και από κάτω... (μπλιάχ, μπλιάχ) και τότε θα μου πει... Υπάρχει περίπτωση να με βάλει προγραμματισμένα να γεννήσω...

Την Δευτέρα περιμένω να με πάρει τηλέφωνο η μαία του αν δεν έχει τοκετό να πάω για μάθημα!!! Και από εδώ και πέρα να προσέχω πολύ τι τρώω... Χρειαζόμαστε πρωτεϊνες τώρα. Από κιλά είμαι τα ίδια με την προηγούμενη φορά μόνο η πίεση ήταν λίγο ανεβασμένη... 13 με 8 αλλά μου είπε ότι στο 3ο τρίμηνο ανεβαίνει.

Βικάκι με το καλό να δεις την κοντέσσα σου!!! Περιμένουμε νέα σου!

Ωραία τα νέα σας!!! Μπράβο κοριτσάρα!! Μην αγχώνεσαι για την εξέταση δεν είναι τίποτα απολύτως, ειδικά αμα είσαι χαλαρή μια χαρά.

Πόσες ακριβώς συσπάσεις έχεις και σε τί φάσεις σε πιάνουν?

GaiGp3.png

Αντε βρε Βικούλα υπναρού... :D

Μπράβο, όλα τέλεια και η μπέμπα μεγαλώνει! Επιασες το κεφαλάκι της;;; Πω πωωω!!! Πρέπει να ήταν φοβερή εμπειρία!

Χαίρομαι που δε βιάζεται ο γιατρός και θα έρθει η μικρή όποτε αυτή αποφασίσει!

X4pTp3.png

Καλως το κοριτσακι μας!!!!!!Καλε Βικυ τι κοριτσαρος ειναι αυτος????

Αντε αντε μια χαρα!!!Δεν πονεσε το χερακι ε???Παλι καλα γιατι και μονο

που το ακουω με πιανει κατι!!!!!!Χιχι!!!!

Μπραβο για την κορουλα σου!!!Τι ωραια!Χαρηκα πολυ!

που εισαι ρε Βικακυ????σκασαμε!!!

τι εννοεις ειναι εκτος λεκανης???που ειναι δηλαδη???:shock:

Γειά σου μαμά Άννυ!!!

Είναι εκτός λεκάνης, δεν έχει κατέβει ακόμα δλδ ώστε να πάρει άμεσα θέση. Αυτά τα δεδομένα όμως αλλάζουν από μέρα σε μέρα οπότε δεν μας ανησυχούνε.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...