Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αnnie καταρχην πολυχρονη και οτι καλύτερο επιθυμεις για σενα την οικογένεια σου και το μικρουλι σου που ερχεται

Μια διευκρινιση για το αρθρο: Δηλ αν ΔΕΝ ζητησεισ βλαστοκυτταρα σε χρεωνουν παρανομα ή για αυτους που ζητουν βλαστοκύτταρα χρεονωνται εκτος απο την ιδιωτικη, τραπεζα βλαστοκυτταρων ζηταει χρηματα κ το μαιευτηριο???? μια κατατοπση γιατι μπερδευτηκα

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

αυτο ακριβως λεει, οτι εφ οσον επιλεξεις μια ιδιωτικη τραπεζα κ δωσεις βαστοκυτταρα (πρεπει να πληρωσεις την τραπεζα και τον γιατρο σου μονο!)αλλα οι κλινικες χρεωνουν και αυτες για την λγψη του αιματος δηθεν γιατι γινεται μεσα στον μαιευτηριο ενω δεν εχει καμια σχεση με αυτο

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!εγω μεθαυριο θα κανω τις εξετασεις του μηνα-αιματος,ουρων κτλ..,θα τις παω στο γιατρο μου κ τοτε θα κλεισουμε κ το ραντεβου μας για την β επιπεδου!εχω ερωτησεις για ολες σας:

1.πως ειναι η β επιπεδου για οσες την κανατε?

2.ποτε θα νιωσω το μωρο??ανησυχω πια που ολοι λενε"το ακουσες?" κι εγω τιποτα..ειμαι 20w 2d.

3.οσες ειναι να γεννησετε στο Μητερα εχετε παει απο κει?εχετε μαθει τιμες ή αν οντως τα δωματια ειναι 4κλινα ή 3κλινα?

4.πως μπαινει επιτελους ξανα το ΤΙΚΕΡΑΚΙ μας??βοηθηστε μεεεεεεεεεεεε!!

αυτα τα λιγα ειχα να πω για σημερα..εδω μπορουμε να βαζουμε φωτο?να σας δειξω κανα μωρουδιακο που πηρα!

όντως κ μενα κρατησε περιπου45 λεπτα βέβαια εξαρταται και που την κάνεις σε μεγάλα μαιευυτηρια που έχουν πολύ δουλεια μπορει και λιγοτερο δεν σημαινει ομως οτι δεν κάνουν καλή δουλεια. Τα κοιτανε όντως όλα τα οργανα του παιδιου ολα μα όλα.

εμενα μου εκανε και υπρυχο κοιλιάς και κολπικο για να να δει τα μητρια αγγεια αν καταλαβα καλά

φιλια

Κορίτσια μπορεί κάποια να με κατατοπίσει;;; Πρόκειται περί άδειας τοκετού και λοχείας...

1. Πότε πρέπει να πάω στο ΙΚΑ να μου την γράψουν?

2. Μπαινοντας στον 7ο? Δηλαδή από 28η εβδομάδα???

3. Πόσες μέρες δικαιούμαι? Μαζί με ΣΚ?

4. Υπάρχει περίπτωση ο εργοδότης μου να φέρει αντιρήσσεις;;;

5. Εχω τόσες ερωτήσεις... και πλησιάζει ο καιρός...

Οποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει...

Φιλάκια πολλά!!!

valia, δοκίμασε http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=93 μήπως βοηθηθείς.

Καλησπέρα κοριτσάκια...Χρόνια Πολλά στις Αννούλες μας! Πολύχρονες και με το καλό όλα μας τα μπουμπουκάκια!!! Τον γιατρό στο Ιασώ δεν τον ξέρω αλλά αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω αύριο που θα πάω για β επιπέδου..γιούπι εφτασε και μένα η ώρα μου...αύριο στις 17:00 οπότε την Παρασκευή θα έχω νέα...Σήμερα είχα άδεια όπως και αύριο και την Παρασκευή άντε να κάτσω και γω λίγο, αν και σπίτι που είμαι ζουζουνίζω δεν κάθομαι!!!

Αννα σκέψου καλά πριν πεις ένα χωρίζουμε....ασε πρώτα να έρθει με το καλό ο άντρα σου και συζητήστε το ώριμα...μην ξεχνας ότι έχεις και ένα παιδάκι τώρα και οι αποφάσεις σας πρέπει να είναι συνηδητοποιημένες, εύχομαι να το ξεπεράσετε....

irev μου είδες όλα καλά μπράβο μανουλίτσα μας, χάρηκα πολύ τώρα απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου χωρίς άγχος....ααααχχχχ νύσταξα κοριτσάκια θα τα πουμε μάλλον και αύριο αλλιώς την Παρασκευή σίγουρα που θα έχω νέα (πιστευω και για μενα να είναι όλα καλά) Φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλιτσες και χρονια πολλα Touki, Annie & Anna_22

Ειναι πολυ σοβαρη αποφαση ο χωρισμος κοριτσακι μου και κυριως οταν υπαρχει στη μεση εν α παιδακι...πρωτα ο Θεος!!!

Τι να σας πω βρε κοριτσια, ειμαστε πανω απο 10 χρονια μαζι, εχουμε ριξει κι εμεις τσακωμους...οπως ολα τα ζευγαρια νομιζω...αλλα ποτε δεν ειπωθηκε η λέξη χωρισμός !

Νομιζω πως στις μερες μας το λεμε πια με μεγαλη ευκολια...

Χρονια Πολλα Αννουλες!!! Το ξεχασα τελειως- κι εχω και την αδερφη μου! Ντροπη μου!

Βαλια δεν εχω ιδεα απο Ικα, οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.

Αντζυ, βρηκα το γκρουπ και σου εκανα request. Πολυ καλη η ιδεα σου γιατι στο αλλο ειχαν μαζευτει παρα πολλοι και δεν ξεραμε ποιος ειναι ποιος.

Καλε κοριτσια, στειλτε μου και μενα το link να κανω request το καημενουλι...

Σχετικα με το γλυκο που λεει η taniabell Εχει απολυτο δικιο (το λεω και σαν δευτερη φορα υποψηφια μαμα) και ιδιως σοκολατα!!!

Εκει που θα το διαπιστωσετε 100% θα ειναι μετα την 36 βδομαδα που θα αρχισετε να κανετε και τα NST... οι μαιες στο λενε με το που σε βλεπουν "παρε μια σοκολατιτσα σιπλα σου, να μασουλας!"

Εγω δεν πηγα ουτε σημερα για δουλεια (με λιγα λογια ολη τη βδομαδα δεν πατησα το ποδι μου, μονο χτες ισα που μπηκα μεσα κ με πηρε η γνωστη μου, να παω κατευθειαν στο Ελενα). Αυριο θα παω στο Κεντρο μανας κ παιδιου να μου γραψει τις εξετασεις κ να πάρω τις προηγουμενες απαντησεις... Τουλαχιστον αυτες τις μερες χαιρομαι λιγο και το γιοκα μου!

QuW0p3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Τι κάνετε? Πολλά νέα είχα να διαβάσω!!!

irev είδες κουκλίτσα που όλα ήταν καλά? Χάρηκα πάρα πολύ!!!

Anna χρόνια πολλά και καλά, αν η απόφαση σου είναι οριστική θαπρέπει να φανεις πολύ δυνατή. Αν και πιστεύω πως καμιά απόφαση δεν πρέπει να παρθεί μέσω τηλεφώνου.

Annie και touki χρόνια πολλά κουκλίτσες με το καλό τα μωράκια σας.

Λοιπόν εγώ χτες πήγα και έκανα β υπέρηχο, μετά απο πολλές ώρες ταλαιπωρίας (είχαμε στις 8 το βράδυ ραντεβόυ και τελειώσαμε στισ 11, είχαμε και το δρόμο της επιστροφής...)

Παρόλα αυτά η πεταλουδίτσα μας είναι πάρα πολύ καλά΄(οπότε σβήστε απο τη λίστα το μάλλον), όλα ήταν απόλυτα φυσιολογικά!!! Ζυγίζουμε πια 500 γραμμάρια!!!! Το μόνο που μου είπε είναι να μετράω πιο σχολαστικά την πίεση μου γιτά έχω καποιές πιθανότητες να ανεβ'ασω τους τελευταίους μήνες. Τα πήγα και στο γιατρό μου σήμερα και έίμαι πια απόλυτα σίγουρη πως είναι όλα καλά!!!

Μια συμβουλή σε όσες έχουν να κάνουν υπέρηχο, πριν πάτε φάτε κάτι γλυκό αλλά πάρτε και κάτι μαζί σας απαραίτητα. Χτες είμασταν περίπου 10 κοπέλες που περιμέναμε και οι 8 βγήκαμε για να φάμε γλυκό γιανα γυρίσει το μωρό.

πάντα τέτοια καλά νέα να έχεις μπουμπού....να χαίρεσαι την πεταλουδίτσα σου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια μπορεί κάποια να με κατατοπίσει;;; Πρόκειται περί άδειας τοκετού και λοχείας...

1. Πότε πρέπει να πάω στο ΙΚΑ να μου την γράψουν?

2. Μπαινοντας στον 7ο? Δηλαδή από 28η εβδομάδα???

3. Πόσες μέρες δικαιούμαι? Μαζί με ΣΚ?

4. Υπάρχει περίπτωση ο εργοδότης μου να φέρει αντιρήσσεις;;;

5. Εχω τόσες ερωτήσεις... και πλησιάζει ο καιρός...

Οποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει...

Φιλάκια πολλά!!!

Επιγραμματιικα να σου πω οτι ειναι 56μερες πριν τοκετο και 63 μετα.....ημερολογιακες!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!! Συφωνα με την ημερομηνια που γραφει ΠΗΤ, υπολογιζονται αυτες οι μερες. Αν δεν το εχεις μαζι ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΕΙ...

Σου δινει το χαρτι, υπογραφει ο εργοδοτης και πας στο ΙΚΑ...Θυμαμαι τα λεφτα ηταν αρκετα και μου εδωσαν επιταγη στην εθνικη τραπεζα.....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ. Ισ ισα υπογραφει οτι ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ να εργαστεις αυτες τις μερες, γιατι αν συμβει κατι και εισαι εκει, εχει ευθυνη

Ισως σου ζητησουν κ βεβαιωση ενσημων, δεν θυμαμαι, αλλα επι τοπου (στο διπλανο γραφειο που λεει ο λογος) παιρνεις ενα αντιγραφο...

Μη σε φοβιζει παντως........δεν ειναι και η "τρομερη" διαδικασια...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Χρονια πολλα στις Αννουλες μας κ παλι! Στο facebook βαλτε στην αναζητηση μανουλες απριλιου (με ελληνικους χαρακτηρες) κ θα το βρειτε.

Φιλακια σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες και Χρόνια πολλά στις Αννούλες.

Εμένα τα νέα μου είναι αρκετά καλά. Ο γιατρός μας καθησύχασε και μας είπε πως ηχογενείς εστίες έχουν περίπου 1/10 μωράκια. Από μόνος του σαν δείκτης δεν είναι πρόβλημα...μόνο σε συνδυασμό με κάποιον άλλο δείκτη.

Κι έτσι τελικά οι αναπροσαρμοσμένες πιθανότητες για τρισωμία 21 είναι 1/11000. Κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα όυτε να ανησυχούμε.

Αννούλα μη στενοχωριέσαι. Θες να μας πεις τι έγινε μήπως μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε. Εγώ είμαι 13 χρόνια με τον άντρα μου (απο τα 16+) και έχουμε περάσει πολλά. Ισως να μπορουμε να βοηθήσουμε.

X4pTp3.png

Καλησπερα μανουλες.

Χρονια πολλα στις ειρταζοντες ...

Εγω ειμαι τελειως χαλια ψυχολογικα.Προσπαθησα να μιλησουμε κι τελικα μου ειπε κι ο ιδιος πως τελειωσαμε κι πως δεν θα ερθει για τις γιορτες .....

Μονο που το ειπε εκει κατερευσα απλα....

Κι αν δεν ερθει?αν δεν τον δω?ειμαι τοσο χαλια παιδια που δεν ξερω τι θελω κι τι να κανω ποια

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Αννουλα, λυπαμαι που θα το πω ετσι ωμα, αλλα ειμαι εξω φρενων. Αυτος ο ανθρωπος δεν αξιζει να ειναι μαζι σου κοριτσακι μου. Μονο προβληματα μπορει να δημιουργησει σε σενα και το μωρακι σου. Δεν ειναι ετοιμος να γινει πατερας ή συζυγος και καλα θα κανεις να κοιταξεις μπροστα, να αφοσιωθεις στο μωρακι σου (ζητα και επαγγελματικη βοηθεια αν χρειαστει-δεν ειναι κακο), και να τον ξεχασεις. Αν δεν το χιλιομετανιωσει και δεν γυρισει κλαιγοντας και παρακαλωντας, δεν αξιζει να ξαναασχοληθεις μαζι του. Ποιος ωριμος και σωστος αντρας θα φεροταν ετσι-εστω και τηλ/κως-στην εγκυο γυναικα του? Δεν αξιζει αυτος ο ανθρωπος. Ομως σου χαρισε αυτο το υπεροχο πλασματακι που εχεις στην κοιλιτσα σου και αυτο θα πρεπει να φροντισεις τωρα. Αυτο και τον εαυτο σου. Και σκεψου την ομαδα που σου ειπα στο παρελθον για υποστηριξη. Αυτη ειναι η δουλεια τους και εχω ακουσει πως την κανουν καλα (χωρις να πληρωσεις ευρω!). Ειναι κριμα να σκας για ενας ανθρωπο που οπως φαινεται απ'την συμπεριφορα του δεν αξιζει και να στενοχωρεις και το μωρακι σου. Πρεπει να φανεις δυνατη για αυτη την ψυχουλα. Οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε, οσο μπορουμε να βοηθησουμε. Καλο κουραγιο, καλη δυναμη και κοιτα το μωρακι σου!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Χρόνια πολλά στις Άννες! Με υγεία και με το καλό τα μωράκια!!!

Irev, μεγάλη ανακούφιση! Χάρηκα πάρα πολύ! Καλή συνέχεια!

dim_angel, μια χαρά κι εσείς! Μπράβο! μπράβο!

Taniabell, συγχαρητήρια! Πάντα τέτοια ευχάριστα!

Anna_22, ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν και να σας φαίνεται όλο αυτό σαν κακό όνειρο... Δεν ξέρω την κατάσταση και δεν θα ήθελα να σου πω κάτι άλλο, παρά μόνο κουράγιο και να κοιτάξεις πώς θα είσαι εσύ και το παιδί σου καλύτερα, όπως και να έχει... Είναι το πρώτο -που νομίζω εγώ- πως είναι καλο να κάνεις.

Περιμένω πως και πως τον αυριανό υπέρηχο... :D

Καληνύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...