Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρααα.

angel09 σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κοριτσάκι μου.οι συσπάσεις που έχω εγώ μπορεί να είναι 4-5 σε λιγότερο από μια ώρα,άστα να πάνε...ούτε στον εχθρό μου.σήμερα είμαι καλύτερα,ελπίζω να συνεχίσει έτσι,απόψε κοιμήθηκα κιόλας!όσο για το κοριτσάκι σου,είμαι σίγουρη οτι το έχει κοντά της η Παναγίτσα και ξέρει πόσο το αγάπησες και πως θα ζεί για πάντα μέσα στην καρδιά σου.και πως θα αγαλιάζει η ψυχούλα του μέσα από την αγάπη σου για αυτό το πλασματάκι που θα γεννηθεί,το πιστεύω απόλυτα.

θα δεις που θα περάσει γρήγορα για σένα ο καιρός από τις 30 ως τις 34 εβδομάδες και μετά ως το τέρμα!και όλα θα σου πάνε καλά!καλή δύναμη!

maraki ,irev και Βάσω σας ευχαριστώ κι εσας πολύ για το ενδιαφέρον,να είστε καλά εσείς και τα μωράκια σας!!

χθες στο μαιευτήριο είδα 3 μωράκια που τα έπαιρναν σπίτι οι γονείς τους και κατασυγκινήθηκα,ανυπομονώ να έρθει με το καλό εκείνη η ώρα και για εμάς,να είναι όλα καλά και να την πάρουμε σπίτι.

κάνω focus σε αυτό και αισιοδοξώ!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Ατλαντις μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Να σκεφτομαστε αισιοδοξα και ολα θα πανε καλα! Η μια αδερφη μου γεννηθηκε προωρα και η αλλη 41 εβδομαδων! Και ολα καλα! Και σου μιλαω για προωρη πριν 24 χρονια!!! 2 κιλα! Μην αγχωνεσαι εισαι μια χαρα!

Θα παω και γω τη δευτερα να δω τον μπεμπη ποσο μεγαλωσε! Πριν 3 βδομαδες ηταν 1240γρ. Εχω φτιαξει και τη κουνια του και την κοιταω και λεω... Τωρα εκει θα υπαρχει ενα μωρακι που θα κλαιει θα κοιμαται και ολα αυτα! Δεν το πιστευω! Θα τρελαθω τελειως οταν ερθει η ωρα! Ο μπαμπας του εχει τρελαθει απο καιρο!

opGup3.png

gKjZp3.png

Καλησπέρα! Μανουλίτσες, ξέρετε αν η επισκληρίδιος έχει παρενέργειες;

Απο οτι ξερω τα τελευταια χρονια δεν υπαρχουν παρενεργειες που να προκαλουν προβλημα τουλαχιστον για καισαρικη. Για φυσικο τοκετο δεν γνωριζω αν ισχυει το ιδιο!

opGup3.png

gKjZp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Ατλαντις μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Να σκεφτομαστε αισιοδοξα και ολα θα πανε καλα! Η μια αδερφη μου γεννηθηκε προωρα και η αλλη 41 εβδομαδων! Και ολα καλα! Και σου μιλαω για προωρη πριν 24 χρονια!!! 2 κιλα! Μην αγχωνεσαι εισαι μια χαρα!

Θα παω και γω τη δευτερα να δω τον μπεμπη ποσο μεγαλωσε! Πριν 3 βδομαδες ηταν 1240γρ. Εχω φτιαξει και τη κουνια του και την κοιταω και λεω... Τωρα εκει θα υπαρχει ενα μωρακι που θα κλαιει θα κοιμαται και ολα αυτα! Δεν το πιστευω! Θα τρελαθω τελειως οταν ερθει η ωρα! Ο μπαμπας του εχει τρελαθει απο καιρο!

με το καλό να τον δείς τον μπέμπη σου,τώρα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα,θα κοντεύει τα δυο κιλά!!

κι εγώ το ίδιο κάνω με την κούνια της,σήμερα το πρωί μάλιστα καθόμασταν πόση ώρα και την κοιτάζαμε με το μπαμπά της&λέγαμε τέτοια&δεν το πιστεύαμε πραγματικά,προσπαθούσε ο ένας να πείσει τον άλλο!!

όσο για την επισκληρίδιο έχω ακούσει για ζαλάδες,τρέμουλο,φαγούρα,τέτοια πράγματα.την πιθανότητα να μην ενεργήσει 100% την έχετε ακούσει?

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας...

Με ενδιαφέρει να μην μου προκαλέσει εμετούς και ζαλάδες και να είμαι χάλια. Εχω πολύ άσχημη εμπειρία από την λαπαροσκόπηση που είχα κάνει με την νάρκωση... Βέβαια δεν είναι το ίδιο με την επισκληρίδιο για' αυτό ρωτάω για τις παρενέργειες.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας...

Με ενδιαφέρει να μην μου προκαλέσει εμετούς και ζαλάδες και να είμαι χάλια. Εχω πολύ άσχημη εμπειρία από την λαπαροσκόπηση που είχα κάνει με την νάρκωση... Βέβαια δεν είναι το ίδιο με την επισκληρίδιο για' αυτό ρωτάω για τις παρενέργειες.

ωχ...κι εγώ που έκανα την περίδεση με νάρκωση λίγων λεπτών μρτά ήμουν χάλια από το στομάχι μου για 1-2 μέρες:?........και τώρα είδα αυτό:

http://health.in.gr/print.asp?lngArticleID=38878

ναυτία????

''εσείς κι εγώ...

Θα ρωτησω την αναισθησιολογο τι προτεινει, μου ειχε κανει ολικη οταν εκανα την περιδεση τραχηλου και δεν ειχα καθολου προβλημα. Ξερω ομως οτι αυτο αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Το καλυτερο ειναι να μας πει ο γιατρος. Ειναι καλο με την επισκληρηδιο αφου θα δω τον μπεμπη μολις γεννηθει αλλα αν μου πει η γιατρος οτι προτεινει ολικη για καποιο λογο θα παω για ολικη.

opGup3.png

gKjZp3.png

Θα ρωτησω την αναισθησιολογο τι προτεινει, μου ειχε κανει ολικη οταν εκανα την περιδεση τραχηλου και δεν ειχα καθολου προβλημα. Ξερω ομως οτι αυτο αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Το καλυτερο ειναι να μας πει ο γιατρος. Ειναι καλο με την επισκληρηδιο αφου θα δω τον μπεμπη μολις γεννηθει αλλα αν μου πει η γιατρος οτι προτεινει ολικη για καποιο λογο θα παω για ολικη.

εννοείται!

άσχετο,σε φοβίζει καθόλου το κόψιμο της περίδεσης?έχω ακούσει οτι πονάει πολύ,ρώτησα το γιατρό μου&είπε όχι,καθόλουδεν ξέρω τι να περιμένω...

''εσείς κι εγώ...

κοριτσαρες μου γλυκες!δεν θελω να στεναχωριεστε για τιποτα πλεον!ο καιρος εφτασε!τα μωρακια μας θα γεννηθουν ολα υγιεστετα κ πανεμορφα (οπως κ οι γονεις τους)!!!!

Ωραιο το link για την επισκληριδιο.λεει κ τα θετικα και τα αρνητικα..βεβαια λεει πως ''Η επισκληρίδιος αναλγησία είναι αποτελεσματική και θεωρείται μια σχετικά ασφαλής μέθοδος, γι' αυτό και οι περισσότεροι ιατροί την προτείνουν στις επιτόκους.''δεν νομιζω οτι αν θα πειραζε τοσο το εμβρυο οσο και την γυναικα, θα την προτειναν τοσοι γιατροι!

τωρα αν εχει καποιες παρενεργειες σε εμας,μπορει..ενα ντεπον μπορει να παρεις κ να σε πειραξει..ποσο μαλλον ενα τετοιο φαρμακο.

εγω γενικα ειμαι θετικη σε τετοιες παρεμβασεις..Φυσικα και θελω να γεννησω οσο πιο φυσιολογικα γινεται αλλα αν δεν αντεξω και με πιασει κανενας πανικος βρε κοριτσια θα την κανω την επισκληριδιο...:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Atlantis μου απο οτι μου εχει πει ο γιατρος δεν ποναει! Στην καισαρικη σιγουρα ξερω γιατι την κοβουν αφου κανουν αναισθησια. Οταν την ειχες βαλει μετα την επεμβαση ενιωθες κατι; Πονεσες; Επειδη δεν πονουσα δεν με φοβιζει ισως επειδη θα κανω καισαρικη. Ειχα ρωτησει και αν θα γεννησεις φυσιολογικα την αφαιρουν λιγες μερες πριν και δεν ποναει. Εξαρταται μαλλον και απο εμας! Ποσα να αντεξουμε! Ανθρωποι ειμαστε και μεις!!!

opGup3.png

gKjZp3.png

Βλεπω γλυκιες αλχημειες και θελω να τα φαω ολα!!! Μου τρεχουν τα σαλια και κλωτσαει και ο μπεμπης! Δεν μπορω να φαω ομως γιατι θα ακουσω απο τον γιατρο τη δευτερα! Κλαψ! Πριν 3 βδομαδες ημουν στα +6 και θα με ζυγισει παλι. Μου εκοψε και τα γλυκα γιατι ηταν πιο μεγαλος ο μπεμπης και τα ειδα ολα! Αλατι γιοκ ζαχαρη γιοκ! Τι τραβαω η μανα!

opGup3.png

gKjZp3.png

Atlantis μου απο οτι μου εχει πει ο γιατρος δεν ποναει! Στην καισαρικη σιγουρα ξερω γιατι την κοβουν αφου κανουν αναισθησια. Οταν την ειχες βαλει μετα την επεμβαση ενιωθες κατι; Πονεσες; Επειδη δεν πονουσα δεν με φοβιζει ισως επειδη θα κανω καισαρικη. Ειχα ρωτησει και αν θα γεννησεις φυσιολογικα την αφαιρουν λιγες μερες πριν και δεν ποναει. Εξαρταται μαλλον και απο εμας! Ποσα να αντεξουμε! Ανθρωποι ειμαστε και μεις!!!

μετά την επέμβαση πονούσα ελάχιστα για 2-3 μέρες.εμένα θα μου την κόψει λίγες μέρες αφού μπω στο μήνα μου&μετά είπε ας έρθει όποτε θέλει η μικρή..εύχομαι να γίνει έτσι,να φτάσω εκεί κι ας πονέσω..γιατί θα πονέσω,είμαι σίγουρη,εδώ με την απλή(ας πούμε)εξέταση&πονούσα για 2 ώρες..

τι τραβάμε δε λες τίποτα!!

σας αφήνω,καλό βράδυ σε όλες!

Επεξεργάστηκαν by atlantis

''εσείς κι εγώ...

Καλησπέρα ζουζουνομανούλες!

Βρήκα λίγο χρόνο και είπα να μπω να δω τι κάνετε! Εχω τα πεθερικά εδώ οπότε δεν βρήκα χρόνο νωρίτερα. Βάλαμε και τα πλακάκια στην κουζίνα και συμμαζευτήκαμε, μέσα στη βδομάδα θα κάνουμε και το βάψιμο και τέλος!!!

Βάλια μου, Νικολ και βασ μπράβο για τα μωράκια σας!!!!!!!

Η Βίκυ ακόμη δεν μπήκε να μας πει τα νέα της,λέτε να την κράτησε ο γιατρός για να γεννήσει?:tongue:

atlantis και angel 09 όλα θα πάνε καλά να είστε σίγουρες! όλη η θετική μας ενέργεια είναι μαζί σας:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...