Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα! Χτες δεν μπήκα γιατί βγήκαμε για καφεδάκι μετά τον γιατρό.

Είμαστε 2450gr, εχει πάρει θέση ο μικρός αλλά είναι ψηλά και πρέπει να αρχίσω να περπατάω...

Αμνιακό υγρό μια χαρά και πλακούντας μια χαρά. Βαθμός πλακούντα grade 2.

Εχω συσπάσεις αλλά τις προπαρασκευαστικές braxton hicks και μου είπε να μην ανησυχώ... Να τις παρακολουθώ όμως... Αν έχω κάθε 10' έεεεφυγααααααα...

Δεν βλέπει να γεννάω τώρα κοντά... Τέλος Μάρτη μάλλον. Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι και θα με δει και από κάτω... (μπλιάχ, μπλιάχ) και τότε θα μου πει... Υπάρχει περίπτωση να με βάλει προγραμματισμένα να γεννήσω...

Την Δευτέρα περιμένω να με πάρει τηλέφωνο η μαία του αν δεν έχει τοκετό να πάω για μάθημα!!! Και από εδώ και πέρα να προσέχω πολύ τι τρώω... Χρειαζόμαστε πρωτεϊνες τώρα. Από κιλά είμαι τα ίδια με την προηγούμενη φορά μόνο η πίεση ήταν λίγο ανεβασμένη... 13 με 8 αλλά μου είπε ότι στο 3ο τρίμηνο ανεβαίνει.

Βικάκι με το καλό να δεις την κοντέσσα σου!!! Περιμένουμε νέα σου!

Bάλια καλημέρα σου. Ωραια τα νεα σου και σενα . Και εγώ για προγραμματισμένα πάω .Βεβαια εγώ εχω ενα προβλημα με την ένεση που κάνω της θρομβοφιλίας την οποία πρέπει να κόψω ενα 24ωρο νωριτερα για να μπορέσω να κάνω επισκληρίδιο διαφορετικά δεν θα μπορεσω να κάνω επισκληρίδιο και αυτο το ενδεχόμενο δεν το διαπραγατευομαι (δηλ να μην κάνω επισκληριδιο απαπαπα!!!!!!)

Τώρα κ εγώ εχω κάποιες απορίες για ποια εβδομάδα θα το προγραμματισουμε αν ειναι. Πέφτει και αυτο το Πάσχα στη Μέση και με αγχώνει. Να σου πώ προτιμώ να ειμαι ανημερα Πασχα μέσα μαιευτηριο παρα όπου όλου οι γιατροι και οι μαιες ειναι διπλα σου παρα να εχω επιστρεψει σπιτι γιατι ανημερα Πασχα κ δευτερη μερα Πασχα αν χρειαστουμε κάτι ουτε γιατρο ουτε τιποτα δεν θα βρισκουμε--- αυτην την ανασφάλεια εχω . Μήπως λέω βλακειες??????

Τελοςπάντων θα δουμε Πάντως 2400ειναι ολοκληρο παιδάκι. Εγω εχω το πιο ελαφρυ παιδι ΄λου του φόρουμ μου φαινεται!!!34 εβδ και ειναι 1860γραμμ. Για αυτο μου πε να κανω Βιοφυσικο Προφίλ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια μανουλιτσες

Χτες δεν προλαα ουτε καν να ανοιξω το pc!!! Ολη μερα δουλειες κι επεται συνεχεια σημερα---ευτυχως με τη βοηθεια του αντρουλη μου, που δεν δουλευει σημερα.

βασ32 Κι εμενα μαλλον λιγο προς τα κατω ειναι το βαρος της... Σκεφτομουν προχτες οτι ο γιος μου ηταν ολοκληρο γιγαντακι (56cm, 3850gr) και παρ' ολα αυτα δεν ξεραμε πως να τον "πιασουμε"... Αν η μπουμπου ειναι μικρουλα? Αλλο αγχος κι αυτο... ΑΛΛΑ.........ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, κι ας βγει και λιγο μικρουλα. Οσο για το καρδιοτοκογράφημα, εγω στο Στελιο μετα την 36η βδομαδα εκανα καθε βδομαδα (ανευ ενδειξεων) και τις τελευταιες 15 μερες εκανα καθε 3 μερες... Απλα κραταει κανενα μισαωρο και να θυμαστε να τρωτε σοκολατα για να τα ξεσηκωνετε τα ζουζουνια σας!

Λυπαμαι για οσες κοπελες ειχατε δυσαρεστες εμπειριες στο παρελθον και ευχομαι καμια μας να μη βιωσει ξανα κατι αντιστοιχο!

atlantis μου εννοειται οτι εχεις τη θετική μας ενέργεια! Μην σε παιρνει απο κατω βρε κοριτσακι τωρα στο τελος. Ολα καλά θα πάνε!

Μπραβο και σε οσες ειδατε τα μωρουλινια σας! Αντε να ερθει η Τεταρτη να την δω κι εγω τη μπουμπουκιτσα μου!!!

Ααααααααα..........αποφασισα να ξεκινησω και τη βαλιτσα σημερα!!!!!!...δεν υποσχομαι κι ολας...αλλα λεω...χαχα

φιλακια σε ολες!

Γεια σου ιρεβ τι κάνεις????καλοριζικο το νεο σπιτάκι αν θυμαμαι καλά!!!

Εμένα του γιατρου μου του χει κολλήσει οτι ειναι πολύ ειναι ελαφρια και φοβάται μήπως δεν τρεφεται επαρκώς. Για την ακριβεια μου ειπε να κανώ Βιοφυσικο προφίλ. Ειναι το ίδιο με το καρδιοτοκογραφημα????Δεν ειμαι σιγουρη.. 34η εβδομαδα και ειναι 1860γρμαρια βεβαια μου πε οτι υπαρχουν κ αποκλίσεις απο μηχανημα σε μηχανημα γιαυτο θα το διασταυρώσουμε με την 2 η εξεταση.

Ατλαντισ εισαι σε φυσιολογικές εβδομάδες και να βγει ωρα ειναι ασφαλές. Στην χειροτερη περιπτωση μουχει πει και ο γιατρος μου κάνουν μια ενεση κορτιζόνης για να ετοιμάσουν τους πνευμονες του παιδιου και ειναι όλα εντάξει.

Κάε και την προσευχουλα σου και όλα κάλα θα πάνε

Παρεπιπτόντως οι Αγιοι που προστατευουν τις εγκυμονουσες απο δυστοκία και κάθε βλάβη ειναι οι Αγιοι Ιωακειμ και Αννα. Οποτε μπορεις να τους επικαλήσαι αν σε ανακουφίζει αυτο

Γεια σας μανουλιτσες και καλο Σ/Κ!!!!!!

Βαλια μπραβο για το αντρακι σου!!!Παιδαρος!!!!Αντε με το καλο!!!!!!

Να πω την αληθεια και εγω σκεφτομαι να παω προγραμματισμενα,

βεβαια θα το συζητησω με τον γιατρο την Τριτη που θα παω αλλα με αγχονει λιγοτερο το να ξερω ποτε θα παω.

Βασουλα συνονοματη και εγω για Μεγαλη Εβδομαδα με βλεπω αλλα

δεν με ενδιαφερει και πολυ!!!Απο την στιγμη που θα εχω τον ζουζουνο μου

δεν καιγομαι για τιποτα;);););)

ζουζουνομανουλες!!!καλε τι εχετε παθει κ εξαφανιζεστε?????οεο????

Νεραιδουλα μου απο την μια οντως ειναι λιγοτερο αγχωτικο το να ξερεις ποτε θα πας αλλα αν σου κανουν προκληση τοκετου ,μας εχουν πει οι μαιες, οτι ποναει πιο πολυ!:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ζουζουνομανουλες!!!καλε τι εχετε παθει κ εξαφανιζεστε?????οεο????

Νεραιδουλα μου απο την μια οντως ειναι λιγοτερο αγχωτικο το να ξερεις ποτε θα πας αλλα αν σου κανουν προκληση τοκετου ,μας εχουν πει οι μαιες, οτι ποναει πιο πολυ!:(

Ακομα κι αν κανεις επισκληριδιο ποναει???????????

Γεια σας!

Ουφ σιδερώνω από το πρωί και έχω σκάσει. Διάλειμμα τώρα να δω και τι κάνετε.

Αντζι καλά να περάσετε!

Η Βίκυ ακόμα δε γύρισε; Ελα κοριτσάρα να μας πεις τα νεα!

X4pTp3.png

Ακομα κι αν κανεις επισκληριδιο ποναει???????????

αν κανεις επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα...;)το θεμα ειναι οτι για να κανεις επισκληριδιο πρεπει να φτασεις σε καποιο σημειο...να χεις δηλαδη μια καποια διαστολη....μεχρι λοιπον να κανεις αυτην την διαστολη, πονας πιο πολυ απο οτι φυσιολογικα.κ αυτο γιατι αυτο το φαρμακο που σου δινουν (ωξυτοκινη νομιζω λεγετε)ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα απο οτι αυτη που παραγει ο οργανισμος μας απο μονος του...

αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποια μανουλα, αλλα αυτα μας εχουν πει οι μαιες στα μαθηματα..

pSC1p2.png

Γεια σας!

Ουφ σιδερώνω από το πρωί και έχω σκάσει. Διάλειμμα τώρα να δω και τι κάνετε.

Αντζι καλά να περάσετε!

Η Βίκυ ακόμα δε γύρισε; Ελα κοριτσάρα να μας πεις τα νεα!

σιδερο ε?κ εγω τελειωσα μαγειρεμα, σουπερ μαρκετ κ συμμαζεμα κ τωρα σκεφτομαι να σιδερωσω κ εγω..αλλα ακομη το σκεφτομαιιιιιι:cool:

pSC1p2.png

αν κανεις επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα...;)το θεμα ειναι οτι για να κανεις επισκληριδιο πρεπει να φτασεις σε καποιο σημειο...να χεις δηλαδη μια καποια διαστολη....μεχρι λοιπον να κανεις αυτην την διαστολη, πονας πιο πολυ απο οτι φυσιολογικα.κ αυτο γιατι αυτο το φαρμακο που σου δινουν (ωξυτοκινη νομιζω λεγετε)ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα απο οτι αυτη που παραγει ο οργανισμος μας απο μονος του...

αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποια μανουλα, αλλα αυτα μας εχουν πει οι μαιες στα μαθηματα..

Χμμμ καταλαβα!!!!!Κατι τετοιο ειχα ακουσει κι εγω, νομιζω εχεις δικιο!!!

Ενταξει ας πονεσω και λιγο..........Θα δουμε θα τα συζητησω και με τον

γιατρο να δω τι θα μου πει και βλεπουμε;);););)

Διαφημίσεις

σιδερο ε?κ εγω τελειωσα μαγειρεμα, σουπερ μαρκετ κ συμμαζεμα κ τωρα σκεφτομαι να σιδερωσω κ εγω..αλλα ακομη το σκεφτομαιιιιιι:cool:

Σίδερο ναι. Επλυνα τα πάντα και άρχισα το σιδέρωμα για να μπαίνουν σιγά σιγά στη βαλίτσα. Μην τρέχει ο άντρας μου τελευταία ώρα.

X4pTp3.png

Έτσι μας τα'χουν πει και μας Αννυ για την οξυτωκινη. Και το άλλο είναι ότι με πρόκληση αργείς περισσότερο γιατί το σώμα και το μωρό δεν είναι έτοιμα από μόνα τους και προσπαθείς με φάρμακα, οπότε μπορεί να αργησεις, ο γιατρός να μην θέλει να περιμένει και να σε βάλει για καισαρική χωρίς λόγο, επικαλούμενος φυσικά κάποια δικαιολογία, όπως ότι πέφτουν οι παλμοί κλπ. Αν θέλουμε να γεννήσουμε με φυσιολογικό, το καλύτερο που εχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι να έχουμε 10 λεπτες συσπάσεις από μόνες μας, και τότε να πάμε στο μαιευτήριο. Ή, αν φοβόμαστε, πάμε στο μαιευτήριο όταν καταλάβουμε ότι γεννάμε, αλλά αν μας πουν οτι έχουμε πολύ λίγη διαστολή κάνουμε βόλτες στο μαιευτήριο για μερικές ώρες ή πηγαίνουμε ανά ώρα να κοιτάξουν την διαστολή μας. Όσο πιο πολύ ώρα καταφέρουμε να είμαστε όρθιες ή όπως μας βολεύει αντί για ξαπλωμένες στο κρεβάτι, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα καταφέρουμε να γεννήσουμε, και τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε να γεννήσουμε φυσικά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανουλες

κανω διαλειμμα απο τις δουλειες για φαγακι κι ειπα να περασω να πω ενα γεια

angie! μου ΧΑΛΚΙΔΑ!!!??????? ΖΗΛΕΕΕΕΥΩ!!! Εμενα με βλεπω μετα το Μαιο παλι τσαρκα...

Γεια σου ιρεβ τι κάνεις????καλοριζικο το νεο σπιτάκι αν θυμαμαι καλά!!!

Εμένα του γιατρου μου του χει κολλήσει οτι ειναι πολύ ειναι ελαφρια και φοβάται μήπως δεν τρεφεται επαρκώς. Για την ακριβεια μου ειπε να κανώ Βιοφυσικο προφίλ. Ειναι το ίδιο με το καρδιοτοκογραφημα????Δεν ειμαι σιγουρη.. 34η εβδομαδα και ειναι 1860γρμαρια βεβαια μου πε οτι υπαρχουν κ αποκλίσεις απο μηχανημα σε μηχανημα γιαυτο θα το διασταυρώσουμε με την 2 η εξεταση.

Ευχαριστω κοριτσακι...προσπαθω να συμμαζευτω ακομα βεβαια...δεν μπορω να το χαρω. Ειναι οντως μικρουλα κ σενα αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτη η εξεταση. Αν μαθεις λεπτομερειες πες μας

Τι καλο τρωτε? Εμεις γαυρο και περκα... μιαμ μιαμ------αλλα θα προτιμουσα να μου το εφερναν τηγανισμενο... Οχι για την κουραση αλλα για την ψαριλα απο το τηγανι ρε γμτ... Βαρεθηκα να καθαριζω και να ειμαστε μες το χωμα πια εδω μεσα...

QuW0p3.png

Άντζυ καλά να περάσετε Χαλκίδα....σούπερ!!!Irev μου όλα καλά;και εμένα 2100 μικρή μου την έβγαλαν...άντε να δούμε τα μπεμπάκια πότε θα αποφασίσουν να βγούν!!!!τακτοποιηθήκατε;Άννυυυυυυυυυυυυυυυυυ,τι κάνεις βρε;:-D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...