Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνύχτα κοριτσάκια. Δεν σας πρόλαβα πάλι. Ατλαντις μου, μη φοβάσαι καλή μου. Εδώ που έφτασες δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Κι εγώ έχω κατι φοβίες. Όλη μέρα μπορεί να είμαι μια χαρά και ξαφνικά με πιάνουν κάτι συσπάσεις απανωτές, αλλά ευτυχώς περνάνε μετά από λίγο. Όμως το άγχος παραμένει.

Έχει γεννήσει και η μαμά μου προωρο το αδερφό μου στον 8ο και όσο να'ναι έχω μια φοβία. Όμως ξέρω πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.

Καλή μας νύχτα γλυκές μανούλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες,

Μαράκι , το 'χω, οκ... :-)

Επιτέλους κοιμήθηκα σχετικά οκ μία φορά.... πετάχτηκα όμως νωρίς νωρίς χωρίς ξυπνητήρι από το άγχος.. Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ετοιμαστώ για τον γιατρό.

Θα τα πούμε αργότερα μανουλές!!!

istockphoto_9759488-croissant-coffee-juice-and-fruits-for-breakfast.jpg

GaiGp3.png

vOlw-16M-1.gif

Καλημέρα! Χτες δεν μπήκα γιατί βγήκαμε για καφεδάκι μετά τον γιατρό.

Είμαστε 2450gr, εχει πάρει θέση ο μικρός αλλά είναι ψηλά και πρέπει να αρχίσω να περπατάω...

Αμνιακό υγρό μια χαρά και πλακούντας μια χαρά. Βαθμός πλακούντα grade 2.

Εχω συσπάσεις αλλά τις προπαρασκευαστικές braxton hicks και μου είπε να μην ανησυχώ... Να τις παρακολουθώ όμως... Αν έχω κάθε 10' έεεεφυγααααααα...

Δεν βλέπει να γεννάω τώρα κοντά... Τέλος Μάρτη μάλλον. Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι και θα με δει και από κάτω... (μπλιάχ, μπλιάχ) και τότε θα μου πει... Υπάρχει περίπτωση να με βάλει προγραμματισμένα να γεννήσω...

Την Δευτέρα περιμένω να με πάρει τηλέφωνο η μαία του αν δεν έχει τοκετό να πάω για μάθημα!!! Και από εδώ και πέρα να προσέχω πολύ τι τρώω... Χρειαζόμαστε πρωτεϊνες τώρα. Από κιλά είμαι τα ίδια με την προηγούμενη φορά μόνο η πίεση ήταν λίγο ανεβασμένη... 13 με 8 αλλά μου είπε ότι στο 3ο τρίμηνο ανεβαίνει.

Βικάκι με το καλό να δεις την κοντέσσα σου!!! Περιμένουμε νέα σου!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοιλίτσες....Βάλια μου μια χαρά το μπεμπίνι σου..:Dμπράβο βρε....να κάνω μια ερώτηση;γιατί να σε βάλει προγραμματισμένα ;όλα καλά...πολύ χαίρομαι!!!Βίκυ περιμένουμε τα νέα απ την κοντέσα σου:tongue:...και εμένα τον πλακούντα grade 2-3 μου τον βρήκαν είναι καλό αυτό;δεν πράλαβα να ρωτήσω το γιατρό γιατί μου έλεγε για τα κιλά και να μετράω την πίεση πρωι βράδυ!!!!!:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα κοιλίτσες....Βάλια μου μια χαρά το μπεμπίνι σου..:Dμπράβο βρε....να κάνω μια ερώτηση;γιατί να σε βάλει προγραμματισμένα ;όλα καλά...πολύ χαίρομαι!!!Βίκυ περιμένουμε τα νέα απ την κοντέσα σου:tongue:...και εμένα τον πλακούντα grade 2-3 μου τον βρήκαν είναι καλό αυτό;δεν πράλαβα να ρωτήσω το γιατρό γιατί μου έλεγε για τα κιλά και να μετράω την πίεση πρωι βράδυ!!!!!:rolleyes:

Θα το δούμε για το προγραμματισμένα... Μου το είπε επειδή μέχρι τώρα έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη να μην μας τύχει κάτι στο τέλος.

Ναι το grade 2 είναι μια χαρά. Νομίζω στο grade 3 αρχίζει και γερνάει ο πλακούντας γιατί φτάνουμε στο τέλος!

Και εσένα η μπεμπούλα σου τέλεια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημερα μανουλιτσες!

μπραβο Βαλια μου για τον μπεμπακο σου κ nikole για τη μπεμπουλα σου! κουραγιο λιγο εμεινε. κ εμενα μεχρι το τελος του μηνα τον βλεπει να "ξεπορτιζει". :P κ εμενα ο πλακουντας grade 2 ειναι.

καλη μερα να εχουμε, φιλακια πολλα!

a%3E

92572-goodmorning.jpg

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα μανουλιτσες κ απο μενα...κρυο σημερα ε???

Βαλια μου τελεια για τον μπεμπουκο σου!

Νικολιτσαααα μας ελειψεςς!!!!

Βικυ περιμενουμε νεα....

ζουζουνες να ρωτησω κατι...βλεπω οτι ειστε κοντα στην 34 βδομαδα περιπου κ οι γιατροι σας λενε για τελη Μαρτη...δηλαδη θελουν να βγουν νωριτερα τα μπεμπινια σας?????:D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερουδια μανουλιτσες

Χτες δεν προλαα ουτε καν να ανοιξω το pc!!! Ολη μερα δουλειες κι επεται συνεχεια σημερα---ευτυχως με τη βοηθεια του αντρουλη μου, που δεν δουλευει σημερα.

βασ32 Κι εμενα μαλλον λιγο προς τα κατω ειναι το βαρος της... Σκεφτομουν προχτες οτι ο γιος μου ηταν ολοκληρο γιγαντακι (56cm, 3850gr) και παρ' ολα αυτα δεν ξεραμε πως να τον "πιασουμε"... Αν η μπουμπου ειναι μικρουλα? Αλλο αγχος κι αυτο... ΑΛΛΑ.........ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, κι ας βγει και λιγο μικρουλα. Οσο για το καρδιοτοκογράφημα, εγω στο Στελιο μετα την 36η βδομαδα εκανα καθε βδομαδα (ανευ ενδειξεων) και τις τελευταιες 15 μερες εκανα καθε 3 μερες... Απλα κραταει κανενα μισαωρο και να θυμαστε να τρωτε σοκολατα για να τα ξεσηκωνετε τα ζουζουνια σας!

Λυπαμαι για οσες κοπελες ειχατε δυσαρεστες εμπειριες στο παρελθον και ευχομαι καμια μας να μη βιωσει ξανα κατι αντιστοιχο!

atlantis μου εννοειται οτι εχεις τη θετική μας ενέργεια! Μην σε παιρνει απο κατω βρε κοριτσακι τωρα στο τελος. Ολα καλά θα πάνε!

Μπραβο και σε οσες ειδατε τα μωρουλινια σας! Αντε να ερθει η Τεταρτη να την δω κι εγω τη μπουμπουκιτσα μου!!!

Ααααααααα..........αποφασισα να ξεκινησω και τη βαλιτσα σημερα!!!!!!...δεν υποσχομαι κι ολας...αλλα λεω...χαχα

φιλακια σε ολες!

QuW0p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ!!!!!! ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ!!! :-)

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΟ ΣΟΥ,ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΑ...ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!

ΑΝΝΥ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ Ο doc ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΩ??ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ??ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ 9ο..ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσάκια καλημέρα κι από μένα! Αντζούλα να περάσετε πολύ όμορφα στην Χαλκίδα με τα μωρά σου.

Βικάκι μου περιμένουμε νέα για την κοντέσσα σου.

Βάλια μου συγχαρητήρια για τον μπεμπάκο σου. Φαίνεται ότι μας υπολογίζουν στις 38 εβδομάδες και όχι στις 40 που εμείς πιστεύουμε. Όμως τα μωράκια μας θα αποφασίσουν πότε θέλουν να βγουν. Άντε με το καλό όλες μας. Πλησιάζει ο καιρός...

Εμείς πάλι εργάτες σήμερα, όμως τώρα μάθαν να μην περνάνε μέσα απ'το σπίτι οπότε κάτι θα γλιτώσουμε από σκόνη.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...