Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρακι μου τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπεις ρε κοριτσακι μου κ εσυ!

δεν μου λες...κ εγω εχω γινει μελος στα babylino και σε αλλα, αλλα δεν μου εχουν στειλει τιποτα ακομη!!!:cry::cry:

Βαλια μου περιμενουμε να μας πεις νεοτερα!!!!!!!!με το καλο να δεις το μπεμπακι σου!!!!:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννυ μου πότε έγινες μέλος? Εγώ την πρώτη φορά συμπλήρωσα την φόρμα πριν αρκετούς μήνες και δεν έγινε τίποτα. Τώρα το ξανάκανα όταν μας έδωσε η Αντζούλα τα τηλέφωνα (εγώ το έκανα πάλι online) και μου το στείλαν πολύ γρήγορα. Ξαναδοκίμασε αν θες. Είναι ωραίο δωράκι. Εγώ χάρηκα πολύ όταν το έλαβα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα!

Μαράκι τα όνειρα που βλέπουμε αυτή την περίοδο είναι πολλά και συνήθως παράλογα. Ειμαστε τόσο αγχωμένες που και υποσυνείδητο επηρεάζεται. Είμαστε καλά όλες και αυτό έχει σημασία. Και τα μικρά πονάκια τα ξεπερνάμε και κυρίως αφήνουμε το παρελθόν πίσω.

Ζήλεψα και γράφτηκα κι εγώ στο babylino. Μέχρι τώρα μόνο από το Mothercare που είχα γραφτεί έχω πάρει ένα κουτί με δειγματάκια, μωρομάντηλα, κρεμούλες. Η Chicco μόνο καταλόγους έστειλε και γενικά όπου αλλού έχω γραφτεί έχω πήξει στο φυλλάδιο.

X4pTp3.png

πωπω βρε κοριτσια μια σκουπα εβαλα και ενα σφουγγαρισμα κ δεν μπορω να σηκωθω απο τον καναπε!!!!!

νομιζω οτι η μεση μου ειναι στα γονατα!!!!

πωπω που θα παει αυτη η κατασταση?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλησπέρα σας..

elisavet,maraki και Βασω λυπάμαι πολύ για την άσχημη εμπειρία που είχατε,φαντάζομαι πόσο θα πονεσε..όμως χαίρομαι και πολύ γιατί ο Θεούλης σας χάρισε αυτή τη ζωούλα αμέσως,για να σας δώσει χαρά και ελπίδα.σας εύχομαι οτι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!

χρειάζομαι λίγη από τη θετική σας ενέργεια κοριτσάκια μου..:cry:

είχα πιο έντονες συσπάσεις,πάλι μία από τα ίδια τα εφιαλτικά,και από σήμερα παίρνω την ανώτατη δόση φαρμάκων..και αισιοδοξώ οτι όλα θα πάνε καλά&θα σταματήσουν..όμως κάποιες στιγμές με κυριεύει ο φόβος μήπως δεν σταματήσουν και χρειαστεί ορός και μετά...θέλω να μπώ στον μήνα μου,δε θέλω να ταλαιπωρηθεί η μπουκίτσα μου..έχω ταλαιπωρηθεί εγώ τόσο πολύ,αλλά δε με νοιάζει..ευγνωμονώ το Θεούλη που όλα είχαν να κάνουν με μένα κι όχι με το μωρό..μόνο να συνεχίσει έτσι&να γεννηθεί στην ώρα της,μόνο αυτό παρακαλάω..

δεν ξέρω αν μπορείτε να με καταλάβετε...είναι τρομερό αυτό με τις συσπάσεις,όταν νιώθεις και τις πιο μικρές,νιώθεις τόσο άβολα,σφίξιμο,πόνο και απελπισία μαζί..δε μου αρέσει να ''κλαίγομαι'' και γι'αυτό τόσες μέρες που δεν ήμουν καλά δεν έμπαινα ή έγραφα άσχετα,αλλά ούτε αυτό μου κάνει.. με βοηθάτε να ξεχνιέμαι και να τα παίρνω λίγο πιο χαλαρά όλα.

να είστε καλά,καλό βράδυ

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Ατλαντις μου μην αγχωνεσαι και μη φοβασαι! Εισαι σε ασφαλη εβδομαδα! Ολα καλα θα πανε! Σου το λεω εγω που ασπρισαν τα μαλια μου απο το αγχος!!! Οταν φτασω τις 34 βδομαδες θα κανω παρτι! Οσο για τις συσπασεις οπως τις περιγραφεις τις εχω κσι γω 4-5 φορες την ημερα, οχι συχρονισμενες ομως. Εσυ τις εχεις σε κοντινα χρονικα διαστηματα; Θα παω την δευτερα στο γιατρο, ο μπεμπης πρεπει να μεγαλωσε και το νιωθω μερικες φορες στον τραχηλο... Παλι καλα που εχουμε τις ραφες! Τωρα πια και να γεννηθει το μπεμπακι σου δεν υπαρχει προβλημα!!! Φυσικα ευχη μου ειναι να φτασουμε στο τερμα!

Εγω ευχομαι να φτασω στην 37η για να κανω καισαρικη, δεν μπορω να ακουω για φυσικη γεννα μετα απο αυτο που επαθα τον περασμενο μαιο! Γεννησα ουσιαστικα ενα κοριτσακι 20 εβδομαδων απο ανεπαρκεια τραχηλου και δεν μπορω να το ξεπερασω! σκεφτομαι και παρακαλαω την Παναγια να το εχει κοντα της καθε μερα! Θελω να πανε ολα καλα και ειναι θαυμα που ειμαι στις 30 βδομαδες! Εχω ετοιμασει οτι θα χρειαστω απο τωρα γιατι δεν ξερω ποτε θα ειναι η ωρα!

Κουραγιο σε ολες που ειχαμε αναλογες εμπειριες... Το αγχος και η αγωνια ειναι δεδομενα ! Λιγος καιρος εμεινε

opGup3.png

gKjZp3.png

καλησπέρα μανούλες!!!

Η Βάλια δεν έχει γυρίσει ακόμα να μάθουμε νέα ε?

Έκανα και εγώ την κούρα μου στην αισθητικό, με μάδησε σαν κοτούλα.... άπαιχτη είναι, απορώ πώς με αντέχει. Καλά, φυσικά πεθάναμε στα γέλια....

Πήγα μετά από την νονά μας, είχε κάνει δωράκι στην κοντέσα μπουρνουζάκι, και ασορτί πετσετούλες φανταστικά!!!!!

Αύριο το πρωί, έχω γιατρό. Για να δούμε τί θα μας πει....

Και εγώ έχω γραφτεί σε κάνα-δύο site παμπερς κλπ αλλά δεν μου έχει στείλει κανείς τίποτα.... μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

GaiGp3.png

καλησπέρα μανούλες....πριν λίγο μζευτήκαμε σπίτι....είχε τρέξιμο η εβδομάδα...ελπίζω να είστε όλες καλά...εγώ είμαι κομμάτιαααααα.....μου λείψατε μωρέ....

Νικολίτσα!!!!!!!!

Καλώς ήρθες!! Τί κάνεις ? Πώς τα πέρασες?

Μας έλειψες βρε μανούλα!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Τελειο ξεραθηκα στα γελια... Σκεφτειται τι περναμε για να αποκτησουμε τα μπεμπακια μας και αυτη γυριζει τσοντες και θεωρει το οτι βγηκαν προς τα εξω θλιβερο... Τι λεει ρε;

opGup3.png

gKjZp3.png

Νικολίτσα!!!!!!!!

Καλώς ήρθες!! Τί κάνεις ? Πώς τα πέρασες?

Μας έλειψες βρε μανούλα!!

καλώς σας βρήκα...καλά τα πέρασα!!!!κουράστηκα βέβαια και είμαι για μπανάκι και νάνι...και εμένα μου λείψατε..αύριο θα ανεβάσω και εγώ φώτο απ τη συνάντηση:-Dπήγα γιατρό την Τετάρτη...2100 η μικρή μου...μου την είπε για τα κιλά να μην πάρω άλλα και το χω ρίξει στην βοσκή:(:(:(εσύ καλά;

Grya.jpgGryap3.png

καλώς σας βρήκα...καλά τα πέρασα!!!!κουράστηκα βέβαια και είμαι για μπανάκι και νάνι...και εμένα μου λείψατε..αύριο θα ανεβάσω και εγώ φώτο απ τη συνάντηση:-Dπήγα γιατρό την Τετάρτη...2100 η μικρή μου...μου την είπε για τα κιλά να μην πάρω άλλα και το χω ρίξει στην βοσκή:(:(:(εσύ καλά;

καλά και εγώ, μια χαρα

2100 μια χαρούλα!!!!! Μπράβο κοριτσάρα μου , με το καλό!!!

Αύριο που θα είσαι ποιό ξεκούραστη να μας πεις όλα τα καθέκαστα.

(Αμαρτία δεν είναι τώρα στο τέλος να το ρίξεις στην βοσκή?)

Καλή ξεκούραση σου εύχομαι Νικόλ μου!!

Όνειρα γλυκά σε όλες τις κοιλίτσες!!!!!!

Καληνύχτα από μένα, έχω βάρβαρο ξύπνημα αύριο..

GaiGp3.png

γεια μανουλιτσες κι απο μενα!!ειχα παει σουπερ μαρκετ για τα τελευταια ψωνια της βαλιτσας και καποια του σπιτιου,ηρθα σπιτι,ηρθε και μια βολτα η πεθερα μου και τωρα ησυχασα λιγακι,εβλεπα και Ραδιο Αρβυλα,πολυ γελιο!!!

Νικολιτσα μου μας ελειψες!

Κοριτσακια οι υπολοιπες δε θελω να θυμαστε πραγματα που σας στεναχωρουν...ο Θεουλης σιγουρα προσεχει ολα αυτα τα αγγελουδια ,εσεις να κοιτατε να φτασουμε καλα ως το τελος και θα χουμε εδω να λεμε μετα....!!ουουου!!για αυπνιες,για πανες,για εμετους και κακάκια!!ευχαριστα κι ωραια!!

η ΑΝΝΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ?

Η ΒΑΛΙΑ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΕΑ..:-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...