Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ 01/01 ΕΩΣ 30/04-ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ- :-( ΑΡΑ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΟΔΟΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ..ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝ..ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΟΛΟ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΗΤΑΝΕ Κ Η ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ..

Και εσεις βρε κοριτσια στο ΙΚΑ τα δικια σας εχετε να φωνάζετε. Αλλα σκεφτειτε ασ πουμε τη δική μου περιπτωση που ειμαι και εγω και ο αντρας μου ελευθεροι επαγγελματιες στο ΤΕΒΕ.Η χειριστη κατηγορια που σημαινει:

1)Καθε μήνα και οι δυο μας θελουμε γυρω στα στα 600 ευρω σε εισφορες στο ΤΕΒΕ(εννοειται βγαζεις δε βγαζεις λεφτα απο το επαγγελμα σου την εισφορά την πληρώνεις))

2)Δεν δικαιουμαστε κανενα επιδομα παρα μονο 800 για τοκετο (ουτε οικογενειακα ουτε λοχειας ουτε άδειες)

3)Δεν παιρνουμε κανενα δωρο χριστουγεννα και πασχα

Ε τι άλλον ναπώ??? ειμαστε για κλάματα .Τι έχετε να πειτε??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να πώ και τα νέα μου???????????:)

Πριν απο καμια ώρα γυρισα απο γιατρό.

Λοιπόν η μπέμπα εχει φτάσει 1825 γραμμαρια(ειμαι 34η εβδομάδα)Ο γιατρός εξακολουθει να ειναι λιγο προβληματισμένος για το βάρος της ειναι στα κατώτατα φυσιολογικά αλλα θα την ήθελε λιγο παραπάνω καταλαβα για να ειμαστε πιο ήσυχοι οτι τροφοδοτειται επαρκώς απο το αιμα-αν καταλβα καλά. Τι να πώ?? αυτος ξερει.

Και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα στο Ιασω για σιγουριά(του πανακρίβου και αυτο ρε γμτ--120ευρώ) .

Μας εχει φυγει λιγο το καφασι απο έξοδα --καλά πρώτα ο Θεουλης το επόμενο σε δημόσιο γιατι προβλέπονται δυσκολα χρόνια:(

Τελος πάντων --επισης σημαντικο ξεχασα μαλλον μας βλέπει για τέλη Μαρτη Αρχές Απρίλη!!!!!!!!!!! Μεγαλοβδομαδιάτικο δηλ.:tongue::tongue::tongue:

Αυτά για την ώρα εσείς?? πηγε καμία γιατρό???????

Να σε ρωτήσω, απο τι το κατάλαβε και σου είπε ότι θα γεννήσεις τελη Μαρτη αρχές Απρίλη? Είχες κάνει διαστολή?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δεν φαντάζεστε πώς νιώθω....

Θα σας εκμυστηρευτώ και κάτι....Πέρσι τέτοια μέρα είχα πάει στο γιατρό και έμαθα ότι είχα χάσει το μωρό μου.Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου, ένιωθα πως ζούσα έναν εφιάλτη.......Ακόμα και τώρα δεν το έχω ξεπεράσει.....

Είμαι πολύ ευγνώμων και ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε φέτος να κλαίω από χαρά.....

Η ψυχή μου το ξέρει πόσο πόνεσα που το έχασα.......

Γι' αυτό το περιμένω αυτό με διπλάσια ανυπομονησία...........

Μόνο γερό να είναι, τίποτε άλλο δεν παρακαλώ......

Κοπέλα μου και σε μένα ακριβώς το ιδιο μου συνέβηκε το Μάιο. Εχασα και εγώ παιδάκι μεσα σε τρεις εβδομάδες. Ειχαν γινει όλα τοσο γρηγορα!!!!!!! Εξου και μετα που κάναμε της εξετάσεις για θρομβοφιλία και βρηκαμε το πιθανο προβλημα .

Θα το θυμόμαστε πάντα αλλά τωρα π΄ρεπει να δοξάζουμε τι Θεο που μας αξίωσε γρηγορα ν ακάνουμε και άλλο παιδάκι. Τοσες κοπέλες προσπαθουν μετα απο αποβολή και τιποτα . Οποτε τωρα να ειμαστε χαρουμενες!!!

Γύρισα κι εγώ!!! Ευτυχώς πρόλαβα την τράπεζα πριν τη στάση εργασίας...και έχωσα τα λεφτάκια μου για το ενοίκιο :-(

Πήγαμε μετά Τζάμπο, Carrefour και φαρμακείο και νομίζω ότι έχω όλα τα απαραίτητα για να αρχίσω να φτιάχνω τη βαλίτσα. Θα την αρχίσω αύριο που θα έχουν στεγνώσει και σιδερωθεί και τα τελευταία.

Καλά το πόσο κομμάτια νιώθω δεν περιγράφεται. Ενας πόνος εδω, δυο πόνοι εκεί, τα πόδια να σέρνονται, νομίζω ότι πρέπει να γίνω επίτιμο μέλος του κλαμπ!

Ελισάβετ με συγκίνησες και μένα! Με γεια τα πραγματάκια και με το καλό να υποδεχτείς ένα υγιέστατο μωράκΙ!

Δώρο Πάσχα ελπίζω κάτι να πάρουμε. Θα δείξει...

X4pTp3.png

Να σε ρωτήσω, απο τι το κατάλαβε και σου είπε ότι θα γεννήσεις τελη Μαρτη αρχές Απρίλη? Είχες κάνει διαστολή?

Να σου πώ δεν το διευκρινησα αυτο και κακώς που δεν το ρώτησα!! επρεπε να το κάνω Θα το διευκρινήσω αυτο την επομενη εβδομάδα!!. Πάντως διαστολή σίγουρα δεν ειχα για τι αν ειχα θα γενναγα τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασικά αυτος φοβάται επειδη ειναι αρκετα ελαφρια μήπως δεν τρεφεται σωστα απο το αιμα.Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να βγει λίγο νωρίτερα για να προληφθουν τυχον επιπλοκές!!! Γιαυτο θα κάνουμε και το καρδιοτοκογράφημα . Υπάρχουν και αποκλίσεις απο υπέηχο σε υπέρηχο. Οπότε την άλλη εβδομάδα ίσως γνωριζουμε καλύτερα ποτε πριπου θα βγει η μπέμπα. Πάντως καθε πριπτωση ειναι διαφορετική μην αγχωνεσαι:):):)

Διαφημίσεις

Να σου πώ δεν το διευκρινησα αυτο και κακώς που δεν το ρώτησα!! επρεπε να το κάνω Θα το διευκρινήσω αυτο την επομενη εβδομάδα!!. Πάντως διαστολή σίγουρα δεν ειχα για τι αν ειχα θα γενναγα τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασικά αυτος φοβάται επειδη ειναι αρκετα ελαφρια μήπως δεν τρεφεται σωστα απο το αιμα.Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να βγει λίγο νωρίτερα για να προληφθουν τυχον επιπλοκές!!! Γιαυτο θα κάνουμε και το καρδιοτοκογράφημα . Υπάρχουν και αποκλίσεις απο υπέηχο σε υπέρηχο. Οπότε την άλλη εβδομάδα ίσως γνωριζουμε καλύτερα ποτε πριπου θα βγει η μπέμπα. Πάντως καθε πριπτωση ειναι διαφορετική μην αγχωνεσαι:):):)

Εγώ θα έλεγα να μην αγχώνεσαι και να μείνει το μωράκι σου μέσα στην κοιλίτσα σου όσο γίνεται περισσότερο για να δυναμωσει και να τραφεί. Αν εσύ είσαι καλά και τρέφεσαι σωστά τότε δε νομίζω ότι υπαρχει λόγος ανησυχίας. :-)

X4pTp3.png

Εγώ θα έλεγα να μην αγχώνεσαι και να μείνει το μωράκι σου μέσα στην κοιλίτσα σου όσο γίνεται περισσότερο για να δυναμωσει και να τραφεί. Αν εσύ είσαι καλά και τρέφεσαι σωστά τότε δε νομίζω ότι υπαρχει λόγος ανησυχίας. :-)

Ναι μωρε και εγώ ετσι νομίζω απλά βλέπω υπάρχουν διαφορες στις εκτιμήσεις των γιατρών κάποιοι ειναι πιο σχολαστικοι και τα ψάχνουν πιο πολύ κάποιο λιγότερο τι ναπω δεν ξέρω πώς τα εκτιμάει ο καθένας τα πραγματα

Με το καλό να είναι και όποτε θέλει ας είναι!!!

Και σε σενα το ίδιο αντρια και σε σενα δημητρα!!!!

Παρεπιπτόντως αντρια απο Ανδριαννή εισαι????

καλο μεσημέρακια ναεχετε δεν βλέπω πολύ κινηση οποτε πάω να ξαπλωσω και εγώ

Και σε σενα το ίδιο αντρια και σε σενα δημητρα!!!!

Παρεπιπτόντως αντρια απο Ανδριαννή εισαι????

καλο μεσημέρακια ναεχετε δεν βλέπω πολύ κινηση οποτε πάω να ξαπλωσω και εγώ

Από Ανδριάνα! Καλή ξεκούραση!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ!!! Ημουν όλη μέρα δίπλα στους γονείς μου και τώρα έφαγα και γύρισα σπιτάκι μου!!! Εχω τρομερή υπνηλία αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. Περιμένω να περάσει η ώρα να πάω στον γιατρό... 7.30 έχω ραντεβού και δεν σας κρύβω ότι έχω άγχος αλλά χωρίς λόγο...

Αννη μου θα προσπαθήσω να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σε ενοχλώ μετα το γιατρό να σου πω τα νέα μου!!! Αλλιώς κορίτσια αύριο το πρωί...

Με όσα διαβάζω τόση ώρα μου ήρθαν αλλες 2 ερωτήσεις για τον γιατρό...

- Πότε θα κάνω καρδιοτοκογράφημα;

και επειδή έχω 2 φυσήματα εκ γεννετής στην καρδιά μήπως θα έπρεπε να πάω κι εγώ σε καρδιολόγο... αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εδώ είμαι κι εγώ!!! Ημουν όλη μέρα δίπλα στους γονείς μου και τώρα έφαγα και γύρισα σπιτάκι μου!!! Εχω τρομερή υπνηλία αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. Περιμένω να περάσει η ώρα να πάω στον γιατρό... 7.30 έχω ραντεβού και δεν σας κρύβω ότι έχω άγχος αλλά χωρίς λόγο...

Αννη μου θα προσπαθήσω να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σε ενοχλώ μετα το γιατρό να σου πω τα νέα μου!!! Αλλιώς κορίτσια αύριο το πρωί...

Με όσα διαβάζω τόση ώρα μου ήρθαν αλλες 2 ερωτήσεις για τον γιατρό...

- Πότε θα κάνω καρδιοτοκογράφημα;

και επειδή έχω 2 φυσήματα εκ γεννετής στην καρδιά μήπως θα έπρεπε να πάω κι εγώ σε καρδιολόγο... αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...

Μάλλον επηρεαστηκες απο μένα!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι απαραιτητο πάντα το καρδιτοκογράφημα ανάλογα με την περιπτωση γινεται απο οτι καταλαβα!!!!!!!!! Αν δεν ειναι απαραιτητο αστο καλυτερα γιατι ειανι και του πανακριβου όπως ξερεις όλα στο Ιασω ακριβοπληρώνονται!!!!!!!!!! Καλά νεα να έχεις

Καλησπέρα κορίτσια, σας διάβασα όλες αλλά φυσικά ελάχιστα θυμάμαι. Σήμερα είχαμε πάλι εργασίες. Είχαμε ενα υδραυλικό πρόβλημα που παλέυανε ο άντρας μου με το πεθερό μου απ'το πρωι. Τελικά ήρθε ο υδραυλικός και το έφτιαξε πολύ γρήγορα ευτυχως. Στο σπίτι επικρατεί ο πανικός, ως συνήθως τον τελευταίο καιρό, αλλά τι να κάνουμε. Την Τρίτη θα μας έρθει το πλυντήριο πιάτων τελικά (το περιμέναμε σήμερα). Σήμερα έλαβα απο την babylino ένα κουτάκι με τις πρώτες μας πάνες, μωρομάντηλα, σερβιετάκια και βαμβάκι. Έγινα μέλος του κλαμπ και μου τα έστειλαν αρκετα γρήγορα μπορώ να πω. Χάρηκα πάρα πολυ!

Ελισάβετ μου σε καταλαβαίνω απολύτως. Κι εγω περσυ 8 Μαρτίου έχασα το μωράκι μου. Πολύ κοντά σε σένα. Σε ποια εβδομάδα ήσουν? Εγώ στην 8η. Φρικτή εμπειρία. Αυτή τη φορά όμως όλα καλά θα μας πάνε.

Σήμερα είχα ένα πολυ παράξενο όνειρο. Εϊδα το μωρό μου (μόνο που ήταν αγοράκι) και όπως το κράταγα γυμνούλι άρχισε να κάνει κακάκια παντού. Κάτι ανάμεσα σε ευκοίλια και κανονικά. Και λέω τώρα τι θα κάνω και το βάζω στο στήθος μου και θήλαζε και βλέπω τα ματάκια του και ήταν λίγο αλλοίθωρα, αλλά έλεγα μέσα μου ότι όλα καλά, πολλά παιδάκια γεννιούνται έτσι και περνάει σε λίγο καιρό. Πολύ παράξενο όνειρο.

Βάλια με το καλό να δεις το μωράκι σου απόψε.

Φιλάκια σε όλες σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βάλια μου καλά αποτελέσματα! Αν μπορέσεις φυσικά και να με πάρεις αλλιώς αύριο το πρωί!!! Να δούμε θα κάνει καμία εκτίμηση και σε έσενα για το πότε θα γεννήσεις!! Φιλιά πολλά πολλά!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...