Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελισάβετ μου, από εδώ και μπρος θα κλαίς μόνο από χαρά μανουλίτσα!!!

Ξέχνα τα όλα τα παλιά, διέγραψέ τα εντελώς.

Να κοιτάξεις να ευχαριστηθείς την κοιλίτσα σου και να ξέρεις ότι ο μπεμπούκος σου είναι μία χαρούλα και ανυπομονεί να γνωρίσει αυτή την υπέροχη μανούλα.

Και μετά με την σειρά σου να του γνωρίσεις όλες τις υπέροχες νυφούλες του φόρουμ μας, έτσι? :-)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Ελισάβετ, πραγματικά δεν μπορούμε να σε καταλάβουμε πλήρως, αλλά μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά, φτάσαμε στο τέλος και χωρίς να το καταλάβουμε σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα παιδάκια μας αγκαλιά.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Τα χάσαμε τα κορίτσια τώρα τελευταία, και εγώ κοκκινιστό με πουρέ θα κάνω σήμερα , τας κεμπάπ για ακρίβεια.

Να σου πώ εσένα, τόσο καιρό είχε εκπτώσεις τώρα που τέλειωσαν θα βγεις για ψώνια? Τρε ζολί έχεις προς την γειτονιά σου?

ΟΧΙ!!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΡΟΜΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΨΙΛΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΣ Κ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ!!ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΧΩ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ.ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΟΧΙ!!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΡΟΜΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΨΙΛΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΣ Κ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ!!ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΧΩ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ.ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ??

Δεν πας μέχρι τα benneton μπας και βρεις τπτ χαριτωμένο? Γιατί με τα νυχτικά και τα ρομπακια, στα εσωρουχάδικα ή θα βρίσκεις δαντελοσατινέ, ή της γιαγιάς μου την προίκα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΟΝΤΩΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ!ΠΩ ΠΩ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,Ε?ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ TV! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ Ή ΟΧΙ??ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ,ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Ουου!εδω ειμαι κ εγω..πηγα La,γυρησα, αλλαξα σεντονια,απλωσα ενα πλυντηριο (εξω βρεχει:twisted:)εφαγα κ τα ρεβυθια μου κ τωρα εχω λιωσει στον καναπε!

Ελισσαβετ μου πολυ με συγκινησες!

Θαλεια σφυρα κ κανα νουμερο κατα εδω..μην μας ξεχνας κ εμας τους συναδελφους!χαχαχα!!!

Αντζυ μου οντως κ εγω πολυ προβληματιζομαι με το δωρο Πασχα..η μια λυση ειναι να σκεφτομαστε οτι δεν θα παρουμε, ετσι ωστε αν παρουμε να ειναι εκπληξη!!!!;)τι να πω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ουου!εδω ειμαι κ εγω..πηγα La,γυρησα, αλλαξα σεντονια,απλωσα ενα πλυντηριο (εξω βρεχει:twisted:)εφαγα κ τα ρεβυθια μου κ τωρα εχω λιωσει στον καναπε!

Θαλεια σφυρα κ κανα νουμερο κατα εδω..μην μας ξεχνας κ εμας τους συναδελφους!χαχαχα!!!

Αντζυ μου οντως κ εγω πολυ προβληματιζομαι με το δωρο Πασχα..η μια λυση ειναι να σκεφτομαστε οτι δεν θα παρουμε, ετσι ωστε αν παρουμε να ειναι εκπληξη!!!!;)τι να πω...

ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ 01/01 ΕΩΣ 30/04-ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ- :-( ΑΡΑ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΟΔΟΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ..ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝ..ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΟΛΟ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΗΤΑΝΕ Κ Η ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ 01/01 ΕΩΣ 30/04-ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ- :-( ΑΡΑ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΟΔΟΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ..ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝ..ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΟΛΟ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΗΤΑΝΕ Κ Η ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ..

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ:( ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ....ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ.....ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Ε???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΑΛΛΙΩΣ.......:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δεν φαντάζεστε πώς νιώθω....

Θα σας εκμυστηρευτώ και κάτι....Πέρσι τέτοια μέρα είχα πάει στο γιατρό και έμαθα ότι είχα χάσει το μωρό μου.Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου, ένιωθα πως ζούσα έναν εφιάλτη.......Ακόμα και τώρα δεν το έχω ξεπεράσει.....

Είμαι πολύ ευγνώμων και ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε φέτος να κλαίω από χαρά.....

Η ψυχή μου το ξέρει πόσο πόνεσα που το έχασα.......

Γι' αυτό το περιμένω αυτό με διπλάσια ανυπομονησία...........

Μόνο γερό να είναι, τίποτε άλλο δεν παρακαλώ......

Καρδούλα μου Ελισάβετ μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα τώρα και στεναχωρείς και το μπεμπάκι όλα θα πάνε καλά και να ξέρεις ότι και αυτή η ψυχούλα που έφυγε είναι στον ουρανό και θέλει να είστε όλοι χαρούμενοι....!!!

Ο μπεμπάκος θα είναι μια χαρά και σελίγο θα τον έχεις και αγκαλίτσα.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια πολλά!!!

Welcome to the club!!!!! Πουρόγρια ετών 32....:D:D:D:D και εκτός του ότι δεν μπορώ να περπατήσω πολύ χωρίς να κουραστώ, όταν σηκώνομαι βογκάω, το ίδιο και όταν κάθομαι, κρατάω την μέση μου (λίαν συντόμως και μπαστούνι), μπαίνω στο μετρό και ζαχαρώνω τις θέσεις, και μονίμως είμαι ράκος.

Όποια νιώθει τα ίδια , παρακαλώ να δηλώσει συμμετοχή στο club μας.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, πλήρης εχεμύθεια.

Dηλώνω πρώτη πρώτη συμμετοχή γιατι εγώ όχι μονο μπαστουνι χρειάζομαι αλλά πατερίτσες. Ο πονος στη λεκάνη ειναι τοσος πολύ που με κάνει να νιώθω ανάπηρη !!!!!!!! ελεος........:twisted:

Να πώ και τα νέα μου???????????:)

Πριν απο καμια ώρα γυρισα απο γιατρό.

Λοιπόν η μπέμπα εχει φτάσει 1825 γραμμαρια(ειμαι 34η εβδομάδα)Ο γιατρός εξακολουθει να ειναι λιγο προβληματισμένος για το βάρος της ειναι στα κατώτατα φυσιολογικά αλλα θα την ήθελε λιγο παραπάνω καταλαβα για να ειμαστε πιο ήσυχοι οτι τροφοδοτειται επαρκώς απο το αιμα-αν καταλβα καλά. Τι να πώ?? αυτος ξερει.

Και θα κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα στο Ιασω για σιγουριά(του πανακρίβου και αυτο ρε γμτ--120ευρώ) .

Μας εχει φυγει λιγο το καφασι απο έξοδα --καλά πρώτα ο Θεουλης το επόμενο σε δημόσιο γιατι προβλέπονται δυσκολα χρόνια:(

Τελος πάντων --επισης σημαντικο ξεχασα μαλλον μας βλέπει για τέλη Μαρτη Αρχές Απρίλη!!!!!!!!!!! Μεγαλοβδομαδιάτικο δηλ.:tongue::tongue::tongue:

Αυτά για την ώρα εσείς?? πηγε καμία γιατρό???????

Τι κάνετε κορίτσια??? Πήγα στο ΤΑΠ ΟΤΕ σήμερα και έκανα κάτι δουλειές και ξεμπέρδεψα! Βάλια που είσαι??? Σήμερα θα πας στο γιατρό ετσι? Περιμένουμε νέα σου!!!! Οι υπολοιπες μανούλες τι κάνετε?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...