Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κι απο εμενα γλυκες μανουλες!!Τι μου κανετε???

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα ευτυχως!!!Το μονο κακο ή καλο (δεν ξερω τι

απο τα δυο ειναι) ειναι οτι δεν εχω ορεξη να φαω τιποτα, ουτε γλυκο

ουτε αλμυρο και δεν ξερω αν ειναι απο την γαστρεντεριτιδα ή ειναι απο

το αγχος που σκεφτομαι τον τοκετο!!!!!Και βεβαια η ψυχολογια στα πατωματα.Αnyway!!

Απ οτι βλεπω παλι για προφιτερολ και ντολμαδακια μιλατε ε????

Αχ κοριτσοπουλα μου........................

Σημερα πηγα και στο cosycorner και πηρα τα αυτοκολλητα και ενα μαξιλαρι

θηλασμου και θελω να πιστευω οτι τελειωσα με τα ψωνια γιατι δεν εχω ουτε ορεξη ουτε κουραγιο πλεον.

Καλημέρα neraidoula!!!

Αντε και σιδερένια κούκλα μου, κρίμα είναι να ταλαιπωρείσαι με τέτοια στην κατάστασή σου. Με γεια τα πραγματάκια, αν και θα σε στεναχωρήσω λέγοντάς σου ότι τα ψώνια δεν τελειώνουν ποτέ....

Πάντως, πολύ θα το ήθελα να μην μπορώ να φάω και εγώ.....μπας και γλυτώσει το ψυγείο.

τέλειωσα με τις δουλίτσες, αν και τις έκανα με το ζόρι αφού το μόνοπου σκεφτόμουν ήταν πότε θα ξαπλώσω... και επιτέλους απολαμβάνω τον καναπεδάκο μου:tongue::tongue::tongue:

Αυτό είναι άξιο κορίτσι.... όχι σαν εμένα που γύρισα απέξω και άραξα στον καναπέ κατευθείαν... Καλή ξεκούραση μανούλα!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κι απο εμενα γλυκες μανουλες!!Τι μου κανετε???

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα ευτυχως!!!Το μονο κακο ή καλο (δεν ξερω τι

απο τα δυο ειναι) ειναι οτι δεν εχω ορεξη να φαω τιποτα, ουτε γλυκο

ουτε αλμυρο και δεν ξερω αν ειναι απο την γαστρεντεριτιδα ή ειναι απο

το αγχος που σκεφτομαι τον τοκετο!!!!!Και βεβαια η ψυχολογια στα πατωματα.Αnyway!!

Απ οτι βλεπω παλι για προφιτερολ και ντολμαδακια μιλατε ε????

Αχ κοριτσοπουλα μου........................

Σημερα πηγα και στο cosycorner και πηρα τα αυτοκολλητα και ενα μαξιλαρι

θηλασμου και θελω να πιστευω οτι τελειωσα με τα ψωνια γιατι δεν εχω ουτε ορεξη ουτε κουραγιο πλεον.

Πάνω που έγραφα έκανες εμφάνιση! Περαστικά σου και μεγιά τα πραγματάκια σας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Kαλησπέρα και από εμένα!! Καλέ που είστε όλες, περονόσπορος έπεσε? Που να γεννήσουμε κιόλας, ένα ποστ στις τρεις μέρες θα γράφουμε. Άντε βρε Βίκυ τι παραπονιέσαι δεν φτάνει που έκανες βόλτα?

Βρε κορίτσια η Βάσω (neraidoula) μέρες δεν έχει να μπει? Είχε και εκείνη την γαστρεντερίτιδα, λέτε να έπαθε τπτ?

Ιωάννα έχεις δίκιο για την τσάντα, αλλά ρε παιδί μου αυτές της πλάτης καθόλου δεν μου αρέσουν, μου θυμίζουν λίγο σχολείο, λίγο εκδρομή. Εγώ λέω να μην πάρω τσάντα εξόδου, απλά να κρατάω τις λίγο μεγαλύτερες τσάντες μου, αν θα βολεύει, θα δείξει.

:tongue::tongue:Ναι καλέ, τί παραπονιέμαι που έπεσα σε 2 λαικές , σε μποτιλιάρισμα στην Αμφιθέας και δεν έβρισκα πουθενά να παρκάρω (και όταν βρήκα πήγα στην τράπεζα και ήταν κλειστή.....).

Να σου πώ, κάνε μου μία χάρη, πές μου και 6 νουμεράκια για το λόττο γιατί με την neraidoula το 'πες και έγινε!!!!!:D:D

GaiGp3.png

Ευχαριστω πολυ βρε κουκλιτσες!!!!!

Βικυ για καλο μου το ειπες οτι δεν τελειωνουν τα ψωνια?????

Απο εδω και περα οτι θελω θα λεω σε αλλους να πανε να μου τα αγορασουν

γιατι πλεον κανω 10 βηματα και κουραζομαι!Σαν γιαγιουλα νιωθω!!!!!

Ευχαριστω πολυ βρε κουκλιτσες!!!!!

Βικυ για καλο μου το ειπες οτι δεν τελειωνουν τα ψωνια?????

Απο εδω και περα οτι θελω θα λεω σε αλλους να πανε να μου τα αγορασουν

γιατι πλεον κανω 10 βηματα και κουραζομαι!Σαν γιαγιουλα νιωθω!!!!!

Welcome to the club!!!!! Πουρόγρια ετών 32....:D:D:D:D και εκτός του ότι δεν μπορώ να περπατήσω πολύ χωρίς να κουραστώ, όταν σηκώνομαι βογκάω, το ίδιο και όταν κάθομαι, κρατάω την μέση μου (λίαν συντόμως και μπαστούνι), μπαίνω στο μετρό και ζαχαρώνω τις θέσεις, και μονίμως είμαι ράκος.

Όποια νιώθει τα ίδια , παρακαλώ να δηλώσει συμμετοχή στο club μας.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, πλήρης εχεμύθεια.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue:Ναι καλέ, τί παραπονιέμαι που έπεσα σε 2 λαικές , σε μποτιλιάρισμα στην Αμφιθέας και δεν έβρισκα πουθενά να παρκάρω (και όταν βρήκα πήγα στην τράπεζα και ήταν κλειστή.....).

Να σου πώ, κάνε μου μία χάρη, πές μου και 6 νουμεράκια για το λόττο γιατί με την neraidoula το 'πες και έγινε!!!!!:D:D

Λες να το έχω το χάρισμα και να μην το έχω ανακαλύψει!!! Κάτσε λίγο να αυτοσυγκεντρωθώ και θα σου στείλω τα νούμερα, σε πμ βέβαια, για να μην μοιραστείς τα κέρδη, έχεις και έξοδα αυτό τον καιρό.

rdESp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Αχ είμαι πολύ συγκινημένη!!!!!Σήμερα ήρθαν κι εμάς τα επιπλάκια μας.Είναι τόσο όμορφα,τόσο χαριτωμένα!!!!!!!!!!!!Έχω μουλιάξει στο κλάμα.......

Μόνο το μωράκι μας λείπει για να τα γεμίσει............

Ας έρθει με το καλό Παναγιά μου...............

Να είναι γερό.............

Έχω συγκινηθεί πολύ, νομίζω πως αυτό το παιδί περίμενα σε όλη μου τη ζωή................

Ας με αξιώσει ο Θεός να το γεννήσω γερό και να το μεγαλώσω.............

Το ίδιο εύχομαι για όλες σας κορίτσια, να έρθουν με το καλό τα μωράκια σας και να είναι γερά και τυχερά στη ζωή τους!!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Λες να το έχω το χάρισμα και να μην το έχω ανακαλύψει!!! Κάτσε λίγο να αυτοσυγκεντρωθώ και θα σου στείλω τα νούμερα, σε πμ βέβαια, για να μην μοιραστείς τα κέρδη, έχεις και έξοδα αυτό τον καιρό.

Βρες τα εσύ και ότι βγει το έχουμε 50-50 !!!!!!!!!

Κληρονομικό Χάρισμα - Απίθανο Ταλέντο!!

Αριθμομαντεία-προβλέψεις.

Βρίσκουμε χαμένα άτομα, και αγαπημένα αντικείμενα.

Μην διστάζετε και μην καθυστερείτε, η τύχη σας περιμένει!!!

Να το αναρτήσω?

Γιατρέ τί έχω σήμεραααααααααα????????????????

GaiGp3.png

Καλημέρα κορίτσια

Αχ είμαι πολύ συγκινημένη!!!!!Σήμερα ήρθαν κι εμάς τα επιπλάκια μας.Είναι τόσο όμορφα,τόσο χαριτωμένα!!!!!!!!!!!!Έχω μουλιάξει στο κλάμα.......

Μόνο το μωράκι μας λείπει για να τα γεμίσει............

Ας έρθει με το καλό Παναγιά μου...............

Να είναι γερό.............

Έχω συγκινηθεί πολύ, νομίζω πως αυτό το παιδί περίμενα σε όλη μου τη ζωή................

Ας με αξιώσει ο Θεός να το γεννήσω γερό και να το μεγαλώσω.............

Το ίδιο εύχομαι για όλες σας κορίτσια, να έρθουν με το καλό τα μωράκια σας και να είναι γερά και τυχερά στη ζωή τους!!!!!!!!!!!!!

Τί γλυκό μήνυμα!!!

Με γεια τα πραγματάκια Ελισάβετ, με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου να το χαρείς όπως εσύ αγαπάς!!! Συγκινήθηκες πολύ ε?

GaiGp3.png

ΒΑΣΟΥΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ!! ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ??ΚΙ Η ΑΝΝΥ??

ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ! ΝΥΧΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ,ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΕΧΩ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΡΕ ΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΤΕ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΒΑΣΟΥΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ!! ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ??ΚΙ Η ΑΝΝΥ??

ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ! ΝΥΧΤΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ,ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΕΧΩ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΡΕ ΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΒΑΛΩ ΠΟΤΕ!

Τα χάσαμε τα κορίτσια τώρα τελευταία, και εγώ κοκκινιστό με πουρέ θα κάνω σήμερα , τας κεμπάπ για ακρίβεια.

Να σου πώ εσένα, τόσο καιρό είχε εκπτώσεις τώρα που τέλειωσαν θα βγεις για ψώνια? Τρε ζολί έχεις προς την γειτονιά σου?

GaiGp3.png

Ελισσαβετ μεγειά τα πραγμάτα σας, άντε με το καλό να έρθει και το μωρό σας. Φαντάσου τι κλάμα θα ρίχνεις όταν θα βλέπεις μέσα στο κρεββάτακι το μωράκι σας!

Βίκυ άντε μπας και βγάλουμε κανένα εξτράδακι, γιατί μετά τη μείωση που μας κάνανε, δύσκολα τα πράγματα!

Άντζυ και εγώ ψάχνω για καμιά νυχτικιά με ρομπάκι αλλά ακόμα δεν φέρανε τα ανοιξιάτικα και τα άλλα μου φαίνονται πολύ χοντρά για εκείνη την εποχή και για τη ζέστη του μαιευτηρίου.

rdESp2.png

Δεν φαντάζεστε πώς νιώθω....

Θα σας εκμυστηρευτώ και κάτι....Πέρσι τέτοια μέρα είχα πάει στο γιατρό και έμαθα ότι είχα χάσει το μωρό μου.Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου, ένιωθα πως ζούσα έναν εφιάλτη.......Ακόμα και τώρα δεν το έχω ξεπεράσει.....

Είμαι πολύ ευγνώμων και ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε φέτος να κλαίω από χαρά.....

Η ψυχή μου το ξέρει πόσο πόνεσα που το έχασα.......

Γι' αυτό το περιμένω αυτό με διπλάσια ανυπομονησία...........

Μόνο γερό να είναι, τίποτε άλλο δεν παρακαλώ......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...