Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν τα επλυνα 1ον γιατι φοβαμαι μηπως δεν μπορεσω να τα ξαναβαλω..(αφου δεν θυμαμαι τιποτα)κ 2ον ετσι κ αλλιως παντα θα βαζουμε πανα απο κατω...

δεν ξερω ετσι το σκεφτηκα..βεβαια αν ερθει με το καλο το μωρο κ φαω καμια φρικη οτι δεν το βαζω εκει μεσα χωρις να τα πλυνω θα το ξηλωσω κ θα τα πλυνω..αλλα προς το παρον ειμαι πιο χαλαρη...εσυ?

και εγω ακριβώς τα ίδια, ούτως η άλλως πάντα θα έχουμε κάτι απο κάτω οπότε τα άφησα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κ απο μενα μανουλιτσες!ηπια τον χυμο μου κ τον σιδηρο κ λεω να τσακισω μια τυροπιτα που μου φερε ο αντρας μου στις 6 το πρωι!ηθελα να σηκωθω να την φαω εκεινη την ωρα αλλα θα με εβριζε!!!

Βικυ εχω πεθανει στα γελια με το θεχ κ το νηπιο!!!

αμυγδαλελαιο βαζω κ εγω κ βαζω κ στην κοιλια!ειναι πολυ καλο!

Δεν μου λετε γιατι δεν κανει οζον στον καθαρισμο??????

Τανια μου καλη μου κ εγω το σκεφτομαι αλλα δεν το λεω πουθενα γιατι θα με βρισουν!να σου πω..με το καροτσι εβγαλες ακρη????

λεω να παω L.A (Λαικη αγορα)σημερα.....

Καλημέρα Άννυ μου,

τελικά δεν έφαγες χτες το βράδυ? Αντε τώρα τσάκισε την τυρόπιτα....

Για το όζον μου το είχε πει η αισθητικός μου, δεν θυμάμαι το γιατί... αμα το θυμηθώ σήμερα που θα πάω για την αποτρίχωση θα την ξαναρωτήσω. Μακάρι να είχα λίγο παραπάνω χρόνο στην διάθεσή μου σήμερα να έκανα και ένα πεντικιούρ γμτ έχω μήνες να κάνω και τα έχω κάνει μαντάρα..

Να προσέχεις στην λάϊκα μην σηκώνεις τπτ βαριές σακούλες, ε?

GaiGp3.png

Καλημέρα Άννυ μου,

τελικά δεν έφαγες χτες το βράδυ? Αντε τώρα τσάκισε την τυρόπιτα....

Για το όζον μου το είχε πει η αισθητικός μου, δεν θυμάμαι το γιατί... αμα το θυμηθώ σήμερα που θα πάω για την αποτρίχωση θα την ξαναρωτήσω. Μακάρι να είχα λίγο παραπάνω χρόνο στην διάθεσή μου σήμερα να έκανα και ένα πεντικιούρ γμτ έχω μήνες να κάνω και τα έχω κάνει μαντάρα..

Να προσέχεις στην λάϊκα μην σηκώνεις τπτ βαριές σακούλες, ε?

για ρωτα γιατι κ εω θελω να παω για καθαρισμο...κ χωρις οζον ρε συ πως ανοιγουν οι ποροι?????

εγω δεν κανω αποτριχωση:(καποτε εκανα στα ποδια αλλα ποτε δεν καταφερα το μπικινι!!!!!κ ετσι παλευω με τα ξυραφια στα τυφλα τωρα!

οσο για πεντικιουρ κ εγω θελω...τελευταια φορα που ποσπαθησα εγινα σαν S...:?

στο la θα παω με την μανα!:D

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

για ρωτα γιατι κ εω θελω να παω για καθαρισμο...κ χωρις οζον ρε συ πως ανοιγουν οι ποροι?????

εγω δεν κανω αποτριχωση:(καποτε εκανα στα ποδια αλλα ποτε δεν καταφερα το μπικινι!!!!!κ ετσι παλευω με τα ξυραφια στα τυφλα τωρα!

οσο για πεντικιουρ κ εγω θελω...τελευταια φορα που ποσπαθησα εγινα σαν S...:?

στο la θα παω με την μανα!:D

Ανοίγουν μία χαρά απλά θέλει περισσότερο ατμό...αλλά δεν κάνω καθαρισμό βαριέμαι...

Πάω να κάνω όλες τις χαρτοδουλειές κεπ ασφάλειες τράπεζα κλπ και θα τα πούμε το μεσημέρι...

Φιλάκια μανούλες!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλινια!!!!!ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΚΑΙ ΔΙΨΑΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΠΑΠ ΜΑΛΛΟΝ...ΟΥΦ...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ! ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ,ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΑΛΛΑ ΤΙ?ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΒΙΚΥ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ!!ΧΑΧΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΜΩΡΟ! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα μανουλινια!!!!!ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΚΑΙ ΔΙΨΑΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΠΑΠ ΜΑΛΛΟΝ...ΟΥΦ...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ! ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ,ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ...ΑΛΛΑ ΤΙ?ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΒΙΚΥ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ!!ΧΑΧΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΜΩΡΟ! :-)

Καλημέρα Αντζούλα!!!!

Βαρύ το κεμπάπ ε? μία από τα ίδια, μου 'κατσε και μένα και όλο το βράδυ είχα ιστορίες.

Βρε 'συ μην είσαι υπερβολική, ακούς εκεί μέχρι το δημοτικό....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Να σας πώ, εγώ λόγω ηλικίας δεν το πήρα πρέφα.

Σας λέω το πρωί ότι πάω τράπεζες κεπ κλπ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ???

ΑΦΟΥ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ......

Τσάμπα βόλτες έκανα...

GaiGp3.png

Bonjour μπαμπουσκίτσες!

Τί κάνετε; Τί ταλαιπωρία περνάτε με τον ύπνο... Αν μπορούσα θα σας χάριζα λίγη από τη δική μου αναισθησία να στρώνατε!

Βίκυ, συμφωνώ με την Άντζυ, δημοτικό και άμα...! :tongue:

Κι εγώ είχα πολλές αρρυθμίες σε κάποια φάση -στον 4ο νομίζω- και είχα φρικάρει λίγο... Πήγα σε αρρυθμιολόγο, μου έκανε καρδιογράφημα και μου είπε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό γιατί είναι πολύ αραιές, αλλά να ενημερώσω τη γυναικολόγο μου και τον αναισθησιολόγο -αν χρειστεί- πως τις έχω, για να μην τρομάξουν στον τοκετό αν κάνω πολλές. Ηρέμησα και δεν το σκέφτομαι πια... Αν και εσάς σας αγχώνει, πηγαίνετε να το κοιτάξετε για να ηρεμήσετε, δεν είναι τπτ σε σχέση με την ανησυχία που σου προκαλεί η ιδέα!

Ήθελα να κατέβω κέντρο αλλά δεν βόλεψε να με πάει ο Στέλιος και σκέφτομαι να πάω ως τα bebehome με τα πόδια που είναι πολύ κοντά για τσαντούλα εξόδου...

Είμαι λίγο αναποφάσιστη για τον τύπο... Να πάρω τις κλασσικές ώμου ή σακίδιο; Με το καρότσι βολεύουν και οι 2 αλλά με το sling; Μου φαίνεται το σακίδιο πιο βολικό... Any thoughts?

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πώ, εγώ λόγω ηλικίας δεν το πήρα πρέφα.

Σας λέω το πρωί ότι πάω τράπεζες κεπ κλπ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ???

ΑΦΟΥ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ......

Τσάμπα βόλτες έκανα...

Ωωωχχχ.... Δεν το συνδύασα...

Δεν έφτανε η βραδινή ταλαιπωρία, σου έτυχε κι αυτό... :(

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Kαλημερα κι απο εμενα γλυκες μανουλες!!Τι μου κανετε???

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα ευτυχως!!!Το μονο κακο ή καλο (δεν ξερω τι

απο τα δυο ειναι) ειναι οτι δεν εχω ορεξη να φαω τιποτα, ουτε γλυκο

ουτε αλμυρο και δεν ξερω αν ειναι απο την γαστρεντεριτιδα ή ειναι απο

το αγχος που σκεφτομαι τον τοκετο!!!!!Και βεβαια η ψυχολογια στα πατωματα.Αnyway!!

Απ οτι βλεπω παλι για προφιτερολ και ντολμαδακια μιλατε ε????

Αχ κοριτσοπουλα μου........................

Σημερα πηγα και στο cosycorner και πηρα τα αυτοκολλητα και ενα μαξιλαρι

θηλασμου και θελω να πιστευω οτι τελειωσα με τα ψωνια γιατι δεν εχω ουτε ορεξη ουτε κουραγιο πλεον.

Καλώς το κορίτσι!!!

Ιωάννα μου εγώ είμαι της άποψης του σακιδίου πλάτης που είναι και σταθερό και ποιό ανατομικό. Καλύτερα για να μην το σέρνεις στα πλάγια και σε ενοχλεί, και όταν είσαστε με το καροτσάκι το κρεμάς από τα χερούλια...

GaiGp3.png

Kαλησπέρα και από εμένα!! Καλέ που είστε όλες, περονόσπορος έπεσε? Που να γεννήσουμε κιόλας, ένα ποστ στις τρεις μέρες θα γράφουμε. Άντε βρε Βίκυ τι παραπονιέσαι δεν φτάνει που έκανες βόλτα?

Βρε κορίτσια η Βάσω (neraidoula) μέρες δεν έχει να μπει? Είχε και εκείνη την γαστρεντερίτιδα, λέτε να έπαθε τπτ?

Ιωάννα έχεις δίκιο για την τσάντα, αλλά ρε παιδί μου αυτές της πλάτης καθόλου δεν μου αρέσουν, μου θυμίζουν λίγο σχολείο, λίγο εκδρομή. Εγώ λέω να μην πάρω τσάντα εξόδου, απλά να κρατάω τις λίγο μεγαλύτερες τσάντες μου, αν θα βολεύει, θα δείξει.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...