Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!! τι κάνετε άυπνες μανούλες??/

Πήγα πρωί πρωί για εξετάσεις αίματος και μετά άρχισα να πληρώνω λογαριασμούς:evil::evil:

Τέλος πάντων, τώρα τρωμε το πρωινό μας και μετά λεω να κάνω καμιά δουλίτσα αφού σήμερα περιμένουμε την πεθερά. Δεν ήρθαν το προηγούμενο σκ ,οπότε έρχονται τώρα για να μας βάλουν τα πλακάκια στην κουζίνα να τελειώνουμε επιτέλους.

Αποφάσισα να κλείσω και ένα ραντεβού σε καρδιολόγο γιατί μου έχει μπει στο μυαλό ( για το αν εχω οι αποψεις διιστανται) ότι έχω κάτι και η καρδιά μου δεν θα αντέξει στη γέννα, οπότε λέω να πάω να το δω γιατί ο γιατρός και η μαια μου ότι και να μου πουν δεν καταλαβαίνω! Ε ρε τι σου κάνουν αυτές οι ορμόνες!

Επεξεργάστηκαν by taniabell

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Ωχ taniabell και εγω τα ιδια σκεφτομαι, επειδη εχω μερικες φορες οταν ξαπλωνω αρρυθμια οτι και εγω κατι εχω με την καρδια μου και οτι δε θα αντεξει στη γεννα...Πω πω τελικα ολες τα ιδια σκεφτομαστε...

Καλημερούδια!!! τι κάνετε άυπνες μανούλες??/

Πήγα πρωί πρωί για εξετάσεις αίματος και μετά άρχισα να πληρώνω λογαριασμούς:evil::evil:

Τέλος πάντων, τώρα τρωμε το πρωινό μας και μετά λεω να κάνω καμιά δουλίτσα αφού σήμερα περιμένουμε την πεθερά. Δεν ήρθαν το προηγούμενο σκ ,οπότε έρχονται τώρα για να μας βάλουν τα πλακάκια στην κουζίνα να τελειώνουμε επιτέλους.

Αποφάσισα να κλείσω και ένα ραντεβού σε καρδιολόγο γιατί μου έχει μπει στο μυαλό ( για το αν εχω οι αποψεις διιστανται) ότι έχω κάτι και η καρδιά μου δεν θα αντέξει στη γέννα, οπότε λέω να πάω να το δω γιατί ο γιατρός και η μαια μου ότι και να μου πουν δεν καταλαβαίνω! Ε ρε τι σου κάνουν αυτές οι ορμόνες!

Καλημέρα μανούλα!!

Με το καλό να τα δεχτείς τα πεθερικά...

Καρδιογράφημα δεν είναι κακό να κάνεις, εμένα ο γιατρός μου με έβαλε την προηγούμενη βδομάδα και έκανα, πλάκα είχαν όλα αυτά τα βεντουζάκια. Άντε να κάνεις ένα να το έχεις και στο φάκελό σου όταν μπείς να γεννήσεις, και να σου φύγει και εσένα η έννοια !!

GaiGp3.png

Ωχ taniabell και εγω τα ιδια σκεφτομαι, επειδη εχω μερικες φορες οταν ξαπλωνω αρρυθμια οτι και εγω κατι εχω με την καρδια μου και οτι δε θα αντεξει στη γεννα...Πω πω τελικα ολες τα ιδια σκεφτομαστε...

Αλήθεια? Υπάρχεί δηλαδή κι άλλος άνθρωπος που τα σκέφτεται αυτά? χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη παράλογη!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Έκανες εσύ καρδιογράφημα?

GaiGp3.png

Οχι δεν εχω κανει αλλα σκεφτομαι σοβαρα να παω για μια εξεταση στο γιατρο.Απλα και εγω ελεγα μεσα μου οτι ειμαι υπερβολικη και οτι ειναι λογω της εγκυμοσυνης αλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι κακο να με δει και ενας καρδιολογος (οπως και ενας οδοντιατρος, ενας δερματολογος για μια ελια μου μεγαλωσε....και ...και ...) :)

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ απο μενα μανουλιτσες!ηπια τον χυμο μου κ τον σιδηρο κ λεω να τσακισω μια τυροπιτα που μου φερε ο αντρας μου στις 6 το πρωι!ηθελα να σηκωθω να την φαω εκεινη την ωρα αλλα θα με εβριζε!!!

Βικυ εχω πεθανει στα γελια με το θεχ κ το νηπιο!!!

αμυγδαλελαιο βαζω κ εγω κ βαζω κ στην κοιλια!ειναι πολυ καλο!

Δεν μου λετε γιατι δεν κανει οζον στον καθαρισμο??????

Τανια μου καλη μου κ εγω το σκεφτομαι αλλα δεν το λεω πουθενα γιατι θα με βρισουν!να σου πω..με το καροτσι εβγαλες ακρη????

λεω να παω L.A (Λαικη αγορα)σημερα.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Τανια μου καλη μου κ εγω το σκεφτομαι αλλα δεν το λεω πουθενα γιατι θα με βρισουν!να σου πω..με το καροτσι εβγαλες ακρη????

τα κατάφερα προς το παρόν. Βγάλαμε όμως το καρότσι και βάλαμε το πορτ μπεμπέ, ελπίζω όταν θα έρθει η ώρα να μπορέσω να το συναρμολογήσω πάλι.Τα καλλύματ ατα έπλυνες εσύ?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Οχι δεν εχω κανει αλλα σκεφτομαι σοβαρα να παω για μια εξεταση στο γιατρο.Απλα και εγω ελεγα μεσα μου οτι ειμαι υπερβολικη και οτι ειναι λογω της εγκυμοσυνης αλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι κακο να με δει και ενας καρδιολογος (οπως και ενας οδοντιατρος, ενας δερματολογος για μια ελια μου μεγαλωσε....και ...και ...) :)

Προληπτικά μπορούμε να κάνουμε ότι έλεγχο θέλουμε. Και η καρδιά θέλει την περιποίησή της, και το δέρμα τον έλεγχό του κλπ κλπ... Ότι μας κάνει εμάς να αισθανόμαστε καλά.

Πάντως εμένα μου είχε κάνει εντύπωση που μου είχε πει να κάνω προληπτικά ένα καρδιογράφημα, το συνδύασα χρονικά με την επίσκεψη που είχα κάνει για το ντόπλερ στο medimall που μου είχε πει ο γιατρός εκεί "Καπνίζεις ε?", είμαι σίγουρη ότι το σφύριξε στον γιατρό μου. Αυτοί οι ύπουλοι γιατροί στέλνουν τις γνωματεύσεις με φαξ ο ένας στον άλλον και μάλλον σημειώνουν και παρατηρήσεις που στα δικά μας χαρτιά δεν τις έχει...

Και που να μην το είχα κόψει δλδ πριν καν μείνω έγκυος, θα με δέρνανε και οι 2 μαζί...

GaiGp3.png

τα κατάφερα προς το παρόν. Βγάλαμε όμως το καρότσι και βάλαμε το πορτ μπεμπέ, ελπίζω όταν θα έρθει η ώρα να μπορέσω να το συναρμολογήσω πάλι.Τα καλλύματ ατα έπλυνες εσύ?

δεν τα επλυνα 1ον γιατι φοβαμαι μηπως δεν μπορεσω να τα ξαναβαλω..(αφου δεν θυμαμαι τιποτα)κ 2ον ετσι κ αλλιως παντα θα βαζουμε πανα απο κατω...

δεν ξερω ετσι το σκεφτηκα..βεβαια αν ερθει με το καλο το μωρο κ φαω καμια φρικη οτι δεν το βαζω εκει μεσα χωρις να τα πλυνω θα το ξηλωσω κ θα τα πλυνω..αλλα προς το παρον ειμαι πιο χαλαρη...εσυ?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...