Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχεις δίκιο Ιωάννα μου. Πολλές δουλειές ανοίξαμε αλλά μόνο τώρα μπορούν να γίνουν που ακόμα δεν είναι η μπέμπα εδώ. Βέβαια ο καημένος ο άντρας μου κάνει τα περισσότερα. Μην φανταστείς ότι με αφήνει να κάνω πολλά, αλλά όσο να'ναι και μόνο ο χάμος που επικρατεί είναι κουραστικός. Ελπίζω να τελειώσουμε σύντομα να αφοσιωθούμε στο δωμάτιο και μετά τα πραγματάκια της μπέμπας.

Καληνύχτα Βικάκι μου!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!!!

Ξύπνησα ορεξάτη αλλά τι ήθελα και άνοιξα την τηλεόραση και με ξενέρωσαν πάλι με τα μέτρα... Ακούω και για περικοπές και απολύσεις και στον ιδιωτικό και "σκιάζομαι". Ευτυχώς εμάς για ένα χρόνο δεν μπορούν να μας απολύσουν.

Σε λίγο θα πάμε Τζάμπο και όπου αλλού χρειαστεί για να τελειώσουμε με όλα τα πράγματα της λίστας.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!!! Τι κάνετε μανούλες;;; Αχ, σήμερα ξύπνησα και πονάει δεξιά ο γοφός μου και από την αριστερή μεριά λιγάκι η κοιλιά μου... Μια χαρά ερείπιο με βρίσκω, αλλά δεν πτοούμε γιατί θα δω το μπεμπούλη μου σήμερα!!! Και βέβαια δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ... Προσπαθώ για άλλη μια φορά να δω τι ερωτήσεις θέλω να κάνω στον doctor και τη μαία του αλλά δεν... Αχχχχχχχ, βοηθήστε βρε μανούλες...

Εφτιαξα και το μαλλάκι χτες και νιώθω ανανεωμένη! Την Δευτέρα θα κάνω και καθαρισμό προσώπου και νομίζω μετά θα είμαι έτοιμη!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και από εμένα!!! Τι κάνετε μανούλες;;; Αχ, σήμερα ξύπνησα και πονάει δεξιά ο γοφός μου και από την αριστερή μεριά λιγάκι η κοιλιά μου... Μια χαρά ερείπιο με βρίσκω, αλλά δεν πτοούμε γιατί θα δω το μπεμπούλη μου σήμερα!!! Και βέβαια δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ... Προσπαθώ για άλλη μια φορά να δω τι ερωτήσεις θέλω να κάνω στον doctor και τη μαία του αλλά δεν... Αχχχχχχχ, βοηθήστε βρε μανούλες...

Εφτιαξα και το μαλλάκι χτες και νιώθω ανανεωμένη! Την Δευτέρα θα κάνω και καθαρισμό προσώπου και νομίζω μετά θα είμαι έτοιμη!!!

Καλημέρα Δέποινα και Βάλια. Θα δεις το μωράκι σου σήμερα Βάλια μου ε; Τέλεια!!! Τώρα για τον πόνο μη σκας, λίγη υπομονή ;)

Δε μας λες τι ερωτήσεις σκέφτεσαι να του κάνεις, να δούμε τι θα μπορούσες να έχεις ξεχάσει;

Βγάλε και μια φωτογραφία να δούμε το μαλλάκι!

X4pTp3.png

Καλημέρα Δέποινα και Βάλια. Θα δεις το μωράκι σου σήμερα Βάλια μου ε; Τέλεια!!! Τώρα για τον πόνο μη σκας, λίγη υπομονή ;)

Δε μας λες τι ερωτήσεις σκέφτεσαι να του κάνεις, να δούμε τι θα μπορούσες να έχεις ξεχάσει;

Βγάλε και μια φωτογραφία να δούμε το μαλλάκι!

Λοιπόν λέω να ρωτήσω αν χρειάζεται:

- Μαγιά μπύρας για το γάλα

- Κάποια κρεμούλα ή κάτι άλλο για να προετοιμάσω τις θηλές (νωρίς το θυμήθηκα)...

- Ερωτική επαφή πόσο συχνά...

Ααα δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο τώρα... :mad::mad::mad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Τρέλα νύχτα περάσαμε... το ματιάσαμε το τιραμισού και ήθελε όλη νύχτα να βγει, αλλά το χειρότερο ήταν μία μόνιμη κράμπα σε όλη την λεκάνη, μιλάμε για πόνο όχι αστεία... Το πρωί ησύχασα λιγάκι, αλλά δεν άντεχα άλλο στο κρεβάτι.

Δήμητρα καλά να περάσεις και καλά ψώνια. Και εμένα με πήραν εχτές ότι ήρθε η μπανιερίτσα μας με την βάση που είχαμε παραγγείλει και λέω να πάω να την πάρω σήμερα.

Valia μου καλημέρα και περαστικά και σε εσένα, βλέπω υπέροχη νύχτα είχες και εσύ...

Αναρωτιέμαι σε πόσα χρόνια θα τα καταφέρουμε να ξανακοιμηθούμε νορμάλ?

Με γεια το μαλάκι, και στον καθαρισμό αν πας σε αισθητικό έχε το νού σου να μην χρησιμοποιήσει όζον.

Τώρα για αυτά που έγραψες, εμένα η μαία μου είπε μόλις μπήκα στον μήνα μου να παίρνω 3 χαπάκια μαγιά μπύρας την μέρα (πρωί-μεσημ-βράδυ), και κάθε βράδυ να κάνω μασαζ στις θηλές με αμυγδαλέλαιο.

Για το θεχ πριν μία εβδομάδα μου είχε πει για λίγες μέρες να μην γίνει τίποτα μέχρι να μπούμε επισήμως στον μήνα μας, αλλά εμείς προληπτικά λέμε μέχρι το παιδί να πάει νήπιο να απέχουμε προληπτικά.

Καφεδάκι κανείς?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σε σένα Βίκυ!

Γοφοί, κράμπες, καούρες...ωράια που περνάμεεεε! :)

Περαστικά μας γρήγορα αφού σε λιγότερο από 6 βδομάδες όλες θα κρατάμε το μπεμπάκι μας!!!!!!!!

Τώρα δεν μου έρχεται και μένα τίποτα συμπληρωματικό να ρωτήσεις. Πολύ σε βοήθησα !!!

Πάντως για την προετοιμασία του στήθους διιστανται οι απόψεις. Οι μισοί λένε δε χρειάζεται τίποτα, οι άλλοι μισοί ότι χρειάζεται μασαζάκι με κάποιου είδους κρέμας/ελαίου. Ρώτα και πες μας και μας τι σου'πε.

X4pTp3.png

Βικάκι καλημέρα!!! Ευχαριστούμε για το ωραίο πρωινό!!!

Το αμυγδαλέλαιο που το βρίσκω; Στο φαρμακείο; Και το μασάζ πως το κάνεις; Γύρω γύρω;

Για καθαρισμό πάω στην κουνιάδα μου, οπότε ξέρει τι δεν κάνει να χρησιμοποιήσει...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βικάκι καλημέρα!!! Ευχαριστούμε για το ωραίο πρωινό!!!

Το αμυγδαλέλαιο που το βρίσκω; Στο φαρμακείο; Και το μασάζ πως το κάνεις; Γύρω γύρω;

Για καθαρισμό πάω στην κουνιάδα μου, οπότε ξέρει τι δεν κάνει να χρησιμοποιήσει...

Να είστε καλά που σας άρεσε!!!

Το αμυγδαλέλαιο από φαρμακείο το πήρα, βάζω 5-6 σταγόνες σε κάθε στήθος στο σκούρο κομμάτι και κάνω μασαζ κυκλικό με τον δείκτη και τον αντίχειρα μέχρι σχεδόν να απορροφηθεί εντελώς, σχεδόν αμέσως δλδ.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...