Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήρα και εγώ από το σ/μ πορτοκάλια ζουμερά μέρλιν όνομα και πράμα, θέλεις να φάω ένα για συμπαράσταση κοριτσάρα μου?

ΝΑΙ! ΝΑΙ! Να φας!

...αλλά να ξέρεις πως αυτό που πραγματικά θα με παρηγορούσε, είναι να έστελνες ένα μικρό κομματάκι τιραμισού...! :-D;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάνε κανένα γάλα με φρυγανίτσες... εκτός και αν δεν έχεις φάει τπτ οπότε πες στην Άντζυ να κεράσει κεμπάπ....

γάλα με φρυγανίτσες.......μας ξενερωσες!θα πιω κανα λιτρο νερο κ θα σκασω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Ένα μισόκιλο αρκεί...

Ε, καταλαβαίνεις... Πρέπει να προσέχω τη σιλουέτα μου...

ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ;;; ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ;;;;;;!!!!!!!!!

Γιούπι, δε λες λες τπτ!!!

Θα σου στείλω όοοοοσσσσοοοοοο θέλεις!!!!!!!!!!!!!! Δεν τσιγκουνεύομαι εγώ με αυτά...

Ναι καλέ, έτσι είπε ο γιατρός.

Το γιατί δεν το ρώτησα... το ωστικό που λέγαμε...

Η μπέμπα δεν μας έχει πει τίποτα όμως, αρα δεν δίνουμε σημασία και πολύ..... Δεν έχουμε κανέναν λόγο να προγραμματίσουμε την άφιξη, πάμε όπως είμαστε και όποτε αποφασίσει ότι είναι έτοιμη ας έρθει....

GaiGp3.png

Έχει λόξυγγα ο δόλιος!!! Τί πλάκα!

Άννη, άσε μην αρχίσουμε να ρίχνουμε καλές ιδέες γιατί δεν μας βλέπω καλά... Τις ζυγαριές δλδ, εμείς θα φαινόμαστε περισσότερο απ' ό,τι συνήθως! :tongue:

Διαφημίσεις

Γειά! Ήρθα κι εγώ!!!

βασ32 θα έλεγα να πάρεις και δεύτερη γνώμη για το θέμα του συμπληρώματος γιατί και η δικιά μας μαία λέει τα ίδια μ'αυτά που είπαν τα κορίτσια. Ότι δηλ. το πρωτόγαλα επαρκεί και άλλωστε, μόνο το μητρικό γάλα μπορεί να προστατέψει απ'τον ίκτερο. Κανένα άλλο γάλα (απ'όσο ξέρω).

Σταματήστε πάλι να μιλάτε για προφιτερόλ και τιραμισου (παρεπιπτώντος έφαγα κι απ'τα δύο άλλα τις γλυκοκουταλιές φαγε που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά που φάγατε εσείς).

Βικάκι επιτέλους προχωράμε με τη βαλίτσα ε? Το Σάββατο που θα πας στον γιατρό, δες τι θα σου πει για το μαγνήσιο και τα υπόλοιπα και πες μου, ώστε να αποφασίσω αν θέλω να τον γνωρίσω ή όχι. Σκέφτηκα να ρωτήσω και την Μαρία Δάγλα αν έχει να μου συστήσει γιατρό στο Έλενα. Φαντάζομαι θα ξέρει ποίοι είναι υπέρ φυσιολογικού εκεί.

Σήμερα πεθάναμε στην κούραση και το σπίτι μας είναι χάλια! Κάναμε μαστορέματα γιατί περιμένουμε το πλυντήριο πιάτων αύριο και έπρεπε να αδειάσουμε ντουλάπια, να το βγάλουμε απ'τη θέση του, να καρφώσουμε στον τοίχο το ένα πλαϊνό και άλλες πολλές δουλειές. Αν έρθουν αύριο για το πλυντήριο θα φρικάρουν οι άνθρωποι γιατί όλα είναι μες στην μέση.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μανουλια θα την πεσω...για να μην φαω!!!:tongue:

πιαστηκε το κωλομερι!

τα λεμε το πρωι!!!ματσ μουτσ!!!

Μην πέσεις νηστική για ύπνο εσύ μπαμπούσκα μου

Όνειρα γλυκά!!! Να μας φιλήσεις την Κλειούλα!!

GaiGp3.png

Γειά! Ήρθα κι εγώ!!!

βασ32 θα έλεγα να πάρεις και δεύτερη γνώμη για το θέμα του συμπληρώματος γιατί και η δικιά μας μαία λέει τα ίδια μ'αυτά που είπαν τα κορίτσια. Ότι δηλ. το πρωτόγαλα επαρκεί και άλλωστε, μόνο το μητρικό γάλα μπορεί να προστατέψει απ'τον ίκτερο. Κανένα άλλο γάλα (απ'όσο ξέρω).

Σταματήστε πάλι να μιλάτε για προφιτερόλ και τιραμισου (παρεπιπτώντος έφαγα κι απ'τα δύο άλλα τις γλυκοκουταλιές φαγε που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά που φάγατε εσείς).

Βικάκι επιτέλους προχωράμε με τη βαλίτσα ε? Το Σάββατο που θα πας στον γιατρό, δες τι θα σου πει για το μαγνήσιο και τα υπόλοιπα και πες μου, ώστε να αποφασίσω αν θέλω να τον γνωρίσω ή όχι. Σκέφτηκα να ρωτήσω και την Μαρία Δάγλα αν έχει να μου συστήσει γιατρό στο Έλενα. Φαντάζομαι θα ξέρει ποίοι είναι υπέρ φυσιολογικού εκεί.

Σήμερα πεθάναμε στην κούραση και το σπίτι μας είναι χάλια! Κάναμε μαστορέματα γιατί περιμένουμε το πλυντήριο πιάτων αύριο και έπρεπε να αδειάσουμε ντουλάπια, να το βγάλουμε απ'τη θέση του, να καρφώσουμε στον τοίχο το ένα πλαϊνό και άλλες πολλές δουλειές. Αν έρθουν αύριο για το πλυντήριο θα φρικάρουν οι άνθρωποι γιατί όλα είναι μες στην μέση.

Καλώς το Μαράκι!!!

Ένα καλό όνομα υπέρμαχο του φυσ.τοκετού που άκουσα σήμερα από την μαία και μία κοπέλα στο σεμινάριο του Έλενα είναι ο Ρωσόλυμος. Αλλά θα κάνουμε και μία επανάληψη αύριο και στα δικά σου να τα σημειώσω γιατί όλο και κάτι θα ξεχάσω πάλι (εκτός από το όνομά μου....).

Με το καλό και εσύ να τελειώνεις μία μία τις δουλειές σου να χαλαρώσεις λιγάκι...

GaiGp3.png

Γειά! Ήρθα κι εγώ!!!

Βρε Μαράκι, πολλές δουλειές ανοίξατε! Μήπως να αναθέσεις όσες περισσότερες δουλειές μπορείς σε όποιον είναι διατεθιμένος να βοηθήσει και να ασχοληθείς λίγο με την μπέμπα;

Βγες για ψώνια να χαλαρώσεις και λίγο και τα ρουχαλάκια του μωρού δώσε στη μαμά ή την πεθερά να τα πλύνει και να τα σιδερώσει αφού το σπίτι είναι άνω-κάτω!

Μην είσαι πτώμα όταν γεννήσεις! Να ξεκουραστείς λίγο!

Η Βάσω τί έγινε; Δεν μπήκε να δούμε αν είναι καλύτερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...