Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο ίκτερος στα νεογέννητα είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Το 20-40% των νεογέννητων παρουσιάζει ίκτερο. Ο φυσιολογικός ίκτερος των νεογνών παρουσιάζεται την τρίτη με τέταρτη μέρα ζωής του νεογνού και δεν ξεπερνά τα 12-15 mg%. Ο φυσιολογικός ίκτερος οφείλεται ουσιαστικά στους ακόλουθους παράγοντες:

1. Η αιμοσφαιρίνη των νεογνών είναι συνήθως ψηλή (18 gr%). Αυτή η αιμοσφαιρίνη καταστρέφεται γρήγορα και δίνει μεγάλες ποσότητες χολερυθρίνης .

2. Το συκώτι των νεογνών δεν είναι αρκετά ώριμο ώστε να μπορεί να συλλαμβάνει και να αποβάλλει μεγάλες ποσότητες χολερυθρίνης.

3. Το έντερο των νεογνών επαναρροφά χολερυθρίνη που υπάρχει σε αυτό.

Ο φυσιολογικός ίκτερος των νεογνών φεύγει την 7η με 14η μέρα της ζωής του νεογνού. Συνιστάται όπως οι μητέρες θηλάζουν το παιδί τους όσο πιο συχνά γίνεται (ανά δίωρο) και να το έχουν σε ηλιόλουστο δωμάτιο.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλησπέρα μανούλια!!!

Μην σας πω τίποτα για τα προφιτερόλ σας....

Και εγώ μόλις έφαγα ένα τιραμισού ολόφρεσκο σλουρρρπππππππππ αφρός σκέτος, τόσο φρέσκο...

Είχα επισκέψεις φιλαράκια και μου έφεραν γλυκάκια.....

GaiGp3.png

Επανήλθα, μετά τα σήριαλ και την ραπτική μου!

Θάλεια και Άντζυ πολύ ωραία τα θέσατε! Να προσθέσω ότι η χολερυθρίνη που προκαλεί τον ίκτερο, αποβάλλεται από τα κακά του μωρού και εκείνα τα οποία θηλάζουν κάνουν κακά πολύ συχνότερα από εκείνα που πίνουν τεχνητό συμπλήρωμα. Δε μου φαίνεται πολύ καλό επιχείρημα, ειδικά ως προληπτικό μέσο για να μην πάθει ίκτερο...

Βασιλική, τί ωραία που θα πας να δεις το μπεμπάκι σου αύριο...! Άντε ένας μήνας κουτσαμάρας έμεινε... Μην τοο σκέφτεσαι, ούτε θα καταλάβεις πότε θα περάσει ο καιρός και θα κάνετε βόλτες με το καρότσι!

Άννη, ωραία, να μαζευόμαστε κι εμείς για καφέ επιτέλους!

Καλά Θάλεια, δεν το σχολιάζω καν το προφιτερόλ, παρόλο που δεν μου πολυαρέσει, ζήλεψα! Τα κατάφερα όμως και έφαγα μόνο 2 αθώα πορτοκαλάκια!

Ως τώρα...! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ειχε κοπει το ρευμα τοση ωρα σε ολη την περιοχη!!!!

ψιλοχεστηκα λιγο γιατι ειμαι κ μονη σημερα!!!!!

κ η γκαντεμια...να χεις μπαταρια στο λαπι τοπι αλλα να μην εχεις ιντερνετ!!!ελπιζω να μην ξανακοπει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλέ όλες ουφλάιν είσαστε?

καλά... ας μιλήσω λιγάκι μόνη μου

Το Σάββατο το πρωί θα πάω στο γιατρό για την περιβόητη εξέταση, να δούμε και τί κάνει η κοντεσίνα μας, ανυπομονώ να ακούσω τί θα μου πει.....

Τα νυχτικάκια επέστρεψαν επιδιορθωμένα (τα ανοίξαμε κι άλλο προσθέτωντας κουμπιά) , τα αναλώσιμα τα ψώνισα, όλα είναι πλυμένα και σιδερωμένα, άρα αύριο φτιάχω βαλίτσα... Πάει και αυτό.

Αποφάσισα να κάνω αύριο αποτρίχωση οπότε αν αργήσουμε , προς το τέλος του μήνα κάνω μία επαναληψη. Αν προκύψει τίποτα στα ενδιάμεσα (καμία γέννα δλδ) δυστυχώς θα πέσει ξυραφάκι ...

Να έκοβα και λίγο το μαλί?

GaiGp3.png

καλησπέρα μανούλια!!!

Μην σας πω τίποτα για τα προφιτερόλ σας....

Και εγώ μόλις έφαγα ένα τιραμισού ολόφρεσκο σλουρρρπππππππππ αφρός σκέτος, τόσο φρέσκο...

Είχα επισκέψεις φιλαράκια και μου έφεραν γλυκάκια.....

Νατη κι η άλλη με το τιραμισού... :?

Κοπελιές, δεν φτάνει που τα λέτε, κάνετε και γαργαλιστικές περιγραφές!!!

Τς τς τς...

Κι εμείς εδώ με τα πορτοκάλια...!

Άδικη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα... :tongue:

Θάλεια και Άντζυ πολύ ωραία τα θέσατε! Να προσθέσω ότι η χολερυθρίνη που προκαλεί τον ίκτερο, αποβάλλεται από τα κακά του μωρού και εκείνα τα οποία θηλάζουν κάνουν κακά πολύ συχνότερα από εκείνα που πίνουν τεχνητό συμπλήρωμα. Δε μου φαίνεται πολύ καλό επιχείρημα, ειδικά ως προληπτικό μέσο για να μην πάθει ίκτερο...

Δεν θα μπορούσατε να τα πείτε καλύτερα.... συμφωνώ με τα λεγόμενα...

GaiGp3.png

Νατη κι η άλλη με το τιραμισού... :?

Κοπελιές, δεν φτάνει που τα λέτε, κάνετε και γαργαλιστικές περιγραφές!!!

Τς τς τς...

Κι εμείς εδώ με τα πορτοκάλια...!

Άδικη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα... :tongue:

Πήρα και εγώ από το σ/μ πορτοκάλια ζουμερά μέρλιν όνομα και πράμα, θέλεις να φάω ένα για συμπαράσταση κοριτσάρα μου?

GaiGp3.png

καλέ όλες ουφλάιν είσαστε?

καλά... ας μιλήσω λιγάκι μόνη μου

Το Σάββατο το πρωί θα πάω στο γιατρό για την περιβόητη εξέταση, να δούμε και τί κάνει η κοντεσίνα μας, ανυπομονώ να ακούσω τί θα μου πει.....

Τα νυχτικάκια επέστρεψαν επιδιορθωμένα (τα ανοίξαμε κι άλλο προσθέτωντας κουμπιά) , τα αναλώσιμα τα ψώνισα, όλα είναι πλυμένα και σιδερωμένα, άρα αύριο φτιάχω βαλίτσα... Πάει και αυτό.

Αποφάσισα να κάνω αύριο αποτρίχωση οπότε αν αργήσουμε , προς το τέλος του μήνα κάνω μία επαναληψη. Αν προκύψει τίποτα στα ενδιάμεσα (καμία γέννα δλδ) δυστυχώς θα πέσει ξυραφάκι ...

Να έκοβα και λίγο το μαλί?

Άντε το προσπερνώ αυτό με το τιραμισού σου και απαντώ!

Μπράβο με τη βαλίτσα καιρός είναι! Είμαι πολύ περίεργη κι εγώ για το τί θα σου πει! Φαντάζεσαι να σου πει "σε καμία βδομαδούλα"! :shock:

Δεν θα πάθεις ένα σοκ; Ή θα πεις "επιτέλους!' Νιώθεις έτοιμη;

Για αποτρίχωση κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω, για να γλιτώσω το ξύρισμα εκεί... Θα τα κάνω όλα μόλις μπω στον ένατο και μετά σε κανένα 20ήμερο ξανά -αν προλάβω!-

Διαφημίσεις

ειχε κοπει το ρευμα τοση ωρα σε ολη την περιοχη!!!!

ψιλοχεστηκα λιγο γιατι ειμαι κ μονη σημερα!!!!!

κ η γκαντεμια...να χεις μπαταρια στο λαπι τοπι αλλα να μην εχεις ιντερνετ!!!ελπιζω να μην ξανακοπει!

Είδες η δύναμη της συνήθειας?

Είσαι μόνη σου?

Είσαι σίγουρη?

Για πιάσε κατά μεριά κοιλιάς, τί πιάνεις?:tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

Είδες η δύναμη της συνήθειας?

Είσαι μόνη σου?

Είσαι σίγουρη?

Για πιάσε κατά μεριά κοιλιάς, τί πιάνεις?:tongue::tongue::tongue:

σωστα!!!!πλεον δεν ειμαι μονη!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:γιουχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Άντε το προσπερνώ αυτό με το τιραμισού σου και απαντώ!

Μπράβο με τη βαλίτσα καιρός είναι! Είμαι πολύ περίεργη κι εγώ για το τί θα σου πει! Φαντάζεσαι να σου πει "σε καμία βδομαδούλα"! :shock:

Δεν θα πάθεις ένα σοκ; Ή θα πεις "επιτέλους!' Νιώθεις έτοιμη;

Σε κατάσταση σοκ είμαι από την προηγούμενη εβδομάδα που μου είπε ως τις 15 ότι γεννάμε. Τώρα σκέφτομαι τί ακριβώς να τον ρωτήσω για να μου το εξηγήσει καλύτερα. Μην σου κάνει εντύπωση που δεν τον ρώτησα κατευθείαν. Σαν ωστικό κύμα με χτύπησε αυτό που μου είπε και εγώ είχα μείνει σαν τον χάνο...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...