Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα μπαμπουσκίτσες!

Τί γίνεται;

Εγώ καλά, έφαγα ένα παγωτάκι και χαρήκαμε μαζί με το μπέμπη!

Ψάχνω να βρω αν παίζεται "το Alice in wonderland" σε 3D κάπου στη Θεσσαλονίκη αλλά μάλλον θα απογοητευτώ... :(

Άννη και Θάλεια, το σεμινάριο για φροντίδα βρέφους και λοχεία του mothercare μεταφέρθηκε στις 11/3 στις 15:15. Άννη, εσύ που είχες δηλώσει σε ειδοποίησαν για την αλλάγή; Εγώ δήλωσα σήμερα και ξέχασα να σας το πω...

ΟΧΙ!!!!Δεν με ενημερωσε κανεις!!!!!καλα που το πες!βασικα καλυτερα γιατι εκεινη την μερα εχω κ ραντεβου στον γιατρο το απογευμα οποτε θα μαι μια κ καλη κατω....σου ειπαν μηπως ποση ωρα κραταει???;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΧΙ!!!!Δεν με ενημερωσε κανεις!!!!!καλα που το πες!βασικα καλυτερα γιατι εκεινη την μερα εχω κ ραντεβου στον γιατρο το απογευμα οποτε θα μαι μια κ καλη κατω....σου ειπαν μηπως ποση ωρα κραταει???;)

Γύρω στη 1 ώρα, μια ώρα και κάτι ανάλογα με τις απορίες, μου είπε...

Καλά που είπες κι εσύ για γιατρό... Κι εγώ έχω ραντεβού στις 7 και τώρα μόλις το συνδασα... Θα καταφέρω να τα συνδιάσω; Εσύ τί ώρα έχεις; Λες να πάμε για κανένα καφέ στο ενδιάμεσο;! :cool:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα και από εμένα κοιλίτσες!

Τι μου κάνετε? Αρχίσαμε να ετοιμάζουμε βαλίτσες?

Εγώ ακόμα ούτε τα ρούχα της μπέμπας δεν έπλυνα! Δεν κάνει και καλό καιρό, πως να τα στεγνώσω?

Ιωάννα ούτε εμενα με ενημερώσανε, πάλι καλά που πήρες εσύ σήμερα τηλ και το μάθαμε, αλλιώς τσάμπα θα κατεβαίναμε μέχρι το κέντρο.

Και εγώ σήμερα το έριξα έξω! Πήγα για φαγητό με κάποιες συναδέλφισες στο χάλαρο (τέλειο φαί) και στο τέλος (θα σας κολάσω τώρα) παραγγείλαμε και ένα προφιτερόλ το οποίο μέσα στα σου είχε γέμιση παγωτό βανίλια και φράουλες από πάνω, τέλειοοοοο κορίτσια!!!!!!!

Τώρα βέβαια προσπαθώ να χωνέψω γιατί το βράδυ θα είναι μαρτύριο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Σας αφήνω... Μου έπλεξε η μαμά μου ένα τέλειο ζακετάκι για το μπέμπη αλλά βρήκα σήμερα κάτι γλυκούτσικα ξύλινα κουμπάκια με αρκουδάκια και θέλω να τα ράψω...

Μετά έχει δυο επεισόδια lost! Ίσως μπω πριν κοιμηθώ αλλά σας καληνυχτώ καλού κακού!

Εσείς οι δύο Θεσσαλονικιές μπαμπουσκίτσες σκεφτείτε το για καφέ μετά το σεμινάριο και τα ξαναλέμε!

Φιλάκιαααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κοριτσια καλσπέρα σας τι κάνετε ?????ΔΕν εχω ενημερωθει για τα νέα σας γιατι δεν εχω μπει καθόλου σημερα οποτε δεν μπορω να σχολιάσω τιποτα συγνώμη.

Ειμαι απογοητευμήνη με την κουτσαμάρα μου :mad::mad:. Συμπληρώνω 1 ολοκληρο μήνα πια που ο γοφός μου κ η λεκάνη μου δεν λεει να περασουν απο τον πονο . πλέον καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να περπατήσω. Καλά πώς θα γεννήσω εγώ ετσι??????????

Α! σήμερα μπήκα στην 34η εβδομάδα.!!! Εφτιαξα και τη βαλίτσα σχεδόν

Αυριο εχω ραντεβου και με γιατρο μετα απο 3 εβδομάδες. Εχω ανυπομονυσια μηπως μας πει ποτε με βλέπει για γεννα. θα δουμε . Θα σας πω αυριο

πάω να διαβάσω κανα νεο

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Διαφημίσεις

Κα΄τι χρησιμο που θυμηθηκα:

Μου πε η μαια του γιατρου οτι ναι μεν το γαλατάκι 2 πρωτων ημέρών ειναι πολυ απαραιτητο να το δώσουμε και πρεπει αλλά επιδη δεν επαρκει πρεπει να του δώσουν συμπλήρωμα για να μην πάθει το παιδί οικτερο. Γι αυτο δίνουν κ συμπλήρωμα όχι γιατι βαριουνται να μας το δίνουν.

Και μου ειπε το συμπληρωμα που θα δώσον εκει στο μαιευτηριο αυτο να συνεχίσουμε και στο σπίτι -εαν βεβαια χρειάζεται συμπληρωμα γιατι μπορει και να επάρκει το δικό μας-- θα μας πει κ ο παιδιατρος ανάλογα με το΄πόσες φορες ξυπνάει τη νυχτα κτλ. Θα τα δουμε στη πορεια τελικά να μην αγχνομαστε με το θηλασμο --βλέποντας κ κάνοντας. Τα λέω αυτα γιατι μας εχει πιασει ενα αγχος και για αυτο το θεμα

Σας αφήνω... Μου έπλεξε η μαμά μου ένα τέλειο ζακετάκι για το μπέμπη αλλά βρήκα σήμερα κάτι γλυκούτσικα ξύλινα κουμπάκια με αρκουδάκια και θέλω να τα ράψω...

Μετά έχει δυο επεισόδια lost! Ίσως μπω πριν κοιμηθώ αλλά σας καληνυχτώ καλού κακού!

Εσείς οι δύο Θεσσαλονικιές μπαμπουσκίτσες σκεφτείτε το για καφέ μετά το σεμινάριο και τα ξαναλέμε!

Φιλάκιαααα!

εγω ειμαι μεσα για καφε!κ εγω γυρω στις 7 και εχω ραντεβου!:D

μπορουμε να βολταρουμε κ στα h&m στο παιδικο τμημα εννοειται!!!;););):P:p:p

pSC1p2.png

Κοριτσια καλσπέρα σας τι κάνετε ?????ΔΕν εχω ενημερωθει για τα νέα σας γιατι δεν εχω μπει καθόλου σημερα οποτε δεν μπορω να σχολιάσω τιποτα συγνώμη.

Ειμαι απογοητευμήνη με την κουτσαμάρα μου :mad::mad:. Συμπληρώνω 1 ολοκληρο μήνα πια που ο γοφός μου κ η λεκάνη μου δεν λεει να περασουν απο τον πονο . πλέον καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να περπατήσω. Καλά πώς θα γεννήσω εγώ ετσι??????????

Α! σήμερα μπήκα στην 34η εβδομάδα.!!! Εφτιαξα και τη βαλίτσα σχεδόν

Αυριο εχω ραντεβου και με γιατρο μετα απο 3 εβδομάδες. Εχω ανυπομονυσια μηπως μας πει ποτε με βλέπει για γεννα. θα δουμε . Θα σας πω αυριο

πάω να διαβάσω κανα νεο

Βασουλα μου κ εγω ετσι κουτση ειμαι εδω κ μηνες!!!!αλλα το παλευω..περπατω οσο πιο πολυ μπορω για να μην παθω καμια αγκηλωση στο τελος!

διαβασα κ αυτο που ειπες για το συμπληρωμα..δεν το ηξερα...

pSC1p2.png

........... ένα προφιτερόλ το οποίο μέσα στα σου είχε γέμιση παγωτό βανίλια και φράουλες από πάνω,...............
ΘΑΛΕΙΑ !!!!!ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟ!!!!!!παναγια μου!!!θελω κ εγωωωωωωωωωωω!!!!!!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Κα΄τι χρησιμο που θυμηθηκα:

Μου πε η μαια του γιατρου οτι ναι μεν το γαλατάκι 2 πρωτων ημέρών ειναι πολυ απαραιτητο να το δώσουμε και πρεπει αλλά επιδη δεν επαρκει πρεπει να του δώσουν συμπλήρωμα για να μην πάθει το παιδί οικτερο. Γι αυτο δίνουν κ συμπλήρωμα όχι γιατι βαριουνται να μας το δίνουν.

Και μου ειπε το συμπληρωμα που θα δώσον εκει στο μαιευτηριο αυτο να συνεχίσουμε και στο σπίτι -εαν βεβαια χρειάζεται συμπληρωμα γιατι μπορει και να επάρκει το δικό μας-- θα μας πει κ ο παιδιατρος ανάλογα με το΄πόσες φορες ξυπνάει τη νυχτα κτλ. Θα τα δουμε στη πορεια τελικά να μην αγχνομαστε με το θηλασμο --βλέποντας κ κάνοντας. Τα λέω αυτα γιατι μας εχει πιασει ενα αγχος και για αυτο το θεμα

Αντιθέτως με την μαία σου Βάσω στα μαθήματα εμάς μας είπαν οτι για το μωρο τις δύο πρώτες μέρες αρκεί το πρωτόγαλα, το οποίο είναι αρκετά θρεπτικό και πλούσιο σε αντισώματα. Επίσης τις πρώτες μέρες το στομάχι του μωρού είναι τόσο μικρό ώστε χρειάζεται λίγες σταγόνς γάλατος για να γεμίσει. Ακόμα μας είπαν οτι το συμπλήρωμα είναι ένας λόγος να μπλοκάρεις την παραγωγή γάλακτος και να μην μπορέσεις να εδραιώσεις γαλουχία, με συνέπεια να ταλαιπωρηθείς αρκετά και να σταματησεις το θηλασμό νωρίς. Επίσης μας είπαν οτι όλες οι γυναίκες έχουν επαρκές γάλα και η πιθανότητα να μην μπορείς να θηλάσεις είναι πολύ πολύ σπάνια. Δεν θέλω να την κατηγορήσω την κοπέλα αλλά δεν το βρίσκω σωστό πριν ακόμα γεννήσεις και πριν προσπαθήσεις να θηλάσεις να σου μιλάει από τώρα για συμπλήρωμα, εμένα προσωπικά δεν μου ακούγεται καλά.

rdESp2.png

ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΣ!!! ΕΓΩ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ...

τι μου χεις κανει τωρα!!!κ η Αντζυ μου λεει οτι τρωει κρεπα με παγωτο!!!

εχω λυσσαξει!!!!

pSC1p2.png

τι μου χεις κανει τωρα!!!κ η Αντζυ μου λεει οτι τρωει κρεπα με παγωτο!!!

εχω λυσσαξει!!!!

Μπράβο και στην Άντζυ όλες σήμερα στο παγωτάκι το ρίξαμε και εσένα σε αφήσαμε παραπονεμένη, είναι να μην ζηλέψεις!

rdESp2.png

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΕΙΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ,ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΛΕΞΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΙΑ!

ΑΝΝΥ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΚΡΕΠΑ,ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝΕ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΙ ΓΥΡΟ ΤΩΡΑ Κ ΠΗΡΑ 1 ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΕΧΩ ΞΑΠΛΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΑΡΒΥΛΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...