Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί τώρα έχω σταματήσει?Κάθε μέρα κάνει κάτι καινούργιο και με στέλνει....

Όσο για το έξω του αρέσει τόσο πολύ άσχετο βέβαια που αποκοιμιέται στο σλιγκ....

πω πω πω,ρόμπα θα γίνω,το βλέπω,θα με κοροιδεύουν ολοι στο μαιευτήριο...

σε στέλνει το ζουζουνάκι,ε?αααααααααααααααααχ..

πόσο καιρό σου πήρε να εξοικειωθείς με την περιποιησή του,ξέρεις,θηλασμό,μπανάκι,νυχάκια κτλ και να νιώθεις σίγουρη για αυτά που κάνεις?sorry αν σε ζαλίζω..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω πω,ρόμπα θα γίνω,το βλέπω,θα με κοροιδεύουν ολοι στο μαιευτήριο...

σε στέλνει το ζουζουνάκι,ε?αααααααααααααααααχ..

πόσο καιρό σου πήρε να εξοικειωθείς με την περιποιησή του,ξέρεις,θηλασμό,μπανάκι,νυχάκια κτλ και να νιώθεις σίγουρη για αυτά που κάνεις?sorry αν σε ζαλίζω..

Θα δεις που με το που γεννήσεις θα νιώθεις έτοιμη για τα πάντα....

Εγώ αν και είχα εμπειρία από παιδάκια(όχι από τόσο μικρά όμως)

τα έκανα όλα μόνη μου από την αρχή.....

Σε αφήνω ξύπνησε ο Πρίγκιπας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Θα δεις που με το που γεννήσεις θα νιώθεις έτοιμη για τα πάντα....

Εγώ αν και είχα εμπειρία από παιδάκια(όχι από τόσο μικρά όμως)

τα έκανα όλα μόνη μου από την αρχή.....

Σε αφήνω ξύπνησε ο Πρίγκιπας....

να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι από όλες μας!!

ευχαριστώ!!

''εσείς κι εγώ...

Καλησπέρα μανουλίτσες. Πέρασα για ενα γρήγορο "γειά" γιατί σε λίγο πάω για καφεδάκι με την κολλητή μου.

καλά να περάσεις maraki!!

καλό απόγευμα να έχουμε όλες!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοιλιτσες...

πολυ αγχος βλεπω για το χαρτομανι που μας περιμενει... Οχι τιποτα αλλο, μου τα θυμισατε και αγχωσατε και μενα. Οσο για τη βαλιτσα...ουτε λογος! Εχω αργησει δηλαδη?... Ουτε καν τα εχω πλυνει τα σεα και τα μεα μου...και της μπεμπας εδω και 3 μερες πλενω και ειναι ολα ακομα στα ασιδερωτα...Λετε να παθω καμια πλακα? Πρεπει να μπω σε προγραμμα μαλλον.

γυρησα κ εγω απο ΙΚΕΑ...ακουστε τι κωλοφαρδη ειμαι!

ειχα παρει ενα καρεκλακι φαγητου απο αυτα τα παιδικα..κ ξεκαρφωτα μαθαινω οτι ανακληθηκαν κ μπορουμε να τα γυρησουμε κ να μας δωσουν τα λεφτα μας πισω!!αυτο εκανε 15 ευρω!!!

παω σημερα κ μου δωσαν πισω 80 ευρω!!!!!!!:D:D:D:D:D

εννοειται οτι τα εφαγα ολα στο ΙΚΕΑ!!!χαχαα!!!!

Δημητρα τα σαρμαδακια εκτος απο αμπελοφυλλο οπως λεει και η φιλη Τανια μπορουν να γινουν κ με λαχανο!!!!(λαχανοντολμαδες)

Αν καταλαβα καλα αντι για 15 σου επεστρεψαν 80?????????!!!!!!!!

Πως το καταφερες αυτο καλε? Μπραβο!

Και στο φλεγον θεμα τωρα...ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ???

Εγω εχω παρει του Στελιου απο περσι το Πασχα. Με βολεψε γιατι εβγαιναν τα ποδια κ ηταν ελαφρυ και το περναμε στις διακοπες μας (πασχαλινες, καλοκαιρινες κλπ...) και τελικα το εχω αφησει στο εξοχικο. Ηξερα οτι δεν ειναι και ο,τι πιο ασφαλες αλλα για ενος ετους που ηταν ο Στελιος και με την αμεριστη προσοχη μου βεβαια...φτου φτου κι ολας...δεν ειχαμε προβλημα ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ, ΞΕΡΟΥΜΕ?

QuW0p3.png

Ατλαντις μου ναι!ηθελα να φωναζω ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ!!!εννοειται δεν ρωτησα γιατι μου δωσαν τοσα λεφτα,εκανα τουμπεκι κ εφυγα!!!!!

Irev μου ειναι το καρεκλακι που το λενε ''leopard'' ανακληθηκαν λεει γιατι κατι ειχε το συστημα που κουμπωνει το καρεκλακι πανω στα ποδια κ πεσανε μερικα παιδακια μεσα!το θεμα ειναι οτι το βρηκα ξεκαρφωτα στο ιντερνετ κ δεν το ειπαν πουθενα αλλου!!!!

ikea_leopard_high_chair.jpg

και irev κανε καμια βαλιτσα μην τρεχει ο αντρας μου με τον Στελλακο να σου μαζευουν κ εσενα νυχτικιες κ βρακια!!!:tongue::tongue::D:D

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας, σουσούδες!

Τί νέα; Όλα καλά;

Δύσκολα θα πάτε στο σεμινάριο ε; Ελπίζω να προλάβετε το επόμενο!

Στέγια, πολύ όμορφα αυτά που μας μεταφέρεις...! Ανυπομονούμε να τα ζήσουμε κι εμείς! Να το χαίρεσαι το μωράκι σου!

Άννη, μια χαρά! Την έβλεπα την ανακοίνωση τόσο καιρό αλλά δεν είχα φανταστεί ότι δίνουν κι επιπλέον χρήματα! Αν σκεφτείς πάντως τί θα μπορούσε να συμβεί ακόμη περισσότερα θα έπρεπε να δώσουν!

Εγώ κατέβηκα κέντρο και πήρα ένα σετ με 2 σουτιέν θηλασμού από το mothercare αλλά υπάρχει πρόβλημα...!

Το ένα που δοκίμασα στο μαγαζί μου ήταν μια χαρά αλλά όταν δοκίμασα το 2ο στο σπίτι καμία σχέση... Ήταν πολύ μεγάλο! Λέω, "θα είναι ρυθμισμένες διαφορετικά οι τιράντες"... Δοκίμασα διάφορα αλλά τπτ. Τα σύγκρινα τελικά το ένα πάνω στο άλλο -αφού τσέκαρα πως δεν έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα στα νούμερα- και δεν είμαι τρελή! Στο cup έχουν ένα δάχτυλο διαφορά...! Πώς είναι δυνατόν; Και είναι ακριβώς το ίδιο κόψιμο, το ίδιο σχέδιο, ίδιο ύφασμα (το σχέδιο στο ύφασμα αλλάζει μόνο)

Άννη και Θάλεια, θυμάμαι ότι πήρατε κι εσείς σετ από mothercare, δεν τσεκάρετε και τα δικά σας; Εγώ θα τα πάω να τα δούνε, μήπως είναι κάτι μεμονομένο που έτυχε σε αυτό το κουτί... Να δούμε και τί θα πουν! Αν δεν είναι θα έχει μεγάλη πλάκα!

Πάντως τα mothercare θεωρούνται καλά καταστήματα, είναι πανάκριβα αλλά βλέπω πως σε κάποια πράγματα είναι απαράδεκτοι! Σε ένα σετ με 7 εσωρουχάκια mothercare(στη φάση που σύγκρινα όλα τα ρουχαλάκια που είχα πάρει για να δω τις διαφορές στο μέγεθος από μαγαζί σε μαγαζί) ανακάλυψα διαφορά στο ίδιο πακέτo! Όχι μεγάλη αλλά υπήρχε. Και πριν τα πλύνω αυτό.... Με τα σετ δεν το πολυέχουν!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Ατλαντις μου ναι!ηθελα να φωναζω ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ!!!εννοειται δεν ρωτησα γιατι μου δωσαν τοσα λεφτα,εκανα τουμπεκι κ εφυγα!!!!!

Irev μου ειναι το καρεκλακι που το λενε ''leopard'' ανακληθηκαν λεει γιατι κατι ειχε το συστημα που κουμπωνει το καρεκλακι πανω στα ποδια κ πεσανε μερικα παιδακια μεσα!το θεμα ειναι οτι το βρηκα ξεκαρφωτα στο ιντερνετ κ δεν το ειπαν πουθενα αλλου!!!!

ikea_leopard_high_chair.jpg

και irev κανε καμια βαλιτσα μην τρεχει ο αντρας μου με τον Στελλακο να σου μαζευουν κ εσενα νυχτικιες κ βρακια!!!:tongue::tongue::D:D

Α, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχα παρει στο Στελιο... παλι καλα

Οσο για τη βαλιτσα...ξερεις...στο Στελιο απο την 36η βδομαδα ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 41Η ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ... ειχα παει καμια 10αρια φορες στο Ελενα και την κουβαλουσα μονιμως στο πορτ-παγκαζ... Εεεεεεεε απελπιστηκα η γυναικα... Γι αυτο τωρα λεω να μην τη φτιαξω παρα την τελευταια στιγμη, μπας και μας παει γουρι και γεννησω στην 38η βδομαδα...χαχα

QuW0p3.png

ωχ Ιωαννα λες?

κ εγω το ενα δοκιμασα εκει, και το αλλο δεν το δοκιμασα!θα παω μετα να το δοκιμασω....:eek:

Ιρεβ μου εγω ολο αγχωνομαι κ λεω να την φτιαξω κ ολο βαριεμαι!!!

τουλαχιστον πες στον αντρα σου που ειναι το καθετι να χει το νου του!:tongue:

pSC1p2.png

Μόλις ξύπνησα! Κερνάω απογευματινό καφεδάκι!

001.jpg

Την ανακοίνωση αυτή του ΙΚΕΑ που την είδατε να ξέρουμε που να κοιτάμε;

τυχαια καπου το ειδα..θα το βρω κ θα σου πω...εκει στα ταμεια ειχαν μονο μια ανακοινωση κολημενη που το ελεγε...κατα τα αλλα δεν επρεπε να ακουστει κ στην tv????

αχ τι ωραιο καφεδακι!ζηλεψα τωρα..θα παω να κανω!

pSC1p2.png

τυχαια καπου το ειδα..θα το βρω κ θα σου πω...εκει στα ταμεια ειχαν μονο μια ανακοινωση κολημενη που το ελεγε...κατα τα αλλα δεν επρεπε να ακουστει κ στην tv????

αχ τι ωραιο καφεδακι!ζηλεψα τωρα..θα παω να κανω!

να τυχαια νομιζω εδω το ειδα

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=115158

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...