Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσα!!! Το δικό μου κινητό είναι που έκανε τις βλακείες... δεν ξέρω γιατί αλλά έχανε το σήμα του...

Γειά σου μαμά Δήμητρα!!!

Την απάντηση για το απόγευμα την έγραψα μόλις τώρα...

Πώς σου φάνηκε εσένα το σεμινάριο στο ΙΚΑ?

Γεια σου και σένα μαμά Βίκυ!! :-D

Ναι κι εγώ έτσι το βλέπω για το απόγευμα. Και μίλησα με μια φίλη που είχε παέι κέντρο το πρωί και γινόταν χαμός. Παντού πορείες και τρελός ποδαρόδρομος.

Το μάθημα το έκανε μια μαία ονόματι Κέλυ. Δεν ανέφερε καμια κουλαμάρα αλλά δεν είπε και κάτι καινούριο για την ώρα. Να δούμε στο επόμενο που είναι για τον τοκετό πως θα'ναι. Θα κάνουμε 2 την επόμενη βδομάδα γιατί μετά βγαίνει σε άδεια.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι μανούλες!

Βίκυ άντε τελείωσες με τα μαθήματα, βαλίτσα έφτιαξες????

Εγώ σήμερα περιμένω την μαία το απόγευμα για το προτελευταίο μάθημα!

Απο χτες μου μπήκαν στο μυαλό τα σαρμαδάκια, έτσι αποφάσισα να κάνω... αλλά αυτό το τύλιγμα μου πέθανε, πιάστηκα στην καρέκλα και τώρα με πονάει η πλάτη μου. Ελπίζω τουλάχιστον να πετύχουν γιατι την προηγούμενη φορά που είχα προσπαθήσει τα είχε φάει ο σκουπιδοτενεκές.

Για να δούμε σήμερα....

Τι είναι τα σαρμαδάκια;;;; :confused:

X4pTp3.png

καλησπέρα μανούλες!!!!

Πριν από λίγο γύρισα και εγώ, τέλος τα ξεπορτίσματα για σήμερα.... Τέλειωσε και το σεμινάριο στο Έλενα είμαι διπλωματούχος πλέον... :-)

Για το απόγευμα άκυρο τελικά το σεμινάριο στο Prenatal εκ μέρους μου τουλάχιστον, πήρα στο μαγαζί και τους το είπα. Στο κέντρο γίνεται χαμός, και στις 6 το απόγευμα που είναι το σεμινάριο έχει συλλαλητήριο και πορεία το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, οπότε άστο καλύτερα, όχι τπτ άλλο αλλά δεν μπορούμε να τρέξουμε με τις κοιλίτσες που έχουμε όλες μας!! Μην φάμε και όλα τα καπνογόνα και αρχίσουμε τα γκουχου γκούχου.

Πάντως αν κάποια εξακολουθεί να θέλει να πάει ας τους κάνει μία ενημέρωση στο τηλ. 210-3216490 η διεύθυνσή τους είναι Νίκης 4 και η ώρα έναρξης του σεμιναρίου με την μαία 6.00 μμ (διάρκεια περίπου 1,5 ώρα) κατάστημα Prenatal.

Το σεμινάριο γίνεται μία φορά τον μήνα, όποια θέλει παίρνει τηλ. και ρωτάει για τα επόμενα....Πάντως ευγενέστατα τα κορίτσια εκεί.

Ευτυχώς που δεν θα πάτε γιατί δεν το είχα διαβάσει και θα ζήλευα που θα έχανα και δεύτερη συνάντηση μας....

Αγγελικούλα μου δεν πειράζει που ξεχαστηκες καταλαβαίνω έχουμε τόσα πολλά στο μυαλό μας τέτοιες ώρες.....Φιλάκια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Χριστινάκι μας!!!!

Ενημέρωσα από προχτές, το είχα ποστάρει και έλεγα και όποιος ήθελε και διευκρινήσεις μπορούσε και Pm να στείλει, αλλά δεν εκτός των 4 που απάντησαν δεν είπε καμία άλλη μανούλα τίποτα, πάντως για απόψε είναι λιγάκι επικίνδυνα στο κέντρο.....

Τί σεμινάρια σε ενδιαφέρουν?

Αν έχει σχέση με μαμά και μωρά όλα....και αν με βολεύουν οι ώρες μπορώ ευχαρίστως!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σας και πάλι μανούλες!

Βίκυ άντε τελείωσες με τα μαθήματα, βαλίτσα έφτιαξες????

Εγώ σήμερα περιμένω την μαία το απόγευμα για το προτελευταίο μάθημα!

Απο χτες μου μπήκαν στο μυαλό τα σαρμαδάκια, έτσι αποφάσισα να κάνω... αλλά αυτό το τύλιγμα μου πέθανε, πιάστηκα στην καρέκλα και τώρα με πονάει η πλάτη μου. Ελπίζω τουλάχιστον να πετύχουν γιατι την προηγούμενη φορά που είχα προσπαθήσει τα είχε φάει ο σκουπιδοτενεκές.

Για να δούμε σήμερα....

Καλή επιτυχία!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Να περάσει η ώρα να φύγω...σήμερα θα πάω κατευθείαν στην μανούλα μου θα με περιμένει έτοιμη σουπίτσα και θα έρθει όταν τελειώσει ο Παναγιώτης την δουλειά του να με πάρει....τι καλά!!!

Αντε και αύριο Παρασκευή!!! Έρχεται ΣΚ μανουλίτσες.........:tongue::tongue::tongue::tongue:

γυρησα κ εγω απο ΙΚΕΑ...ακουστε τι κωλοφαρδη ειμαι!

ειχα παρει ενα καρεκλακι φαγητου απο αυτα τα παιδικα..κ ξεκαρφωτα μαθαινω οτι ανακληθηκαν κ μπορουμε να τα γυρησουμε κ να μας δωσουν τα λεφτα μας πισω!!αυτο εκανε 15 ευρω!!!

παω σημερα κ μου δωσαν πισω 80 ευρω!!!!!!!:D:D:D:D:D

εννοειται οτι τα εφαγα ολα στο ΙΚΕΑ!!!χαχαα!!!!

Δημητρα τα σαρμαδακια εκτος απο αμπελοφυλλο οπως λεει και η φιλη Τανια μπορουν να γινουν κ με λαχανο!!!!(λαχανοντολμαδες)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

αυτό θα πει τύχη, μπράβο άννυ μου!!!

Το πήρες τελικά το επίδομα?

απο το ικα?να πηγα χθες κ το πηρα...μου δωσαν κ 2 εξουσιοδοτησεις του ικα για να παει μετα την γεννα ο συζηγος να παρει τα υπολοιπα.

τωρα με τον οαεδ ψαχνομαι τι πρεπει να γινει!!!:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσάρες τι κάνετε?

Σας έχασα γιατί τώρα που σαραντίσαμε που μας χάνεις που μας βρίσκεις συνέχεια έξω είμαστε...

πώς είσαστε?Πώς πάτε?Άντε κοριτσάρες πλησιάζει η ώρα που θα αγκαλιάσετε τα θαυματάκια σας....

Πολλά πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γειά σας μανούλες,τι κάνετε?

Χριστινάκι καλώς να τελειώσεις από τη δουλειά σήμερα&να απολαύσεις τη σουπίτσα της μαμάς.ο μπαμπάς σου πως είναι?ελπίζω να μη σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση που ρωτάμε..να ξέρεις οτι σας σκεφτόμαστε!

μόλις έφαγα(μακαρόνια με κιμά που μου αρέσουν,αλλά χωρίς τυράκι:(),παίρνω ένα-ένα τα φαρμακάκια μου και νυστάζω...αλλά δε θέλω να ξαπλώσω γιατί μόλις ξαπλώνω έχω πιο έντονες συσπάσεις και εκνευρίζομαι..έχω κουραστεί γμτ,είμαι και σχεδόν όλη την ημέρα μόνη μου και είναι δύσκολο.αλλά την παλεύω,βλέπω φως στον ορίζοντα!

annie μου θύμησες τη διαφήμιση του ΙΚΕΑ!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Κοριτσάρες τι κάνετε?

Σας έχασα γιατί τώρα που σαραντίσαμε που μας χάνεις που μας βρίσκεις συνέχεια έξω είμαστε...

πώς είσαστε?Πώς πάτε?Άντε κοριτσάρες πλησιάζει η ώρα που θα αγκαλιάσετε τα θαυματάκια σας....

Πολλά πολλά φιλάκια...

καλά κάνετε ΣΤΕΓΙΑ μου!!λένε πως είναι οτι καλύτερο για την ανάπτυξη των πνευμόνων τους οι βόλτες έξω,ε?

αχ,ναι,πλησιάζει!πες,έκλαιγες καθόλου τις πρώτες ώρες?έχω την εντύπωση-πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά-οτι θα κλαίω συνέχεια:cool:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλά κάνετε ΣΤΕΓΙΑ μου!!λένε πως είναι οτι καλύτερο για την ανάπτυξη των πνευμόνων τους οι βόλτες έξω,ε?

αχ,ναι,πλησιάζει!πες,έκλαιγες καθόλου τις πρώτες ώρες?έχω την εντύπωση-πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά-οτι θα κλαίω συνέχεια:cool:

Γιατί τώρα έχω σταματήσει?Κάθε μέρα κάνει κάτι καινούργιο και με στέλνει....

Όσο για το έξω του αρέσει τόσο πολύ άσχετο βέβαια που αποκοιμιέται στο σλιγκ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...