Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!!!!!ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ!!!!!!!

elen0063.jpg

Καλημέρα πρωινή μου ζουζουνομανούλα....το καπουτσινάκι το πρόλαβα...ευχαριστώ πολύ στην υγειά μας:tongue::tongue::tongue:

αν μπορούσα να βάλω φωτογραφία θα έβαζα και κΕικ συνοδευτικό...απο τα χεράκια μου!!!;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!! Χριστινάκι & Αντζυ πρωινές πρωινές!!!

Αχ, Χριστινάκι μου με αυτές τις εκθέσεις σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εμείς συμμετέχουμε σε αρκετές... :?

Αντζυ ευχαριστούμε πολύ για τα καφεδάκια και το γλυκό!!! :-D

Βάλια μου θα μας θυμίσεις για τις εξουσιοδοτήσεις κλπ?

Νομίζω η μία είναι ληξιαρχική πράξη γάμου για τον προσδιορισμό του επωνύμου του μωρού για το μαιευτήριο και η άλλη είναι εξουσιοδότηση για το ΙΚΑ να πάρει ο σύζυγος το επίδομα και να γράψει το μωράκι στο βιβλιάριό μας?

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο λεκτικό? Αργούν να βγουν? (η ληξιαρχική)

Βικάκι καλημέρα και σε εσένα μανούλα!!! Λοιπόν εγώ πήγα χτες στο ΚΕΠ και έκανα εξουσιοδοτήσεις στον άντρα μου για:

1. Επίδομα λοχείας από το ΙΚΑ

2. Επίδομα βοήθειας τοκετού από το ΙΚΑ

3. Επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ

4. Οικογενειακό επίδομα από τον ΟΑΕΔ

Το χαρτί για τον προσδιορισμό του επωνύμου του μωρού το χρειαζόμαστε σίγουρα;;; Αυτό δεν το ξέρω

Ααα, μου είχαν πει από το ΙΚΑ ότι αν θα ασφαλίσω εγώ το μωρό στο δικό μου βιβλιάριο χρειάζονται υπεύθυνη δήλωση του συζηγου ότι το ασφαλίζω εγώ...

για να υπάρχουν και να μην τρέχω μετά...

Οσό για την ληξιαρχική πράξη γάμου θα πάω στο Δήμο μας να πάρω (θα πάρω γύρω στις 6 να υπάρχουν) που τις δύνουν αμέσως/

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα πρωινές λιχούδες μανούλες!!!

Τέλειο το πρωινό άντζυ!!!

Πως είστε σήμερα κούκλες?

Εγώ ήταν να πάω για εξετάσεις αίματος και ούρων αλλά ξέχασα να πάρω κυπελάκι:cool:, οπότε το αφήνω για αύριο.

Τώρα περιμένω να δράσει ο σίδηρος για να φάμε κάτι!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αnnie μου να χαίρεσαι την πεθερούλα σου και την μπεμπούλα σου και με το καλό να γεννηθεί!!!

Καλημέρα κοριτσάκι!!! πολύ χαίρομαι που είσαι και συ πρωινή στην παρέα μας σήμερα...!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα πρωινές λιχούδες μανούλες!!!

Τέλειο το πρωινό άντζυ!!!

Πως είστε σήμερα κούκλες?

Εγώ ήταν να πάω για εξετάσεις αίματος και ούρων αλλά ξέχασα να πάρω κυπελάκι:cool:, οπότε το αφήνω για αύριο.

Τώρα περιμένω να δράσει ο σίδηρος για να φάμε κάτι!

Καλημερούδια...και φιλάκια μπουμπού!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα! Πολλές πρωινές βλέπω σήμερα. Αντζούλα το πρωινό σου μου άλλαξε τα φώτα. Το θέλω ΤΩΡΑ!

Τάνια, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις αίματος και μην ξεχάσεις το κυπελλάκι αύριο!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πολλές πρωινές βλέπω σήμερα. Αντζούλα το πρωινό σου μου άλλαξε τα φώτα. Το θέλω ΤΩΡΑ!

Τάνια, καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις αίματος και μην ξεχάσεις το κυπελλάκι αύριο!

Καλημερούδια και σε σενα μικρή στρουμφίτα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν εχω γαλα :-( κι οταν σηκωνομαι,πειναω και δεν εχω γαλα...θυμωνω πολυυυ!!!παω κατω στο ψιλικατζιδικο να παρω γαλατακι ,εχω και κεικ και κουλουρακια,να φαω και να φυγω για το Ικα.

καλα η Τζουλια απιστευτη ετσι?την ειχα για ξεφτιλα,αλλα αυτη παρα ειναι!

χαμος γαμωτο γινεται σημερα στο κεντρο,τα ακουω απο το πρωι...λετε να μην παμε??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ!!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ :-( ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΟΡΙΝΘΟ,ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ!!ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κι από μένα. Αγγελικούλα ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο πρωινό. Κι εγώ σε λίγο θα φύγω για το ΙΚΑ (δευτερο σπίτι έχει γίνει), έχω το α' μάθημα.

Βικάκι καλημέρα και σε εσένα μανούλα!!! Λοιπόν εγώ πήγα χτες στο ΚΕΠ και έκανα εξουσιοδοτήσεις στον άντρα μου για:

1. Επίδομα λοχείας από το ΙΚΑ

2. Επίδομα βοήθειας τοκετού από το ΙΚΑ

3. Επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ

4. Οικογενειακό επίδομα από τον ΟΑΕΔ

Το χαρτί για τον προσδιορισμό του επωνύμου του μωρού το χρειαζόμαστε σίγουρα;;; Αυτό δεν το ξέρω

Ααα, μου είχαν πει από το ΙΚΑ ότι αν θα ασφαλίσω εγώ το μωρό στο δικό μου βιβλιάριο χρειάζονται υπεύθυνη δήλωση του συζηγου ότι το ασφαλίζω εγώ...

για να υπάρχουν και να μην τρέχω μετά...

Οσό για την ληξιαρχική πράξη γάμου θα πάω στο Δήμο μας να πάρω (θα πάρω γύρω στις 6 να υπάρχουν) που τις δύνουν αμέσως/

Βάλια μου ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Κοίταζα τι χρειάζεται για το επίδομα του ΟΑΕΔ εδώ: http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/FullStory?sid=1898 και μιλάει και για βεβαίωση εργοδότη. Εχετε καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...