Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτη ρε σεις ειναι ηλιθια!!!δεν παει καλα!!!τσοντα σε περιπτερο??????τοσο πεταμενη???

κ δεν το ηξερε?ετσι λεει?αφου φαινεται οτι ειναι σκηνοθετημενο κ οτι τραβαει αλλος καμερα!!!!

Καλά, έχω χάσει πάσα ιδέα........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλά, εγώ πήγα σήμερα στο ΚΕΠ και μου είπαν κουλαμάρες...

Αύριο που θα πάω κέντρο θα ζητήσω τα χαρτιά που λέτε από άλλο ΚΕΠ. Απλώς εμείς έχουμε ξεχωριστές οικογενειακές μερίδες και δεν ξέρω αν θέλουν και από τις 2 πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης... Ελπίζω να βγάλω άκρη...

Εδώ έχει αναλυτικές και πολύ κατανοητές οδηγίες για το πώς προσαρμόζουμε και πώς φοράμε το sling μας...

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling.htm

Εγώ αυτά μελετάω τώρα!

Πωπω... αυτός ο μπέμπης δεν έχει ησυχία... Με έχει "καταζυμώσει" κανονικά!

Ο αντρούλης μου δεν έχει πρόβλημα να βγαίνω αλλά στενοχωριέται όταν δεν μπορεί να με πάει αυτός και χρειάζεται να παίρνω ταξί. Κι εμένα μου τη δίνει στα νεύρα που το σκέφτομαι 10 φορές για να πάω κάπου, γιατί προσφέρεται να με πηγαίνει ακόμη κι όταν πρέπει να ξεκουραστεί και επιμένει κιόλας... Αν είχα άνεση με το αμάξι (πήρα το δίπλωμα τον Ιούλιο) θα ήμουν πολύ πιο άνετη (γυριστρούλα!) και νομίζω πως θα οδηγούσα ακόμη και τώρα!

Άντζυ, σήμερα έφαγα μια μιαμ σαλάτα με πολλά και διάφορα μέσα! Ντομάτα, αγγούρι, καλαμπόκι, ελιά, κρεμμυδάκι, αβοκάντο, κασέρι, παξιμαδάκι, λεμόνι, λάδι και ρίγανη! Το γράφω αναλυτικά για να παίρνετε ιδέες!

Δοκιμάστε την, είναι πεντανόστιμη!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Kαλά, εγώ πήγα σήμερα στο ΚΕΠ και μου είπαν κουλαμάρες...

Αύριο που θα πάω κέντρο θα ζητήσω τα χαρτιά που λέτε από άλλο ΚΕΠ. Απλώς εμείς έχουμε ξεχωριστές οικογενειακές μερίδες και δεν ξέρω αν θέλουν και από τις 2 πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης... Ελπίζω να βγάλω άκρη...

...........

και απο τους 2 δημους θα ζητησεις..κ εμεις ξεχωριστες οικογενειακες μεριδες εχουμε κ ζητησαμε 2 πιστοποιητικα οικεγενειακης καταστασης.τι σου ειπαν στα ΚΕΠ?εμενα με βοηθησαν πολυ..πανε σε αυτο στην αρχη της Δελφων στο Ντεπω(Δεν εχει κ πολυ κοσμο)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλώς την και την Ιώαννα! Αν δεν έχετε ανοίξει μαζί οικογενειακή μερίδα πρέπει να πάρετε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και οι δύο. Αλήθεια καταλήξατε τελικά για μαιευτήριο και δωμάτιο?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Έχασα επεισόδια! Αλλά ή υπολογιστής ή τηλεόραση, δε γίνεται και τα δυο! (Την τηλεόραση την κάναμε οθόνη για τον υπολογιστή)

Μάλλον κατάλαβα τί έχει συμβεί και για τη συγκεκριμένη δεν μου έκανε εντύπωση... Είμαι πολύ κακιά, ε; :mrgreen:

Άννη ξεχάστηκα... Και του χρόνου τέτοια μέρα χαρές και πανηγύρια! Εμείς είχαμε τη "γιορτή" του μπέμπη πριν 2 Σάββατα και είναι πολύ περίεργο και ωραίο να "γιορτάζει" το μωράκι στην κοιλίτσα!

και απο τους 2 δημους θα ζητησεις..κ εμεις ξεχωριστες οικογενειακες μεριδες εχουμε κ ζητησαμε 2 πιστοποιητικα οικεγενειακης καταστασης.τι σου ειπαν στα ΚΕΠ?εμενα με βοηθησαν πολυ..πανε σε αυτο στην αρχη της Δελφων στο Ντεπω(Δεν εχει κ πολυ κοσμο)

Εμένα μου είπαν -2 υπάλληλοι μάλιστα που είχαν δηλώσει τα παιδιά τους!- πως με τα χαρτιά της κλινικής και τις 2 ταυτότητες των γονιών πηγαίνεις στο ληξιαρχείο και τέλος! Μιλάμε για μεγάλη ασχετοσύνη!

Θα τα ζητήσω αύριο αν δεν έχει κόσμο στην Αριστοτέλους, αλλιώς από βδομάδα από το ΚΕΠ που λες όταν πάω στο κέντρο μάνας και παιδιού...

οντως Ιωαννα μου παρτακι κανει σημερα!

κοριτσια λεω να σας αφησω να παω να ισιωσω το κορμι!πιαστηκε ο κ@λος μου!!!!:D

καληνυχτα μανουλιτσες!!!

good_night_02.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλώς την και την Ιώαννα! Αν δεν έχετε ανοίξει μαζί οικογενειακή μερίδα πρέπει να πάρετε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και οι δύο. Αλήθεια καταλήξατε τελικά για μαιευτήριο και δωμάτιο?

Για "βιοκλινική" το κόβω σε δίκλινο εξ ολοκλήρου, να είμαστε και άνετοι... :cool:

Εσύ αποφάσισες; Πήγες σε όλα; Για πες εντυπώσεις!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες:P σήμερα είμαι στο γραφείο απο τις 7:15 και εχθές κοιμόμουν απο τις 20:30....κουράστηκα!!! Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα πάλι γιατί την Παρασκευή ξεκινάει η Εκθεση που λαμβάνουμε μέρος στο αεροδρόμιο στα Σπάτα και πρέπει όλα να είναι έτοιμα...Ξεκαθάρησα ότι εγω δεν θα παρεβρεθώ μόνο για βόλτα και ευτυχώς δεν αντιμετωπίστηκα αρνητικά...ουφ...πάει και αυτό!!! Σκέφτομαι κάνα δυο βδομάδες το πολύ στη δουλειά διότι αρχίζω και κουράζομαι αρκετά και μετά σπιτάκι και σημάζεμα...

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω εχθές, πιστεύω όλες να είμαστε καλά!!!

Θεσ/κη, Αθήνα, Πειραιά κλπ Καλημέρααααα όλη μέραααααα!!!

Παρόλο που εχθές είχα κάτι πονάκια χαμηλά σήμερα ευτυχώς είμαι καλύτερα...Σας φιλώ τα λέμε αργότεραααααα!!!:D:tongue::D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...