Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά, από φόβο θα το κάνει φαντάζομαι... πες του βγαίνω να μαζέψω ώρες ήλιου και βόλτας γιατί μετά θα κάνω καιρό να τα ξαναευχαριστηθώ....

Ναι από φόβο, αλλά εγώ δεν την παλεύω μέσα και όσο φτιάχνει ο καιρός ακόμα περισσότερο! Καλά σήμερα του έδειχνα το sling και του έλεγα έτσι θα βάζω την μπέμπα και θα πηγαίνουμε για βόλτα, για καφέ, για ψώνια και μου λέει καλά και το παιδί σαν και εσένα θα το κάνεις, δεν θα στρώνει κώλο μέσα....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑΙ,ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΑΘΗΝΑ,ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

ΑΧΧΧΧΧ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΜΟΥ..........

ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εγώ έχω λυσσάξει στη δίψα γιατί το μεσημέρι φάγαμε σνίτσελ με λιωμένα τυριά και μακαρόνια και για βράδυ φάγαμε πίτσα. Έχω κατεβασει 2 τεράστια ποτήρια και θα θέλω πίπι όλο το βράδυ.

Όσο για τους άντρες, λογικό είναι να γίνονται υπερπροστατευτικοί τώρα. Έχουμε και το μωρό τους στην κοιλιά. Εμένα βέβαια πάντα ήταν αλλά τώρα δεν παλεύεται.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ναι από φόβο, αλλά εγώ δεν την παλεύω μέσα και όσο φτιάχνει ο καιρός ακόμα περισσότερο! Καλά σήμερα του έδειχνα το sling και του έλεγα έτσι θα βάζω την μπέμπα και θα πηγαίνουμε για βόλτα, για καφέ, για ψώνια και μου λέει καλά και το παιδί σαν και εσένα θα το κάνεις, δεν θα στρώνει κώλο μέσα....

Καλά, θα του περάσει.... ο ίδιος θα θέλει όλο βόλτες με την μικρή και την μεγάλη του αγάπη, και ειδικά όταν θα καλοκαιριάσει δεν θα μαζευόμαστε όλοι γενικώς!!!!

Εγώ με το έξω έχω μία σχέση εξάρτησης, δεν μπορώ να κάθομαι σπίτι και να κάνω τα ίδια και τα ίδια με τίποτα. Και αμα κλειστώ για λίγες μέρες λόγω ανωτέρας βίας γίνομαι γκρινιάρα σε βαθμό που μου λέει ο καλός μου άντε δεν θα πας για κανένα καφε? (σκέψου γκρίνια που την έχω...)

GaiGp3.png

Βάλια μου θα μας θυμίσεις για τις εξουσιοδοτήσεις κλπ?

Νομίζω η μία είναι ληξιαρχική πράξη γάμου για τον προσδιορισμό του επωνύμου του μωρού για το μαιευτήριο και η άλλη είναι εξουσιοδότηση για το ΙΚΑ να πάρει ο σύζυγος το επίδομα και να γράψει το μωράκι στο βιβλιάριό μας?

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο λεκτικό? Αργούν να βγουν? (η ληξιαρχική)

στο ληξιαρχειο για να δηλωσεις το παιδι θελει ληξιαρχικη πραξη γαμου (πας κ την παιρνεις κατευθειαν),πραξη προσδιορισμου επωνυμου τεκνου,κ πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης(ΚΕΠ).Πανε σε ενα ΚΕΠ κ ζητα και το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και μια ληξαρχικη πραξη γαμου(αν δεν θες να πας στον δημο)να στα βγαλουν να τα χεις απο τωρα,μν τρεχει μετα ο αντρας σου μεχρι να βγεις απο το νοσοκομιο.

τωρα η Βαλια που ειπε για εξουσιοδοτηση μαλλον εννοουσε την εξουσιοδοτηση του ικα για να πλερωθει ο συζηξ μετα την γεννα το επιδομα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγώ έχω λυσσάξει στη δίψα γιατί το μεσημέρι φάγαμε σνίτσελ με λιωμένα τυριά και μακαρόνια και για βράδυ φάγαμε πίτσα. Έχω κατεβασει 2 τεράστια ποτήρια και θα θέλω πίπι όλο το βράδυ.

Όσο για τους άντρες, λογικό είναι να γίνονται υπερπροστατευτικοί τώρα. Έχουμε και το μωρό τους στην κοιλιά. Εμένα βέβαια πάντα ήταν αλλά τώρα δεν παλεύεται.

Πω πω......... ωραίο μενού είχατε σήμερα.....

Εγώ μακαρονάκι με τυρί σήμερα χαλαρά... Και χαλβά για επιδόρπιο....:rolleyes::rolleyes:

και όσο αφορά την προστασία , κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε? Ε, είναι μεγάλη η αλλαγή και δεν ξέρουν από που να πρωτομαζέψουν... Πάντως όλα έχουν και την γλυκιά τους πλευρά και το ζόρι τους...

GaiGp3.png

στο ληξιαρχειο για να δηλωσεις το παιδι θελει ληξιαρχικη πραξη γαμου (πας κ την παιρνεις κατευθειαν),πραξη προσδιορισμου επωνυμου τεκνου,κ πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης(ΚΕΠ).Πανε σε ενα ΚΕΠ κ ζητα και το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και μια ληξαρχικη πραξη γαμου(αν δεν θες να πας στον δημο)να στα βγαλουν να τα χεις απο τωρα,μν τρεχει μετα ο αντρας σου μεχρι να βγεις απο το νοσοκομιο.

τωρα η Βαλια που ειπε για εξουσιοδοτηση μαλλον εννοουσε την εξουσιοδοτηση του ικα για να πλερωθει ο συζηξ μετα την γεννα το επιδομα!

Thanks Άννυ μου!!!

Εμάς μας ζητάνε και στο Έλενα ληξιαρχική πράξη γάμου. Άρα θα βγάλω 2-3 αντίγραφα να έχω να μοιράζω.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ???????????

Η Τζούλια ήταν αυτή στο Ράδιο Αρβύλα?

Ναι και ντε μεκ είναι και πολύ στεναχωρημένη που βγήκε το dvd, δεν το ήξερε και ντρέπεται να αντικρίσει την οικογένεια της! Έχει πέσει σε κατάθλιψη. 'Ελεοοοοοοςςςςςςςς

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

αυτη ρε σεις ειναι ηλιθια!!!δεν παει καλα!!!τσοντα σε περιπτερο??????τοσο πεταμενη???

κ δεν το ηξερε?ετσι λεει?αφου φαινεται οτι ειναι σκηνοθετημενο κ οτι τραβαει αλλος καμερα!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...