Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!εγω μεθαυριο θα κανω τις εξετασεις του μηνα-αιματος,ουρων κτλ..,θα τις παω στο γιατρο μου κ τοτε θα κλεισουμε κ το ραντεβου μας για την β επιπεδου!εχω ερωτησεις για ολες σας:

1.πως ειναι η β επιπεδου για οσες την κανατε?

2.ποτε θα νιωσω το μωρο??ανησυχω πια που ολοι λενε"το ακουσες?" κι εγω τιποτα..ειμαι 20w 2d.

3.οσες ειναι να γεννησετε στο Μητερα εχετε παει απο κει?εχετε μαθει τιμες ή αν οντως τα δωματια ειναι 4κλινα ή 3κλινα?

4.πως μπαινει επιτελους ξανα το ΤΙΚΕΡΑΚΙ μας??βοηθηστε μεεεεεεεεεεεε!!

αυτα τα λιγα ειχα να πω για σημερα..εδω μπορουμε να βαζουμε φωτο?να σας δειξω κανα μωρουδιακο που πηρα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορω να πω πως νοιωθω μονη κι απροσταευτη αυτην την στιγμη,

μαλωνουμε συνεχεια κι δεν το αντεχω αλλο θελω να τα παρατησω ολα κι να φυγω μακρια απο ολους.

Σκεφτομαι το μωρο μου ομως που δεν μου φταει σε τιποτα.

Δεν ξερω αν ειναι ορμονες ή οτιντιποτε αλλο αλλα ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Εκανα κι κατι πολυ κακο ΚΑΠΝΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΠΑΛΙ.ΖΗΤΗΣΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΙ ΚΑΠΝΙΣΑ ΑΠΛΑ

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!εγω μεθαυριο θα κανω τις εξετασεις του μηνα-αιματος,ουρων κτλ..,θα τις παω στο γιατρο μου κ τοτε θα κλεισουμε κ το ραντεβου μας για την β επιπεδου!εχω ερωτησεις για ολες σας:

1.πως ειναι η β επιπεδου για οσες την κανατε?

2.ποτε θα νιωσω το μωρο??ανησυχω πια που ολοι λενε"το ακουσες?" κι εγω τιποτα..ειμαι 20w 2d.

3.οσες ειναι να γεννησετε στο Μητερα εχετε παει απο κει?εχετε μαθει τιμες ή αν οντως τα δωματια ειναι 4κλινα ή 3κλινα?

4.πως μπαινει επιτελους ξανα το ΤΙΚΕΡΑΚΙ μας??βοηθηστε μεεεεεεεεεεεε!!

αυτα τα λιγα ειχα να πω για σημερα..εδω μπορουμε να βαζουμε φωτο?να σας δειξω κανα μωρουδιακο που πηρα!

Καλησπερα

πω πωωωω αγχος! καταιγισμος ερωτησεων Τι σε 'πιαε καλε νυχτιατικα?

Λοιπον, η β επιπεδου ειναι υπερηχος (99% οχι κοπλικος) Μεχρι κ μενα που δεν βλεπει τελεια λογω βαρους, δεν μου εκανε κολπικο...απλα με ζυολουσε λιγο παραπανω

Κραταει πανω απο 45' και κοιταζει τα παντα........κρανιο, εγκεφαλο, καρδια, ζωτικα οργανα (και γεννητικα) δαχτυλα, στομα, ματια (μας εδειξε μεχρι και τους φακους) κλπ...

Ειναι πολυ ωραια εμπειρια !

Δεν το εχεις ακουσει καθοοοοολου???? Ή αραια και που? Εγω το ειχα ακουσει πολυ νωρις μετα 20 μερες τιποτα και εδω κ 3 βδομαδες καθημερινα

Αν ξεπατωνεσαι στις δουλειες...λουφαζει το καημενο. Πριν 2 βδομαδες με τη γιορτη του γιου μου που δεν ειχα σταματημο, εκανα μιαμιση μερα να την ακουσω...κι ετρεξα για υπερηχο (ξερω, ξερω, φοβιτσιαρα...)

Κανε υπομονη. Για να καταλαβεις, οταν πηγα για τον υπερηχο, το εβλεπα στην οθονη να φερνει τουμπες και ομως δεν το καταλαβαινα! Οπως και 2 μερες τωρα απο το αγχος κ την αγωνια μου, παλι το ενιωθα ελαχιστα

Για το Μητερα δεν ξερω δυστυχως...

Τι τικερακι, μπηκα στο lilypie εφτιαξα 2 καινουρια και τα εβαλα με τον ιδιο ακριβως τροπο που τα ειχα βαλει και πριν

Ελπιζω να βοηθησα...

QuW0p3.png

Καλησπερα μανουλες!Ουφ επιτελους μετα απο μια πολυ κουραστικη ημερα καταφερα να μπω κ να σας διαβασω λιγο!!

Irev χαρικα παααααααρα πολυ με τα νεα σου!!Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

angie μου αυτο που ξερω για το Μητερα ειναι εχουν καταργισει τα 4κλινα και οτι πλεον υπαρχουν μονο 3κλινα, και απ οτι μου ειπε ο κουμπαρος μου που δουλευει στην αιθουσα τοκετων του Μητερα ειναι οτι οταν με το καλο θα πας να γεννησεις δεν θα ζητησεις 3κλινο αλλα οικονομικη θεση.Που βεβαια παλι σε 3κλινο σε βαζει αλλα εχει μικροτερη χρεωση.Χωρις να ειμαι σιγουρη γυρω στα 2000Ε πρεπει να ειναι.Αν μαθω κατι ακομα θα ενημερωσω!

Πολλα φιλακια σε ολες τις εγκυουλες!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Καλησπερα κοριτσακια! Irev πολυ χαρηκα. Ειδες που αδικα ανησυχουσες;

Αννα υπομονη, πλησιαζει η 13. Θα'ναι αλλιως απο κοντα-ελπιζω.

Angie κι εγω δεν εχω παει στο Μητερα να μαθω λεπτομερειες. Αργοτερα μαλλον γιατι κι οι τιμες αλλαζουν. Αργοτερα, ισως καναδυο μηνες πριν.

Παντως κι εγω δεν ειμαι σιγουρη αν το'χω "ακουσει" ακομα. Νιωθω κατα καιρους σαν φουσκες που σκανε που θα μπορουσαν καλλιστα να ειναι το εντερο μου. Ομως επειδη θελω πολυ να'ναι ο μπεμπης, λεω οτι αυτο ειναι. Ελπιζω την Παρασκευη που παω για β επιπεδου να το ξεκαθαρισω, δηλ να τον νιωθω την ωρα που τον βλεπω να κουνιεται ωστε να ξερω σιγουρα οτι ειναι αυτο. Πραγματικα η αισθηση ειναι ιδια σαν εντερικα. Ελπιζω να το ξεκαθαρισω κι εγω και να το νιωσετε κι εσεις που νομιζετε πως δεν το νιωθετε ακομα. Α, κ υπαρχουν μερες που δεν νιωθω τιποτα κι αλλες που το νιωθω συνεχεια. Ειλικρινα ειναι πολυ δυσκολο να εισαι βεβαιη οτι δεν ειναι εντερο.

Καλη μας νυχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Irev πολυ χαρηκα. Ειδες που αδικα ανησυχουσες;

Αννα υπομονη, πλησιαζει η 13. Θα'ναι αλλιως απο κοντα-ελπιζω.

Angie κι εγω δεν εχω παει στο Μητερα να μαθω λεπτομερειες. Αργοτερα μαλλον γιατι κι οι τιμες αλλαζουν. Αργοτερα, ισως καναδυο μηνες πριν.

Παντως κι εγω δεν ειμαι σιγουρη αν το'χω "ακουσει" ακομα. Νιωθω κατα καιρους σαν φουσκες που σκανε που θα μπορουσαν καλλιστα να ειναι το εντερο μου. Ομως επειδη θελω πολυ να'ναι ο μπεμπης, λεω οτι αυτο ειναι. Ελπιζω την Παρασκευη που παω για β επιπεδου να το ξεκαθαρισω, δηλ να τον νιωθω την ωρα που τον βλεπω να κουνιεται ωστε να ξερω σιγουρα οτι ειναι αυτο. Πραγματικα η αισθηση ειναι ιδια σαν εντερικα. Ελπιζω να το ξεκαθαρισω κι εγω και να το νιωσετε κι εσεις που νομιζετε πως δεν το νιωθετε ακομα. Α, κ υπαρχουν μερες που δεν νιωθω τιποτα κι αλλες που το νιωθω συνεχεια. Ειλικρινα ειναι πολυ δυσκολο να εισαι βεβαιη οτι δεν ειναι εντερο.

Καλη μας νυχτα!

Ειπα πως χωριζουμε ...

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

καλημερα κοριτσια!!με καθησυχασες λιγο irev μου!αν και το θεμα με το τικερακι το ξενυχτησα χτες αλλα τιποτα...τι πρεπει να επιλεξω οταν φτιαξω το τικερακι?HTML?Ή κατι αλλο?ουτε που θυμαμαι..καλα εβαλα σημερα κι ακουω το baby radio κι ειναι πολυυυυυυ ωραιο!πειτε μου βρε μανουλες και κατι αλλο!διαβαζα χτες παλιες σελιδες που ειχα χασει κ λεγατε κατι για την ΦΑΝΑΙΡΕΤΗ,καπως ετσι.τι ειναι εκει??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερα κοριτσακια.

Αννα δεν ξερω τι συνεβη κι αν η αποφαση σου ειναι οριστικη. Εσεις ξερετε τι ειναι καλυτερο για εσας κ το μωρακι σας. Αν πραγματικα πηρες μια τετοια αποφαση πρεπει να φανεις πολυ δυνατη για το μωρακι σου. Καλο κουραγιο βρε κοριτσακι μου. Δεν πιστευω βεβαια πως ο αντρας σου θα το δεχτει ετσι ευκολα αυτο γι'αυτο κ δεν νομιζω οτι ειναι οριστικο. Μια κριση που θα περασει νομιζω οτι ειναι. Πες μας νεα.

Angie η Φαιναρετη ειναι ενας μη κερδοσκοπικος οργανισμος που εχει ιδρυθει για την ψυχολογικη υποστηριξη αλλα κ γενικοτερα για την ενημερωση κ εξυπηρετηση των εγκυων. Εχει μαιες, γυμναστη, ψυχολογους οι οποιοι παρεχουν τις υπηρεσιες τους δωρεαν, δεν πληρωνεις τιποτα γιατι παιρνουν ευρωπαικα κ κρατικα κονδυλια για τον σκοπο αυτο. Ειναι στην Ν. Σμυρνη κ σχηματιζουν γκρουπακια τα οποια συναντωνται μια φορα την εβδομαδα κ λυνουν οτι αποριες εχουν. Αν καποια κοπελα εχει αναγκη απο ψυχολογικη υποστηριξη βλεπει κ τον ψυχολογο. Αν καποια θελει γυμναστικη για εγκυους κανονιζει μαθηματα με τον γυμναστη. Εγω πηγα για ενα αρχικο interview κ θα με βαλει σε γκρουπ που ξεκιναει την αλλη εβδομαδα. Αν ενδιαφερεσαι πρεπει να τους μιλησεις αμεσα μηπως προλαβεις αυτο το γκρουπ. Το τηλ τους ειναι 210-9319054. Ελπιζω να σε κατατοπισα.

Καλημερα σε ολες!

Επεξεργάστηκαν by maraki2108

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες! Τι κάνετε? Εγω έχω παρει άδεια και ξεκουράζομαι!

Angie μην αγχωνεσαι καθόλου που δεν το έχεις ακούσει! Εγώ 21+2 το άκουσα πρώτη φορά!

Irev μου μπράβο για το παιδάκι σου.. Ολα καλά :P Δυστυχώς δεν την ξέρω την γιατρό που λες. Πάντως μην ανησυχείς θα είναι πολύ καλή!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΠΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ Κ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ Η ΜΑΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟ9ΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΠΙΘΕΤΟ!ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Α!!!ΜΠΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΦΤΙΑΞΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ ΔΕΝ ΤΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα σας!!! Αννούλα χρόνια πολλά κορίτσι μου!!! Οτι επιθυμείς και εύχομαι να φτιάξουν τα πράγματα με τον αντρούλη σου... Είναι κρίμα να χωρίσετε... Περίμενε να έρθει να τα συζητήσετε από κοντα... Η απόσταση δεν κάνει καλό... Με το καλό να υποδεχτείτε και το μωράκι σας!!!

Αnnie και σε εσένα χρόνια πολλά και σε όσες άλλες γιορτάζουν!!! Με το καλό!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...