Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά βρε δεν ήξερες πότε γιορτάζει η πεθερούλα, δώρο δεν της πήρες? απαπαπα τι νύφη είσαι εσύ....

χαχχαχαχα!ντιπ αχρηστη!!!χαχαχα!!οχι ρε συ γιατι να ξερω???εδω τα δικα μου ξεχναω!πλεον θα θυμαμαι ομως!χαχαχα!η χειροτερη νυφη??εε???χαχαχα!γελαω μονη μου!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις γυρίσαμε κι εμείς. Πολύ κουρασμένη νιώθω σήμερα. Ελπίζω να πάμε για ύπνο πριν τις 12 για μια φορά γιατί τα'χω φτύσει.

Αντζούλα για αύριο είπαμε ότι θα πηγαίναμε, μόνο που είδα ότι έχει πορεία το ΠΑΜΕ στο Συνταγμα στις 6μ.μ και δεν ξέρω αν θα μας επηρεάσει. Επίσης αν το πάρουν χαμπάρι οι άντρες μας δεν ξέρω αν θα μας αφήσουν. Οπότε είπαμε να συνεννοηθούμε το πρωί.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κι από μένα. Μόλις γυρίσαμε κι εμείς. Πολύ κουρασμένη νιώθω σήμερα. Ελπίζω να πάμε για ύπνο πριν τις 12 για μια φορά γιατί τα'χω φτύσει.

Αντζούλα για αύριο είπαμε ότι θα πηγαίναμε, μόνο που είδα ότι έχει πορεία το ΠΑΜΕ στο Συνταγμα στις 6μ.μ και δεν ξέρω αν θα μας επηρεάσει. Επίσης αν το πάρουν χαμπάρι οι άντρες μας δεν ξέρω αν θα μας αφήσουν. Οπότε είπαμε να συνεννοηθούμε το πρωί.

Εμένα αν το παρει χαμπάρι στάνταρ δε θα μ'αφήσει και δε θα'χει κι άδικο. Γι να δούμε όμως...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Τί κάνετε?

Να χαίρεσαι την πεθερούλα σου Άννυ, βρε τί νύφη είσαι εσύ? Να κεράσεις γλυκά με κούριερ να εξιλεωθείς.... χε χε χε......

Καλέ Δήμητρα υποκλίνομαι....πολύ ωραίες ερωτήσεις για τον παιδίατρο. Θα τις ακολουθήσω ευλαβικά...... Θα τις σημειώσω βέβαια, γιατί τα μισά μου εγκεφαλικά κύτταρα έχουν καεί και δεν θυμάμαι γρί σε 1 ώρα ....

Για αύριο βλέπουμε και κάνουμε τί παίζει με τις συγκεντρώσεις..... ελπίζω να τα καταφέρουμε, ειδάλλως θα τους ενημερώσω μέχρι το μεσημέρι μην με κυνηγάνε μετά....

Αύριο πάλι άγριο πρωινό ξύπνημα, νωρίτερα κιόλας γιατί κάτι έχουν μετά και θα πάμε ένα μισάωρο νωρίτερα στο Έλενα. Αχ βρε μπέμπα από τώρα μου κάνεις γυμνάσια....

Άντζυ μίλησες με την Νικόλ για αύριο?

GaiGp3.png

Ρε κορίτσια και ο δικός μου έχει αρχίσει να γκρινιάζει κάθε φορά που είναι να πάω κάπου και ιδίως όταν παίρνω το αυτοκίνητο. Σήμερα μου λέει κοίτα μην σε μαζεύω από τους καφέδες όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις! Αλλά και τι να κάνω βρε κορίτσία όλη μέρα στο σπίτι βαριέμαι, όποτε βρω ευκαιρία, εξωωωωω!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Τί κάνετε?

Να χαίρεσαι την πεθερούλα σου Άννυ, βρε τί νύφη είσαι εσύ? Να κεράσεις γλυκά με κούριερ να εξιλεωθείς.... χε χε χε......

Καλέ Δήμητρα υποκλίνομαι....πολύ ωραίες ερωτήσεις για τον παιδίατρο. Θα τις ακολουθήσω ευλαβικά...... Θα τις σημειώσω βέβαια, γιατί τα μισά μου εγκεφαλικά κύτταρα έχουν καεί και δεν θυμάμαι γρί σε 1 ώρα ....

Για αύριο βλέπουμε και κάνουμε τί παίζει με τις συγκεντρώσεις..... ελπίζω να τα καταφέρουμε, ειδάλλως θα τους ενημερώσω μέχρι το μεσημέρι μην με κυνηγάνε μετά....

Αύριο πάλι άγριο πρωινό ξύπνημα, νωρίτερα κιόλας γιατί κάτι έχουν μετά και θα πάμε ένα μισάωρο νωρίτερα στο Έλενα. Αχ βρε μπέμπα από τώρα μου κάνεις γυμνάσια....

Άντζυ μίλησες με την Νικόλ για αύριο?

λεω να της φτιαξω μια τουρτα!!!!χαχαχα!!!να επωφεληθουμε ολοι!!!

καλε τι θα κανεις πρωι πρωι παλι στο Ελενα?

pSC1p2.png

Ρε κορίτσια και ο δικός μου έχει αρχίσει να γκρινιάζει κάθε φορά που είναι να πάω κάπου και ιδίως όταν παίρνω το αυτοκίνητο. Σήμερα μου λέει κοίτα μην σε μαζεύω από τους καφέδες όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις! Αλλά και τι να κάνω βρε κορίτσία όλη μέρα στο σπίτι βαριέμαι, όποτε βρω ευκαιρία, εξωωωωω!!!

ετσι ειναι!εγω πηρα σημερα το αυτοκινητο για να παω ικα γιατι ειχαν απεργια οι ταριφες κ μεχρι να γυρησω με πηρε ποσα τηλ!!

εχεις καταλαβει λεει οτι σε κανα μηνα κ κατι γεννας???να καθεσαι στον κωλο σου!!!:?ακου να δεις τι παθαμε!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ΩΧ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ!

ΒΙΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ,ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

λεω να της φτιαξω μια τουρτα!!!!χαχαχα!!!να επωφεληθουμε ολοι!!!

καλε τι θα κανεις πρωι πρωι παλι στο Ελενα?

Να φτιάξεις οτι θέλεις, γλυκό να 'ναι και κατά δώ να 'ρθει....;);)

Αύριο είναι το τελευταίο μάθημα του ανώδυνου στο Έλενα. Την δεύτερη αναπνοή και 2-3 πραγματάκια σχετικά με την συγκέντρωση. Από την Δευτέρα πάω κάθε μέρα. Έχει και άλλα για τον θηλασμό κλπ αλλά είναι στις 11 του μήνα και μετά.

Μόλις γεννήσω θα αρχίσω να παραδίδω και εγώ μαθήματα....:cool::cool::cool:

GaiGp3.png

Καλά, από φόβο θα το κάνει φαντάζομαι... πες του βγαίνω να μαζέψω ώρες ήλιου και βόλτας γιατί μετά θα κάνω καιρό να τα ξαναευχαριστηθώ....

GaiGp3.png

ΩΧ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ!

ΒΙΚΑΚΙ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ,ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ :-)

Αντζούλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχηγέ, αμα σου πει ενημέρωσε...

Μας είχε πεί ότι θα είναι εδώ Πέμπτη έτσι δεν είναι?

GaiGp3.png

Να 'μαι κι εγώ!!! Είχα πάει στο ΚΕΠ να κάνω εξουσιοδοτήσεις στον αντρούλη μου να είναι έτοιμες! Τώρα θέλω να πάω στο Δήμο κάποια στιγμή να πάρω ληξιαρχική πράξη γάμου.

Annie μου δώρο Πάσχα δικαιούμαστε κανονικά και το πέρνουμε από τον εργοδότη... Βέβαια όπως καταλαβαίνεις θα το πάρουμε μειωμένο με τους μ@@@@κες...

Βάλια μου θα μας θυμίσεις για τις εξουσιοδοτήσεις κλπ?

Νομίζω η μία είναι ληξιαρχική πράξη γάμου για τον προσδιορισμό του επωνύμου του μωρού για το μαιευτήριο και η άλλη είναι εξουσιοδότηση για το ΙΚΑ να πάρει ο σύζυγος το επίδομα και να γράψει το μωράκι στο βιβλιάριό μας?

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο λεκτικό? Αργούν να βγουν? (η ληξιαρχική)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...