Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειααα! Είμαι εγώ εδώ!. Πριν λίγο γύρισα και τώρα μαγειρεύω τον κιμά που είχα βγάλει να ξεπαγώσει...για να κάνω μακαρόνια ή ρύζι με κιμά. Αλλά για αύριο γιατί λεώ να μη φάω κάτι τόσο βαρύ για βράδυ.

X4pTp3.png

ασε...ο αντρας μου ειναι στο δημοσιο!φρικη!

αφου σκεφτομαι να πω την σπιτονοικοκυρα μας να μας κανει μειωση ενοικιου!!!!!!!

και εγώ κορίτσι στο δημόσιο είμαι και έφαγα μεγάλη φρίκη σήμερα! είμαι περίεργη να δω πόσα θα μας κρατάν κάθε μήνα.:twisted:

Βάλια μου 4-5 μέρες??? Ελπίζω πάντως να μην πέσει μέσα και ναπάρειςλίγο και απο τον 9ο!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στην Κλειώ μας, άντε και του χρόνου να την γιορτάσετε κανονικά!

Να χαίρεσαι και την πεθερούλα!

Καλησπέρα και σε σένα Δήμητρα, καλέ δεν βαριέσαι τέτοια ώρα να μαγειρεύεις?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

και εγώ κορίτσι στο δημόσιο είμαι και έφαγα μεγάλη φρίκη σήμερα! είμαι περίεργη να δω πόσα θα μας κρατάν κάθε μήνα.:twisted:

Βάλια μου 4-5 μέρες??? Ελπίζω πάντως να μην πέσει μέσα και ναπάρειςλίγο και απο τον 9ο!!

Και εγώ μια από τα ίδια! Μειώθηκε μία ο μισθός που δεν δουλεύω αυτούς τους μήνες, μου κάνανε και κάτι κρατήσεις λόγω προαγωγής, τώρα ήρθε και αυτό, παίρνω λιγότερα από όσα έπερνα πριν πέντε χρόνια!

rdESp2.png

με πηρε ο πεθερος μου τηλ κ μου λεει ξερεις τι ειναι σημερα????χαχαχαχα!!!ε λεω απο εδω κ περα θα το θυμαμαι!!!!χχαχαχα

ελα ντε?Δημητρα πως μαγειρευεις τετοια ωρα?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αννυ μου του χρόνου εύχομαι να κάνετε τρικούβερτο γλέντι στην α' γιορτή της μπουμπούκας σου.

Θάλια μου αυτή τη στιγμή έχω πολύ όρεξη. Δε βαριέμαι καθόλου. Ασε που δε γινόταν να μην φτιάξω τον κιμά αφού είχε ξεπαγώσει.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ μια από τα ίδια! Μειώθηκε μία ο μισθός που δεν δουλεύω αυτούς τους μήνες, μου κάνανε και κάτι κρατήσεις λόγω προαγωγής, τώρα ήρθε και αυτό, παίρνω λιγότερα από όσα έπερνα πριν πέντε χρόνια!

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ Η ΚΑΤΑΚΟΠΗ!!ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΩ ΜΑΣ !ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ Κ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

με πηρε ο πεθερος μου τηλ κ μου λεει ξερεις τι ειναι σημερα????χαχαχαχα!!!ε λεω απο εδω κ περα θα το θυμαμαι!!!!χχαχαχα

ελα ντε?Δημητρα πως μαγειρευεις τετοια ωρα?

Καλά βρε δεν ήξερες πότε γιορτάζει η πεθερούλα, δώρο δεν της πήρες? απαπαπα τι νύφη είσαι εσύ....

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...