Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, δείτε ένα δωματιάκι που μου άρεσε πολύ! Και είναι unisex αν αλλάξουν κάποιες πολύ μικρές λεπτομέρειες!

http://www.spearmintbaby.com/2010/03/featured-nursery-baby-girl_03.html

Είναι καμιά εδώωωωω;;;;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα 'Αννη, τώρα το είδα...

Μου 'εδειξε αλλά σιγά μην θυμάμαι ως τότε... Μου έδωσε κι ένα μπουκλετάκ' με φωτό και μου είπε κι εκείνη για το internet ή να πάω από εκεί με το μωρό...

Πάντως στο site asterakisling έχει πολλές πληροφορίες για το πώς τα φοράς...

Το δωμάτιο δεν είναι τέλειο?!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

εεε σημερα ουτε τρεις κ ο κουκος δεν ειμαστεεεε!!!!:(

ψαχνω στο ιντερνετι αν δικαιουμαστε απο καπου δωρο Πασχα!αλλα δεν βρισκω τιποτα!:?

τελειο το δωματιοοοο!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ!!! Είχα πάει στο ΚΕΠ να κάνω εξουσιοδοτήσεις στον αντρούλη μου να είναι έτοιμες! Τώρα θέλω να πάω στο Δήμο κάποια στιγμή να πάρω ληξιαρχική πράξη γάμου.

Χριστινάκι μου, τι κάνεις κοπέλα μου; Πως είσαι; Ευτυχώς ο αντρούλης μου σήμερα είναι χωρίς εμετούς και πυρετό!

Annie μου δώρο Πάσχα δικαιούμαστε κανονικά και το πέρνουμε από τον εργοδότη... Βέβαια όπως καταλαβαίνεις θα το πάρουμε μειωμένο με τους μ@@@@κες...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Να 'μαι κι εγώ!!! Είχα πάει στο ΚΕΠ να κάνω εξουσιοδοτήσεις στον αντρούλη μου να είναι έτοιμες! Τώρα θέλω να πάω στο Δήμο κάποια στιγμή να πάρω ληξιαρχική πράξη γάμου.

Χριστινάκι μου, τι κάνεις κοπέλα μου; Πως είσαι; Ευτυχώς ο αντρούλης μου σήμερα είναι χωρίς εμετούς και πυρετό!

Annie μου δώρο Πάσχα δικαιούμαστε κανονικά και το πέρνουμε από τον εργοδότη... Βέβαια όπως καταλαβαίνεις θα το πάρουμε μειωμένο με τους μ@@@@κες...

ξερεις γιατι αναρωτιεμαι?...γιατι εχω να πατησω τοποδι μου στην δουλεια απο τον Νοεμβριο..βεβαια στον Ιανουαριο πηρα καποια λεφτακια απο την δουλεια.ημουν τυχερη γιατι εκλεισα εργασιακο ετος τελη Νοεμβριου, οποτε ξαναμετρησε 25 μερες αδειας!!!!αρα δικαιουμε κανονικα απο τον εργοδοτη δωρο?η θα μου δωσει τιποτα το ικα που με πληρωνε τοσο καιρο αναρωτικες?

pSC1p2.png

μην ανησυχείτε κούκλες, εσεις στον ιδιωτικό τομεά θα το πάρετε κανονικά το δώρο! Τα μέτρα ισχύουν για το δημόσιο μόνο...

ασε...ο αντρας μου ειναι στο δημοσιο!φρικη!

αφου σκεφτομαι να πω την σπιτονοικοκυρα μας να μας κανει μειωση ενοικιου!!!!!!!

pSC1p2.png

Βρε κορίτσια έχω την εντύπωση ότι ψηφίστηκε και για τον ιδιωτικό τομέα ο νόμος...

Α, καλά.. που να σας λέω... Πήγα στον ψιλικατζή μας εδώ στην γειτονιά (ο οποίος πριν μάθω το φύλλο του παιδιού είχε βάλει το χέρι στην κοιλιά και μου είχε πει ότι θα είναι αγόρι...) και σήμερα μου είπε βάζοντας πάλι το χέρι του στην κοιλιά ότι θα γεννησω σε 3-4 μέρες το πολύ 5...χαχαχα... λέτε να πέσει μέσα...;;;

Annie μου, τι να πω δεν ξέρω να σου απαντήσω... και εγώ μπερδεμένη είμαι με το κ@λ@ ικα και τα λεφτά...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια έχω την εντύπωση ότι ψηφίστηκε και για τον ιδιωτικό τομέα ο νόμος...

Α, καλά.. που να σας λέω... Πήγα στον ψιλικατζή μας εδώ στην γειτονιά (ο οποίος πριν μάθω το φύλλο του παιδιού είχε βάλει το χέρι στην κοιλιά και μου είχε πει ότι θα είναι αγόρι...) και σήμερα μου είπε βάζοντας πάλι το χέρι του στην κοιλιά ότι θα γεννησω σε 3-4 μέρες το πολύ 5...χαχαχα... λέτε να πέσει μέσα...;;;

Annie μου, τι να πω δεν ξέρω να σου απαντήσω... και εγώ μπερδεμένη είμαι με το κ@λ@ ικα και τα λεφτά...

3-4-5 μερες????????????????????????καλε ποτε μπαινεις στον μηνα σου????τι λεει ο κυριουλης?????λες να πεσει μεσα?????ουιιιι μανα μμμμμμ!!!!!χαχαχα

pSC1p2.png

Γύρισα κι εγώ, είχα πάει για περπάτημα! Περπατησα 40 λεπτά! Καλά είναι για 2η μέρα! Valia λες να πέσει μέσα??? Μη με αγχώνεις!!!

Λες;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα τρελαθώ... Δεν είμαι ακόμα ψυχολογικά έτοιμη... Παναγιά μου...

Και μετά πήγα στην φαρμακοποιό να πάρω γαζούλες, φυσιολογικό ορό και οινόπνευμα και μου λέει με ραντεβού μπαίνεις; Eίσαι έτοιμη;;; Bρε φάε τη γλώσσα σου πήγα να της πω... :tongue::tongue::tongue:

40 λεπτά περπάτημα; Μπράβο βρε θηρίο!!! Εγώ θα τα είχα φτύσει σίγουρα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

3-4-5 μερες????????????????????????καλε ποτε μπαινεις στον μηνα σου????τι λεει ο κυριουλης?????λες να πεσει μεσα?????ουιιιι μανα μμμμμμ!!!!!χαχαχα

Την Κυριακή μπαίνω στον μήνα μου!!! Ασε που μου λέει είναι έτοιμος ο μικρός να βγει... :tongue::tongue::tongue:

Πλάκα, πλάκα την Δευτέρα το βράδυ ένιωσα μια πίεση από κάτω... και χέστηκα...

Υπομονη θα κάνω μέχρι την Παρασκευή που θα πάω στο γιατρό μου!!! :P:p:p

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Την Κυριακή μπαίνω στον μήνα μου!!! Ασε που μου λέει είναι έτοιμος ο μικρός να βγει... :tongue::tongue::tongue:

Πλάκα, πλάκα την Δευτέρα το βράδυ ένιωσα μια πίεση από κάτω... και χέστηκα...

Υπομονη θα κάνω μέχρι την Παρασκευή που θα πάω στο γιατρό μου!!! :P:p:p

Εχω πολύ αγωνία για σενα γιατό όπως σου έχω ξαναπεί πιστεύω ότι θα γεννησουμε κοντά! Περιμένω με πολύ αγωνία την Παρασκευή... Λες και πάω εγώ στον γιατρό :-D:-D:-D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...