Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς τες! Πάτε για φαγάκι! Καλή όρεξη. Εγώ έφαγα κιόλας. Μέρα λαχανικών σήμερα με λίγο τυράκι και ψωμάκι.

Ευχαριστώ Βίκυ μου για τη βοήθεια στους παιδιάτρους. Κι εγώ ψάχνοντας στο φόρουμ του parents βρήκα κάποια προτεινόμενα ονόματα για να Ν. προάστια:

Καλλιθέα: Μενεγας Δαμης, Τουλιάτου Βίκυ, Δαβακης Μιχαλης, Σεβαστιάδου Σοφία

Π. Φάληρο: Γιάννης Μπουρλογιάννης(κοντά στην Παναγίτσα), Τσάπαλη Ελένη - κοντά στο ΙΚΑ Αμφιθέας στην Αχιλλέως, Οδυσσέας Παναγιωτόπουλος

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειτε περπαταω ειτε ξαπλωνω ειτε κοιμαμαι εχω πολυ..πιπι!!!!!χαχαχα!!!

πηγα πηρα το επιδομα απο το ικα!κατεβαινω η κυρια κατω απο το σπιτι και λεω θα παρω ενα ταξι..περιμενω περιμενω....τιποτα!!!απεργια!!!!κ τελικα αναγκαστικα κ πηρα το αυτοκινητο!!!!ουφ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλώς τες! Πάτε για φαγάκι! Καλή όρεξη. Εγώ έφαγα κιόλας. Μέρα λαχανικών σήμερα με λίγο τυράκι και ψωμάκι.

Ευχαριστώ Βίκυ μου για τη βοήθεια στους παιδιάτρους. Κι εγώ ψάχνοντας στο φόρουμ του parents βρήκα κάποια προτεινόμενα ονόματα για να Ν. προάστια:

Καλλιθέα: Μενεγας Δαμης, Τουλιάτου Βίκυ, Δαβακης Μιχαλης, Σεβαστιάδου Σοφία

Π. Φάληρο: Γιάννης Μπουρλογιάννης(κοντά στην Παναγίτσα), Τσάπαλη Ελένη - κοντά στο ΙΚΑ Αμφιθέας στην Αχιλλέως, Οδυσσέας Παναγιωτόπουλος

κ εγω τουρλου στον φουρνο εχω!!!!

επειδη σας εχασα λιγο σημερα (ο εγκαφαλος μου δεν λειτουργει καλα)!!:cool:

εκτος απο το τι γαλα θα χρησιμοποιησουμε τι αλλες ερωτησεις μπορουμε να κανουμε στον παιδιατρο??????:confused::?

pSC1p2.png

επέστρεψα και εγώ!! Καλά έπαθα πλάκα με την μικρή!! Έίναι πολύ μικρούλα,έτρωγε και κοιμόταν και μέσα στον ύπνο της συνεχώς τεντωνόταν!!!

την κοίταγα και δεν το πιστεύω ακόμη ότι θα σε λίγο καιρό θα έχω και εγώ μια μπουμπού! Τελικά κορίτσια έχω πρόβλημα πρέπει να είμαι η μόνη που δεν έχει συνηδητοποιήσει τι θα συμβεί!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

γειά σας κοριτσάκια και καλή όρεξη σε όλες!

όχι taniabell μου,δεν είσαι η μόνη που δεν έχει συνειδητοποιήσει τι θα συμβεί!νομίζω πως καμιά μας δεν θα το συνειδητοποιήσει 100% μέχρι να μας συμβεί,μέχρι να κρατήσουμε στα χέρια μας τα μωράκια μας,να δούμε τα ματάκια τους,να τα μυρίσουμε,να τα αγγίξουμε,μέχρι να αρχίσουμε να τα ταίζουμε και να τα περιποιούμαστε...

ανυπομονώ.................................

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

κ εγω τουρλου στον φουρνο εχω!!!!

επειδη σας εχασα λιγο σημερα (ο εγκαφαλος μου δεν λειτουργει καλα)!!:cool:

εκτος απο το τι γαλα θα χρησιμοποιησουμε τι αλλες ερωτησεις μπορουμε να κανουμε στον παιδιατρο??????:confused::?

Μετά από αρκετό διάβασμα αυτά που θα ήθελα να μάθω είναι:

1. Ποια είναι η φιλοσοφία του για τη φροντίδα του νεογέννητου: πόσο συχνα θα το βλεπει, ποια η γνώμη του για το θηλασμό, την πιπίλα, αν πρέπει να το ταϊζω σε συγκεκριμένες ώρες...
  2. Ημέρες, ώρες που λειτουργεί το ιατρείο, διάρκεια ενός ραντεβού, κόστος επίσκεψης.
  3. Είναι διαθέσιμος ΣΚ, αργίες, εκτός ωραρίου; Αν υπάρχει ανάγκη μπορεί να κάνει επίσκεψη στο σπίτι;
  4. Δουλευει και σε κάποιο νοσοκομείο;
  5. Για επείγον περιστατικό θα πρέπει να περιμένουμε τα προγραμματισμένα ραντεβού;

Αν μου απαντήσει σ'αυτές τις ερωτήσεις με ωραίο και κατανοητό τρόπο, χωρίς να δυσανασχετεί, αισθάνομαι άνετα τότε μάλλον θα με κερδίσει.

X4pTp3.png

κ εγω ρε κοριτσια δεν το χω συνιδητοποιησει ακομη!

θελω να γεννησω ομως!!δεν μπορω αλλο!!!!θελω το μωρο!!!!

νομίζω ότι ο τελευταίος μήνας θα είναι ο πιο δύσκολος γιατί δεν θα περνάει με τίποτα απο την αγωνια που θα έχουμε

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΓΥΡΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΤΗΣ!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΣΚΟΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ!!!!!!

ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ--Ε,ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ ΣΗΜΕΡΑ!!-- ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ...ΘΑ ΤΗΓΑΝΙΣΩ Κ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!

ΑΝΝΥ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ?ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλό το σαϊτ! Ευχαριστούμε πολύ.

Και οι ερωτήσεις σου Δήμητρα τέλειες. Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε να μάθουμε. Ευτυχώς που σε μερικές ακόμα λειτουργεί ο εγκέφαλος (γιατί εμένα σίγουρα δεν λειτουργεί).

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κ μενα...εχει καει ο εγκεφαλος!πειτε κατι βρε κοριτσιααααα......βαρεθηκα!βλεπω τις περικοπες που μας κανουν κ αγανακτω!!!!!:evil:

ουπς!θυμηθηκα κατι!αν παει καποια στο ικα να παρει επιδομα ας ρωτησει αν δικαιουμαστε κανα δωρο Πασχα...γιατι εννοειται οτι ξεχασα να ρωτησω!:|

pSC1p2.png

Καλησπέρα μπαμπουσκίτσες!

Βάσω περάστικά σου πουλάκι μου! Το χειρότερό μου είναι η γαστρεντερίτιδα, ελπίζω να αναρρώσεις πολύ γρήγορα! Ηλεκτρολύτες κάνει να παίρνεις στην εγκυμοσύνη; Νομίζω πως δεν είναι κακό... Δεν ρωτάς το γυναικολόγο σου; Θα επανέλθεις πιο γρήγορα και δε θα αφυδατωθείς...

Irev, περαστικά και σε σένα, ελπίζω να μην είναι τπτ!

Δήμητρα, πολύ εύστοχες οι ερωτήσεις για τον παιδίατρο! Ευχαριστούμε! Πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτό, να το βάλω στη λίστα!

Μόλις τώρα πήγα να σηκώσω το πόδι μου να καθίσω σταυροπόδι και δεν τα κατάφερα... Λιώμα είμαι! Με πήγε ο Στέλιος το πρωί μέχρι το κέντρο της Καλάμαριάς και πήρα το sling μου! Πήρα και κάτι άλλα πραγματάκια και γύρισα με τα πόδια. Αλλά έχω κάνει και χειρότερα και νου κάνει εντύπωση το σημερινό... Πάει, λαπάδιασα...

Θάλεια, Άννη, κάνατε καμιά πρόβα με το μάρσιπο; Θα τα φορέσουμε καλά, ή θα ταλαιπωρήσουμε τα μπεμπέδια μας με την ασχετοσύνη μας? :confused::tongue:

Περιμένω το αντρούλη να φάμε αλλά αργεί και μάλλον θα φάω μόνη μου γιατί πείνασα...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ιωαννα μου εγω το εβαλα με βαση την λογικη μου!:tongue:τωρα δεν ξερω αν κατι κανω λαθος!θα συμβουλευτω κ κανα video στο you tube....:!:για αυτο σας ρωτησα αν σας εδειξε αυτη εκει πως να το βαζετε....γιατι εγω το πηρα απο το ιντερνετι!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...