Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α καλά!!!!!

Το καλύτερο δεν σας είπα....

Το πρωί με κοιτάει ο άντρας μου και μου λέει: "Εσύ βαλίτσα για το μαιευτήριο δεν θα φτιάξεις? Τί θα πάρεις μαζί σου? Θα γίνει τίποτα και θα μου λές να την μαζέψω εγώ και εγώ δεν ξέρω τί να σου βάλω μέσα... μπλα μπλα μπλα".

ΠΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ?????

ΜΟΛΟΓΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ....

(το απόγευμα λέω χρυσέ μου θα φτιάξω μία βαλίτσα....)

GaiGp3.png

Α καλά!!!!!

Το πρωί με κοιτάει ο άντρας μου και μου λέει: "Εσύ βαλίτσα για το μαιευτήριο δεν θα φτιάξεις? Τί θα πάρεις μαζί σου? Θα γίνει τίποτα και θα μου λές να την μαζέψω εγώ και εγώ δεν ξέρω τί να σου βάλω μέσα... μπλα μπλα μπλα".

Είναι κατάσκοπος! Μπαίνει και κοιτάζει τι γράφουμε!

Δείξε το τικεράκι και θα το ξεχάσει! ;)

Μέχρι πριν δυο μέρες απλά δεν μου απαντούσε! Όχι ότι έτσι μου περνούσαν τα νεύρα! Ήταν σαν να μιλάω σε τοίχο :twisted:

Αλλά από χθες που είπε ότι κόβει το κάπνισμα και τα δικά του νεύρα δεν είναι καλά!

Προσπάθησε-όσο μπορείς βέβαια-να μην τον τσιτώνεις πολύ, γιατί είναι και γι'αυτόν δύσκολο τώρα. Μπράβο του πάντως που το αποφάσισε. Ελπίζω να τα καταφέρει γιατί κι αυτός διάλεξε ψιλοδύσκολη εποχή για να το κόψει. Όμως αν τα καταφέρει θα είναι πολύ καλό για όλους σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Προσπάθησε-όσο μπορείς βέβαια-να μην τον τσιτώνεις πολύ, γιατί είναι και γι'αυτόν δύσκολο τώρα. Μπράβο του πάντως που το αποφάσισε. Ελπίζω να τα καταφέρει γιατί κι αυτός διάλεξε ψιλοδύσκολη εποχή για να το κόψει. Όμως αν τα καταφέρει θα είναι πολύ καλό για όλους σας.

Προσπαθώ αλλά δεν μου είναι εύκολο!

Του είπα ότι εγώ δεν είμαι σε θέση να αντέξω τα νεύρα του σ'αυτή τη φάση! Μας βλέπω να μετακομίζουμε!

Α καλά!!!!!

Κοίτα που αγχώνεται πιο πολύ κι από σένα! Πάντως πρέπει να την φτιάξεις πια κι εσύ. Δίκιο έχει.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μέχρι πριν δυο μέρες απλά δεν μου απαντούσε! Όχι ότι έτσι μου περνούσαν τα νεύρα! Ήταν σαν να μιλάω σε τοίχο :twisted:

Αλλά από χθες που είπε ότι κόβει το κάπνισμα και τα δικά του νεύρα δεν είναι καλά!

Επειδή εμείς το κόψαμε πέρυσι και οι 2 ταυτόχρονα , μόνο που δεν σφαχτήκαμε για κανέναν μήνα.... ή θα είχαμε υπνηλία ή θα είμασταν σαν τα κοκόρια έτοιμοι για σφαγή....

Μπράβο του πάντως που το προσπαθεί να το κόψει!!!

GaiGp3.png

Επειδή εμείς το κόψαμε πέρυσι και οι 2 ταυτόχρονα , μόνο που δεν σφαχτήκαμε για κανέναν μήνα.... ή θα είχαμε υπνηλία ή θα είμασταν σαν τα κοκόρια έτοιμοι για σφαγή....

Μπράβο του πάντως που το προσπαθεί να το κόψει!!!

Έτσι θα είμαστε κι εμείς!!!! Εγώ από τις ορμόνες και αυτός από το τσιγάρο!

Με βλέπω να τον στέλνω στο πατρικό του! χαχαχα

Διαφημίσεις

Κοίτα που αγχώνεται πιο πολύ κι από σένα! Πάντως πρέπει να την φτιάξεις πια κι εσύ. Δίκιο έχει.

Μας είπαν σήμερα από το Έλενα τί χρειάζεται να έχουμε μαζί μας. Να θυμηθώ να τα πω και στην Νικόλ...

Πάντως πραγματικά λίγα πραγματάκια θέλεις, τα είδη τουαλέτας και μπάνιου, μία πετσέτα και ένα μπουρνούζι, παντοφλίτσες, μπυτζάμες, σουτιέν θηλασμού και εσώρουχα.

Για το μωράκι αν θέλουμε ρουχαλάκια (αμα δεν μας αρέσουν τα νυχτικάκια που θα τους φοράμε και 1-2 πάνες αγκαλιάς. Επίσης τα ρούχα εξόδου του μωρού.

Πολλά είναι?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...