Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι, τι έπαθες παιδί μου?

Μας έβαλαν μουσικούλα χαλαρωτική ξαπλώσαμε και στα στρώματα με τα αφράτα μαξιλαράκια μας και μας είπαν να σκεφτούμε κάποια πολύ ευχάριστη ανάμνησή μας αν δεν μας βοηθάνε τα κύμματα κλπ που μας έλεγε, κάτι σκέφτηκα και εγώ ευχάριστο μεν συγκινητικό δε γιατί δεν το περίμενα.... και σνιφφφφφφφφφφφφ

Καλά είμαι όμως, μιά χαρούλα, απλά ευσυγκίνητη μάλλον ;) . Είχα πάρει και το κουταβίσιο μου βλέμμα στο μετρό και με λυπήθηκαν και μου έδωσαν και θέση....

GaiGp3.png

Μας έβαλαν μουσικούλα χαλαρωτική ξαπλώσαμε και στα στρώματα με τα αφράτα μαξιλαράκια μας και μας είπαν να σκεφτούμε κάποια πολύ ευχάριστη ανάμνησή μας αν δεν μας βοηθάνε τα κύμματα κλπ που μας έλεγε, κάτι σκέφτηκα και εγώ ευχάριστο μεν συγκινητικό δε γιατί δεν το περίμενα.... και σνιφφφφφφφφφφφφ

Καλά είμαι όμως, μιά χαρούλα, απλά ευσυγκίνητη μάλλον ;) . Είχα πάρει και το κουταβίσιο μου βλέμμα στο μετρό και με λυπήθηκαν και μου έδωσαν και θέση....

Οι ορμόνες παιδί μου. Εμένα σήμερα απ'το πρωί πονάει η μέση μου. Όπως και να κάτσω ή ξαπλώσω δεν βολεύομαι με τίποτα. Θα περάσει κι αυτό. Ίσως μου πιέζει κανά νεύρο η Αθηνούλα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλά μανουλίτσα εσύ??? κάτι διάβασα ότι δεν ήσουν και πολύ καλά με τα ψυχολογικά σου...γιατί??? δεν είπαμε ότι πρέπει να είμαστε δυνατές και να έχουμε καλή ψυχολογία γιατί σε λίγο καιρό θα κρατάμε αγκαλίτσα τα βλασταράκια μας ε?? Ζουζουνίτσα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Με πιάνουν που και που χωρις λόγο!!!

Κλαίω και μου περνάνε!!!

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάντα έτοιμη για καυγά!

Έτσι και χθες βράδυ. Ξαπλώσαμε με τον άντρα μου και κάτι μου είπε! Κι εγώ άρχισα τη κρεβατομουρμούρα! Ευτυχώς όσο μιλούσα κοιμήθηκε αλλιώς δεν θα σταματούσα μέχρι το πρωί!!!! Πολλά νεύρα!:twisted:

Διαφημίσεις

Με πιάνουν που και που χωρις λόγο!!!

Κλαίω και μου περνάνε!!!

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάντα έτοιμη για καυγά!

Έτσι και χθες βράδυ. Ξαπλώσαμε με τον άντρα μου και κάτι μου είπε! Κι εγώ άρχισα τη κρεβατομουρμούρα! Ευτυχώς όσο μιλούσα κοιμήθηκε αλλιώς δεν θα σταματούσα μέχρι το πρωί!!!! Πολλά νεύρα!:twisted:

Ωχ, υπομονή και σε σένα. Κάνουν πάρτυ οι ορμόνες σου. Ελπίζω να καταλαβαίνει ο άντρας σου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάκια όταν περπατάτε σας πιάνει πιπί?

Δεν χρειάζεται να περπατάω. Με πιάνει συνέχεια ούτως ή άλλως. Φυσικά το νιώθεις περισσότερο όταν είσαι όρθια παρά καθιστή.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Οι ορμόνες παιδί μου. Εμένα σήμερα απ'το πρωί πονάει η μέση μου. Όπως και να κάτσω ή ξαπλώσω δεν βολεύομαι με τίποτα. Θα περάσει κι αυτό. Ίσως μου πιέζει κανά νεύρο η Αθηνούλα.

Θα έκανε καμία κίνηση η Αθηνούλα και θα σου έπιασε κανένα νέυρο όπως λές. Υπομονή Μαράκι μου, μεγαλώνει η μπέμπα και θέλει άπλες....

Χτες βράδυ σε μελετούσα. Έπεσα στις 12.30 και στις 2.00 ξύπνησα. Δεν βολευόμουν πουθενά, έκανα 2 βόλτες στο πιπι ρουμ, με πονούσε και η μέση μου αρκετά και φρίκαρα για μία στιγμή. Στις 6.00 τελικά ξανακοιμήθηκα και μέχρι τις 7.15 , σούπερ.... σήμερα θα έχουμε σιέστα βαρβάτη πάλι γιατί αλλιώς το απόγευμα στην Φαιναρέτη θα πέσω στα πουφ και θα ροχαλίζω.....

GaiGp3.png

Ωχ, υπομονή και σε σένα. Κάνουν πάρτυ οι ορμόνες σου. Ελπίζω να καταλαβαίνει ο άντρας σου.

Μέχρι πριν δυο μέρες απλά δεν μου απαντούσε! Όχι ότι έτσι μου περνούσαν τα νεύρα! Ήταν σαν να μιλάω σε τοίχο :twisted:

Αλλά από χθες που είπε ότι κόβει το κάπνισμα και τα δικά του νεύρα δεν είναι καλά!

Βικάκι, είδες τι γράφει το τικεράκι σου σήμερα? Μήπως να το δείξεις στον Θανάση?

Το είδα όταν μπήκα στο φόρουμ αλλά το αγνόησα.... τα ξεχάσαμε αυτά, πάει........

Κοριτσάκια όταν περπατάτε σας πιάνει πιπί?

Εντελώς όμως......

Και μόλις κάτσω το ξεχνάω.

GaiGp3.png

Δεν χρειάζεται να περπατάω. Με πιάνει συνέχεια ούτως ή άλλως. Φυσικά το νιώθεις περισσότερο όταν είσαι όρθια παρά καθιστή.

Ουφ! Δεν τολμάω να περπατήσω 200 μέτρα και με πιάνει!!!!! Νιώθω ότι με πιέζει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...