Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!

Τανια συγχαρητηρια για τη μπεμπουλα σας! ιδιο βαρος με τον δικο μας εχει κ εμεις μια μερα διαφορα στην ΠΗΤ. εμας ομως δεν θα μας βλεπει καθε εβδομαδα:| ειπε σε 3 βδομαδες παλι. τι να πω. αν δεν αντεξω θα τον παρω να παω πιο μπροστα.

neraidoula περαστικα σου!

για τον παιδιατρο που λετε εμεις πηγαμε κ μιλησαμε μαζι του. μας ειπε να τον παρουμε τηλ οταν ξεκιναμε για την κλινικη για να ερθει. μας ειπε κ την τιμη 150 ευρωπουλακια!

a%3E

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ !!!

150 ευροπουλάκια για επισκεψη στο σπίτι ???????????Ωχ αυτες λέτες να ειναι οι τιμές για επισκέψεις κατ οικον ????πολλά μου φαινονται!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Βασουλα!Ειμαι λιγο καλυτερα αλλα η διαρροια συνεχιζετε!

Αστα ειναι σαν να με εχουν δειρει 10 ατομα μαζι!Πονανε τα ποδια μου...

τρελλη εξαντληση, αλλα που θα παει θα περασει!!!!

Εγω κοριτσακια τον εχω ηδη βρει τον παιδιατρο απο μια φιλη και ειναι

πααααρα πολυ καλος!!!!!!Οποτε μου εχει φυγει ενα μικρο αγχος απο αυτο.

Καλημερα Βασουλα!Ειμαι λιγο καλυτερα αλλα η διαρροια συνεχιζετε!

Αστα ειναι σαν να με εχουν δειρει 10 ατομα μαζι!Πονανε τα ποδια μου...

τρελλη εξαντληση, αλλα που θα παει θα περασει!!!!

Εγω κοριτσακια τον εχω ηδη βρει τον παιδιατρο απο μια φιλη και ειναι

πααααρα πολυ καλος!!!!!!Οποτε μου εχει φυγει ενα μικρο αγχος απο αυτο.

κΑΛΟ κουραγιο !!!!!!που μας λεει και ο Ολι Ρεν!!!!!!!!!!!:twisted:

ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕς ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΗΗ

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ !!!

150 ευροπουλάκια για επισκεψη στο σπίτι ???????????Ωχ αυτες λέτες να ειναι οι τιμές για επισκέψεις κατ οικον ????πολλά μου φαινονται!!!!!!!

οχι καλε για επισκεψη στο σπιτι! δεν ειμαστε εκατομμυριουχοι! για να παρευρεθει στη γεννα κ για τις μερες που θα ειμαστε στην κλινικη θα ερχεται να εξεταζει το μωρακι.στο σπιτι δεν ξερω,δεν τον ρωτησα.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

κΑΛΟ κουραγιο !!!!!!που μας λεει και ο Ολι Ρεν!!!!!!!!!!!:twisted:

ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕς ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΣΥΧΗΗ

Χαχαχα!!!!!!

Ναι ευτυχως!Γιατι αντε και τον βρησκεις, αν δεν τον ξερεις και σου βγει

μ@λ.....κ@ς την εκατσες!

Καλε που πηγανε οι αλλες μανουλες??????Οεο???

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!!! Ευτυχώς ο αντρούλης μου σήμερα είναι μια χαρά (φτου, φτου να μην τον ματιάσω) και εγώ κοιμήθηκα το βράδυ!

Neraidoula περαστικά σου κοριτσάκι! Εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα. Αν συμπεραίνω από τον αντρα μου θα σε ταλαιπωρήσει μιαμιση μέρα... αρα υπομονή...

Annie, Αντζυ και Μαράκι είσαστε καλά;

Αννη μου συγχαρητήρια και με το καλό και ένα πόνο και σε εσένα!!! Μπήκες και εσύ στον 9ο!!!!

Καλημέρα μανουλίτσα, περαστικά για τον σύζυγο και εύχομαι και συ να είσαι καλύτερα...!!!:P:p:p:p

νεραιδούλα περαστικά και σε σένα......:tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι καλε για επισκεψη στο σπιτι! δεν ειμαστε εκατομμυριουχοι! για να παρευρεθει στη γεννα κ για τις μερες που θα ειμαστε στην κλινικη θα ερχεται να εξεταζει το μωρακι.στο σπιτι δεν ξερω,δεν τον ρωτησα.

a%3E

Α!!!!!!!!! ενταξει αυτο καλο ακουγεται !!!!!!!!!!!!!! αντε όλα να πάνε καλά:tongue:

σημερα θα βαψω τα μαλλια μου για τελευταια φορα πριν τον τοκετο (με φυτικη βαφη εννοειται). μετα ποιος ξερει ποτε θα τα ξαναβαψω. μαλλον ο παιδιατρος θα ειναι ο αρμοδιος να μου απαντησει αν εχει σχεση με το θηλασμο.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια προσπαθώ να διαβάσω τα προηγούμενα, να γράψω για τα σημερινά, με έχουν ζαλίσει λίγο και στο γραφείο και ας τα να πάνε...που θα πάω θα οργανωθώ...πάντως σας σκέφτομαι όλες...φιλάκια και Καλημερούδια!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε σήμερα?

καλά μανουλίτσα εσύ??? κάτι διάβασα ότι δεν ήσουν και πολύ καλά με τα ψυχολογικά σου...γιατί??? δεν είπαμε ότι πρέπει να είμαστε δυνατές και να έχουμε καλή ψυχολογία γιατί σε λίγο καιρό θα κρατάμε αγκαλίτσα τα βλασταράκια μας ε?? Ζουζουνίτσα???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βίκυ επειδή μένουμε αρκετά κοντά, έχεις βρει παιδίατρο; Κι αν ναι ποιον;

Καλημέρα μανούλια!!!!!

Δημητρά μου, έχω 2 συστάσεις για καλούς παιδιάτρους στην Καλλιθέα, από φίλη φαρμακοποιό, περιμένω να μου φέρει η μαμά μου το τηλ. τους θα σου πώ αύριο μάλλον λεπτομέρειες. Εδώ που μένω τώρα δεν ξέρω κανέναν γιατρό οπότε Καλλιθέα θα προτιμήσω.

Γύρισα και εγώ από το μάθημα στο Έλενα, με έπιασε μία συγκίνηση ξαφνικά, με το ζόρι έφτασα σπίτι ψύχραιμη. Καλέ τί είν'τούτο? α πα πα πα ......

Αντζούλα τί έγινε τα κανόνισες για αύριο αρχηγέ?

GaiGp3.png

Καλησπέρα κι από μένα. Έκανα δουλίτσες μέχρι τώρα και θα παω να συνεχίσω σε λίγο. Νεραιδούλα, περαστικά σου κοριτσάκι μου. Πολύ άτιμη αυτή η ίωση. Σου αλλάζει τα φώτα και όταν δεν είσαι έγκυος, φαντάζομαι εσύ που είσαι κιόλας. Υπομονή. Πρέπει να τελειώνει όπου να'ναι. Το μόνο καλό της είναι ότι δεν κρατάει πολύ.

Ιρέβ, τι έπαθες κι εσύ με τους εμετούς? Ελπίζω να περάσουν κι εσένα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...