Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλινια κ απο μενα...πρεπει κ εγω να παω στο ικα...μολις ανοιξα την tv ακουσα μειωση 35%στο δωρο χριστουγεννων-35% στο δωρο πασχα κ 30% στο επιδομα αδειας!!!!!ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ανεβηκε η πιεση πρωι πρωι!!!:twisted:

δεσποινακι μου συγχαρητηρια για τον γιοκα σου!!!ουτε εγω νομιζω οτι πιανονται..κ μενα ποσους μηνες με το κεφαλι κατω ειναι...:)

οσο για μαρσιπο εγω πηρα sling.

Αννη μου μπηκες στον 9ο καλεεεε!!!!γενναμεεεεεε!!!!!!:tongue::P

Αντζυ τι ψαρια θα παρεις παιδι μου?

κ να ρωτησω κ εγω κατι..εχετε ερθει σε επαφη με παιδιατρο???εχω βρει εναν που ειναι απεναντι απο το σπιτι μου κ εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλος κ θελω να του τηλ αλλα δεν ξερω τι να τον ρωτησω!!!!!τι ρωτανε???:confused:

Σχετικα με τον παιδιατρο... Προτεινω να ξερετε ηδη ποιον θα εχετε... μπορει να τον χρειαστειτε ακομα και μεσα απο το μαιευτηριο!!!

Ενα παραδειγμα ειναι πως ακομα κι αν θηλασετε, συνηθως χρειαζονται καποιο συμπληρωμα απο ξενο γαλα---οποτε εδω ερχεται η πρωτη ερωτηση: ΠΟΙΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ?

Εγω που δεν θηλασα καθολου, την πηρα τηλ πριν βγω, παρειγγηλα τα γαλατα στη φαρμακοποιο και τα πηραμε στη διαδρομη για το σπιτι.

Επισης, βγαινετε απο το μαιευτηριο την 5η μερα και τη 10η πρεπει να το δει παιδιατρος το μωρο...

Ε μετα το βλεπει ξανα μολις σαραντισει (αν ολα πανε κατ' ευχην ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ)

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Έχω καιρό να γράψω αλλά τα νέα σας τα διαβάζω καθημερινά.Κι εμείς δόξα το Θεό όλα καλά.Περιμένουμε με ανυπομονησία τον μπεμπούλη μας!!!!!!!!!!!!

Άντε βρε κορίτσια δεν περνάνε οι μέρες...............

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημερα μανουλες!Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

Ολο το βραδυ εκανα εμετους και απορω πως δεν βγηκε το στομαχι μου

αφου απο την πρωτη φορα που εκανα εμετο δεν ξαναεφαγα τιποτα.Απο

τις 4 ευτυχως σταματησαν οι εμετοι και εχω μονο διαρροια.Τωρα ξεκινησα

να πινω λιγο νερακι σιγα σιγα.

Το μονο που με ενδιεφερε ηταν να μην ζοριστει ο μπεμπης με τους εμετους.

Αλλα κουνιετε και με το παραπανω!

Δεσποινακι μπραβο για τον αντρακλα σου!Οσο για το αν πιανονται νομιζω

οτι μεσα στην κοιλια τεντωνονται πιο πολυ απ οσο εμεις που ειμαστε (ελευθεροι)!!!

Καλημεεεεεεεεεερα μανουλες!

Πισω στον πολιτισμο μετα απο 3 βδομαδες!!!

Τι μου κανετε? Πως ειναι τα μωρακια σας?

Ευχομαι να ειναι ολα τελεια, γιατι οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατο να διαβασω τις 170 σελιδες που εχασα!!!!!!!!!!! πω πωωωωωω

Ελπιζω να σας ελειψα...εμενα παντως πολυ μου ελειψε η παρεουλα σας. Εμεις τελικα μετακομισαμε οπως σας ειχα πει στις 14 Φλεβαρη (ναι ναι...το καταφερα κι αυτο με την κοιλια στο στομα). Εχουν μεινει μονο τα μισα πολυφωτα να μπουν, κατι κουρτινες που αναγκαστικα πηρα καινουριες, γενικα ψιλο-λεπτομερειες... Με τις οποιες ομως επαψα να ασχολουμαι και τοσο απο χτες και ξεκινησα να πλενω κανενα ρουχαλακι της μπουμπους...γιατι βλεπω στο τελος να ερχεται και να μην εχει φανελακι να φορεσει το παιδι...

Στις 19 του μηνα εκανα τον τελευταιο υπερηχο και ηταν 1920γρ. Φαινεται μια βδομαδα πιο μικρουλα (ετσι φαινοταν κ ο γιος μου, μαλλον επειδη δεν εχω σταθερη περιοδο) κι ετσι ενω αυριο κανονικα 3/3 μπαινω στο μηνα μου, μου ειπε η γιατρος να παω μια βδομαδα μετα (10/3) και αναλογως την αναπτυξη της, βλεπουμε πως θα προχωρησουμε.

Παω να ξυπνησω τον υπναρα πριγκιπα μου, γιατι τον ειχα και αρρωστο τον καημενουλη και τα ξαναλεμε αργοτερα!

Φιλακια

Καλημέρα μανουλίτσα και καλώς μας ήρθες...ευτυχώς ηρέμησες και με το σπίτι τώρα περιμένουμε τα μπεμπέ..:tongue::tongue::tongue:

Αχ κορίτσια μου είδατε πως περνάει ο καιρός :mrgreen: Εγώ χθες έφτιαξα και την βαλίτσα (όχι όλα όμως), από την τρομάρα που πήρα κυρίως! Irev μου καλώς μας ξαναήρθες!!! Εγώ έχω σκοπό να πάρω την παιδίατρο μετά τα μέσα του μήνα (έχω ΠΗΤ 3/4) (Βάλια αν μπορέσεις όταν βρεις το τηλ. της παιδιάτρου με ενημερώνεις).

Annie αστα θα φάμε μεγάλη πίκρα με τα δώρα και τις περικοπές :cry:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου είδατε πως περνάει ο καιρός :mrgreen: Εγώ χθες έφτιαξα και την βαλίτσα (όχι όλα όμως), από την τρομάρα που πήρα κυρίως! Irev μου καλώς μας ξαναήρθες!!! Εγώ έχω σκοπό να πάρω την παιδίατρο μετά τα μέσα του μήνα (έχω ΠΗΤ 3/4) (Βάλια αν μπορέσεις όταν βρεις το τηλ. της παιδιάτρου με ενημερώνεις).

Annie αστα θα φάμε μεγάλη πίκρα με τα δώρα και τις περικοπές :cry:

Ναι, δεν σε έχω ξεχάσει! Οταν μιλήσω με την κουμπάρα μου θα της ζητήσω το τηλέφωνο!

Εγώ λέω να την πάρω τηλέφωνο αφού γεννήσω και πριν βγω από το μαιευτήριο!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ναι, δεν σε έχω ξεχάσει! Οταν μιλήσω με την κουμπάρα μου θα της ζητήσω το τηλέφωνο!

Εγώ λέω να την πάρω τηλέφωνο αφού γεννήσω και πριν βγω από το μαιευτήριο!

Ετσι μου είπαν κι εμένα οι περισσότεροι :P Να την παρω απο το μαιευτήριο!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ετσι μου είπαν κι εμένα οι περισσότεροι :P Να την παρω απο το μαιευτήριο!

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό. Αφού γεννήσουμε και δούμε το μωράκι μας και μας μιλήσουν και οι παιδίατροι στο μαιευτήριο να την πάρουμε μετά! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΣΚΟΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΩ,Ε?ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΙΝΗ!ΕΤΥΧΕ!ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΠΙΠΙ room ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΒΛΕΠΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 22 ΚΙΛΑ ΚΙ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ,ΘΑ ΠΙΩ ΓΑΛΑΤΑΚΙ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΑΡΙΑ (ΜΠΛΙΑΞ) ΝΑ ΤΑ ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ fun ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ Κ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ (ΚΙ ΑΥΤΗ 3 ΜΗΝΩΝ) ΠΟΥ ΧΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ :-(

Καλημέρα μπουμπού μου...προσπαθώ να διαβάσω τα χθεσινά αλλά με την δουλειά δεν μπορώ να τα καταφέρω όλα...η μπέμπα μας καλά???:tongue::tongue::tongue:

Το ψαράκι είναι ότι πρέπει για την μπέμπα....;););)

Διαφημίσεις

Ναι στο Ιασώ θα γεννησω, σε εξακλινο. Την Πέμπτη 11/3 θα πάω κι εγώ για εξετάσεις γιατι την Παρασκευή εχω ραντεβού με το γιατρό μου. Μακάρι να συμπέσουν κι οι ώρες και να βρεθούμε!!

Α! Αλήθεια την άλλη πέμπτ θα πάς????? Εγω θα βρίσκομαι στο Ιασω κατα το μεσημεράκι κατα τις 2,30 υπολογιζω(δεν ειμαι και απόλυτα σίγουρη βεβαια) πρεπει να κάνω μια αιματολογική εξέταση συγκεκριμένη ώρα. Εσυ τι ώρα υπολογίζεις?????

Α! Αλήθεια την άλλη πέμπτ θα πάς????? Εγω θα βρίσκομαι στο Ιασω κατα το μεσημεράκι κατα τις 2,30 υπολογιζω(δεν ειμαι και απόλυτα σίγουρη βεβαια) πρεπει να κάνω μια αιματολογική εξέταση συγκεκριμένη ώρα. Εσυ τι ώρα υπολογίζεις?????

Αχ εγώ λογικα θα πάω πρωί, γύρω στις 10 υπολογίζω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα μανουλες!

Τανια συγχαρητηρια για τη μπεμπουλα σας! ιδιο βαρος με τον δικο μας εχει κ εμεις μια μερα διαφορα στην ΠΗΤ. εμας ομως δεν θα μας βλεπει καθε εβδομαδα:| ειπε σε 3 βδομαδες παλι. τι να πω. αν δεν αντεξω θα τον παρω να παω πιο μπροστα.

neraidoula περαστικα σου!

για τον παιδιατρο που λετε εμεις πηγαμε κ μιλησαμε μαζι του. μας ειπε να τον παρουμε τηλ οταν ξεκιναμε για την κλινικη για να ερθει. μας ειπε κ την τιμη 150 ευρωπουλακια!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα κοριτσια

Νεραιδούλα εισαι καλύτερα με τους εμετους??θα σε εξάντλησαν!!!

Ιρεβ Καλωσορισες

μπραβο στα κοριτσια που πηγαν στους γιατρους και τα μωρά μεγάλωσαν.

ΑΧ αχ αχ:?:? αχ κοντευουμε!!!!!!!!:?

ποες αλλες ειδα μεσα???

καλημερα Βάλια Χριστίνα Αντρια---ελισαβετ--δεν θυμάμαι άλλες συγνώμη:|.

Α! Ατλαντισ γιατι δεν εισαι καλα ψυχολογικά????τι έγινε????? κουραγιο όλα περνουν:tongue::tongue:

Εγω ειχα ΄σημερα ραντεβου με το γιατρο και ακυρωθηκε για 2 φορά )λόγω εκτακτων τοκετών). αμαν αρχιζω και αγχωνομαι ---καλε μπορει να γεννησω και εγω ποτε θα πάω????????????:mad::mad:

Επεξεργάστηκαν by βασ32

Αχ εγώ λογικα θα πάω πρωί, γύρω στις 10 υπολογίζω...

οποτε μαλλον χάνουμε την μοναδική την ευκαιρία να συνατηθουμε γιατι έρχομαι κ απο άργος. Νασαι κάλα όμως--φιλάκια:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...