Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

neraidoula περαστικά σου κοριτσάκι μου...

πω πω,τρομερό πράγμα η γαστρεντερίτιδα..κάνε λίγη υπομονή,τα χειρότερα περνάνε μετά από λίγες ώρες...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεραιδουλα μου περαστικα σου βρε κοριτσακι μου..παντως η κοκα κολα βοηθαει...

ηρθε κ μενα η φιλη μου κ εφερε mars, maltesers,m&m's k twix!!!!!ενα κουτι!!!!

βλεπω ομως ο αντρας μου να τα κρυβει για να μην τρωω!!!

λεω να την πεσω γιατι αυριο λεω να παω ΙΚΑ μπας κ μου δωσουν το επιδομα....

σας φιλω κοιλουμπες!!!!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Νεραιδούλα, περαστικά βρε κοριτσάκι. Εγώ βλέπω sex and the city και μετά θα πάω νάνι. Αφου δεν είναι καμμιά εδώ σας καληνυχτώ κι εγω.

Αννυ, τι μας κάνεις?! Ένα ολόκληρο κουτί?! Θέλω κι εγωωωωωωωω!!!!

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσια, εχθες πηγα στο γιατρο (32+1 ημερα) και ο μικρος ειναι 1750gr περιπου..Ηταν υπερκινητικος, κουνουσε κυριως τα ποδαρακια του, η θεση του κλασικη, κεφαλι προς τα κατω με κλιση δεξια, ετσι ειναι απο την αρχη. Εντωμεταξυ αναρωτιεμαι ρε κοριτσια δεν πιανεται αυτο το παιδι ολο στην ιδια θεση; Το ειπα και στο γιατρο αλλα η απαντηση του ηταν να γελασει. Εγω ομως εχω κολλησει, ειναι δυνατον να μην αλλαζει καθολου σταση; Τοσο πολυ πια τον βολεψε; Καναμε και τις τελευταιες μεγαλες αγορες εχθες οποτε μας εμειναν τα ψηλα τωρα. Να σας πω για μαρσιπο τι σκεφτεστε;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΣΚΟΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΩ,Ε?ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΙΝΗ!ΕΤΥΧΕ!ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΠΙΠΙ room ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΒΛΕΠΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 22 ΚΙΛΑ ΚΙ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ,ΘΑ ΠΙΩ ΓΑΛΑΤΑΚΙ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΑΡΙΑ (ΜΠΛΙΑΞ) ΝΑ ΤΑ ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ fun ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ Κ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ (ΚΙ ΑΥΤΗ 3 ΜΗΝΩΝ) ΠΟΥ ΧΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ,ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΤΡΟΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...! ΜΑΡΣΙΠΠΟ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΣ CHICCO

6677.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα κι απο μένα! Αντζούλα, όντως μας εκπλήσσεις!

Δεσποινάκι, τέλειος ο μπέμπης σου! Με το καλό! Όσο για το πιάσιμο, κι εγώ το σκέφτομαι και τα λυπάμαι τα καημένα, αλλά δεν νομίζω ότι πιάνονται. Πρώτον γιατί κουνάνε συνεχώς χεράκια, ποδαράκια και δεύτερον γιατί είναι σαν να αιωρούνται σε ένα μπαλόνι με νερό. Κάπως όπως οι αστροναύτες στο διάστημα. Δεν είναι ότι ακουμπάνε κάπου και πιέζεται το σώμα τους ώστε να πιαστούν. Πάντως όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο στριμωγμένα θα είναι τα καημένα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!!! Ευτυχώς ο αντρούλης μου σήμερα είναι μια χαρά (φτου, φτου να μην τον ματιάσω) και εγώ κοιμήθηκα το βράδυ!

Neraidoula περαστικά σου κοριτσάκι! Εύχομαι σήμερα να είσαι καλύτερα. Αν συμπεραίνω από τον αντρα μου θα σε ταλαιπωρήσει μιαμιση μέρα... αρα υπομονή...

Annie, Αντζυ και Μαράκι είσαστε καλά;

Αννη μου συγχαρητήρια και με το καλό και ένα πόνο και σε εσένα!!! Μπήκες και εσύ στον 9ο!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και απο εμένα μανούλες!!!

Εχω κανα δυωρο που ξύπνησα αλλά τώρα έκατσα αφου πρωί πρωί το έριξα στο συμμάζεμα!

Βασούλα περάστικά!!!!ελπίζω να σου περάσει γρήγορα!!!!

Και εγώ τώρα θα φάω το πρωινό μου και μετά θα πάω να δω μια μπεμπούλα ενός μηνός, μπας και καταλάβω τι πρόκειται να μου συμβεί σε λίγο καιρό:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Δεσποινα μπράβο για το γιο σου! Βάλια μου είδες τι καλά, μπήκα στον 9ο!!!! Αντε σε 4 μέρες κι εσύ!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε??? Αντζυ πολύ πρωινή σήμερα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλε ναι,πως ξυπνησα εγω τοσο πρωι????λετε να μαι αρρωστη??χα χα!ΑΧ ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΝΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ!

ΑΝΝΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ 9ο!!!!ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ,Ε?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα κι από μένα Μανούλες. Ξύπνησα κι εγώ από τις ευχάριστες κλωτσιές του μικρού μου. Εχω παρατηρήσει ότι κάθε μέρα γύρω στις 8.30 κλωτσάει έντονα. Θέλει να σηκωθώ!

Εγώ μόλις έκανα μπανάκι και σε κανά μισάωρο θα φάω πρωινό.

Αννύ μπράβο! Ενατος, στην τελική ευθεία. Τέλεια!!!

Βάλια σιδερένιος ο καλός σου!

Νεραϊδούλα καλύτερα σήμερα;

X4pTp3.png

καλημερα μανουλινια κ απο μενα...πρεπει κ εγω να παω στο ικα...μολις ανοιξα την tv ακουσα μειωση 35%στο δωρο χριστουγεννων-35% στο δωρο πασχα κ 30% στο επιδομα αδειας!!!!!ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ανεβηκε η πιεση πρωι πρωι!!!:twisted:

δεσποινακι μου συγχαρητηρια για τον γιοκα σου!!!ουτε εγω νομιζω οτι πιανονται..κ μενα ποσους μηνες με το κεφαλι κατω ειναι...:)

οσο για μαρσιπο εγω πηρα sling.

Αννη μου μπηκες στον 9ο καλεεεε!!!!γενναμεεεεεε!!!!!!:tongue::P

Αντζυ τι ψαρια θα παρεις παιδι μου?

κ να ρωτησω κ εγω κατι..εχετε ερθει σε επαφη με παιδιατρο???εχω βρει εναν που ειναι απεναντι απο το σπιτι μου κ εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλος κ θελω να του τηλ αλλα δεν ξερω τι να τον ρωτησω!!!!!τι ρωτανε???:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερουδια μανουλες!

Ήρθα κι εγώ αλλά μαλλον δεν σας πρόλαβα...

Κουκλιά θα'ναι τα παιδιά μας σε όποιον κι αν μοιάσουν. Πάντως αυτό που'χω παρατηρήσει είναι ότι τα αγοράκια μοιάζουν συνήθως στη μαμά ενω τα κοριτσάκια (τα πρώτα τουλάχιστον) στον μπαμπά. Φυσικά δεν είναι κανόνας, απλά μια δική μου παρατήρηση που τυχαίνει να ισχύει σε όσα παιδάκια έχω δει. Πάντως, όπου και να μοιάζουν θα τα λατρεύουμε.

Εμενα ο γιος μου ηταν ΚΑΡΜΠΟΝ του μπαμπα οταν γεννηθηκε!!!---πραγμα σπανιο

Και απο 6 μηνων αρχισε να αλλαζει... Τωρα οταν τον δεις, της μαμας λες οτι μοιαζει. Παντως οπου και να μοιασουν τα μωρακια μας, σγουρα για την καθεμια μας θα ειναι πανεμορφα και ξεχωριστα...της κουκουβαγιας το παιδι που λενε...χαχαχα

neraidoula Ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα... Κι εγω εχω 4 μερες που σχεδον καθε μερα κανω εμετο κι ολη νυχτα δεν κοιμαμαι γιατι μου ερχεται η αναγουλα ως επανω (ουτε στις αρχες τοσο πολυ) Λες να την περναω κι εγω σε ελαφρια μορφη?... Δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να παιζει ιωσουλα...

Καλημερα κοριτσια, εχθες πηγα στο γιατρο (32+1 ημερα) και ο μικρος ειναι 1750gr περιπου..Ηταν υπερκινητικος, κουνουσε κυριως τα ποδαρακια του, η θεση του κλασικη, κεφαλι προς τα κατω με κλιση δεξια, ετσι ειναι απο την αρχη. Εντωμεταξυ αναρωτιεμαι ρε κοριτσια δεν πιανεται αυτο το παιδι ολο στην ιδια θεση; Το ειπα και στο γιατρο αλλα η απαντηση του ηταν να γελασει. Εγω ομως εχω κολλησει, ειναι δυνατον να μην αλλαζει καθολου σταση; Τοσο πολυ πια τον βολεψε; Καναμε και τις τελευταιες μεγαλες αγορες εχθες οποτε μας εμειναν τα ψηλα τωρα. Να σας πω για μαρσιπο τι σκεφτεστε;

Ευτυχως που βλεπω και μερικα μωρακια με πιο "αναμενομενα" βαρη και παρηγοριεμαι... Κι εμενα στις 19/2 ηταν 1920γρ (33+2μερες) Απλα ημερολογιακα επρεπε να ειναι (33+6μερες). Εχω καταλαβει οτι δεν θα ειναι "γιγαντακι" σαν το γιο μου, απλα φοβαμαι μην παραειναι μικρουλα......

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Δεσποινα μπράβο για το γιο σου! Βάλια μου είδες τι καλά, μπήκα στον 9ο!!!! Αντε σε 4 μέρες κι εσύ!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε??? Αντζυ πολύ πρωινή σήμερα!

ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ!!!!!!!!!!

Αλλα επειδη στον τελευταιο υπερηχο ηταν λιγο πιο μικρη, θα παω την επομενη Τεταρτη για υπερηχο.

Σας φιλω για την ωρα γιατι ξυπνησε ο αρχοντας μου και θελει γαλατακι.

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...