Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όσο για τους υπέρηχους, γεγονός είναι ότι στο εξωτερικό κάνουν μόνο τους πολύ βασικούς γιατί, εκτός κι αν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει ουσιαστκός λόγος για τους υπόλοιπος που κάνουμε εμείς κάθε μήνα, χωρίς όμως να υπάρχει η οποιαδήποτε ένδειξη ή απόδειξη ότι βλάπτουν. Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που εγώ έμαθα στην Αμερική που ήμουν. Επειδή το κόστος είναι πολύ μεγάλο εκεί, οι γιατροί είναι πραγματικά πανακριβοι και ότι κάνουν το χρεώνουν τρελά, οι ασφαλιστικές καλύπτουν μόνο τους 2 απαραίτητους (αυχενική και β'επιπ.) και δεν τολμά κανείς να ζητήσει παραπάνω υπέρηχους γιατί θα τους πληρώσει χρυσάφι. Εμείς είμαστε τυχεροί που (ακόμα) το κόστος είναι πολυ χαμηλό και έχουμε την τύχη να μπορούμε να βλέπουμε τα μωράκια μας συχνότερα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θέλω κ γω πίταααααααα!το ευαίσθητο σημείο μου κ τι είναι η mars;

ασε..πιτα με τυρι με σπιτικο φυλλο της γιαγιας!!!εν αταψι μπορω να φαω!!!

mars σοκολατα!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ειχα παει για delivery στην γιαγια!ενα ταψι πιτα!!!!!:tongue::tongue:

ολες Λαζοπουλο βλεπετε????

καλα κ εγω περιμενω μια φιλη που ενα θα σας πω!δουλευει στην mars κ της ζητησα να μου φερει μια κουτα!!!!!:tongue::tongue::D:D:D

Κούτα;;;; Αυτό κι αν είναι άδικο. Τέτοια κονέ πρέπει να κάνουμε. Μήπως έχεις και καμια φίλη στη σοκοφρέτα να μας τη γνωρίσεις;

X4pTp3.png

Γεια σου Αντρια τι κάνεις??ειδα οτι ειχες ενα θεματακι με τα αιμοπετάλια. Μη μου πεις οτι πήγες στην Κα Φοιφα????? Αυτη με παρακολουθει γιατι έχω θρομβοφιλία Την ειδες τελικά??Τι σου ειπε και πώς σου φάνηκε????

Φιλιά

Αχ ναι στην Φοιφα πήγα!!! Μου είπε ότι δεν υπάρχει λογος ανησυχίας γιατι τα βρήκε 135000. Δεν συζήτησα αρκετα μαζί της αλλά σε γενικές γραμμές μου φάνηκε καλή. Εσενα ποια είναι η γνώμη σου??? Μου είπε να ξαναπάω την άλλη εβδομάδα.

Επεξεργάστηκαν by andria27

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κούτα;;;; Αυτό κι αν είναι άδικο. Τέτοια κονέ πρέπει να κάνουμε. Μήπως έχεις και καμια φίλη στη σοκοφρέτα να μας τη γνωρίσεις;

Μιας και έχετε τα κονέ καμία στην Bounty σας βρίσκεται?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας, να είστε όλες καλά και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

Δέσποινα και Τάνια συγχαρητήρια για τα μωράκια σας, μεγάλωσαν αρκετά τα μπεμπάκια.

Ιρέβ καλώς ήρθες ξανά, άντε να μαθαίνουμε τα νέα σου πάλι.

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, και αφού δεν είναι καμία εδώ τα λέμε αύριο!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας, να είστε όλες καλά και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

Δέσποινα και Τάνια συγχαρητήρια για τα μωράκια σας, μεγάλωσαν αρκετά τα μπεμπάκια.

Ιρέβ καλώς ήρθες ξανά, άντε να μαθαίνουμε τα νέα σου πάλι.

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, και αφού δεν είναι καμία εδώ τα λέμε αύριο!

Καλώς την εορτάζουσα μανούλα!!!!!

Πώς τα πέρασες ? Τί καλό κάνατε απόψε?

GaiGp3.png

ααχχααα!!!!!!

Καλέ, μόνη μου μιλάω....

Πάω και εγώ να κάνω το μπανάκι μου γιατί αύριο και πάλι μας περιμένει μία δύσκολη μέρα.... έτσι δεν είναι μπέμπα? :-)

Ίσως ξαναμπώ πριν πέσω.

Φιλάκια μανούλες!!!

GaiGp3.png

Αχ ναι στην Φοιφα πήγα!!! Μου είπε ότι δεν υπάρχει λογος ανησυχίας γιατι τα βρήκε 135000. Δεν συζήτησα αρκετα μαζί της αλλά σε γενικές γραμμές μου φάνηκε καλή. Εσενα ποια είναι η γνώμη σου??? Μου είπε να ξαναπάω την άλλη εβδομάδα.

Την έχω δει 2 φορες και 11 Μάρτη παω για τις τελευταιες οδηγίες τοκετου κ λοχείας. Κοιτα σαν γιατρος μια χαρα ειναι νομίζω πολύ καλή στη δουλειά της. Αλλά σας ανθρωπος δεν μ αρεσει καθόλου πολύ μαγκια κ χρησιμοποιει λεξιλόγιο που δεν νομίζω οτι εινι κατάλληλο για γιατρο. Ειναι ο χαρακτηρας της ετσι δεν το κάνει προσβλητικά απλά εμενα δεν μου ταιριάζει . Αλλά μεστειλε ο γιατρός μου εκει. Στη λοχέια θα βρώ άλλον γιατρο αιματολογο πάντως .

Θα γεννήσεις Ιασω???? Εγω στην αρχχη έλεγα για Ιασω αλλά μετα καταλήξαμε μητέρα λόγω οικονομικου τρικλινου. Κάπως μου φάνηκε το οικονομικο εξάκλινο στο Ιασω. Θα δουμε στην πράξη

Καλη επιτυχία στην επομενη εξξεταση σου---φιλιά

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλιτσες!!Μπηκα να σας πω μια καληνυχτα αν και δεν

προβλεπετε για εμενα!!!Ειμαι απο τις 7 το απογευμα με εμετους και διαρροια.

Μαυρα χαλια!Δεν εχω φαει τιποτα αλλα παρολα αυτα μου ερχετε παλι εμετος.

Μαλλον ειναι γαστρεντεριτιδα.Καθε μιση ωρα μου ερχετε να κανω εμετο!ΕΛΕΟΣ!Πηρα και τον γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε

υγρα, λαπα και καμια κοκα για την διαρροια, αλλα δεν μπορω να βαλω τιποτα

στο στομα μου!Και βεβαια η ψυχολογια μου οχι απλα στο πατωμα αλλα στο υπογειο.Πως την πατησα ετσι ρε γαμωτο???

Μην σας ζαλιζω αλλο με τα δικα μου!Δεν εχω κουραγιο να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες!Sorry!

Απ οτι καταλαβα ειδαν τα μωρακια τους η Τανια και η Δεσποινα!

Μπραβο για τα μπουμπουκια σας κοπελαρες μου!!!!!!!!

Σας αφηνω γιατι ειμαι πολυ χαλια.

Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!

καλησπέρα κοριτσάκια,αν και νομίζω είστε όλες εκτός...

μπράβο σε όσες είδατε τα μωράκια σας και είναι όλα καλά!

άντε,με το καλό να τα δούμε και live!!

παιδάκια εγώ στο doppler πλήρωσα 150 ε:|

strata μου σου είχα στείλει χθες πμ,αν δεν το έχεις δει.

irev τα χειρότερα πέρασαν,λίγο χρόνο χρειάζεστε να συνέλθετε,να ξεφύγει το μυαλό σας από το που,τι,πως και μετά θα βρείτε μέρος να τα τακτοποιήσετε όλα.

εγώ είμαι στα down μου εδώ και λίγες μέρες γιατί πάλι έχω κάτι χαζά...θα πρέπει να δώ και την αιματολόγο μου γιατί πάλι είναι πολύ up τα λευκά μου και....απλά...κουράστηκα.είδες andria,θα πάω κι εγώ για να μη νιώθεις μόνη:?

φιλάκια

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Την έχω δει 2 φορες και 11 Μάρτη παω για τις τελευταιες οδηγίες τοκετου κ λοχείας. Κοιτα σαν γιατρος μια χαρα ειναι νομίζω πολύ καλή στη δουλειά της. Αλλά σας ανθρωπος δεν μ αρεσει καθόλου πολύ μαγκια κ χρησιμοποιει λεξιλόγιο που δεν νομίζω οτι εινι κατάλληλο για γιατρο. Ειναι ο χαρακτηρας της ετσι δεν το κάνει προσβλητικά απλά εμενα δεν μου ταιριάζει . Αλλά μεστειλε ο γιατρός μου εκει. Στη λοχέια θα βρώ άλλον γιατρο αιματολογο πάντως .

Θα γεννήσεις Ιασω???? Εγω στην αρχχη έλεγα για Ιασω αλλά μετα καταλήξαμε μητέρα λόγω οικονομικου τρικλινου. Κάπως μου φάνηκε το οικονομικο εξάκλινο στο Ιασω. Θα δουμε στην πράξη

Καλη επιτυχία στην επομενη εξξεταση σου---φιλιά

Ναι στο Ιασώ θα γεννησω, σε εξακλινο. Την Πέμπτη 11/3 θα πάω κι εγώ για εξετάσεις γιατι την Παρασκευή εχω ραντεβού με το γιατρό μου. Μακάρι να συμπέσουν κι οι ώρες και να βρεθούμε!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...