Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά να περνάς στο σπιτάκι σου Χριστινάκι,φρόντισε να το-τον χορτάσεις όσο μπορείς!καλό απόγευμα και σε σένα!

Α!ήθελα να σας ρωτήσω,σκέφτεστε ποτέ πώς θα είναι το μωράκι σας,τα χρώματά του,η φατσούλα του?μου έδωσαν προφιλ στη β επιπέδου,δεν ήταν 3d,αλλά φαίνονται τα χαρακτηριστικά της και προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι..:?::?::?:

και για να γελάσετε!και εγώ και ο άντρας μου είμαστε πολύ μελαχρινοί και όλο του λέω θα βγεί το μωρό πολύ μελαχρινό.χθές το έλεγα στην αδερφή μου στο τηλ. και αυτός μονολογούσε:αχ,ο κακομοίρης,θα πέρασε κανένας μαύρος απο εδώ και πάει να μου το φέρει με τρόπο:lol::lol::lol::lol::lol:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά να περνάς στο σπιτάκι σου Χριστινάκι,φρόντισε να το-τον χορτάσεις όσο μπορείς!καλό απόγευμα και σε σένα!

Α!ήθελα να σας ρωτήσω,σκέφτεστε ποτέ πώς θα είναι το μωράκι σας,τα χρώματά του,η φατσούλα του?μου έδωσαν προφιλ στη β επιπέδου,δεν ήταν 3d,αλλά φαίνονται τα χαρακτηριστικά της και προσπαθώ να φανταστώ πως θα είναι..:?::?::?:

και για να γελάσετε!και εγώ και ο άντρας μου είμαστε πολύ μελαχρινοί και όλο του λέω θα βγεί το μωρό πολύ μελαχρινό.χθές το έλεγα στην αδερφή μου στο τηλ. και αυτός μονολογούσε:αχ,ο κακομοίρης,θα πέρασε κανένας μαύρος απο εδώ και πάει να μου το φέρει με τρόπο:lol::lol::lol::lol::lol:

μμμμμ...το ζουζουνάκι μου μάλλον θα είναι καστανόξανθο γιατί εγω είμαι ξανθούλα με λευκή επιδερμίδα και ο άντρα μου είναι καστανός με λευκή επιδερμίδα, ματάκια καστανά και φατσούλα γλυκούλα όπως άλλωστε σε όλα τα μωρά....τώρα αν πετύχει κάνα γαλανόπράσινο μάτι που έχει ο πεθερός μου δεν θα είναι κακό αφού είναι και το μοναδικό καλό που έχει πάνω του (κακία ε??? τελος παντων καλά να είναι και απο μακρια και αγαπημένοι) κάπως έτσι το έχω φανταστει το μουμπούκι μου..ααα θα ήθελα και να έχει μπουκλάκια όπως εγω και όταν νυστάζει να τα παίζει (τα μπουκλάκια του όπως εγω...αν είναι κοριτσάκι γιατι αν είναι αγοράκι δεν θα το ήθελα να παίζει με τα μπουκλάκια του καταλαβαίνεις βέβαι τους λόγους εεεεεε???? να είμαστε άντρες οχι....χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τέλειο το έφτιαξες!!!!;)

κι εγώ θα΄θελα να είναι μελαχρινό και να πάρει τα μάτια του πεθερού μου,που είναι μπλέ σκούρα!

χωρίς πλάκα,πάνω από όλα να είναι γερά τα μωράκια μας αλλά αν

είναι και γλυκούλικα,δεν πειράζει,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

τέλειο το έφτιαξες!!!!;)

κι εγώ θα΄θελα να είναι μελαχρινό και να πάρει τα μάτια του πεθερού μου,που είναι μπλέ σκούρα!

χωρίς πλάκα,πάνω από όλα να είναι γερά τα μωράκια μας αλλά αν

είναι και γλυκούλικα,δεν πειράζει,ε?

εννοείτε ότι δεν πειράζει εκτός απο γερά να είναι όμορφα και γλυκούλικα...αλλά γλυκιά μου δεν υπάρχει περίπτωση καμία να μην είναι και τα δύο....και όμορφα θα είναι και γλυκούλικα όπως εμείς ε???:tongue::tongue::tongue:

Despoina, συγχαρητήρια! Με το καλό το μπεμπάκι σου!

andria, να τον χαίρεσαι! Με το καλό ευτυχής μπαμπάς!

Κορίτσια, τα μωρά μας όπως και να είναι, θα είναι ένας συνδιασμός του αγαπημένου μας και δικός μας... Αυτό από μόνο του είναι υπέροχο! Όταν τα σκέφτομαι συγκινούμαι πολύ! Να είναι γερά μόνο!

Χθες διάβαζα στον μπαμπά μας τη λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστεί ο μπεμπάκος. Στο τέλος του λέω:"Μάλλον θα χρειαστούμε και καλύμματα για τα καθίσματα του αυτοκινήτου, για τα ατυχήματα..." Σημείωση: Το αυτοκίνητο είναι ενός χρόνου και κάτι... "Ποιά ατυχήματα?" :confused: με ρωτάει λίγο χαμένος... Άρχισα κι εγώ να του λέω για ρουκετοειδείς εμετούς και φρίκαρε ο καημένος! :D:tongue: Πωπω... ήταν αστείο αλλά τον λυπήθηκα κιόλας! Δεν έχουν καλοκαταλάβει ακόμη σε τί θα μπλέξουν...! Είναι ανυποψίαστοι! :shock::confused::tongue:

Ήθελα να σας ρωτήσω... Ο άντρας σας θα πάρει άδεια κάποιες μέρες φαντάζομαι όταν θα γεννήσετε... Πώς θα το κάνετε; Θα ζητήσει άδεια από πριν κοντά στην ΠΗΤ ή όταν γεννήσετε θα τους πει ότι δεν θα πάει στη δουλεια την επόμενη εβδομάδα;

Εγώ σκέφτομαι μάλλον το δεύτερο αλλά αναρωτιέμαι πόσο σωστό είναι... Θα μείνουν ξεκρέμαστοι αλλά κι από την άλλη ο λόγος είναι πολύ σοβαρός! Πάντως δε θέλω να χαραμίσουμε ούτε μια μέρα άδειας πριν γεννήσω γιατί θέλω να είμαστε μετά οι τρεις μας μαζί. Αφήστε που πριν γεννήσω λογικά θα έχω αγανακτίσει από την αναμονή και θα είμαι λιγουλάκι τσιτωμένη... :rolleyes:;) Και δε θα μου φταίει ο δόλιος να ξεσπάω πάνω του...! :D

Αυτά... Εσείς τί κάνετε;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γκαστρουλες

Κοριτσια καλησπέρα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω νέα σας, αλλά ελπίζω όλα καλά!!!

Εμεις πηγαμε σήμερα και καναμε β επιπέδου. Ολα μια χαρα! Εκανα και καμπυλη ζαχαρου... Σιγα την αηδια που ακουγα.. Μην αγχωνεστε καθολου οσες εχετε να κανετε καμπύλη! Αυτα!

Να χαιρομαι τον αντρουλη μου για εχθες!!!!!

Κατ αρχην, να χαιρεσαι τον αντρυολη σου και με το καλο ενας αυτυχης χαζομπαμπας!

Την αλλη βδομαδα θα παω για την καμπυλη και δεν θελω να ουτε να το σκεφτομαι...εχω κανει συνολικα 3-4 φορες κ με το ζορι κραταω τον εμετο...προφανως εξαρταται τον οργανισμο--εμενα το γλυκο θεονηστικη...με πεθαινει

dim_angel & despoina82 συγχαρητηρια για τους μπεμπηδες!!!

Καλημέρα κορίτσια............................

Irev μου δεν θέλω να δικαιολογήσω το γιατρό του ΙΚΑ αλλά αν δεν σου έχει γράψει σε χαρτί την εξέταση σου η γιατρός σου δεν μπορεί να στην γράψει ο γιατρός του ΙΚΑ απο μόνος του...εκτός αν σε κουράρει αυτός...δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα έτσι είναι....έχουν την νοοτροπία ότι εμείς μπορούμε να θέλουμε να κάνουμε εξετάσεις συνεχώς και να μην είναι απαραίτητες, γιαυτο πάντα ζητάνε χαρτί γιατρού...τελος παντων το θέμα είναι να εξυπηρετηθείς το γρηγορότερο δυνατον και να έχεις και καλά αποτελέσματα ζουζούνα. Περιμένω νέα σου!!!:

Ξερω πολυ καλα το κ@λοσυστημα τους αλλα αυτοι ειναι γραμματεις δεν ειναι γιατροι, sorry κι ολας. Τι κανουν απλα copy-paste?!!!

Απλα οπως προ-ειπα, ηλπιζα μηπως φιλοτιμηθει...

Εγω βεβαια μ' αυτα και με κεινα δεν ειχα το χρονο να σκεφτω το πως θα μοιαζει (ουτε οτι εχω μπεμπα δεν συνειδητοποιησα καλα καλα)

Να σας πω ομως πως ο γιοκας μου οταν γεννηθηκε ηταν καρμπον ο μπαμπας του (σημερα ειναι 50-50) και ειχε 10 ποντους ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ-------- Εδω να σημειωσω πως ο αντρας μου ειναι καστανοξανθος...και οι 2 μας ειχαμε γεννηθει γλομποι! χιχι

QuW0p3.png

Να σας πω και τα νεα μου........

Πηγα σημερα στο Ελενας (βρηκα μεσον...τι να πεις...) κι εκανα τον υπερηχο στην καρδουλα της

Ηταν αψογος!!!! Και τωρα????????

Βρηκα μετα τη γιατρο μου, ειδε ολες τις εξετασεις και ηταν υπερβολιακ καθησυχαστικη. Για την ακριβεια τοσο που η γνωμη ηταν πως δεν χρειαζεται καν να προχωρησουμε σε περαιτερω εξετασεις. Για αμνιο π.χ. που ρωτησα λιγο επιμονα, μου ειπε πως δεν συντρεχουν ειδικοι λογοι κ να μην αγχωνομαι, πως καποιες φορες εμφανιζονται με διογκωμενα νεφρα μεχρι τη γεννηση τους και βγαινουν υγιη παιδακια!

Μετα βεβαια απο την τρελλη επιμονη μου, μου προτεινε αν θελω να παω στο ΙΑΣΩ σε μια γυναικολογο που μου συστησε να επαναλαβω το β' επιπεδου

Και οπως καταλαβατε εκλεισα ηδη το ραντεβου!!! Παρασκευη στις 11 το πρωι

Εχω ανακουφιστει παααααααρα πολυ οπως καταλαβαινετε, σιγουρα θα σταματησουν τα κλαματα μερα-νυχτα, αλλα ειναι επισης σιγουρο πως μεχρι να δω την μπουμπου υγιη και να την σφιξω στην αγκαλια μου ενα αγχος παραπανω απο οτι στο γιο μου, θα το εχω!!!

Φιλακια σε ολες και να ξερετε οτι με βοηθησατε πολυ με τη συμπαρασταση σας!

Ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους για ολες μας και να εοχυμε τελειομηνες εγκυμοσυνες με υγιεστατα (και πανεμορφα, χαχα) παιδακια!!!!!!!!!!!

QuW0p3.png

Μπράβο Ιρεβ. Χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου.

Κι εμένα η κουκιδούλα στην καρδιά είναι για την ακρίβεια μια ηχογενής εστία, ένας από τους δείκτες για τρισωμία 21. Η προϋπάρχουσα πιθανότητα για τρισωμία 21 είναι 1:785 και η αναπροσαρμοσμένη 1:742. Μικρή η διαφορά θα έλεγα.

Παρόλα αυτά μόλις μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε να πάω από το νοσοκομείο αύριο που εφημερεύει και να του δείξω τις εξετάσεις και να μου εξηγήσει.

Να σας πω την αλήθεια αυτό με άγχωσε τώρα. Θα προτιμούσα να έλεγε δεν είναι τιποτα...Τελοσπάντων, μια νύχτα είναι θα περάσει και αύριο απόγευμα θα σας πω τα νέα.

X4pTp3.png

Να 'στε καλα κοριτσια

dim_angel Ασε...εδω εγω τρελλαθηκα με το εντερακι που στην αυχενικη η προϋπάρχουσα πιθανότητα για τρισωμία 21 ήταν 1:780 και η αναπροσαρμοσμένη 1:15.000 !!!!!

Ενα θα σου πω! Μην αγχωθεις και μην ψαξεις τιποτα στο internet αν δεν μιλησεις πρωτα με το γιατρο σου... αλλωστε αυριο θα πας...μια νυχτα ειναι, θα περασει! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Να ρωτησω κατι και τις μανουλες που θα γεννησετε στο ΙΑΣΩ........

Valia81 , βασ32, andria27, island, mary73, Χριστίνα Τουχα, Anna_22

μηπως ξερετε τη γιατρο που θα παω για επανελεγχο του β' επιπεδου? ---------

κα Φωκιαλακη...........???

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Να 'στε καλα κοριτσια

dim_angel Ασε...εδω εγω τρελλαθηκα με το εντερακι που στην αυχενικη η προϋπάρχουσα πιθανότητα για τρισωμία 21 ήταν 1:780 και η αναπροσαρμοσμένη 1:15.000 !!!!!

Ενα θα σου πω! Μην αγχωθεις και μην ψαξεις τιποτα στο internet αν δεν μιλησεις πρωτα με το γιατρο σου... αλλωστε αυριο θα πας...μια νυχτα ειναι, θα περασει! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Να ρωτησω κατι και τις μανουλες που θα γεννησετε στο ΙΑΣΩ........

Valia81 , βασ32, andria27, island, mary73, Χριστίνα Τουχα, Anna_22

μηπως ξερετε τη γιατρο που θα παω για επανελεγχο του β' επιπεδου? ---------

κα Φωκιαλακη...........???

Δυστηχώς εγώ δεν την ξερω... Μανούλες σας αφήνω γιατί θα βγούμε με τους γονείς μου που έχουν επέτειο σήμερα!!! 30 χρόνια παρακαλώ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα εγκυουλες! Δεσποινα συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα! Με το καλο ο μπεμπης σας. Καλα αποτελεσματα κ στις υπολοιπες. Εγω ακομα δεν εχω κανει β'επιπ. για να σου πω για τον τραχηλο, ομως εμενα η γιατρος μου μου τον ειχε κοιταξει απο την κοιλια κ μου μετρησε κιολας. Επισης τη ροη του αιματος στην αυχενικη απο την κοιλια μου την μετρησαν κι αυτη. Ισως το μηχανημα τους να μην ηταν πολυ καλο, ή κοιτανε πιο εξειδικευμενα στην β επιπεδου κ χρειαζεται ενδοκολπικα? Δεν το γνωριζω. Αν μπορουν ομως ας απαντησουν οι κοπελες που το καναν για να ξερω κι εγω τι με περιμενει την Παρασκευη.

Καλη μερα να εχουμε ολες!

Kορίτσια καλησπέρα!Δέσποινα μπράβο για τα αποτελέσματα.Εγω που έκανα στο Μητέρα δεν μου έκαναν ενδοκολπικό υπέρηχο ,ούτε dvd δίνουν εκεί.

ntesehjufpgrhgvn.png

Δυστηχώς εγώ δεν την ξερω... Μανούλες σας αφήνω γιατί θα βγούμε με τους γονείς μου που έχουν επέτειο σήμερα!!! 30 χρόνια παρακαλώ!!!

Να τους χαιρεσαι!

Ελπιζω να ζησουμε κι εμεις τετοιες επετειους!

QuW0p3.png

Να σας πω και τα νεα μου........

Πηγα σημερα στο Ελενας (βρηκα μεσον...τι να πεις...) κι εκανα τον υπερηχο στην καρδουλα της

Ηταν αψογος!!!! Και τωρα????????

Βρηκα μετα τη γιατρο μου, ειδε ολες τις εξετασεις και ηταν υπερβολιακ καθησυχαστικη. Για την ακριβεια τοσο που η γνωμη ηταν πως δεν χρειαζεται καν να προχωρησουμε σε περαιτερω εξετασεις. Για αμνιο π.χ. που ρωτησα λιγο επιμονα, μου ειπε πως δεν συντρεχουν ειδικοι λογοι κ να μην αγχωνομαι, πως καποιες φορες εμφανιζονται με διογκωμενα νεφρα μεχρι τη γεννηση τους και βγαινουν υγιη παιδακια!

Μετα βεβαια απο την τρελλη επιμονη μου, μου προτεινε αν θελω να παω στο ΙΑΣΩ σε μια γυναικολογο που μου συστησε να επαναλαβω το β' επιπεδου

Και οπως καταλαβατε εκλεισα ηδη το ραντεβου!!! Παρασκευη στις 11 το πρωι

Εχω ανακουφιστει παααααααρα πολυ οπως καταλαβαινετε, σιγουρα θα σταματησουν τα κλαματα μερα-νυχτα, αλλα ειναι επισης σιγουρο πως μεχρι να δω την μπουμπου υγιη και να την σφιξω στην αγκαλια μου ενα αγχος παραπανω απο οτι στο γιο μου, θα το εχω!!!

Φιλακια σε ολες και να ξερετε οτι με βοηθησατε πολυ με τη συμπαρασταση σας!

Ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους για ολες μας και να εοχυμε τελειομηνες εγκυμοσυνες με υγιεστατα (και πανεμορφα, χαχα) παιδακια!!!!!!!!!!!

Mπράβο κοπέλα μου!Τελικά όταν σκεφτόμαστε θετικά κ δεν μας πιάνει πανικός πάνε όλα καλά.Άρα βαθειές ανάσες κ ξλυκόλογα με το μωράκι σου κ θετικές σκέψεις κ θα δεις που θα πάνε όλα καλά.:cool::cool::cool:

ntesehjufpgrhgvn.png

Να μαι κ γω.Παρότι σας διαβάζω τόσες μέρες είμαι τόσο πολύ κουρασμένη που δεν έχω κουράγιο να σας γράψω.Ήρθα στην Ικαρία κ κάνω δουλειές μιας που τρεις μήνες έλλειπα απ το σπίτι.Με πιάνουν κ τα νεύρα μου που οι αντοχές μου δεν είναι όπως πριν κ προχωράω με αργούς ρυθμούς κ το βράδυ πονάει τόσο πολύ ολο το σώμα μου σα να έσκαβα όλη την ημέρα!!!γενικά με πονάει πολύ η πλάτη κ η μέση μου.Κ στεναχωριέμαι που το μωρό δεν το νιώθω συχνά.Υπάρχουν άλλες που επίσης δε νιώθουν τόσο πολύ έντονα το μωρό;;;;;;;;;;;;Είμαι στην 21η εβδομάδα κ 4 μέρες.Είναι φυσιολογικό να μην νιώθω το μωρό παρα ελάχιστα;Πάντως annie 22 ;ήθελα να σε καθησυχάσω αναφορικά με το σύντροφό σου κ τις γκρίνιες.Θυμάσαι που λέγαμε οτι οφείλονται στην απόσταση;;;Λοιπον είναι έτσι τελικά.Εγω ήρθα την Παρασκευή κ ενω δεν είχαμε μείνει ξανα με τον άντρα μου μαζί μείναμε κ όλα ήταν πολύ φυσικά, με βοηθάει, με προσέχει, κ μ αγαπάει.προς το παρόν.Οπότε όλα θα πάνε καλά γλυκεια μου.Φιλιά σε όλες τις μανούλες.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...